C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A videó 4:55-tõl tér a tárgyra.
Szóval ÕNÁMÍTÁS, vagy KIFOGÁS, vagy végtelen NAIVITÁS.
De ez nem hasonlat.
Alakul ez,annyira nem katasztrófa.
Ráadásul ez csak a multiplayer, SP-ben van jelenleg 23,190, és Zombi módot tol 6,962 ember. Tehát összesen közel 82ezer játékos tolja ebben a pillanatban STEAM-en.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem értema fejlesztõk miért lennének hibásak?
Valaha volt olyan hogy valakit kényszerítettek cod vásárlásra?
Mert én nem emlékszem.
Azt sem értem egy jó ideje hogy sokan ha csalódnak a játékban miért foglalkoznak mégis vele? évrõl-évre?
A tegnapi rekord multiban 51,428 játékos egyszerre...
A mai napon ez a "rekord" nem dõlt meg....
Parasite Eve 2, best game EVER!
És oks 1x leírja mindenki, sõt a 20x-ra írják az sem gond, de 4 rész óta 4 éven át ezt hallani már elég uncsi...😄
A Crysis 1 meg nálam nem szebb mint BF3. Persze a szanaszét moddolt változata már lehet hogy az, most az alap verzióra gondolok. De ez megint egyéni megítélés kérdése.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak mert õszintén a BF3-at a Crysis elsõ része már 2007-ben alázta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PL Crysis-Metro, nekem valamiért nem a BF jut eszembe a szépségrõl, mert kövezzenek meg de 2x végigvittem és sok sok trükközés van benne, sok a csillogó dolog, ami mögött valójában eléggé egyszerûa kinézet, csak azért tünik szépnek meg a másik a fények, amúgy ha az elejétõl végéig megfigyeli valaki a játékot, nem olyan nagy szám.
Annyi hogy az elején a Metro és az utána lévõ Repcsis rész jól néz ki.
Míg a Crysis, és itt tökmindegy melyik részt nézem sokkal szebb, vannak ott is olyan részek amibe bele lehet kötni, de ugye melyik játékba nem?
De viszont összeségében szerintem messze szebb.
És nem beszélve a nem FPS játékokról, mert akkor elbújhatna 1-2 játék mögött.
2012-es szint? Mondjuk a BF3 az 2012-e szint, még ha nem is 2012-es játék. Vagy a Far Cry 3 a videók alapján az lesz.
Ez a játék nem néz ki olyan szarul mint sokan beállítják, de így is simán van pár év lemaradása ezen a téren.
Ettõl még lehet jó, ahogy szerintem a single része az is.
BF3 szép-csilivili übermáz graf . és aztán? Ennyi, kifújt. A single úgy felejthetõs ahogy van.
Ellenben egy cod lehet hogy kicsit rondább de legalább pörgõs, próbál változatos lenni, meg látványos.
Sokan jönnek "de a Bf3 multira készült etc etc"
és?
A cod is. Mégis annak van értékelhetõ kampánya ellenben a battlefield über 3-al. Multiban meg mindenki butít a grafikán hogy legyen 800 fps-e.
Figyeld meg pár év után mikor jön a next gen cod új motorral 4k textúrákkal mindenki sírni fog hogy 5 fps-el fut. Kabaré az egész.
<#smile>#smile>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mi a 2012-es szint?
Számtalan rondább játék van ami nem használ régebbi motort.
Én annak örülök hogy ez a legnagyobb baj a játékkal.
hagyjátok már
így kell eladást generálni a mass effect-nek... 😄
2 év múlva már a suliban tanítani fogják ezt a módszert
Just do it :)
Mondjuk, amennyire tegnap be voltam zsongva, és így jártam volna, lehet még kevésnek is tartanám ezt a kompenzálást.
Lehet azt csinálnám, amibõl fél amerika él, perelnék 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
am hala az egnek kivettek a gyoker breackelest.. attol kaptam agyfaszt az uj MoHban is annyira elcsepelt mar h kinos eyszeruen nezni...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Persze szokás szerint a legkisebb Nuketown pálya volt a legsikeresebb, pedig talán az összes többi jobb volt nála.
Köszi.😊
Háááát.
SD: 577
Ez elég karcsú... :/
A többi mód semmilyen formában sem érdekel.
MW2 óta nem vettem COD-ot,fingom sincs milyenek voltak a BO pályák,csak azt tudom hogy sokan mondták hogy kicsik.
Asszem beruházok rá,de remélem vannak akkorák a map-ok mint a COD 4-ben. SD törpe pályán csak hentelést szül,nem taktikus játékot, sem csapatmunkát...