2118

• LocalPatriot
    Ez esetben elnézést kérek!
    Én voltam figyelmetlen.
  • LocalPatriot
    Jó, hát akkor sem kell baromságot írni. try dolgozik rajta... ez szerinte mit jelent? Szerintem azt, hogy valszeg a játékkal van valami gond.
  • DarkSector
    Sorry én erre a hibára írtam:

"Error during initialization:
    Unhandled exception caught"

azt hittem ez a baja mindenkinek.
  • LocalPatriot
    Az csak a scope miatt van. Ennek a típusnak ez a funkciója.
  • Shep
    Ő még nem tud vele játszani vagy 2 hétig :D
  • Shep
    Igen, arra gondoltam.
  • LocalPatriot
    Most megint úgy szólsz bele valamibe, hogy nem tudsz semmit.
    Menj már official fórumra, és nézz utána annak amit beszélsz. Vagy 5-en írták hogy formázták a gépet, másik drivereket próbáltak ki, és a hiba ugyan az. Én is a format c-n kívül, mindent megpróbáltam. Try dolgozik a hibán, és nem azt írta, hogy hülyegyerek formázd a géped... ha jó a játék neked, akkor mej inkább játszani, vagy mielőtt baromságokat írsz, olvass!
  • DarkSector
    Jah hát az egyértelműen patch-ért kiált....
    ne is keresd a gépeden a hibát.
  • LocalPatriot
    Ezt most nem értettem.
    Arra gondolsz, hogy amikor belenéz a scope-ba, az ellent piros négyzetbe látja? Mert ha igen, akkor a válasz igen, le kell cserélni a scope-ot.
  • Shep
    Gondolom ilyen rombusz jelöli a célt dolgokat azért ki lehet kapcsolni? :)
  • LocalPatriot
    Addig nézd te is ezt a csajt.
    link
  • LocalPatriot
    Ugyanúgy nem jó...:(
  • LocalPatriot
    Köszi, próbálom!
  • Skyline
    "Connection interrupted"
    És csak bizonyos pályák betöltésénél.:)
  • Skyline
    Catalyst Control centerben a GAMING / 3DAPPLICATON SETTINGS alatt.:)
  • will hurt
    a warez fórum ki van linkelve,ne csináljátok már!!!!
  • LocalPatriot
    Hol találom ezeket a beállításokat?
  • DarkSector
    Eredetit elvileg majd 3.-án tudom lepróbálni.

Tény hogy ATI karikon sokszor voltak gondok, de a hibaüzenetből azért szerintem ki lehetne bogarászni valamit nem?

Mi a pontos hibaüzenet? Ha van?
  • Skyline
    Attól még ki lehet próbálni a radeonosoknak (a beállításokat),volt már rá precedens nem egyszer hogy egy játék azért szarakodott mert Catalyst beállításokban valamit nem szeretett...:)
  • Skyline
    A warez verzió lehet hogy megy de a probléma a multiplayert érinti.:)

De szerintem biztos nem driver probléma,legalábbis nem videkártya,ha az lenne minden radeonosnak gondja lenne,de nincs.

Win reinstall lehet baromság,de lehet hogy nem mert lehet feltettél valamit amit a program nem szeret, a friss rendszer kiszűri a hibát.
    A patchre várásnál mindenképp gyorsabb megoldás lehet.
  • szabii98
    kéne egy új gép:\
  • DarkSector
    Nem baromság, igaz nem mindig megoldás.
    De itt lószart nem a driver a probléma, warez verzió, nekem érdekesmód megy, meg sokaknak szóval régi driver is ugyanúgy jó hozzá.

Ha valakinél nem fut, lehet keresni a hibát, de nem az új beta vga driverben....

Haverom régen Metro 2033-at nem tudta még feltelepíteni sem arról amit én vígan nyomtam, utána egyszer újratette a win-t és érdekesmod ment a telepítés.
    Soha nem tudhatod.
    Holott ugyanúgy volt beállítva a rendszere mint nekem, mivel én állítottam be neki. És semmiféle vírus nem volt rajta, szóval nem az miatt kavarodott meg a rendszer.

Nem mondom hogy tedd újra a rendszert, de hiába kombinálgat az akinek most nem megy úgy mint a többieknek azoknál vagy win szarakszik vagy várni kell új krekkre, de az új krekk is nagy valószínűséggel az időárat oldja majd fel...
  • ozimak
    "Call of Duty Black Ops 2: AMD CrossFire performance has been improved in the AMD Catalyst 12.11 Beta7 release (especially at higher resolutions – such as 2560x1600)"
    Ez csak a crossfire teljesítményt javítja.
  • will hurt
    sziasztok
    nem tudna valaki segíteni abban,hogy mi kell ahhoz,hogy a combat training; bootcamp móddal játszhassak(bootok ellen) lv12-es vagyok?
    segítséget előre köszönöm
  • LocalPatriot
    Nekem 2 éves, és tökéletes megy. Nyilván karban kell tartani, és megy az 5 évig is.
  • killerkocka
    Ez a windows újrarakás a legnagyobb hülyeség a világon. Ha esetleg lenne probéma vele, akkor ok. Máskülönben visszarakod ugyanazt a rendszert, mint ami most van. Nem egészen értem, mért jó ez. Előző gépnél is bő 4 éves volt a windowsom. Megfelelő karbantartás mellett olyan volt, mintha éppencsak frissiben raktam volna fel. Ez meg közelít a 2 hónaposhoz.
  • LocalPatriot
    Nem catalyst gond ez sztem. És a format c se oldja meg. Nem 10 embernek van ilyen hiba, tuti többen formázták a gépet.
    Patch kell.
  • Skyline
    VAGY ha úgy érzitek hogy radeon tessék a Catalyst és az ingame beállításaim, hátha valamelyik beállításra allergiás.....

Catalyst driverben:
    Anti Aliasing : Use application
    Antiscropic : Use application
    Tessellation: AMD optimized
    Texture filtering: Quality + Enable Surface
    Catalyst A.i.: Off unless application specifies
    Anti Aliasing mode: Performance (Multi Sample AA)
    OpenGl Tripple Buffering: Pipa

Játékban:
    1280*720
    Fov:80
    Shadows:OFF
    Ragdoll: Enabled
    Monitor: 1
    Texture quality: Extra
    Antiscropic: High
    Anti Aliasing: Off
    FXAA: Off
    Ambient Occlusion: low
    Sync Every frame: NO

Próbáljátok...Hátha valamelyik beállítás akár a catalyst centerben...

• Skyline
    Én mondtam,rakjátok újra a windows-t.... Tudom hogy egy játék miatt újrarakni "hádebazmeg" érzés, de elöbb megvan mint egy patch, amihez ki kell deríteniük mi a gond (és ahogy elnézem nem az Amd radeon).
  • killerkocka
    Ráadásul én alergiás vagyok a win/loss-omra és mindegyik connection interrupted-et loss-ként számolja el. :(
  • killerkocka
    Meg tudom érteni, mert nekem is ez a bajom :D
  • LocalPatriot
    Hát de b+!
    Azért engem ez rohadtul felhúz. 13. óta nem lehet játszani. 12k HUF volt, és nézhetem a borítót. Komolyan nem hiszem el!
    Error during initialization:
    Unhandled exception caught

Most telepítettem a játékot. Ezzel a hibaüzenettel fogad, el sem indul :(
    Frissítettem minden drivert amit lehet de nem indul, valakinek van valami ötlete? Kösz
  • killerkocka
    Valaminek lennie kell pedig. Dolgoznak a problémán igaz, csak a baj, hogy ők se tudják, hogy ez mitől van. És nem kevés embert érint ez. Configokkal probléma nem lehet. Jómagam is egy high end amd-n csücsülök 40/20-as digivel naprakész szoftverek mellett. Max csak trehányság ez tréarcék részéről, hogy nem tesztelték a produktumukat rendesen. Bár mindegy, csak javítság ki ezt és akár goty is lehet ebből a játékből még.
  • attiGT
    HD7870el is mukodik minden gond nelkul.

KERESEK embereket akikkel lehetne public stompolni groupban, egyedul joinolni ilyen kis cigany nemet partik ellen nem elvezetes...
  • Skyline
    Nem hinném hogy az AMD lenne a probléma.
    Én egy HD6650M-el nyomom és semmi gondom nincs.
  • Skyline
    Olyanok fikázzák akik nem próbálták ki vagy csak 5 percet ha játszottak vele.
    A multija a COD4 óta az első egész jól sikerült multi a COD történelemben.
  • Maxtreme
  • LocalPatriot
    Ezzel se jó...
    várok a patch-re.
  • kill3r21
    500millió dollár első nap, én nem értem...hogy lehet hogy mindenki fikázza, mégis ennyien megvették?