CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Off:
Faxa nekem a letöltés meg telepítés 13óra. nemhogy a játék...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én 13 óra alatt toltam ki veteran fokozaton.
Shep
Én sem bántam meg, én tegnap a gátnál hagytam abba origin 4 órát írt a játék 2+ -t ami érdekes, de mivel kicsit húztam a kártyámat és emiatt párszor kifagyott a game, gondolom azt elfelejtette számolni a játékon belül. úgyhogy mondjuk legyen átlagolva 3 óra eddig 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Krisztiam
<#eljen>

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

minimize
nem tudom,a sok ötórás végigvivõ hogy játszott,de a felénél sem(térképek szerint)járva vagyok 4óránál,de nem bánom,hogy megvettem. a maga nemében(!)fantasztikus lett.

No one can stop Death!

Tudom mire értette 😄
DarkSector
gduck kicsit másra értette. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Le kell mindenbõl vonni a tanulságot!
gduck
Istenem! Nagy az Isten állatkertje <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shep
VH-hoz 1900-ban 2 giga video memoria kell a 30+-hoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát abban nem biztos 😊

exTrem
Köszi 😊

DarkSector
Elvileg ha hihetünk a statisztikáknak max 25-30fps. (1080p-ben)

exTrem
De full high-ra gondoltam, remélem röccenésmentesen menne, ugye ?

Ryder62
Hali.

Milyen hosszú a játék?

Pl a Cry2-höz viszonyítva.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

De elég jaja!
Nekem az nVIDIA 560 GTX is elég!
Shep
Elég.

exTrem
Sziasztok, I7 2600, 8gb ddr3 és nvidia 560 gtx elég lesz ?

Vajon elolvasta? <#fejvakaras>
DarkSector
Reikarnálódásom egy keselyû lesz oda nem kell érték, az lesz az öröm hogy Shep hullájából eszek. 😊

Miért? Semmit se viszel magaddal a reinkarnációra? 😄
DarkSector
Az összes vagyonomat ráhagyom ha meghalok. 😊

Hagyd rá.
DarkSector
Nem kell mondanod semmit értelek szavak nélkül. 😄

Shep
Én nem mondtam ,hogy nem lesz igaz, csak azt hogy nem tudjuk mi valós belõle, mert mondani sok mindent lehet, meg mondtak is és nem volt minden igaz ezért egyszerûen érdemes fenntartásokkal kezelni egy ilyen konferencián bemutatott dolgokat.

DarkSector
Nem ugyanazt. 😊
De hagyjuk...nem lényeg örül egyenlõre annak ami megadatott, a többin ráérsz késõbb mazsolázgatni.

Az tök értelmetlen, hogy nekem mondod hogy amiket mutogatnak az nem is lesz igaz, és ellenkezõ véleményben meg a másik felét készpénznek veszed....
Várjunk ezzel most foglalkozzunk a Cry3-al.

Shep
Aha, én bonyolítom túl mikor te felháborodva leírod ugyanazt. Aha, értem 😄DDDDD

DarkSector
hát mert megint túlbonyolítod. 😄

Shep
Igen és akkor most olvasd el még egyszer mit írtam. 😊 Te leírtad nagy felháborodással ugyanazt.

DarkSector
Átlag fej azt vágod mit jelent? Nem minden egyes játékban hanem átlah, ez a fej konkrétan tudtommal a Capcom játékából egy fej.

Kompromisszumokat? Nincs olyan gép amin nem kell kompromisszumot kötni, meg játék sem létezik, a kérdés hogy mihez képest kompromisszum.

Valamint már utoljára hogy a Killzone az egy konzol játék, a konzol játékokat is pc-ken fejlesztik. Ez nem azt jelenti hogy akkor ez már nem így lesz a végleges gépen.
Mondták hogy a PS4 prototípusán/ahoz tudásban megeggyezõ vagy közeli rendszeren ment, mit nem értesz ezen? 😊

Shep
Játék közben is ilyen, másrészt meg ahhoz ,hogy minden fej így nézzen ki egy nyílt világos rpg-ben ahhoz kevés a ps4 tudása, ill akkor máshol kell kompromisszumot kötni majd. Arról meg nem is beszélve, hogy ps4-rõl semmit nem tudunk, az hogy mutogattak 3-4 videot ami pc-n futott elég kevés.

Már visszaolvasgattam, de azért csak megkérdezem, menni fog ez 1920x1080-on low-nál jobban? <#zavart1>

DarkSector
Bazdki.

Kár hogy ez a fej nem használja a gép maximum erejét.

Miért kell terjeszteni a baromságokat?
Ez bazdki ez nem azt jelenti hogy egy fps átvezetõben hogy néz majd ki egy arc, hanem egy NORMÁL mászkálós játékokban egy ÁTLAG fej hogy néz majd ki...

Ez nem egy adott játék max kinézete, hanem ez csak egy ÁTLAG.
Pl a Deep Down-ban is ilyen van.

Azért nem mindegy hogy egy Crysis-ban néz így ki egy arc vagy egy Skyrim szerû RPG-ben ami nem egy scriptelt átvezetõ.

Miért ezt a fejet mutogatja mindenki a Crysis 3-ból miért nem mentek oda játék közbe és szembõl fényképezitek ki Psycho arcát?
Mert akkor már nem ennyire szép? Ja? igen?

Ennyit a fejekrõl.

DarkSector
Ez nem onlive , ez nem stream!!!!

Shep
Azért a Gears of War nem volt rossz az elsõk között, az még ma is elmegy kategória 😊 Másrészt meg megnéztem a KZ2 jóval a ps 3 megjelenése után jött ki. Másik meg azért sem lehet olyan hirtelen durva ugrás, mert akkor a PC-n is nagyon durva ugrás kellene amire nem volt még példa, PC-n szépen folyamatosan nyomon követhetõ a fejlõdés én most is ezt várom kérdés csak az optimalizáció.

Maxtreme
így van, én is ezt írtam pár posttal elõrébb.
Emlékezzetek vissza az elsõ x360-as játékra, és arra hogy hol tartunk most. 😊

Mibe sántulok bele!!!!!!!!!!!!!!Ezt normálisan le lehet írni nem!!!!!!!!!!!!!!
Shep
Azért ez a kép csalóka, ha megnézed a videon az öregembert elég durván fest, igaz Psycho sem gyenge, ezért is mondom én, hogy a C3 nextgen szint, lesz ettõl jobb a köv generációban, persze de nem egybõl induláskor, majd pár év múlva mikor kiismerik a gépeket.

Maxtreme
Vissza ne olvass kb 2-3 postot, mert belesántulsz.

Egyrészt SPOILER, másrészt crack hiba! Fordulj a másik topikba, ebben én nem tudok segíteni!
Sziasztok.Nekem az a gondom a 2 pályánál mikor felveszem a lény fegyverét üres és nem jutok tovább.A toronyból folyamatosan taccsra tesznek akár merre megyek.Help.
Viszont félõ, hogy ott giga laggok lesznek. Meg eleve nehézkes érintõkijelzõn FPS-t játszani. De aki ezeket megszokja, és jól érzi magát, az játsszon így! 😊
Ja értem.

Maxtreme
értem én, csak azt mondom hogy pl onlive-os technolóógiával bármelyik mobileszközön megoldható lenne. 😊

Maxtreme
Restart pálya.

Maxtreme

<#miaz><#nyes>

Nagylaci
Crack hiba. Máshol is olvastam.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Tatyla
az a fegyver üres

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA