C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Aha, most át is írták steam-en.
Myselor
ma éjféltõl lehet
Fpocok
8 óra múlva unlockolva lesz, tehát éfjél, vagy hajnali 1 ma este.

Parasite Eve 2, best game EVER!

LocalPatriot
?
attiGT
lol

LocalPatriot
Steam-en azt írja, hogy 1 nap 3 óra múlva oldják fel. Akkor nem holnap 19:00-tól lehet nyomni?
livekodok.hu 10300 ha jól tudom

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Fpocok
Szerintem lesz, de 8k körül. Vagy mégtöbb.

attiGT
cdkulcsoknal nem lesz elerheto a jatek? vagy egyeb mashol digitalis cd kulcs ?

LocalPatriot
Köszi szépen!
Akkor ma már nem megyek érte.
Prince23
01:00-tõl

LocalPatriot
Holnap mikortól lehet vele játszani?
TaRka0107
De amúgy meg warez topik a bannerban, szóval oda.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
PC-seknek biztos várni kell 13-áig. Steam-rõl akkor lehet tölteni a hiányzó fájlokat.
Boxon már tolom a multit, szerintem nagyon faszán kitalálták a multi részét.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Krisztiam
még nem jó, kell hozzá crack 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
sziasztok
ez vajon mûködik?
Call of Duty Black Ops 2-FULL UNLOCKED

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Mindegy, mert játszani úgy sem lehet vele 13-a elõtt!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Nem sok esély van rá ja, biztos az Activision akkor tölti le a szükséges indítókat, bár ki tudja.
Jaka923
13-a elõtt biztos nem.

Akkor csak órák kérdése és jön a STEAM UNLOCKED és a héten lehet be is fut 😊))
Jaka923
Már töltöm Steamen.

soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

scomcomputers
Mé.. csak nem B+...<#ravasz1>

* Scomcomputers the future of computing!*

Jaka923
Csá Tirexi!

scomcomputers
Jó van má fõnök te a best!!
<#hehe>

grebber
Nekem nincsenek haverjaim.Állandóan a gépe elõtt ülve nehéz lenne haverkodni.

Next PC upgrade: 2022

scomcomputers
Mi lenne velünk nélküled....de ezt most komolyan!!Nagyon topon vagy a játékok terén...köszönöm..én személy szerint is a sok segítséget és megannyi infót...mindenrõl!
Nem vagy te Grebber haverja.....
<#wave><#hehe><#worship><#worship>

Hogy ezt a Nuketown-t tartották érdemesnek az újrahasznosításra (ezáltal ez a legnépszerûbb a BO-ból gondolom) jól mutatja hova satnyult a multiplayer része ennek az egész sorozatnak.
Persze a legjobb a Nuketown + 50 player kombináció...<#zavart2>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok

Fpocok
esport konzolon fps...
Ahha.

DarkSector
Az mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bármi csak facebook ne legyen sose.
DarkSector
öjha:

"Call of Duty: Black Ops II - beépített YouTube közvetítési lehetõség

A Black Ops II-ben a fejlesztõk szeretnének minél nagyobb figyelmet fordítani az eSportnak, épp ezért kerül be a streaming funkció.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Nem elõször kerül szóba az új Call of Duty részének stream funkciója, de ezúttal már konkrétumokat is tudunk. A YouTube lett az Activison partnere ez ügyben, így a játékosok a PS3-n vagy Xbox 360-on játszott meccseiket ezen keresztül közvetíthetik. „Szeretnénk támogatni a versenyszintû játékot, ezért is építjük bele közvetlenül a rendszerbe a közvetítés lehetõségét, mert a Call of Duty-t nemcsak játszani szórakoztató, hanem nézni is izgalmas.” – támogatta meg nyilatkozatával a bejelentést a Treyarchos Mark Lamia.

A YouTube játékos partnerkapcsolataiért felelõs Sang Kim is elmondta véleményét a bejelentés után: „A partnereink, akik használják a YouTube Live lehetõséget, szórakoztatják a közönséget és olyan pillanatokat hoznak el melyet minden embernek látnia kell. A Call of Duty: Black Ops II-ben az emberek könnyedén közvetíthetik meccseiket, ami szerintünk egy kiváló, új lépés az eSport közösség felé.” Minden bizonnyal egyszerûbb lesz így megmutatni tudásunkat, mintha külsõ hardverekkel kellene bûvészkednünk, és a jövõben valószínûleg még több stream szolgáltató is csatlakozni fog a YouTube mellé.

A Call of Duty: Black Ops II november 13-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nah úgy már más...😄

BigBlue
A nem szócska kimaradt..😄

Végre NEM virágbolt!😄

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

DarkSector
Végre virágbolt? ez mit akar jelenteni? 😄

BigBlue
Jah .. Végre virágbolt..😄 Amúgy nem is telt volna rá soha

Multizhatsz majd egy jót 😛
DarkSector
Te makker. 😄

BigBlue
28 emberbõl .. Privát sorsolás volt.. Top felajánlok sg-n.. Profilján legfõbb klub.. Ott volt a link.😄 Beléptem, nyertem.. Megkaptam😄

DarkSector
Na elmész a pi..ába. 😄
Grat. Mégis hol nyerted valami zártkörü csoportban ahol 2-en vagytok? 😄

én anno elõrendeltem yuPlay-en, de a cd-kulcsát még nem jelzi...elvileg majd megjelenés napja környékén.

BigBlue
Sziasztok😄 Jöttem hozzátok Ops-opzni😄 Uj vagyok bár régi accal..😄

Most nyertem a gamet steamgiften😄 Szóval Számomra nagyon várós..

Muttley
a MoH Warfighter és BF3 single-nél
nagyjából bármelyik FPS jobb
az elmúlt 5 év távlatából

Just do it :)

grebber
A Medal of Honor 4 óra 53 percénél még mindig több és sokkal jobb!

Next PC upgrade: 2022

Normál fokozaton az nagyon is rendben van. Majd berakod nehezebbre és 9-10 óra már nem lesz kevés. Különben is régebben valami 4-5 órás kampányidõket emlegettek. No meg itt 2 küldetésvonal is lesz. Egyik a múltban, másik a jövõben játszódik és valami olyasmi rémlik, itt szabadon választhatsz a küldetések közt. Nem az lesz, mint eddig. Persze azt nem tudom, mennyire lehet majd belenyúlni a küldetések közti testreszabásba. Értsd: milyen fegyvert vigyél magaddal, meg ilyesmik.
Shep
Mindig ennyi szokott lenni, csak nem hitted, hogy most majd hosszabb lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát az nem sok. 😞
Törölt felhasználó
Normál szint, kb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7 óra a játékidõ