3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • mester1987
    Attól a szinttől jócskán messze van.
  • Nagylaci
    Amúgy meg, ha már jövőbeni DLC kérdése akkor

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csodálkoznék, ha nem vele kellene majd játszanunk ahogy a CELL -től új rucit szerez magának!

• grebber
    Nekem nem volt semmi bajom a játékkal, bőven jó volt!
  • Nagylaci
    Szerintem egy fórumnak pont az a lényege, hogy mindenki leírhatja miért tetszik vagy nem tetszik neki bármi. Szóval szerintem csak nyugodtan, a fanok meg majd átharapják a saját torkukat... :)

Amúgy a történet engem sem érdekel, pont úgy vagyok vele mint Jedi, de tény, hogy ez még játék szinten is siralmas. Pedig kevés az igazán figyelemre méltó történet ezen a szinten sajna.
  • Maxtreme
    Végeztem vele, de ide asszem nem másolom be a rövid kritikámat, mert a fanok átharapják a torkom :) (Úgy is leírtam már nagy részét)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem aztán semmi bajom a sztorival. Embereket le kell lőni, idegeneket le kell lőni. Pont.
  • Nagylaci
    Ebben is van valami egyébként, hogy túl sok újítást nem sikerült belepakolni ebbe a harmadik részbe. Ellenfél mi van új egyáltalán?! A Scorcher? Van még valami? Asszem' ennyi. Fegyverek ugyanazok, plusz Typhoon, meg az íj. És azt én is írom már egy ideje, hogy rettentő könnyű lett. De nekem egyszerűen akkor is tetszik, hogy ennyire sokféleképpen lehet tömegmészárolni. És ezért tetszettek az eddigi Crysis -ok is.

Sir Quno Jedi:
    Szerintem inkább a "gőzünk sincs micsináljunk a történettel úgyhogy hablatyolunk össze - vissza irányba ment el a történet. :) Az első részben a Raptor osztag egy jövőbeni High-Tech kommandó volt és "semmi több". Annyira, hogy óccsóér' még az észak koreaiak is kifejlesztették a sajátjukat:

És később ebből lett ez a Ceph -et magába szívós össze-vissza mutálódós Alcatraz -ból Prophet -é transzformálódós követhetetlen zagyvaság.
  • tomsolo
    Konkrétan a játékmenet alig nyújt vmi pluszt a kettőhöz képest.

Ha használod a cloakot akkor szénhülyék lesznek az ellenek, ha meg nem akkor a falak mögött is pontosan tudják merre vagy/mész. FC3-ban a nyilazás sokkal izgibb volt, itt meg nem is tudom mi mert pl. a zoomja elég érdekes...

Az egyetlen ami tetszik az hackelés, de ez meg a tagging meg rettenetesen könnyűvé teszi a játékot....
  • grebber
    UK Charts 1. hely!
  • Sir Quno Jedi
    Nomármost az első rész ÉLBŐL egy kifi volt, vaze?!?! :DDD Mégis milyen "irányba" ment el?!?!?!?!?!?!?!?
  • Maxtreme
    Igen, akkor, és egyszer.
    Ráadásul abba a "világba" illett is ez a fajta stílus.
    Nem tudom a Crysisnak miért kellett teljesen elmenni ebbe az elvadult elmeháborodott Sci-Fi irányzat felé.
    Persze, önmagában biztos ez is jó, de ne Crysis néven.
  • Nagylaci
    Ezen most tényleg jót röhögtem! Főleg mert igazad van. Micsoda történeti csavar! :D :D :D
  • Shep
    Kék 4 az nagy jó volt. Újra kellene játszani.
  • Tatyla
    kinőtt a dzsindzsás az almában
  • Maxtreme
    Nekem egyébként a játékmenetről 1:1 a Quake 4 jut eszembe (és ezt nem dicséretnek szánom)
  • Magiszter
    Nah igen. Nem egy fordulatokkal teli Krimi-Dráma.
    De ha ilyen arcokat és környezet kialakítást egy Skyrim kaliberű játékba átültetnének, azért már nem lenne éppen rossz dolog. :)
    Gondolom azért a PS4-es Nextgen Elder Scrolls már hasonló grafikai magasságokat fog karcolgatni. Ha lesz olyan :)
  • Muki100
    Ami még inkább kiakasztott amikor elindítottam a 3-at, hogy egyből odajön Psycho és megszólal egy másik hangon mint a Warheadben...
    Amúgy a Nomad összeesküvés lehet hogy DLC-t vagy egy Warheadhez hasonló kieget eredményezhet a 3-hoz, ha már ilyen rövid volt a single player. Elvileg a dögcéduláknál sincs ott a neve.
  • Nagylaci
    Na meg azon is elég könnyedén túllépnek, hogy mégis mi a fene történt abban a laza 24 évben ami a második és a harmadik rész között eltelt? Meg ha akarnám napestig sorolhatnám a történet marhaságait. Még szerencse, hogy egy Crysis játéktól nem is igazán a nagy drámát várom el... :)
  • Shep
    Na azt nem olvastam de most, hogy írod mintha rémlene ,hogy valahol olvastam a történetről. Köszi.
  • Muki100
    Volt egy kamu képregény ami a Crysis 1 és 2 között lévő (meglehetősen nagy) lyukat hivatott betömni, és abban Nomad kipurcan hogy a többiek megmeneküljenek.
    De van valami info a játékban elvileg, hogy Nomad is túlélhette ruha formájában mint Prophet.
  • Shep
    Történet nekem már a 2-ben is nagyon sántított. Ja és hova lett Nomad? Ebben azt mondta az eddig történtben ,hogy csak Psycho és Prophet élte túl Lingshant, ami azért érdekes.
  • Nagylaci
    Nekem is nagyon bejött, de attól még belátom, hogy messze nem tökéletes. Abban konkrétan :) nagyon igazad van, hogy sokkal több nappali pálya kellett volna. És nekem egyébként a története is inkább egy nagy katyvasz ami olyan mintha a készítők se nagyon tudták volna mit akarnak.
    Viszont én meg éppen, hogy imádom benne a harcokat! Tényleg rengeteg eszközünk van attól kezdve, hogy odamegyünk és pofánverjük :D, azon át, hogy lopakodva észrevétlenül hátbaszúrjuk, addig, hogy távolról lemesterlövészkedjük a gonosz ellent. :)
  • Solid Snake
    :)
  • Shep
    Ez van, nekem bejön ez is, tény, hogy másabb, mint pl a 2 de szerintem nem rossz. Középszer, sokak szerint mindegyik rész az meg még alatta :)
  • Maxtreme
    Jöhetnek a kövek, szvsz ez a játék nagyon középszerű lett. (a hetedik missziónál járok)
    A harc a legtöbb esetben 1 kaotikum, (és repeptitív) azt sem tudod és látod sokszor honnan lőnek, csak azt hogy minden robbanik meg füstöl körülötted.
    Arról ne is beszéljünk hogy eddig a játék úgy 98% sötétbe játszódott, ezt miért kellett? Mi a szar ez doom3?
    Egyedül a grafika ami valóban szép, de ennyi. Ennél szerintem a második is sokkal élvezetesebb volt.
  • priluki
    köszi :)
  • Nagylaci
    Bonyolult válasz:
    "Nézzük mit takar ez a hangzatos anglius beütésű kifejezés. Nem mást, mint az egymás után következő fázisok összemosását. Ez egy nagyon cseles dolog, be lehet vele csapni a szemünket. Ha túl lassan, nagy léptékben mozgatunk meg valamit (alacsony a frame rate), akkor az bizony szaggatni fog. Azonban, ha az előző pár fázist kint hagyjuk, és egy picit fade-ljük, máris elmostuk annak a valaminek a körvonalait, és nem érezzük a szaggatást."

Egyszerű válasz:
    Igen. :D
  • priluki
    a motion blur az elmosodás mikor jobbra balra forgok?
  • Nagylaci
    Szia. Ha a "Motion Blur" -ra gondolsz akkor igen, ki lehet kapcsolni. Főmenü - Options - Advanced Graphics - Motion Blur Amount
  • priluki
    üdv,elmosodást ki lehet kapcsolni? engem zavar nagyon..
  • Nagylaci
    A végén CryEngine 3 természetesen, csak a másik két második generációs motor után valahogy elírtam. :)
  • Nagylaci
    Nem, ez egy "Strategy Guide". Szóval tippek, trükkök, mit - hogyan kell a játékban. Mondjuk fel nem foghatom, hogy egy ilyen akció orientált játékban erre mi szükség, de ha el lehet adni akkor valaki óhatatlanul meg is csinálja. :)
  • Muttley

ha nem jelenik meg: http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188359_10151747168662501_920103843_n.png

ez micsoda?
    könyv lesz a Crysis 3-ból?
    itthon is kapható lesz?
  • Nagylaci
    W... T... F.?!

Az előző hozzászólásomban idéztem a te #2592 számú hozzászólásodból. Még egyszer akkor.

"Miért ezt a fejet mutogatja mindenki a Crysis 3-ból miért nem mentek oda játék közbe és szemből fényképezitek ki Psycho arcát?
    Mert akkor már nem ennyire szép? Ja? igen?"

Úgyhogy, igen elég egyértelműen kérdezted és próbáltad azon az alapon leszólni a CryEngine 3 -at, hogy ezek csak az átvezetőből vannak. Én egyébként nem a PS4 vs. CryEngine vitába akartam belefolyni, csak már marhára idegesített, hogy miután többen leírtuk ezt az átvezetőkkel kapcsolatos félreértést, te mintha mi sem történt volna erőltetted tovább, hogy ne átvezetőből mutogassunk képeket.

Amúgy egy újabb tévedés:

"Killzone-ban egy halom karakter van meg egy végletekig kidolgozott város olyan minőségben mint egy animációs filmet néznék."
    NEM, nincsen! TALÁN lesz. Amit láttunk az egy baromi rövid videó amiről azt sem tudjuk, hogy min fut tulajdonképpen és végleges állapotát tükrözi -e egyáltalán a játéknak. (Nyilván nem, persze még szebb is lehet!) A Crysis 3 viszont itt van a szemem előtt és látom mit tud. A végletekig kidolgozott város meg egy nagy parasztvakítás amúgy. Pont a Crysis 2 fejlesztése közben olvastam egy interjút az egyik grafikussal, aki arról mesélt milyen egyszerű egy várost gyönyörű szépre megcsinálni. Ugyanis az épületeknek tulajdonképpen csak bizonyos felületeit látod ezért nem kell 100% -os modelleket készíteni csak azokat a nézőpontokat kell megrajzolni amiket a játékos egyáltalán láthat.

Amúgy ez az egész egy nagy parasztvakítás szerintem... Amit én láttam az alapján már most is három olyan platform létezik ami PC -n veri a Killzone: Shadow Fall bemutatóban látottakat. Dunia 2 (Far Cry 3), Frostbite 2 (Battlefield 3), CryEngine 2 (Crysis 2-3). UFF...
  • DarkSector
    Szuper.
    Kérdeztem, hogy miért nem onnan mutattok?
    Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem olyan.

Valamint mondtam hogy ez egy arc.
    Killzone-ban egy halom karakter van meg egy végletekig kidolgozott város olyan minőségben mint egy animációs filmet néznék.

Mondom hogy hagyjuk ezt a témát.
  • Nagylaci
    Egy valamire viszont jó azért! :) Idéznék DarkSector -tól:

"Miért ezt a fejet mutogatja mindenki a Crysis 3-ból miért nem mentek oda játék közbe és szemből fényképezitek ki Psycho arcát?
    Mert akkor már nem ennyire szép? Ja? igen?"

Ez a videó játék közben készült és elég sajátos módon :), de közelről mutatja Psycho arcát. ÉÉÉÉÉÉéééés, pont olyan szép mint az összes többi linkelgetett képen. Amúgy kicsit zsibbaszt már ez az átvezetősdi szöveged, mert fel kéne végre fogni, hogy ebben (és sok más) játékban NEM ELŐRE RENDERELT videók vannak, hanem a CryEngine 3 hajtja az átvezetőket ugyanúgy mint magát a játékot.
    Amúgy meg a PS4 fikázós arc összehasonlításnak meg túlzás a következtetése (ti., hogy már megjelenése előtt elavult lenne a PS4...) de a képek attól magukért beszélnek! A Crysis 3 arc megjelenítése egyértelműen jobb mint a PS4 -es cucc bármi legyen is... És igen, láttam videót is amiből készült a kép, de akkor is.
  • Maxtreme
    Köszönjük, ez az ami igazán hiányzott nekünk...
  • kirpill75
    Psycho tánca:
  • Tatyla
    AMD X4 965 3,4Ghz, 6870,8Gram
  • mester1987
    Milyen újítás van a 2 és eközött, a fegyverarzenálon, a játszódó helyszíneken és a lopakodós stíluson ja és a scriptelt eseményeken kívül?

Csak kipróbáltam, de nagyon úgy tűnik, hogy sok újítást nem hoz. Spoiler nélkül mire lehet számítani? Valaki esetleg?