C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha elegen SD-znek megveszem.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bíztatóbban hangzik pár órával megjelenés után...
Ez az egyetlen mód ami miatt ez a játék érdekelhet...😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
És még STEAM-et is fel kell mellé tenni.
Ha eléri a játékosszám a 30-40ezret akkor talán lesz értelme megvenni...
De jelenleg ez a 3000 játékos megjelenés után nagyon karcsú,és gyorsan fognak fogyatkozni...
Csak a szokásos....😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hacsak nincs totálisan warezvédett multi (vagy Single,lásd Diablo 3).
Más.
Jelenleg alig 3000 játékos tolja STEAM-en (csak nálunk csak 1 warezoldalon ennyien seed-elik). Ez így baxottkarcsú megjelenés után,de kíváncsi vagyok 1 nap múlva mennyi lesz.
A Zombie mód nem indul, az Egyszemélyes mód, pedig csak a steam fennléte mellett hajlandó elindulni és valahol olvastam, hogy az is kilép(het).
Lehet direktre kihagyott valamit a kiadó, a warezvédelem ellen. Komoly <#whatever>#whatever>
Én minap olvastam, hogy anno a Modern Warfare 2 eseében 3% volt csak a PC-s eladás (azt hiszem az elsõ héten még, de lehet hogy pár hónapos statisztika volt), de ez nem mostanság volt. 😊
Persze a nagy szakértõk majd megint jönnek hogy bezzeg konzolra már 5 millió fogyott pc-n mert alig párszázezer.Ja csak pc-re ma már kb a kutya se vesz lemezen game-et ez a sok gyökércsíra meg meg kb csak azokat számolja az eladásokba.Ezért is volna jó egy steam eladási statisztika ,de sosem lesz.
Next PC upgrade: 2022
MINDEN jobban fogy konzolon.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez a másik amitõl félek....
Nincs bérelhetõ szeró.... FIX szerók lesznek és gamelobby mint MW2-ben (annyi a különbség hogy szeróra csatlakozol és nem egy adott ember a szeró)....
Amúgy szerintem az üzletpolitikának is betudható. Mert ok, megveszed a játékot ~10 ezer. De mikor MW3-nál belengették a töménytelen DLC-t iszonyat árakon, akkor sokan legyintettek szerintem.
És ettõl is félek itt is. 1-2 hónap, DLC, aztán megint, aztán megint. Ha nem veszed, akkor meg pályánként kivág a játék vagy már megint hogy lesz? Nem is tudom itt most szerveres, vagy IW Netes marhaság lesz?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És a topik mindig aktívabb volt,részrõl részre zuhan a népszerüség...
CoD-BF-RDR-Skyrim-Diablo...mind mind tartalom, és drágák.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MW3-ban tutkó, de most megyek is alszani...😄
Aztán a konzoleladások (40-50 ezres konzolok mögül) húgyba alázzák a pc eladásokat miközben konzolra 2-3ezerrel mindig drágábbak is a játékok.. És ott nincs sírás... hagyjuk ezt a drága szöveget...😊
Itt most jelenleg szerintem jó ha van 5-10 olyan ember aki megvette és multizni fog...
Várom hátha valaki bebüfizik némi infót, SP abszolút nem érdekel.
Bár amit írsz, hogy drágák eléggé elfajzott dolog, kíváncsi vagyok meddig mûködhet még ez a rablás, mert ez nem más. 😊
Hiszen 1 tény van...kurvadrágák a cod játékok, én sem értem miért.
De tény hogy a sok warezos is játszik csak nem az eredti szervereken.
Meg õszintén, annyira sok rész van...és annyira sok multis játék jelenik meg hogy EGYSZERÛEN nincs kapacitás.
Nincs az mint régen hogy van egy cod, és 3-4 évig nincs nagyon semmi, és megveszem mert játszogatok vele.
Most mi van?
Megveszed, vagy warez. És ennyi jönnek orrba szájba ajátékok, még ha nem is új cod, de már minden üzbegisztán játékban van coop meg multi, és fogod mit csinálsz?
Na mit?
Igen. Lerakod a CoD vagy bármi mást, hiszen ez minden játékra álltalánosítható.
és nyomulsz az újabb játékokkal, és néha-néha a ha kihagyások vannak visszamész CoD-olni vagy amit abbahagytál.
Rohanó világ van.
én is így vagyok, CoD4 ment orrba szájba, jött a Darksiders 2 végig akartam vinni, 2-3 vagy 4 hónapig nem is mentem CoD4-be...most kicsit megint mentem, és látom hogy a régi banda fele már nincsen, mert mással is játszanak, vagy éppen más privát dolguk lett közben.
Ez sajnos így megy mindenhol. 😛
Grafika is, az A.I. is, a fizika is sok évvel ezelõtti szintet idéz fel.
Pedig abban bíztam, ez majd hátha jó lesz...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A Black Ops 1. része már most hulla multiban...
ÉS azért az elmúlt COD részeknél még elmondható volt hogy várták a megjelenést..
Lassan lehet aktiválni a játékot és tolni a multit....de szinte nincs itt senki és halott a topik...
Nem mintha ide tartozna. 😊
Én is csak régen hallottam hogy sokan panaszkodtak, de lehet szerencsém volt, nem sikerült megtapasztalnom. 😊
Sima alap játékban jóval nehezebb volt ugrálgatva osztani a fejeseket mivel PONTOS találat kellett...
Jelenleg az MW2 óta NEM kell pontos találat... Elég csak a csipa """""pro""""" videókat megnézni... De én befejeztem ezt...😊
Várok érdemi infót a multiból, értelmes fanhályogmentes emberektõl...
tegyük fel egy Call of Duty-hoz hasonlítva.
Mondjuk ez inkább konzolcímeken lehetett akkoriban látni, mert ott hamarabb volt, de én a PC-sekbõl is kivettem.
Mondom menj fel warozni, vagy sima pub-ra mindegy ott is vannak komoly emberek.