CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Igen, akkor, és egyszer.
Ráadásul abba a "világba" illett is ez a fajta stílus.
Nem tudom a Crysisnak miért kellett teljesen elmenni ebbe az elvadult elmeháborodott Sci-Fi irányzat felé.
Persze, önmagában biztos ez is jó, de ne Crysis néven.

Nagylaci
Ezen most tényleg jót röhögtem! Fõleg mert igazad van. Micsoda történeti csavar! 😄 😄 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Shep
Kék 4 az nagy jó volt. Újra kellene játszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
kinõtt a dzsindzsás az almában

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxtreme
Nekem egyébként a játékmenetrõl 1:1 a Quake 4 jut eszembe (és ezt nem dicséretnek szánom)

Magiszter
Nah igen. Nem egy fordulatokkal teli Krimi-Dráma.
De ha ilyen arcokat és környezet kialakítást egy Skyrim kaliberû játékba átültetnének, azért már nem lenne éppen rossz dolog. 😊
Gondolom azért a PS4-es Nextgen Elder Scrolls már hasonló grafikai magasságokat fog karcolgatni. Ha lesz olyan 😊

Muki100
Ami még inkább kiakasztott amikor elindítottam a 3-at, hogy egybõl odajön Psycho és megszólal egy másik hangon mint a Warheadben...
Amúgy a Nomad összeesküvés lehet hogy DLC-t vagy egy Warheadhez hasonló kieget eredményezhet a 3-hoz, ha már ilyen rövid volt a single player. Elvileg a dögcéduláknál sincs ott a neve.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nagylaci
Na meg azon is elég könnyedén túllépnek, hogy mégis mi a fene történt abban a laza 24 évben ami a második és a harmadik rész között eltelt? Meg ha akarnám napestig sorolhatnám a történet marhaságait. Még szerencse, hogy egy Crysis játéktól nem is igazán a nagy drámát várom el... 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Shep
Na azt nem olvastam de most, hogy írod mintha rémlene ,hogy valahol olvastam a történetrõl. Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muki100
Volt egy kamu képregény ami a Crysis 1 és 2 között lévõ (meglehetõsen nagy) lyukat hivatott betömni, és abban Nomad kipurcan hogy a többiek megmeneküljenek.
De van valami info a játékban elvileg, hogy Nomad is túlélhette ruha formájában mint Prophet.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Shep
Történet nekem már a 2-ben is nagyon sántított. Ja és hova lett Nomad? Ebben azt mondta az eddig történtben ,hogy csak Psycho és Prophet élte túl Lingshant, ami azért érdekes.

Nagylaci
Nekem is nagyon bejött, de attól még belátom, hogy messze nem tökéletes. Abban konkrétan 😊 nagyon igazad van, hogy sokkal több nappali pálya kellett volna. És nekem egyébként a története is inkább egy nagy katyvasz ami olyan mintha a készítõk se nagyon tudták volna mit akarnak.
Viszont én meg éppen, hogy imádom benne a harcokat! Tényleg rengeteg eszközünk van attól kezdve, hogy odamegyünk és pofánverjük 😄, azon át, hogy lopakodva észrevétlenül hátbaszúrjuk, addig, hogy távolról lemesterlövészkedjük a gonosz ellent. 😊

Solid Snake
Shep
Ez van, nekem bejön ez is, tény, hogy másabb, mint pl a 2 de szerintem nem rossz. Középszer, sokak szerint mindegyik rész az meg még alatta 😊

Maxtreme
Jöhetnek a kövek, szvsz ez a játék nagyon középszerû lett. (a hetedik missziónál járok)
A harc a legtöbb esetben 1 kaotikum, (és repeptitív) azt sem tudod és látod sokszor honnan lõnek, csak azt hogy minden robbanik meg füstöl körülötted.
Arról ne is beszéljünk hogy eddig a játék úgy 98% sötétbe játszódott, ezt miért kellett? Mi a szar ez doom3?
Egyedül a grafika ami valóban szép, de ennyi. Ennél szerintem a második is sokkal élvezetesebb volt.

köszi 😊

Nagylaci
Bonyolult válasz:
"Nézzük mit takar ez a hangzatos anglius beütésû kifejezés. Nem mást, mint az egymás után következõ fázisok összemosását. Ez egy nagyon cseles dolog, be lehet vele csapni a szemünket. Ha túl lassan, nagy léptékben mozgatunk meg valamit (alacsony a frame rate), akkor az bizony szaggatni fog. Azonban, ha az elõzõ pár fázist kint hagyjuk, és egy picit fade-ljük, máris elmostuk annak a valaminek a körvonalait, és nem érezzük a szaggatást."

Egyszerû válasz:
Igen. 😄

a motion blur az elmosodás mikor jobbra balra forgok?

Nagylaci
Szia. Ha a "Motion Blur" -ra gondolsz akkor igen, ki lehet kapcsolni. Fõmenü - Options - Advanced Graphics - Motion Blur Amount

üdv,elmosodást ki lehet kapcsolni? engem zavar nagyon..

Nagylaci
A végén CryEngine 3 természetesen, csak a másik két második generációs motor után valahogy elírtam. 😊

Nagylaci
Nem, ez egy "Strategy Guide". Szóval tippek, trükkök, mit - hogyan kell a játékban. Mondjuk fel nem foghatom, hogy egy ilyen akció orientált játékban erre mi szükség, de ha el lehet adni akkor valaki óhatatlanul meg is csinálja. 😊

Muttley

ha nem jelenik meg: http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188359_10151747168662501_920103843_n.png

ez micsoda?
könyv lesz a Crysis 3-ból?
itthon is kapható lesz?

Just do it :)

Nagylaci
W... T... F.?!

Az elõzõ hozzászólásomban idéztem a te #2592 számú hozzászólásodból. Még egyszer akkor.

"Miért ezt a fejet mutogatja mindenki a Crysis 3-ból miért nem mentek oda játék közbe és szembõl fényképezitek ki Psycho arcát?
Mert akkor már nem ennyire szép? Ja? igen?"

Úgyhogy, igen elég egyértelmûen kérdezted és próbáltad azon az alapon leszólni a CryEngine 3 -at, hogy ezek csak az átvezetõbõl vannak. Én egyébként nem a PS4 vs. CryEngine vitába akartam belefolyni, csak már marhára idegesített, hogy miután többen leírtuk ezt az átvezetõkkel kapcsolatos félreértést, te mintha mi sem történt volna erõltetted tovább, hogy ne átvezetõbõl mutogassunk képeket.

Amúgy egy újabb tévedés:

"Killzone-ban egy halom karakter van meg egy végletekig kidolgozott város olyan minõségben mint egy animációs filmet néznék."
NEM, nincsen! TALÁN lesz. Amit láttunk az egy baromi rövid videó amirõl azt sem tudjuk, hogy min fut tulajdonképpen és végleges állapotát tükrözi -e egyáltalán a játéknak. (Nyilván nem, persze még szebb is lehet!) A Crysis 3 viszont itt van a szemem elõtt és látom mit tud. A végletekig kidolgozott város meg egy nagy parasztvakítás amúgy. Pont a Crysis 2 fejlesztése közben olvastam egy interjút az egyik grafikussal, aki arról mesélt milyen egyszerû egy várost gyönyörû szépre megcsinálni. Ugyanis az épületeknek tulajdonképpen csak bizonyos felületeit látod ezért nem kell 100% -os modelleket készíteni csak azokat a nézõpontokat kell megrajzolni amiket a játékos egyáltalán láthat.

Amúgy ez az egész egy nagy parasztvakítás szerintem... Amit én láttam az alapján már most is három olyan platform létezik ami PC -n veri a Killzone: Shadow Fall bemutatóban látottakat. Dunia 2 (Far Cry 3), Frostbite 2 (Battlefield 3), CryEngine 2 (Crysis 2-3). UFF...

DarkSector
Szuper.
Kérdeztem, hogy miért nem onnan mutattok?
Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem olyan.

Valamint mondtam hogy ez egy arc.
Killzone-ban egy halom karakter van meg egy végletekig kidolgozott város olyan minõségben mint egy animációs filmet néznék.

Mondom hogy hagyjuk ezt a témát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nagylaci
Egy valamire viszont jó azért! 😊 Idéznék DarkSector -tól:

"Miért ezt a fejet mutogatja mindenki a Crysis 3-ból miért nem mentek oda játék közbe és szembõl fényképezitek ki Psycho arcát?
Mert akkor már nem ennyire szép? Ja? igen?"

Ez a videó játék közben készült és elég sajátos módon 😊, de közelrõl mutatja Psycho arcát. ÉÉÉÉÉÉéééés, pont olyan szép mint az összes többi linkelgetett képen. Amúgy kicsit zsibbaszt már ez az átvezetõsdi szöveged, mert fel kéne végre fogni, hogy ebben (és sok más) játékban NEM ELÕRE RENDERELT videók vannak, hanem a CryEngine 3 hajtja az átvezetõket ugyanúgy mint magát a játékot.
Amúgy meg a PS4 fikázós arc összehasonlításnak meg túlzás a következtetése (ti., hogy már megjelenése elõtt elavult lenne a PS4...) de a képek attól magukért beszélnek! A Crysis 3 arc megjelenítése egyértelmûen jobb mint a PS4 -es cucc bármi legyen is... És igen, láttam videót is amibõl készült a kép, de akkor is.

Maxtreme
Köszönjük, ez az ami igazán hiányzott nekünk...

Psycho tánca:

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Tatyla
AMD X4 965 3,4Ghz, 6870,8Gram

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Milyen újítás van a 2 és eközött, a fegyverarzenálon, a játszódó helyszíneken és a lopakodós stíluson ja és a scriptelt eseményeken kívül?

Csak kipróbáltam, de nagyon úgy tûnik, hogy sok újítást nem hoz. Spoiler nélkül mire lehet számítani? Valaki esetleg?
Kb fele-fele. Egyáltalán nem fogod érezni, hogy az egyikkel többet harcoltál vagy kevesebbet. (Max ha nagyon figyeled akkor)

Herold
Meg tudná-e nekem valaki mondani, hogy a játék kb. hány %-áig kell emberek ellen harcolni? (Ha egyáltalán itt is úgy van, ahogy az elõzõ részekben, hogy egy darabig emberek ellen, utána a földönkívüliek ellen kell nyomulni.)

Herold
Nekem konkrétan hányingerem van a brit kiejtéstõl. Képtelenség megszokni.

+1
kill3r21
Srácok, Grace Klinika 9x16, játszik benne a Psyhot alakitó szinész, tök durva...xD
DarkSector
Maximum Game - Maximum Banner...srácok.
(Elnézést a kép bemutatásáért, csak szerettem volna megmutatni, köszönöm!)

Szerintem a munkáimból az egyik legpofásabb ez lett. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
mi a bajotok a brit akcentussal ? LOL Londonban minden lakos igy beszel kb😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
Nah végeztem....6óra 33perc, nemtom hogy jött ez össze, pedig boxon nehezebb irányitani 😄
Engem felbasz!
dehát vélemnyek....
Shep
Pedig pont az akcentusa miatt olyan jó tag 😊

+1
Hál' Isten!
Kibaxxxott angol akcentustól a falra megyek!!!
Amúgy a játék jó!
peacelove!
tomsolo
Hát ööö... valaki nyugtasson meg, hogy nem kell sokáig kisérgetni Psycho-t - aki igazából Donald Pleasence és a Halloween film doktora - mer régen irritált ennyire NPC egy játékban hiába látszik az orrán az összes faggyúmiriggyel teli pórus.

Most fedezzük fel New York-ot, de nagyon remélem hogy Õ itt marad különben: del.

Végig olyan érzésem van mintha Svejket kellene pátyolgatni az igencsak távoli jövőben... (kb. mintha egy kocsmárost követnék.)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Az elsõ részt végigjátszottam de egyáltalán nem tetszett.A második etalon volt imádtam.Eddig ez jobb mint a kettõ.Jó kis game az biztos.Igaz mediumon szépen elfut de most nincs pénz jobb gépre.Ez van
Igen,,, a virágváltozat miatt van, az eredetivel(majdnem)minden öröm és bódoccááá...!
Shep
De milyen gépen?

Tatyla
nálam 1920x1080 medium beállításokkal amit alapból belõtt a gép 30-35fps

DarkSector
Sûrûbb a gaz? 😄

Nujóók city-be má nem took belépni, ez a virágbóóót miatt van???
PS4 megvalósítása sokkal élethûbb. A feltextúrázott bõr, mint a Crysis 3 esetében nem egyenlõ vele. Azt viszont nem hinném, hogy motion-scan lenne a PS4 esetében, de ha igen, akkor is realisztikusabb.

Igazából ízlés kérdése kinek melyik jön be, de a PS4-et megfigyeled egyértelmû a válasz. Ilyen képet bárki bármikor tud csinálni.
kill3r21
Azért vicces, boxon 5óra47 perc volt, mostmég van 3 pálya és 5óra1percnél járok....pc-n tovább tart 😄