3142
-
#2726 mindig az a 4aktiv ami egymás mellet van, nyilván ha mégcsak kettőt oldottál fel akkor az a kettő :d -
én tudatosan vettem LOW- szintű rendszert, kevest játszom, az átlag általam kedvelt gémek meg ezen simán futnak, a többi csiszolatlan gyémánt, MP3-Crysis-Witcher-Skyrim, csak belenézegetek jobbára. -
#2724 Hát ez a mész 4000 m -t homokjáróval vagy apc- vel és egy árva lélek sem jön kissé kiábrándító.. nem tudom mit akartak ebből kihozni?... -
mester1987 #2723 Jaja azt vágom, csak ha én 2-t oldok fel = 4-et tesz be az első slotba. Játszok még vele, hátha rájövök hogy is működik ez. -
kicsitopi #2722 hd6850-en nem engedi a textúrafelbontást very high-ra állítani. Át lehet vágni valahogy? -
#2721 szerintem max 4 lehet aktiv....jobbra meg elmenthetsz 3x4 verziót amit használni akarsz....kb ennyi :D -
barmi #2720 Biztos itt is van egy térkép alatti terület amit a gépednek be kell töltenie plusszzba de ezt te konkrétan nem látod, :D ha az nem lenne akkor fele ekkora gép is simán vinné, dehát fejlődni kell !! xDDD -
mester1987 #2719 Amúgy nem vágod hogy müxik a nanoruha fejlesztése?
Ugye van 4 slot, de ha 2 db frissítést feloldasz, akkor 4-et tesz be a baloldaliba. Ahelyett, hogy 2-t tenne be, amit ugye feloldottál.
Nem vágod véletlen? Még ez a nanoruha fejlődés jó lehet, de nem jöttem még rá, hogyan müxik. -
#2718 Hát igen, sok kell ahozz hogy meggyőzzék az embert.. -
#2717 Én ezt szeretem a Crysis frencsájban, egy-két év alatt összerakok egy gépet amiröl azt hiszem jó mindenre, erre jön a crysis és kiderül, hogy mégis szar az egész... -
mester1987 #2716 *Nem fog neki meglepetésként szolgálni. -
mester1987 #2715 Hát aki túl sok játékkal játszott, annak bizony elvárásai lesznek és akinek elvárásai vannak, az a mai játékokban nemigen fog meglepődni! Esetleg 1 év alatt 1 címmel és ez később még romolhat is! -
#2714 5órás játékba mély story?
Elég irreálisak az elvárások, egy ilyen DLC orientált világban, ilyesmit ne várjatok...és akárki akármit mond azért gyártanak ilyen játékokat mert erre van igény....amíg a pistike 10dollárért vesz két fegyvert meg egy mapot....addig ez a tendencia nem is fog változni...sajnos...
majd jön a crysishoz is 20 DLC, és akkor rendbe is leszünk....
Számomra már az vérlázitó hogy egy alap game már DLC-vel jön....elkészitik, és lecsipnek belőle hogy legyen egy kiadás ami drágább lehet.....vicc -
mester1987 #2713 Hogy tudtam, pedig 1 pályát játszottam végig :D
Akkor törlöm is jószívvel. Amúgy meg a Quake 4 bőven veri ezt!
Nincs olyan intenzív akció ebbe, amit kárpótolna ez. -
#2712 jaa megvan kössz :D -
barmi #2711 originbe /szerintem/ . -
#2710 Low-on is szép.
Nem véletlen minden effekt dx11-es környezetbe van eleve hiába rakod lejebb nem sokat változik, persze sajnos fps-ben sem.
Még mindig hidjétek el ez marketing, konzolokon nincs dx11 mégis dx11 only, mert ha pc only lenne és uúgy dx11 only, akkor megérteném, de így tiszta marketing.
Mennyetek bazze boltba tunningé! -
#2709 sziasztok
hát full grafikán Hd7970-enen szaggat a játék :DD
de amúgy high-on is nagyon szép a grafika..
a dlc-ket hol tudom aktiválni? -
barmi #2708 Kicsit nekem is olyan érzésem volt mint amikor valaki kap egy szuper jó, remekül kinéző, csilli-villi dolgot és ezt a remek cuccot elrakja egy nagy, sötét láda legaljára hogy nehogy valami baja legyen ... :\
Nem értem őket komolyan ... Beleölnek egy ilyen projectbe tömérdek munkát és ennek ellenére a 20%-át sem használják ki a megteremtett, kínálkozó lehetőségeknek. Sajnos pazarló korban élünk ... x( -
MauroN #2707 A beállítások között a Shading az mire jó? Mit csinál? Mert én nem látok semmilyen változást sem..csak az fps-emen :D -
#2706 Hát kiderül majd :) -
#2705 Ó hát az még elviselhető volt.. a kínai negyedes.
Na majd várj. (innentől világos pálya nem lesz)
Kurva nagy élvezet lesz 1 baszott nagy sötét téren lövöldözni pályáról pályára, majd meglátod. -
#2704 Én sem vagyok oda a sötét pályákért de itt még nem zavaró eddig (kínai negyedes pályánál tartok) sokkal jobban zavart pl. az 1-ben az élien világos pálya. -
#2703 NEM csak azért húztam le, hanem csupán ez is közrejátszott abban hogy nem tetszett.
Lehet hogy van aki szeret egy akciójátékban végig sötétbe bolyongni, én nem.
A vérbeli horror játékok sem verőfényes-szivárványos napsütésben játszódnak. -
#2702 Hát de az első úgy jó ahogy van, eső, hajó meg minden, nincs azzal semmi gond de ezért lehúzni egy játékot, mert sok az éjszakai helyszín vicces. A többi valahol érthető de az eddigi részekben is ugyanez volt a játékmenet úgyhogy nem értem a történet meg az első rész óta szar :) -
#2701 Az első nem sötét? Ott is éjszaka van :D
Utána meg van 1 vagy 2 nappal játszódó rész (ok, lehet 3, annyira nem figyeltem) aztán ennyi. -
#2700 Nem értem a sötét pálya dolgot a kínai negyedig hol volt még sötét pálya? Lehet feljebb kellett volna venned a fényerőt, nem? :D -
#2699 Tess :)
Bevallom őszintén nekem különösebb bajom soha nem volt a szériával. Azt adta, amit vállalt. Az első rész kifejezetten tetszett, a másodikkal is el lehetett lenni, bár érezhetően gyengébb volt mint az előd.
..és most sokak örömére megjelent a sorozat új tagja, a Quake4 Crysis 3.
Komolyan mondom régen játszottam már ennyire repetitív és unalmas játékkal.
- Történet az úgy kb nincs, egy rohadt nagy káosz.
- A játékmenet mész-lősz, amivel semmi baj nem lenne ha legalább élvezetes lenne a dolog, de nem az. Köszönhető ez főleg annak hogy a játék teljesen elment egy zs kategóriás Sci-fi irányba. Összesen kb 1 vagy max 2 pálya volt ami világosban játszódik, a többi mind vak sötétbe. Ha valaki emlékszik a Quake 4 utolsó misszióira, hát kb ez ugyanolyan. (ami biztos jó, csak nem itt) Ez az idegen fegyverekkel való bohóckodás szerintem kritikán aluli lett. A dolgot még tetézi hogy sok esetben az ember szart sem látt mert körülötte 200an lőnek, és kb 50 dolog robbanik egyszerre.
- A grafika az, amire panasz nem lehet, viszont nálam ennek sem sikerült megmenteni a játékot.
Az egész alatt kb olyan érzésem volt, mintha egy multi központú játékkal játszanék botok ellen, ahol egymás után randomra az orromba vagdosta a pályákat. Üres, 0 motivációval.
Szőrös szívű leszek, de:
4/10
Az első 2-3 pályától eltekintve abszolút nem tetszett. -
#2698 Pl. bannal ha még egyszer meglátlak itt ez ügyben. -
#2697 Fent a warez topikban elmondják, én pontosan nem tudom, de attól hogy más játék warezba ment, az nem jelent semmit, sőtt fordítva is, ha elindul egy eredeti lehet a 23. megvett játék nem fog elindulni...
Töréseknél még szarabb, sokminden függvénye, de a Warez Topikban találsz segítségeket.
Én nem tudok priviben sem segíteni, mert nem játszottam annyit még vele, nekem lassan megy a sok szaggatás miatt, de ide akkor sem írhatnák ilyeneket be...sorry. :) -
Skyrim #2696 Na de hogy javíthatóm ki ezt a hibát ? -
#2695 csak az a pár forint lehet gond, aminek hiányától nem vetted meg a játékot... -
Skyrim #2694 De az összes játékom letöltőtt volt eddig,és nem történt még ilyen.Mit lehet csinálni,hogy rendesen menjen ? töltsem le máshonnan ? -
#2693 Mindegyik olcsó kari jó, az a baj hogy a Crysis 3-hoz nincsen olyan kari amin normálisan elfut, nekem 6670, low (fullhd) minden és ha néha van 25fps-em akkor tapsolok egyet.
Nem mintha meglepne hogy egy brutál dx11-es game nem fut VH-on egy fostalicska 20k-s karival. -
alonso83 #2692 egy jo videokarit tudnátok ajánlani ami aránylag olcso is? -
#2691 Nem szemétség, az a baja hogy tört és nem eredeti, legalábbis az eddig olvasottak alapján. -
Skyrim #2690 mitől lehet az a gond,hogy amikor meglátjuk a romos new york-ot,a legelején,és aztán jőnn egy átvezető videó,egy térképről,és utána egy pilanatig látszodig egy folyosó,és aztán kilép a játék.Mi okozhatja ezt ? -
#2689 Ja és Killzone-ban nem mutatnak arcokat, szóval nemtudom ezen mit kell lovagolni.
Kivéve 3-4 NPC-t, a többin maszk vagy sisak van
Az a videó meg egy ingame játék,, nem videó. -
#2688 Off:
Rosszul értelmezted. én feltételeztem abból hogy mindenki ugyanazt az átvezetőből kiragadt képet mutatta.
Valamint csak nálam nem müködik a "válasz erre" gomb?
Még 1000x-re neked is elmondom ahogy a többieknek, akik ezt nyomják, hogy IRRITÁLÓ, hogy mikor bizonyítasz TE vagy valaki más valamit, akkor hiretelen készpénznek veszitek hogy a Killzone olyan lesz. mint a videóban , mikor én mondok valamit, akkor, á nem az nem is biztos hogy olyan lesz, lehet szebb lesz ...Hát bazze akkor ha nem vagy benne biztos hogy olyan lesz, akkor mire hasonlítgatod?
Neked is azt mondom mind másnak hogy LEZÁRTAM a témát, nem kell bizonygatni az ellen amit nem hiszel hogy létezik.
Örülj a Crysis 3-nak ha fut a gépeden.
Én jobban örülök egy középszerű játéknak csak futna low-on 60fps-t
Nemhogy megdícsérted volna a képemet :P
*********Ne vedd ezt sértésnek, én sem tekintem annak amit írtál.****** -
mester1987 #2687 Neked is azt mondom, hagyd rá.
Amúgy meg #2627 ;)