2118
-
#1157 miért nem mozdulsz ki a számítógép elől? -
#1156 Asszem letárgyaltuk hogy nem irogatsz, ez nem mp3 topik, itt nem utasitgatsz, bár ott sem, max annyit hogy törölgetsz amig nem szolok a moderátoroknak.
Poénos hsz-aidat, MEG AZ ÖSSZES TÖBBIT CÍMEZD MÁSNAK.
Nem igazán vagyok kiváncsi a dumádra, annyira nem érdekel hogy el sem hiszed, kb hogy tudd miért nem fogok válaszolni. -
#1155 mint az eszed... -
#1154 közöd? -
#1153 BEFEJZTED? -
#1152 Amúgy komolyra fordítva a szót, Chuck Norris egy mai filmben...nincs az a feszítővas amivel el lehetne választani tőle...simán megnézem még ha olcsó zs kategóriás szarfilm. :D -
#1151 Ja izlések...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy olyan érzésem van hogy a 2025-ös részek vagyis a fjucsőrös részek szebbnek látszanak mint a régiek, talán a sok hightech szarság meg minden szirszarból folyó vizesések amiktöl csurgós effectek lesznek a pofázmányodon...
Elég zsír, vagy éppen az elején mikor egymást át kellett lógatni a sziklán, az is egy zsír kis közjáték, ahogy az előző részebn a sziklafalon mikor csákánnyal másztál fel.
Az ilyenek miatt izgi a cod.
És valahogy el tudom felejteni hogy nem egy sandbox játék. -
#1150 Nekem pont azok nem tetszenek. Bár nekm a jövőbeli dolgoktól hányingerem van -
#1149 :D -
#1148 Hát nem segített.
Egyből ugyan az a hiba... na megyek aludni, majd holnap hátha lesz megoldás. -
#1147 Igénytelenkedtem a BO2-vel most megyek megnézem a Feláldozhatók 2-őt.
Kutyaharapás szőrével. :D
Kis spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy nekem a futurisztikus helyszínek karakterek, droidok, meg fegyúk nagyon tetszenek...szuper ötlet volt.
A stratégiai rész, mikor meg kellett védeni egy területet érdekes húzás, csak 2 baj volt vele, nem értem miért csak egy kis nyulfasznyi részt tettek bele, másrészt meg nem éreztem hogy rá lennék utalva a stratégiai gombnyomogatások nélkül is sikerült megoldani.
Persze a 2 nézőpontos rész, is eléggé érdekes volt, ahol ugye egy eseméynt végignézhetünk 2 szemszögből...:D -
#1146 Köszi szépen!
kipróbálom! -
#1145 Jaja. Imádom a paradoxonokat. -
#1144 De van rá esély, hogy nincsen, vagyis ... :D -
#1143 Pontosan! De nagy valószínűséggel igazam is van.:D -
#1142 Ez örök igazság.:DDD Vagyis másnéven egy paradoxon....:D
Hiszen hogy ez örök igazság, az is akkor igaz ha valóban igaz, nem csak mert te igaznak tartod, vagy én...:D -
#1141 Gec ha 3.-án nem fog menni a cd-key-em én falat fogok bontani! -
#1140 Te most azt hiszed igazad van de nem biztos, hogy az van :D -
#1139 Na elmész a csába....:D -
Skyline #1138 Leszarom a boxot....
És nem betegség, a megvételen agyalok,de ez az 50-60ezer játékos elég karcsú, és lassan növekszik a létszám... -
#1137 Pontosan.
Már maga az sértő hogy én hasonlitok másra. OMG. :P -
#1136 Attól mert valaki azt hiszi, hogy igaza van, nem biztos hogy, igaza is van. -
#1135 első nap 500k+ volt online multiba boxon :) -
#1134 Te beteg vagy baszki a nyomorék számokkal jössz állandóan!
Menjél fel xboxon livera ott elélvezhetsz a számoktól -
#1133 Egy kutya, mindkettő addig csavarja míg neki nem lesz igaza :) -
#1132 Hülye vagy? Arról lehet a legjobban :D -
Skyline #1131 Mai össz multijátékos rekord 53,095...
1 nap alatt 2000-el nőtt,úgy tűnik aki akarta megvette,sokkal többen nem lesznek a multiban... -
#1130 Ő pont hogy nem Totti klón, ő maga dark, darksector!:D -
#1129 Hát ezekután nehéz is lenne vitázni a semmiről. :D -
#1128 Jól van Totti klónnal nem vitázok. -
#1127 Ezmellett halkan megjegyzem hogy 1-2 gameplay alapján , (NEM cg bemutatóra gondolok) a grafika mellett más egyébb dolgokat is le lehet szűrni, amik fontosak egy játék megítélésénél. -
#1126 Te nem, te lehet hogy nem, csakhogy AMIHEZ, TE hozzászóltál az a látványról volt irogatva.
Ha egyéni megnyilvánulásod van, e válaszként közöld.
THX. :)
most per pillanat te nézted félre. -
#1125 Öcsém nem a grafikáról beszélek! De megint elbeszélek melletted. -
#1124 Igen a grafikát meg tudom mondani egy gameplay-ből, ahogy a sok rinyáló is. -
#1123 Jól van, tudjuk te a jövőbe is látsz, meg 2 trailer alapján megmondod, hogy milyen lesz a végleges játék. Igazi őstehetség vagy. -
Skyline #1122 Startmenü, parancsosrba beütöd: SERVICES.MSC
Kikeresed: UPNP blablablabla, ha el van indítva LEÁLLÍT. -
#1121 ŐŐ, win 7-nél hogy tudom? -
Skyline #1120 Windowsban UPNP ha be van kapcsolva kapcs ki....Ennyi tippem van... -
#1119 Nem használok routert.
Előbb csináltam win update-et, és külföldi oldal tanácsára, fölraktam a legújabb ATI Beta drivert is. De semmi.
Minden belépésnél, Connection Interrupted-et ír..:S -
Skyline #1118 Ha router mögül vagy próbáld meg kikapcsolni az UPNP-t a router beállításaiban (és a windowsban is állítsd le a SERVICES.MSC-nél --> BF3-nál ez egy megoldás, ki tudja hátha itt is segít).