2118

• DarkSector
    ja.
  • mester1987
    Elég reálisan látják szerintem.
  • LocalPatriot
    #1099 -re valaki?
  • DarkSector
    Bocs, tévedtem mégiscsak láttam, ....:D
  • DarkSector
    THX ezt meg akartam nézni csak lemaradtam róla...:D
  • mester1987
    Egy kis szösszenet a minden évben megjelenő háborús FPS-ekről.

A videó 4:55-től tér a tárgyra.
  • TaRka0107
    BOX-on, hogy kell streamelni?
  • DarkSector
    Ja ezt nevezik önámításnak, főleg akkor ha előre tudhatod, mert a foci-t nem tudhatod előre, ellenben a játékról az első trailerben kiderül.

Szóval ŐNÁMÍTÁS, vagy KIFOGÁS, vagy végtelen NAIVITÁS.
    De ez nem hasonlat.
  • Skyline
    A tegnapi rekord már megdőlt, jelenleg 52,635 játékos van ezzel a mai napon a STEAM-en második.
    Alakul ez,annyira nem katasztrófa.
    Ráadásul ez csak a multiplayer, SP-ben van jelenleg 23,190, és Zombi módot tol 6,962 ember. Tehát összesen közel 82ezer játékos tolja ebben a pillanatban STEAM-en.
  • TaRka0107
    AK74-u miért nincs multiban? Voltak videók róla pedig. Mp5-öt is kihagyták, AK47-et is.
  • Arwenke
    51K ember nem elég, katasztrofa.....
  • Shep
    Ja most senki ne húzza elő a, mert 30 év alatt már mindent kitaláltak és megmutattak aduászt, mert van benne ugyan igazság de sajnos innováció és kockázatvállalási hajlandóság a kiadók részéről manapság szinte nulla. xbla kategóriában lehet még felfedezni némi új ötlet de hát ezeknek a játékoknak a nagy része nem jut el annyi emberhez, mint pl egy COD. Ja és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam Shadow Complexet a PC-seknek! :D
  • Shep
    Olyan ez, mint a foci lassan 30 éve nem jutottunk ki világeseményre de minden egyes selejtezőnél várjuk, hogy na majd most de jó lesz, most sikerül aztán mégsem, na ilyen a COD is, várjuk ,hogy hú na most lesz újítás szebb lesz, nem csak rókabőr aztán mégsem. Na meg a kíváncsiság is hajtja a játékost, keresi az újat az eddig még nem látottat de manapság egyre kevesebbszer találja.
  • tommygear
    nyoma sincs
  • DarkSector
    Ti sem vagytok hibásak, az Activision sem.

Nem értema fejlesztők miért lennének hibásak?
    Valaha volt olyan hogy valakit kényszerítettek cod vásárlásra?

Mert én nem emlékszem.

Azt sem értem egy jó ideje hogy sokan ha csalódnak a játékban miért foglalkoznak mégis vele? évről-évre?
  • Prof William
    Engem úgyis csak a single érdekel. :)
  • Ryder62
    Minden csoda 3 napig tart...
  • Skyline
    Egyenlőre úgy tűnik ennyi volt pc-n a fellángolás a játék iránt.
    A tegnapi rekord multiban 51,428 játékos egyszerre...
    A mai napon ez a "rekord" nem dőlt meg....
  • LocalPatriot
    Üdv! Nektek csinál olyat a multi, hogy amikor beléptek egyből connection lost fogad? Nekem csak ezt csinálja...
  • Reg5
    Az Activision miért hibás? Legalább nem kell fejleszteni a meglévő PC-t, vagy egyáltalán újat venni. Ettől függetlenül a játék lehetne szebb, de azért van ennek jó oldala is.
  • Fpocok
    Szóval mi vagyunk a hibásak, hogy már 4 éve mondjuk, és nem az ACT, aki 4 éve ugyanazt adja ki?
  • DarkSector
    Ebben egyetértek nem az idei legszebb a BO2, de már túl sok , gondolom megérted, hogy a 4 rész óta erről megy a szövegelés, hogy ronda a játék.
    És oks 1x leírja mindenki, sőt a 20x-ra írják az sem gond, de 4 rész óta 4 éven át ezt hallani már elég uncsi...:D
  • Gabe18
    Végül is mindenki magának határozza meg mi a 2012-es szint. Az biztos ha valaki megkérdezi mondjam meg idén melyik játék, játékok néztek ki a legjobban, nem a BO2 fog eszembe jutni.
    A Crysis 1 meg nálam nem szebb mint BF3. Persze a szanaszét moddolt változata már lehet hogy az, most az alap verzióra gondolok. De ez megint egyéni megítélés kérdése.
  • Shep
    Vén szar vagy már te is :D
  • DarkSector
    Ki határozza meg hogy mi a 2012-es szint?
    Csak mert őszintén a BF3-at a Crysis első része már 2007-ben alázta.
  • DarkSector
    Ezt csak magunkközt jegyzem meg.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    BF-en kívül sokkal szebb játékok is vannak, vagy legalább olyan szépek.
    PL Crysis-Metro, nekem valamiért nem a BF jut eszembe a szépségről, mert kövezzenek meg de 2x végigvittem és sok sok trükközés van benne, sok a csillogó dolog, ami mögött valójában eléggé egyszerűa kinézet, csak azért tünik szépnek meg a másik a fények, amúgy ha az elejétől végéig megfigyeli valaki a játékot, nem olyan nagy szám.

Annyi hogy az elején a Metro és az utána lévő Repcsis rész jól néz ki.

Míg a Crysis, és itt tökmindegy melyik részt nézem sokkal szebb, vannak ott is olyan részek amibe bele lehet kötni, de ugye melyik játékba nem?
    De viszont összeségében szerintem messze szebb.
    És nem beszélve a nem FPS játékokról, mert akkor elbújhatna 1-2 játék mögött.

• Gabe18
    Már leírtam valahova, nekem egy rekordeladásokra törő felső kategóriás játéknál "követelmény" hogy nézzen is ki valahogy.
    2012-es szint? Mondjuk a BF3 az 2012-e szint, még ha nem is 2012-es játék. Vagy a Far Cry 3 a videók alapján az lesz.
    Ez a játék nem néz ki olyan szarul mint sokan beállítják, de így is simán van pár év lemaradása ezen a téren.
    Ettől még lehet jó, ahogy szerintem a single része az is.
  • Fpocok
    Bazmeg, már 26 vagyok... hova lett az életem :D
  • Fpocok
    26 vagyok és nem vagyok benne biztos, hogy megérem még "amikor jön majd az új gen konzolok"-at. :D
  • Ryder62
    Nem értem miért kell a grafikán lovagolni

BF3 szép-csilivili übermáz graf . és aztán? Ennyi, kifújt. A single úgy felejthetős ahogy van.

Ellenben egy cod lehet hogy kicsit rondább de legalább pörgős, próbál változatos lenni, meg látványos.

Sokan jönnek "de a Bf3 multira készült etc etc"
    és?
    A cod is. Mégis annak van értékelhető kampánya ellenben a battlefield über 3-al. Multiban meg mindenki butít a grafikán hogy legyen 800 fps-e.

Figyeld meg pár év után mikor jön a next gen cod új motorral 4k textúrákkal mindenki sírni fog hogy 5 fps-el fut. Kabaré az egész.
  • DarkSector
    "Nem azt mondom hogy felér a 2012-es szintre" ne tegyünk már úgy és ne beszéljünk már egyfolytában a 2012-es szintről minta ez egy követelmány lenne.
    Mi a 2012-es szint?
    Számtalan rondább játék van ami nem használ régebbi motort.

Én annak örülök hogy ez a legnagyobb baj a játékkal.
  • mester1987
    A 2. "messzi cyber világban játszódó" küldetés már hellyel-közzel tanusítja is az állításod.
  • TaRka0107
    Nagyon fasza!
  • Gabe18
    Egyébként a játék "csúnyasága" ahogy haladunk előre azért némileg javul. Nem azt mondom hogy felér a 2012-es szintre, de talán az első pályaszakaszok néznek ki a leggyengébben.
  • Fpocok

• Muttley
    GERILLA-marketing

hagyjátok már
    így kell eladást generálni a mass effect-nek... :D
    2 év múlva már a suliban tanítani fogják ezt a módszert

• Bandras DaSilva #1081
    Mondjuk csak az első 50 beküldőnek a szöveg szerint.
  • LocalPatriot
    Más kérdés, hogy ilyen szerintem még a történelemben nem volt, szóval ne nagyon reménykedjünk ilyenben:) De most Ők jól jártak:)
    Mondjuk, amennyire tegnap be voltam zsongva, és így jártam volna, lehet még kevésnek is tartanám ezt a kompenzálást.
    Lehet azt csinálnám, amiből fél amerika él, perelnék :)
  • Árnyvadász
    Látjátok. Megéri eredeti játékot venni! Gyereknek most előbb lett karácsonya.
  • Ryder62
    Nah az szép :D Minden esetre rendes tőlük. És nem csak a 2. részt adják oda hanem az egész trilógiát. Az úgy üt.