2118
-
#1037 Maradjunk abba hogy az elmúlt 2-3 évben kis túlzással kb a 90%.. (a nagy nevek közül) -
#1036 Miben jobb? Többet kell lőni :D De mint írtam ez csak első benyomás majd ha a végére értem akkor ... -
gosumofo #1035 és azok 60 FPS-el futnak konzolon? -
#1034 Hát nem azért de van jó pár játék ami ebben a generációban szebb, mint ez a mostani COD. -
#1033 mmint a bf3?
Hát eddig kb 15 órát játszottam vele, normális pinggel rendelkező szerveren soha nem volt semmiféle gondom. -
mester1987 #1032 Jó az összehasonlítás, kb. egy kutya. -
#1031 Jah hogy azért laggol orrba szájba. értem. -
Reg5 #1030 "Annyiban egyet értek ,hogy tényleg nem jobb, mint a Medal"
Ó dehogynem. -
#1029 Ez nem magyarázat, csupán lustaság és trehányság a fejlesztők részéről.
Ennél milliószor szebbet elbírna bármelyik nextgen (ami már annyira nem is nextgen) konzol. -
gosumofo #1028 azok a százezrek egyszerre vannak fent, az adott pillanatban
egy ember kb fél órát ha játszik egy huzamban, lehet azt elég sokkal szorozni ha napi össz számot akarsz
xboxon 500k van fent ha ugyanilyen statot nézel, abból lehet viszonyítani -
#1027 Igen én az vagyok és mégse szóltam rá egy szót se mivel amíg nincs köv gen konzol szépet nem nagyon fogunk látni. -
#1026 így van. Megcsókolhatnák egymást az EA-vel. -
#1025 Gondolom ez részben nekem (is) szólt. Keresd már vissza h az m3 topikba mikor fikázódtam, vagy a BO topikba. (utóbbit meg is vettem anno)
Nem vártam tőlük csodát, hozták a megszokott szintet.
De ez bőven az alatt van minden téren. -
mester1987 #1024 Ha csökkenne a warez, akkor se nagyon lenne enyhítés. Szerintem nagyképű az egész Activision banda. Minden "szarból" pénzt akar csinálni. -
#1023 Nem írta senki ,hogy szar csak nincs benne semmi új évek óta. Grafikáról meg ne beszéljük, mert te vagy a fő graf mániás. -
#1022 Igen, én írtam és ez igaz is, lehet inkább hálivúdba kellene szerződniük, legalább kapnánk valami jóféle akciófilmet, mert manapság az sem nagyon van csak ezek a 13+ -os mesefilmek. -
#1021 Had írja az olyat szívesebben olvasom mint évek óta a fröcsögés hogy a cod ilyen szar meg olyan csúnya! -
#1020 Hát nem 1-2 nap alatt megy el 1 milla, de összességében ennyit eladnak minden részből PC-re. -
#1019 A Medal mellett annyi szól részemről hogy az elején még tetszett, ez már az elején sem fogott meg. Lenyomtam kb 4-5 missziót, és egyre jobban az uninstall ikon felé hajlik a kezem.
Pedig eskü objektíven álltam hozzá, sőt az előzetes trailerek még be is jöttek (de ahogy asszem pont Te említetted, azt mindig is tudtak csinálni) -
gosumofo #1018 mind konzolfos, örülnék ha lenne 1 fps ami nem botrányosan szar manapság
talán a shootmania jövőre. -
#1017 Írd már le még vagy 15x, hogy a Medal szar és neked a BF sem jön be! -
gosumofo #1016 átvezetők is csak azért jók mert a kiherélt Prototype csapat maradékát ide csődítette át az activision :D
azért a MOH egyszerűen szar, rossz játszani vele. ha csak a bf3 szintjén lettek volna a fegyverek meg a mozgás 1:1 átmásolva már előrébb járnánk
cod játékmenete meg fix minden évben, nem lehet elbaszni -
#1015 Annyiban egyet értek ,hogy tényleg nem jobb, mint a Medal de azért nem 0 egyik sem. Majd ha ennek is a végére érek megmondom melyik tetszett jobban de eddig látottak alapján a Medal nyer de még a COD-nak messze a vége. -
#1014 A Vac annyira nem rossz, csak nem a codban. Itt tényleg brutálisan szarul működik.
A bf3 multija is érdekesen van megoldva (ez a browseres megoldás ne ma legfelhasználóbarátabb) de legalább megoldották valahogy.. -
Skyline #1013 Nem tudom honnan szeded az 1 millát,de a mai napon még nincs 100ezer játékos..:)
-
#1012 jaja.
Egyébként most majd biztos megkapom hogy ízlés ficamom van meg mittom, de én ezt semmivel nem találom jobbnak mint az agyonfikázott új medalt.
Az tény hogy az átvezetők hangulatosabbak (nem egy nagy sók, de hangulatosabbak) de összességében mind2 kb 0.
Innen látszik hogy az online szaksajtóknál is a pénz beszél. Amaz kapott ilyen 5-6 pontokat, ez meg 9-9.5 körülieket.
-
Skyline #1011 Köszönd a wareznak és az ótvas spúr pénzéhes Activisionnak.:)
Legalább szeróbérlési lehetőséggel ellátnák a népeket, lásd EA/BF3... Érdekes ők meg tudták oldani hogy lehessen szeró, lehessen társaság, és WAREZ MULTI NE legyen....
Ja és van admin,punkbusterrel... Nem idióta VAC... -
gosumofo #1010 pc-n is millió fölött fogy a cod, nem csak megszokásból adják ki -
#1009 Mit számít az? Úgyis elmegy belőle megint vagy 6-7 milló minimum, na nem PC-re :D -
#1008 user score -
#1007 Belenéztem a kampányba, hát nem ájultam el tőle, jó mondjuk nem is vártam mást, mint, hogy megint ugyanaz lesz, mint eddig csak pepitában de kicsit gáz szerintem hogy egy küldetés még mindig abból áll, hogy lőj le mindenkit, majd ha lelőtted vedd fel a fegyvert ami tök véletlenül ott van a hajón és lődd le a helit, utána meg megint ez a gyere utánam, ha szólok állj meg, na most fussunk, most lopkodás stb. Grafika, háááááát szerintem csúnyább, mint a MW3 volt, vagyis hát lehet csak azért mert ilyen romos vackokon annyira ott nem tűnt fel de itt a dzsungel nagyon gázul fest, karakterek korrektek de a többi messze van a széptől. Persze nem a grafika a lényeg de hát ha a játék nem változik akkor legalább az javulna a mostani szintre. Remélem azért lesz pár jó pálya! -
#1006 na igen. HA.
De ez úgy is ki fog derülni, mert ha amiatt megszakad a játék mert az adott server szerepet betöltő játékos kilép, akkor fail.
De ez így már milyen baszki. El lehet azt felejteni hogy összegyűljön egy társaság egy adott szerverre, mert a játék dönti el helyettem hogy hova megyek.
Régi szép UT-s idők.. -
Skyline #1005 "Black Ops 2 PC is going to "feature" both matchmaking and dedicated servers, but not like in Modern Warfare 3. Last year's MW3's matchmaking was the only way to gain levels, but it was completely P2P (Peer 2 Peer) based, while the dedicated servers were unranked. The BO2 PC version is taking a step in the right direction, but it's still a bit of a hit and miss: there won't be dedicated servers available, but the matchmaking system will use them - this should in theory prevent majority of the hacks that are used in P2P matches."
Ha igaz akkor nem P2P-es, hanem fix szeróra csatlakozás vanik a game lobbyból. Csak szeró kereső nincs. HA IGAZ... -
mester1987 #1004 Nagyon nehéz :) -
Skyline #1003 "szerintem 1000%, ahogy a mai játékokban mindenhol."
??????
BF3-ban nem. És egy rakás játékban szintén nem.
Lényegében itt sem. Bár game lobby van akárcsak az MW2-ben, és nincs server kereső, mégsem az egyik játékos a server,hanem a játékosok FIX serverekre csatlakoznak miután a lobbyban összeállt a "brancs".
(Már ha lehet hinni annak amit ígértek) -
#1002 Amit leírtál az mind megvolt a black ops 1-ben is :) (gfx)
Komolyan mondom irigylem azokat akik azt mondják hogy ez a valami pozitív irányba fejlődött bármilyen téren is. -
#1001 Azért ne általánosítsunk már. A nagyobb neveknél (Pc-ről beszélünk) nem igazán szokás a p2p rendszer.
Egy példa, ha már multis fps, bf3. -
Árnyvadász #1000 Elkezdtem a kampányt. Rendben van ez, tök jó az egész. Ami meglepett, hogy ez a régi grafikus motor mennyire látványos tud lenni. A megvilágítás nagyon realisztikussá teszi és másban is fejlődött, az animációk, meg a karakterkidolgozás (izzadság külön pont) pedig elsőosztályú.
A másik ami meglepett, hogy már az elején a játéknak is elég sok a nyitott, nyílt tér, ami nem feltétlenül ennek a motornak az erőssége, mégis egész jól kezeli és ez is egész látványos.
Kiválóan fut, nem is tapasztaltam fps ingadozást, ami a gépigényesebb játékok sajátja, vagy ha az embernek szarabb a gépe, akkor azért előjön.
Kampányban lehet választani a pályák közt fegyvereket meg egy csomó mindent és még egy csomó dolog nem elérhető. Ilyen pl. nem volt még CoD egyjátékos részében.
Eddig simán bejövős. Persze ez még nagyon az eleje. -
#999 szerintem 1000%, ahogy a mai játékokban mindenhol. -
#998 ennek is ilyen p2p alapú rendszere van mint anno a mw2-nek?