C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Te szarsz a story-ra , szarsz a játékra, szarsz a játékosokra...miért is tartanád fontosnak?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Azt amugy vágod mik alapján értékelik a játékokat?

Látvány, Történet, Hang, Szavatosság. Látványban nem olyan kiemelkedõ, de ha nem vesszük figyelembe a túlfényezett viaszos Frost-ot akkor a palettán még mindig fasza.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Miért várnám privátban vagy SPOILER mögé???
Ennyi:
A.: Igen kötõdik az egyhez
B.: Nem új sztori köze nincs az egyhez...

Hagyjuk már ezt a sopikerezést egy RPG-nél még érthetõ, de egy 2 iq-t kihasználó lövöldében pár kép és egy két infó nehogymár agybajt okozzon mert nincs spoilerbe rakva....Kissé túl van ez a spoiler kérdés ragozva ebben a topikban...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
Várható volt, ha ugyanaz a recept, az értékelések is hasonlóak lesznek, hiszen a játék "ugyanaz" lesz. Ez nem is volt nagyon kérdéses. 😊

attiGT
nevetséges

grebber
Gamespot - 8/10
CVG - 7.8/10
GameInformer - 8.5/10
GiantBomb - 4/5
Joystiq - 4/5
IGN - 9.3/10
GameTrailers - 9.4/10
Destructoid - 8.5/10
Videogamer - 8/10
OPM UK - 8/10
G4 - 4.5/5
OXM UK - 8/10
Polygon - 8/10
GameArena (Australian) - 8.5/10
LazyGamer - 8.9/10
Games.it (Italian) - 9.3/10
PS3Gen (French) - 17/20
GamesRadar - 4.5/5
InsideGames.ch (Swiss German) - 8.9/10
GameReactor (Norwegian) - 7/10
Eurogamer.cz (Czech) - 8/10
Looki.de (German) - 85%

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
És privátban vagy spoiler mögé várod a választ gondolom...

Egyébként a játék sztorija új vagy kötõdik valamennyire a BO 1-hez?

Muttley
gratulálok annak, aki ezt elhiszi <#eljen>

Just do it :)

DarkSector
Legyetek szívesek és pár napig legyetek már tekintettel a többiekre és ne spoilerezzetek...a sok fõleg nagyfelbontású képet nem értem, nem csak itt hanem általánosan minden játéknál miért nem lehet berejteni egy spoiler mögé? És akkor az nézi meg akit érdekel.

Legalább az elsõ pár napot bírnánk ki, vagy a warez topikba kéne spoilerezni, bár szerintem ott sem vágynak rá.

Az agyatlan módok nem érdekelnek csak az SD. Ha ott van elég player maholnap veszem a játékot.

Prince23
BO 1-ben elég jól be volt harangoztatva... de itt TDm inkább.

Már 29ezer multiplayer játékos tolja, alakul ez.😊
12-kor még csak 17ezer volt.😊

Valaki nem tolja multiban az SD módot? Sokan tolják? vagy megint elhanyagolt mód?

BigBlue
Kampány Challenge-i hol vannak leirva? Mármint, hogy mi a feladat vagy valami?

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

"Leszurkoltak nekik egy raklap pénzt és kontár munkával hálálják meg"

Activision üzletpolitikáját ismerve inkább azzal gyártatták le a lemezt aki a lehetõ legkevesebbért bevállalta....
A nintendo után a második legpénzéhesebb szenny cég az Activision Buzi Kotikkal az élen...

Fpocok
Lehet, hogy az a kód jó a ME2höz is és az egész egy EA marketing fogás 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Várj, de ki tudja minek a kódját kapta meg. Lehet az egy harmadik játéké.<#mf1>
Prince23
Már meg van oldva a ciki helyzet a forgalmazók részétõl, hiszen a BO 2 dobozban csupán egy letöltõ kód figyel be.

Én az Acti helyében jól picsán rúgnám a lemezgyártó céget. <#violent> Leszurkoltak nekik egy raklap pénzt és kontár munkával hálálják meg. Simán szerzõdést bontanék velük. <#hehe>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

tommygear
dx11et hol lehet bekapcsolni?
Prince23
Ciki, de ott van a steam letöltés, probléma megoldva. 1 nap alatt csak lejön annak is, aki lassú nettel jelentkezik.

Ryder62
Most néztem a vidit még egyszer és tényleg: A srác mutatja az intézõt is, és ott látható a lemez tartalma és olyan mappa van benne hogy ME2_RTP

Szóval tényleg nem arról van szó hogy esetleg ME2 lemeznek érzékeli hanem konkrétan ME tartalom van a lemezen.

Na azért ilyet sem látni minden nap. Ekkora fail omg.

Esetleg ajándékba adhatnák a ME2 elsõ lemezét kárpótlásul, hogy legalább egy jó játékot kapjanak már az emberek. XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

LocalPatriot
Jó. Kicsit elszaladt velem a ló. De már kiakadok h állandóan megy a sírás. Minden évben.
kifli
mindenkinél jelentkezhet, ugyanis a 2. dvd-n a mass effect van. Így arról tuti nem teleül senkinek a black ops2. Kérdés, hogy elbaszták-e az összeset, vagy van ahol jó dvd-t tettek a tokba 😊
kifli
Valószínûleg a dvd legyártója hibázott.
Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Azt hiszem ez überel mindent, amit láttam. Még ha ugyanaz a kiadó lenne 😄

Szerintem a Mass Effectet akarták kiadni nem ezt az üres B kategóriájú akciófilm-valamit.
Ryder62
Ez most komoly? Ezt hogy a fenébe hozták össze?

És ez azoknál is jelentkezik akiknél nincs fönt a Mass Effect 2, vagy csak azoknál akiknek fönt van?

Nekem speciel fönt van, szóval ne lepõdjek meg ha ME2 disk errort kapok? XD <#banplz>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hát ez kurva nagy pofára esés. Szegény srác.

Nekem egyszer a C&C: Generals (extra kiadás, kieg. is benne volt) lemezeknél volt valami olyasmi hiba, hogy a második diszkrõl nem volt hajlandó folytatni a telepítést (hála az égnek a boltos srác volt annyira korrekt és közölte mi a teendõ - ennek a lemeznek a tartalmát a vinyóra kellett átenni és onnan már telepíteni tudta). Ez akkor lett volna igazán kellemetlen, ha ezt nem tudom. Eredeti játék és nem tudom feltelepíteni.

Meg azt hiszem (jó régen volt) egyszer a Gothic II-vel szoptam be, hogy megvettem leárazva, hazaviszem és az eredeti játékot telepítés után kéri a lemezt és erre kiírja tegye be: az eredeti lemezt. Azt hittem hülyét kapok...

Kénytelen voltam letölteni egy krekket, hogy játszani tudjak vele.

Na de ez! Igazán Epic!<#idiota>
Rendben.

Köszi.

Fpocok
At least they sent you a good game.
Roukeny 2 órával ezelõtt 140

YT comment 😄

scomcomputers
Beszarás....hogy mik vannak..
<#wilting>

* Scomcomputers the future of computing!*

Erre mondják azt, hogy szar ügy!
Fpocok
bal és jobb egér gombot benyomod és lenttartod.

soo277
Hy
Mikor elesek a lóval,a Brutál tank elõtt!
mit kell csinálni?
katogatok mint atom de semmi!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Fpocok
Veled mi történt ember? Korábban úgy viselkedtél, mint egy értelmes ember... most meg elõbújt belõled a gyökérség...
?

scomcomputers
Ne vegyél cdkeyt...giftet vegyél az megengedett!
<#wave>

LocalPatriot
Jöhetnek nyugodtan a minuszok is, attól Ti még ugyanolyan befolyásolható kis nyomorékok maradtok!
A bannolástól félek én is.

Köszönöm nektek a gyors választ.

scomcomputers
Ne húzd fel magad,ez már csak ilyen....jó grafja van ennek csak piszkálni kell egy kicsit!
<#hehe>

LocalPatriot
na... és akkor ennek nincs jó grafikája... de legalább megy minden PC-n. De ha vmi über grafikája lenne, akkor meg azért menne a szöveg, hogy jajj de kiba nagy gépigénye van... sok nyomorék ember... minek él?
Menjen is a 'csába MIND!!
scomcomputers
Toltam rá egy kis fxaa injectort....olyan mintha szebb lenne a kép.....

Ez a sorozat is elért nálam az ingyen sem kell kategóriába 😞
Nem éri meg azt a 2000 forint spórolást.... Semmi kézzel fogható, ban veszélye fennáll, stbstbstb...

Fpocok
Valószínûleg meg fogod kapni, bár nem 100. Engem jobban aggaszt, hogy STEAM bannolhat VPN használat miatt.

Szóval.

Sziasztok.
Szerintetek mennyire megbízható ez az oldal?

Black Ops 2

Sziasztok.

Szerintetek mennyire megbízható [url=Sziasztok. Szerintetek mennyire megbízható ez az oldal? Black Ops 2]ez az oldal?