C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
nem értenek a tömörítéshez xd
Maxtreme
jah, és ebbõl csak a hangok (7100mb) és a videok (1400mb) tesznek ki 8.5 gigát :)

Prince23
Az egész game meg 21 giga :D

A DEMO? Úristen :D
DarkSector
lókakit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solid Snake
<#pias>
Már van demo pc-re csak az a baj hogy 14 giga... <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Amúgy a sztoriról tud valaki éppkézláb anyagot mivel az elõzõ Black Ops folytatása, nem egy új történet. <#conf>
zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Amúgy számomra nem a grafika a kérdés, mert azt nagyjából tudom milyen lesz, elfogadom.
Nem a CoD játékmenet, mert én ezt a filmszerû, scriptelt, de éppen ezért látványos megoldását mindig szerettem. Tudom ez sokak szemében az igénytelenség netovábbja, de vállalom.
Hanem azt nem tudom ebbõl a jövõben játszódó félig-meddig sci-fi vonalból mi lesz. Ez hogy fog beleilleni a single részbe, na erre leszek kíváncsi.

Csak azt meg lehúzták, mert túlságosan egyszerû...szerintem viszont visszaadja amit kell. Medal of Honor mindig ilyen volt. Remélem ilyen is lesz.
Repeat alatt értsd = önismétlõdõ.
Mert 2012-ben elvárható lenne hogy egy videojáték szuperprodukciónak szánt darab, ne úgy nézzen ki mint 4 éve, kisebb tuningolásokkal.
De az is igaz hogy nem a grafika a minden, erre pont a Medal of Honor lehet a legjobb példa.

Solid Snake
Akkor ez már nem ugyanaz lenne.<#hehe>
Túlságosan repeat a cucc, de adna hozzá valamit.
DarkSector
Én pont így vagyok a BF3-al, tetszik, meg szép, de nem egyezik a stílusommal és multiban nekem nehézkesebb az irányítás...ezért nem játszom vele.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Másképpen kérdezem, ha szebb lenne, de ugyanez? Akkor már tetszene?

Myselor
az a baj pl ezzel hogy már a játék se jó:)
nekem nincs mivel játszani,várakozok AC3 Far Cry 3-ra pl és addig valamivel szórakozni kell:)
DarkSector
A DX11 minden játékban feldolgozás...az effectek minden játékban lehetnének, csak érteni kéne már hogy az fps-re mennek hogy kis gépeken elfusson a játék, ezt nehéz értelmezni? :D

DX11 elvileg van benne, arra felfigyelek milyen lesz. Bár amit láttam gameplay videókból inkább csak más a feldolgozás azt annyi, minthogy jobb lenne a látvány.
Prince23
Hát a MoHW már kenterbe verte grafikailag :))

Nem igénytelen, csakhát minden évben UA és még szakít is ezzel az egy picit fura, fõleg, hogy veszik, mint a cukrot :DDD
DarkSector
Én azon lepõdöm meg hogy miért mindig a grafika?

Meg tudjátok magyarázni nekem?
Számtalan csúnya játék jelenik meg, bár tény hogy ott is van panasz.

A játék nem is lényeges?

Attól, hogy konkurens attól még nem lesz jó valami. Ébredjünk már fel.
DarkSector
Thx barátom, tekintettel hogy csak saját érzéseimre hagyatkozom ha valamivel játszom, nem olvasom el, mert 2 embernek 2 féle stílusa vagy izlése van.
Elhiszem hogy számodra ez igénytelen, enm is bizonyítgatom az ellenkezõjét. :)

DarkSector
Pontosan de nekem a multi is, nem jobb mint a konkurencia, amik nem konkurenciák, mivel más stílus.

Nekem ennek a single-je és multi-ja is megfelel. Mert én az ilyen ember vs ember stílust szeretem, és az irányítás is nekem fekszik.

Myselor
hát jah,biztos jobb lesz mint ez.tesómmal már nagyon várjuk.:)de am hogy érted?^^
Tatyla
attól legalább nem sírsz fel éjjel :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
ha estig kijön a Sims 3 Seasons inkább azt töltöm le xd
Nem, tegnap már feltette valaki a full küldetéseket. De csak 2-t néztem meg belõle, azt se végig. A zombie módból inkább többet.
Tatyla
ezt ebbõl a 7 percbõl szûrted le vagy végigtoltad? spoilert nem olvastam el jelzem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Akkor leírom összességében, amit gameplay videóból kivettem, nem lesz egyszerû most mondom.

Aki nagyot vagy valami maradandó élményt vár a kampánytól, annak most mondom felejtse el.

Ha tényleg érdekel, spoiler alatt folytatódik...

Nem ér fel se egy Modern Warfare, se egy Modern Warfare 2 szintre se, esetleg a harmadik rész szintjére :)
Megint kapunk egy gyors 5-6 órás megerõszakolt sztorit futurisztikus agyszüleménnyel, mert sem valódit se éppkézláb tölteléknek nem tudható be.
Kb. mint majdnem 20 éve a Terminátor 2-ben a beszivárgó egységek, kb. úgy néznek ki azok a kis repülõ micsodák... (<#alien>Lehet földönkívüliek?!<#alien>)
Nem örülök, hogy anno a veterán Infinity Ward nagyjai is más céget kezdtek el csinálni miután otthagyták. Meg is látszik a süllyedés.

Egy kutya a Treyarch-al a megmaradt Infinity Ward is hiába segít be a Sledgehammer Games vagy az FPS fanok körébe ismert Raven Software...

Ja és visszatérve ehhez a maszlaghoz, figyuzzatok vannak már benne végre immáron élethûbb ÚJ FEGYVERHANGOK...ez már evolúció, érzem <#ravasz1>

A Zombie mód mutat majd újjat, azzal el lehet baromkodni majd, akár multiban is...bár abba is belenyúltak, persze amik jól mûködtek azokkal kísérleteztek (egyes hangok), ami rombolja (sajnos), de emellett vannak lopkodások is (pl. a Modern Warfare 1/2-bõl egyes fegyver(ek) teljesen más hangzásra gondolom unkreativitás végett).
A multi megint egy agyontömködött valami lesz, mert azt még nem néztem, bár biztos vannak benne jó dolgok is. Miértne lehetnének.
No mindegy, hamarosan úgyis megkezdõdik a topik pörgése és mindenki úgyis elmondja a saját szerény kis véleményét meg az ajnározást miközben azért hasznot hoznak az Activision számlájára.

De a mai népnek ez kell, minden egyes évben...így biztos megint szakít vele, de így nem is nehéz :)

No részemrõl ennyi.

Jó játékot, (franciául bon jeu).
Myselor
inkább ez a 15giga méret a vicces még:)
Maxtreme
Azért basszus ez így 2012 vége felé irritálóan csúnya :(
okok h évek óta így néz ki, de ez nem változtat a tényen.

Mission One :)

http://www.youtube.com/v/SyPfize9ct8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
TaRka0107
Fegyverhangok tényleg sokkal jobbak lettek.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Warezban úgyis csak a single része játszik, abban meg aki az ilyet szereti, annak a Cod mindig is jó volt. Most se lesz nehéz dolga a konkurenciát (Medal) felülmúlni...

DarkSector
Nem értem amit akarsz mondani. :D

Ja hát mostanság ami van, azt meg tudom érteni. De Call of Duty-hoz nem :S
DarkSector
Nekem az...mármint nem önnmagához képest hanem mint az eddig megjelentek közt.
Nekem legalábbis.

Úgy írod mintha megváltás lenne ez a játék :D
DarkSector
<#worship>Halleluja!<#worship>

SZKÍDRÓV 15GB

LocalPatriot
elég sok stream van?:)
Asszem D3 holnaptól kicsit hanyagolva lesz.
Ez már evolúció, komolyan mondom. Mennyi év kell még a fejlõdéshez a sorozatban? És ezzel szakít milliókat...<#falbav>
LocalPatriot
Fegyverhangok nagyon ott vannak!
DarkSector
Részemrõl a fegyók javultak, jobbnak hallom a hangját, és a torkolattüz is jobbnak látszik., karakterek is...

Fpocok
Valaki kérdezte lesznek e szerverek:

Are there dedicated servers?
Yes, but they are all owned by Treyarch, users can not rent any. Game will use matchmaking to put you into these servers, there is no server browser.

+lesznek fasza csíkok a pingszám helyett :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
+A. :)

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Én YuPlay-en rendeltem elõ, kíváncsi vagyok kapok-e key-t. :)