C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék nálam egy erõs 9/10! Kíváncsi leszek a multira.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Medal of Honorban van egy pálya ahol derékig érõ vízben áll egy város, ezek szerint a CoD-ban is van egy ilyen. És mikor ezek megjelennek akkor New York egyes részei pont víz alá kerülnek. Itt kérem összeesküvés forog fent!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Just do it :)
hát ja. Nem szép, de legalább ugyanolyan randa mint eddig :)
Igaz ez boxos gameplay, de valahogy nagy a gyanúm h PC-n sem lesz jobb a helyzet.
El is teszem magam mert reggel korán kelek ,hogy tudjam folytatni minél elõbb<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hogyan is lett vége az 1 résznek kb annyira emlékszem hogy vmi tudathasadásos állapotban csititgatnak és vkit le lövünk de hogy miét már nemtom és a story most innen folyt köv vagy vége volt?
Bár lehet késõbb csinál valaki ettõl jobbat.
Próbáltam keresni az egyensúlyt ahogy szoktam a nem túl kevés de nem túl sok de a színek passzoljanak közt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#worship>#worship><#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
nemtuom, én így éreztem korrektnek, de ha van ötleted és elmondod hogy mi kéne a kép közepére, akkor lehet megoldható. :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ide akkor átalakítom hogy legyen a képen egy "Warez" link...:)
Használd egészséggel, az animáció mindig csak 1x fut le, ha még1x kell akkor inditsd újra a böngészõt. :)
Most hirtelen ez jutott eszembe.
Berakatom, szokásos téma, ha VALAKINEK NEM TETSZIK és van jobb, akkor nem kell engem megkérdeznetek, cserélhetitek!
Addig fogadjátok szeretettel.

Bár ez már inkább sci-fi lesz, mint akció...ennyi kütyüvel.
De a robbanást még mindig nem akarják leváltani errõl a csúfról az azért figyelemreméltó :S
<#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/