C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lehet, hogy meggyõzöl arról, hogy nincs igazam.
Valaki SD módot tol? Milyen? Van elég játékos benne? (más mód NEM érdekel).
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Parasite Eve 2, best game EVER!
MW3 kampánya nekem még jobban is tetszett, mint a BO. Zombik azok nem feltétlenül ebben a játékban érdekelnek, meg számomra unalmas ez az ablak bedeszkázós játékmenet. Akkor, ha már zombik, meg ilyen jellegû játék, ott a L4D2 vagy DI, esetleg a most alfa állapotban leledzõ War Z.
Ezt kipróbálom, a kampány miatt. Nekem mindössze ennyi az elvárásom: Fusson jól és kapjak egy filmszerû élményt, ami élvezetes és legyen annyira jó, hogy elvigyen a lendülete a sztori végéig. Ha ez megvan, akkor részemrõl rendben van ez a CoD is.
Az utóbbi részek (MW2-BO-MW3) meg is van eredetiben, ezt is szívesen megvenném, de most valahogy nincs kedvem áldozni rá, fõleg azért is mert sokat játszottam ezek multijával és kicsit elég is volt.
Ez meg gondolom nem nyújt akkora elõrelépést mulitban, hogy érdemes legyen újra megvenni. Persze cáfoljatok meg, aztán meglátom. Véleményeket szívesen olvasok róla.
Grafika nálam majdnem az utolsó szempont... CS 1.6-nak milyen grafja van? mégis mai napig játszok vele, úgy, hogy minden off-on van.
Pedig nincs rossz gépem, minden megy maxon.
A játékélmény a legfontosabb. Hol érdekel, hogy a falba lõtt golyó mennyire pixeles?
Másik nagyon fontos számomra a hang.
Aki meg csak szidja a játékot, oké, meghallgattuk, továbbiakban nem érdekel a véleménye, hisz úgyse játszik vele mert szar... vagy azért végig viszi? Meg a multiba is beleöl 2-300 órát?
Én megvettem pedig a legutóbbi MW ritka szar volt, azt kell mondjam annál sokkal jobb ez a rész. Érdemes egy esélyt adni neki. Kétségtelen tény, hogy a grafika nem egy nagy valami, de a multi szerintem egész jó lett.
Hozzá tenném aki a régi cod illetve MW1 szeretné ujra látni annak nem fog bejönni.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Az a gondom, hogy az elsõ küldetés második részénél amikor a heli leesik a hajóra akkor fel kell törni egy ládát amiben valamiféle mellény van. Amikor megcsinálom akkor bezuhanok az ajtó mögé a fedélközbe ami annyira bugos, hogy a falali nem látszanak és nem tudok sehogy sem kijönni! Ha visszamegyek akkor mindig a játék legelejétõl engedi csak, ha így a bugos részben állva lelövöm az összes ellenséget akkor mennék tovább, hív a társam de nem tudok kimenni sehogy csak állok ott, a hajó megy, néha átmegy rajtunk egy bugos másik hajó és ennyi 😞
Valakinek volt ez?
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
kérdeznék vmit:
te ilyen negatív gyerek vagy? ha nem tetszik, minek foglalkozol vele?
elolvastuk, tudjuk, köszönjük - szted sz.r
ennyi 😊
ha 26-szor beírod ugyanazt, akkor is tudni fogjuk
csak max sokakat idegesítesz vele és troll-gyanús leszel 😊
inkább várd a Far Cry 3-at, oszt' kész 😄
úgy mellesleg, azt én is nagyon várom 😊
Just do it :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cserébe ugye ott van fegyveren a kis célzó izé amivel látod õket, de azzal meg átlátsz mindene falon, fán...
Szóval nem tudom multiban ha ez benne van hogy oldják meg hogy ne láthatatlan emberek futkossanak fel-alá, meg mindent látó kemperek bújjanak a sarokban...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
grafika, mi?
X360-as képeket és videókat láttam - teljesen rendben van
#881 te mivel játszod? Commodore 64-gyel? 😊
mingyááá megyek a sajátomért, és ma vagy holnap tolom az 1. benyomásokat 😊
haverok jókat mondtak róla
gamespot-teszt pedig csak megerõsíti
Just do it :)
Én még a BO 2-vel nem játszottam, de biztosan nem fogok csalódni.
Ja, és MP szempontból is a BO nálam a fav.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Leírtad a véleményed, (szarunk rá) most pedig GTFO!!!!!!!4<#boxer>#boxer><#idiota>#idiota>
Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1
Mégis mit vártatok? Mindenki (már akinek van szeme) tudta,hogy ez lesz. Kb. a MW2 óta megy a rinya a fórumokon, hogy ha a következõ rész nem fejlõdik,akkor nem veszik meg a népek. És mégis be tudják hülyíteni az embereket (és ez nem Bobby bácsi kompániájának) hibája.
Szart sem mutat már fel a COD a MW óta, és mégis megveszik az emberek.
MEG IS ÉRDEMLITEK! EGYÉTEK A SZART! ENNYI LÉGY NEM TÉVEDHET!
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Hát a játék...ááá...nincs az az isten hogy én ezt végigjátszam.
Zombie móddal annál inkább el lehet szórakozni majd.
De ez a több, mint 50% processzorhasználat akkor sem menti fel az alól, hogy egy rakás 0, ugyanúgy, mint az elõzõ Black Ops esetében.Néha ha úgy gondja intenzíven megy, de ha úgy gondolja a program akkor ingadozik össze-vissza. Errõl ennyit. Üdv.
Viszont ok hogy a gfx nem minden, értem én, meg ha így is viszik a parasztok akkor minek váltani egnine-t, de:
..a Trehány szerint ez így teljesen oks 2012-be? Komolyan ilyen 320x200-as 16 bites textúrákat a cod4-be nem lehetett látni. (igen, minden maxon van)
Dehát ettõl a "látványvilágtól" el is várom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Minden maxon, max fovon fix60fps
Egyedül a shadowot hagytam lowon, azt sosem rakom feljebb.
Kb. az elõzõ Black Ops szinjén van, mert az sem mindig hajlandó jól futni.
Szánalom komolyan mondom!!!