3142
-
kjhun #2766 Ha, az első pályán valakinek akad a játék. Oka :D -
#2765 Ez a baj és van egy 3. leírás a max gépigény az nem sokaknak van meg.
Vagyis nincs itt problem. -
#2764 azt az utolsó valamit én nem tudom megölni veteranon kezdtem el, nem volt eddig nehéz, de ez lehetetlen -
mester1987 #2763 Nem is az ajánlott van, hanem a kettő közt. -
#2762 De az ajánlott nem azt jelenti ,hogy maxon fog futni :) -
mester1987 #2761 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mester1987 #2760 Csak a gépigénye nem teljesen erről tanúskodik. -
#2759 Lehet át kéne olvasnod az optimalizáció fogalmát:) Mert semmi köze ahhoz, hogy jól fusson régi kártyákon. A ~2 éve készült közép/felső kategóriás VGA-kon teljesen jól fut. Tudom, ki vesz 2 évente VGA-t? Nos, a PC világa már csak ilyen, mindig ilyen volt. Akiknek ez gond, azoknak találták ki a konzolt. -
#2758 Nincsen semmi gond az optimalizációval. Nekem Árnyék, shading meg post process (ezt amúgy is mindig kikapcsolom) low, objects high, minden egyéb verhy high és FSAA-val 30+ mindenhol, egy két helyen 25 sőt benti helyeken 50+ is van. És egyáltalán nincs erős gépem sőt. i3 2110 8 giga ram meg gts450 1Gb.
Amúgy nem értem ,hol vannak azok a sok sötét pályák eddig 2 volt a kínai meg az első. Cell "központ" előtt mi durva csata folyt már! Hát nagyon jó ez a játék nem érdekel ki mit mond. A végét biztos megint elszúrják szokás szerint de az lenne a meglepő ha nem :) -
mester1987 #2757 Dehogy optimalizált. Általában a régi videókártyák azért nem bírják az új játékokat, mert az effektek/árnyékok egyéb funkciók a textúrán kívül lelassítják. Tapasztalat. Viszont ha tényleg nagyobbak a textúrák, mint a Crysis 2 esetében (szóval van olyan szép, mint a High Resolution Texture Pack-kal), akkor még ésszerű ez a gépigény. Amúyg a Crysis 2 DX11 nélkül és High Resolution Texture Pack nélkül ment egész jól FULL-ba!
De itt minden alacsonyon van a textúrák nélkül!
Ha a textúrák is alacsonyak akkor is néha érezhető még az "input lag" is, amiről írtunk. -
#2756 Optimalizált ez a játék, kibeszéltük sokszor hogy miért OPTIMALIZÁLT semmi baja a játékkal.
A LOW az nem olyan lóv mint más játékban...mindenhol más szintet jelent a lóv ítt a lóv még mindig messze szebb egy átlag fps-től amiben oda van írva hogy Ultra High. -
mester1987 #2755 Jaja az optimalizáltság nem az erőssége, még ha a min. gépigényét nézed és ha leveszed a beállításokat se :( -
#2754 Én meguntam a 20fps-s diafilmet és elraktam a játékot a következö gépfejlesztésemig, amúgy maga a játék jó lett szerintem. -
#2753 Köszi a tippet! -
mester1987 #2752 A politikai töltetet nem neked szántam. Félreértés ne essék!
A szánalmas feltételezés meg a csalásra irányult, amire most írtad meg a választ, így érvényét vesztette. Teljes mentést talán a gamecopyworld.com oldalon találsz (ált. szoktak feltölteni teljeset, persze ha beküldik). -
#2751 MEGOLDOTTAM FUCK YEA! -
#2750 Igen csakhogy ha ugy mint engem nem zavar egy 24"-os kijelzőn hogy picit kisebb a kép, mert nem vészes, akkor még mindig normálisan látom a játékot, kb mintha laptopon játszanál, mert képméret meg felbontás annyi
és legalább TUDOK játszani vele...vagyis a semmitől jobb. :D
Nekem megteszi mert így is korrekt, főleg az FXAA miatt mert a low grafikáról elsimítja az éleket, szóval...próbáljátok ki nyugodtan akiknek amúgy nem megy. -
#2749 az fasza úgy játszani :DDD -
#2748 Crysis 3:
1366x768 (minden details LOW, kivéve FXAA - ON), ablakmód.
Így normálisan megy a gépemen.
Most Fpocok-al teszteltük, és igen nincs Input Lag!!! :) -
#2747 Szánalmas, hogy ki akarom segíteni egy másik oldalnál dolgozó kollégám egy videokártya tesztelése miatt? Hát, te tudod. :) Én nem írok a Crysis 3-ról a PC Guruba, azaz teljesen mindegy, hogy veszem-e a fáradtságot, hogy végigjátsszam vagy sem (amit egyébként megteszek, de Xbox 360-on, sajnos a gépem ezt a megterhelést már nem viseli a szívén).
A lenti politikus-hasonlatot meg nem értem, mert a két mondatból, ami alkotja, az egyik értelmezhetetlen. De lehet, bennem van a hiba, amiért fel mertem jönni a fórumra. Én kérek elnézést. -
#2746 Levittem a felbontást 1360 768ra... ablakba állítottam és most a max fps 60 és semmi egér lag nincs. Átváltom full screenbe, akkor megint 120 és van lag.
Viszont ablakaban nem fogom játszani... na erre varrjatok gombot :D
-
mester1987 #2745 Ez a politika kérem. Csak más téren, mint a nagy Sony-nál mikor bemutat valamit vagy az országházban a nagyobbaknál xD -
Drazse23 #2744 Pontosan. Megyek 1km-t, közben semmi. Meg kell állni lövöldözni, ezért ki kell szállni. Majd a barikád túloldalán ismét egy járgány és kezdődik előről.
A Crysis 2 IFV-s küldetése sokkal tutibb volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem a játékmenet kissé csalódás volt. Azt gondoltam sokkal jobban érződik majd rajta a posztapokaliptikus hangulat. A train yard az tényleg jó lett, meg amikor bementunk a föld alatti, elhagyott laborba, az olyan sci-fi STALKER hangulatú volt. Csak csinálhatták volna valamivel parásabbra. A Crysis 2-ben szerintem látványosabb jelenetek voltak. Összeomló épületek, becsapódó űrhajók, földből kitörő "dárdák". Ami viszont jó, hogy több interakció és valamennyi érzelem (Psycho) is látható a játékban. Jó pont, hogy kihallgathatjuk a CELL katonák beszélgetéseit is, meg ez a hackelés is színesíti a játékmenetet. Az utolsó előtti misszió szerintem kissé gagyi lett. Amikor a kietlen pusztaságon áttörve ki kell iktatni az ellenséges ütegeket, hogy Psycho a VTOL-lal piruettezve szanaszét lőjje a mittomén miket. Összeségében nem rossz, de én többet vártam a sorozat utolsó epizódjától.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na de hátra van még a multi. Remélem az jobban bejön majd, eddig nem rosz. -
#2743 haha, ha így van, sőt hehe!!! -
mester1987 #2742 Az a Chocho lenne? Szánalmas! -
mester1987 #2741 Ezt nem tudtam, köszi. -
morzsi555 #2740 Na mi van? Csalni akarsz, hogy gyorsabban meg tud írni a borzalmas pc gurus cikkedet? -
mester1987 #2739 Először csak eddig vittem és ez megmaradt. Most kipróbáltam elejétől, mert van végre valahára működő crack! -
#2738 Attól még nem tudod használni őket, nincs ezzel semmi gond, kicsit félreérthető, lehet majd javítják is. -
#2737 igen de abbol kettő még nem aktiv -
mester1987 #2736 Erre gondoltam, figyeld meg:
Én 2-at oldottam fel 1 sorba, erre 4-et tesz be.
Amúgy aki ismert Splinter Cell játékokba és a Crysist is szereti annak ez is be fog jönni. Mellesleg loptak még egy picit a Rage-ből is. Mivel ugyanazok a fejlesztések vannak, mint ott a nyílpuskán. Ötletes. -
#2735 ott a nanoruha showrom
ott minden levan szépen irva mutatva -
#2734 Némileg ad egyébként de szerintem első végigjátszás során itt sem lehet kimaxolni, ahogy a 2-ben sem lehetett de ez nekem nem igazán gond úgyis végigjátszom vagy 4x ezt is :) Amúgy annyiból jók a fejlesztések ,hogy testre szabhatod a játék stílusodnak megfelelően. -
#2733 A teljes lista megtalálható valahol? A neten nem lelem. -
mester1987 #2732 Igen azt írtam, de hátha ez a nanofejlesztés ad valamit az élményhez végső soron :P
Mindjárt mutatom mire gondoltam pontosan! -
#2731 Azt mondtad törölni akarod. :) Amúgy nincsen semmi extra benne, kiválasztod középen aztán jobb oldalt save meg load, ennyi a nagy trükk :) -
#2730 console
map endgame -
#2729 Szerintem jó az a rész, nem carmageddon ez ,hogy el kelljen ütni a népeket, a háborúban sem úgy van ,hogy na akkor most mindenhol háború van vannak üres területek ahol nem történik semmi. Nekem pl. tetszett, hogy látszik ahogy a távolban lövik egymást a gépek, robbanások meg minden. Ja és ez sem sötét pálya :D -
#2728 Hello, meg tudna valaki dobni egy mentett állással a játék végéről? Megköszönném. -
mester1987 #2727 Jaja, de nekem 4-et tett be ha 2-t oldottam fel, azért kérdezősködök ennyit xD
Nézem a turorialt xD