2118
-
#1357 Ez esetben elnézést kérek!
Én voltam figyelmetlen. -
#1356 Jó, hát akkor sem kell baromságot írni. try dolgozik rajta... ez szerinte mit jelent? Szerintem azt, hogy valszeg a játékkal van valami gond. -
#1355 Sorry én erre a hibára írtam:
"Error during initialization:
Unhandled exception caught"
azt hittem ez a baja mindenkinek. -
#1354 Az csak a scope miatt van. Ennek a típusnak ez a funkciója. -
#1353 Ő még nem tud vele játszani vagy 2 hétig :D -
#1352 Igen, arra gondoltam. -
#1351 Most megint úgy szólsz bele valamibe, hogy nem tudsz semmit.
Menj már official fórumra, és nézz utána annak amit beszélsz. Vagy 5-en írták hogy formázták a gépet, másik drivereket próbáltak ki, és a hiba ugyan az. Én is a format c-n kívül, mindent megpróbáltam. Try dolgozik a hibán, és nem azt írta, hogy hülyegyerek formázd a géped... ha jó a játék neked, akkor mej inkább játszani, vagy mielőtt baromságokat írsz, olvass! -
#1350 Jah hát az egyértelműen patch-ért kiált....
ne is keresd a gépeden a hibát. -
#1349 Ezt most nem értettem.
Arra gondolsz, hogy amikor belenéz a scope-ba, az ellent piros négyzetbe látja? Mert ha igen, akkor a válasz igen, le kell cserélni a scope-ot. -
#1348 Gondolom ilyen rombusz jelöli a célt dolgokat azért ki lehet kapcsolni? :) -
#1347 Addig nézd te is ezt a csajt.
link -
#1346 Ugyanúgy nem jó...:( -
#1345 Köszi, próbálom! -
Skyline #1344 "Connection interrupted"
És csak bizonyos pályák betöltésénél.:) -
Skyline #1343 Catalyst Control centerben a GAMING / 3DAPPLICATON SETTINGS alatt.:) -
will hurt #1342 a warez fórum ki van linkelve,ne csináljátok már!!!! -
#1341 Hol találom ezeket a beállításokat? -
#1340 Eredetit elvileg majd 3.-án tudom lepróbálni.
Tény hogy ATI karikon sokszor voltak gondok, de a hibaüzenetből azért szerintem ki lehetne bogarászni valamit nem?
Mi a pontos hibaüzenet? Ha van? -
Skyline #1339 Attól még ki lehet próbálni a radeonosoknak (a beállításokat),volt már rá precedens nem egyszer hogy egy játék azért szarakodott mert Catalyst beállításokban valamit nem szeretett...:)
-
Skyline #1338 A warez verzió lehet hogy megy de a probléma a multiplayert érinti.:)
De szerintem biztos nem driver probléma,legalábbis nem videkártya,ha az lenne minden radeonosnak gondja lenne,de nincs.
Win reinstall lehet baromság,de lehet hogy nem mert lehet feltettél valamit amit a program nem szeret, a friss rendszer kiszűri a hibát.
A patchre várásnál mindenképp gyorsabb megoldás lehet. -
#1337 kéne egy új gép:\ -
#1336 Nem baromság, igaz nem mindig megoldás.
De itt lószart nem a driver a probléma, warez verzió, nekem érdekesmód megy, meg sokaknak szóval régi driver is ugyanúgy jó hozzá.
Ha valakinél nem fut, lehet keresni a hibát, de nem az új beta vga driverben....
Haverom régen Metro 2033-at nem tudta még feltelepíteni sem arról amit én vígan nyomtam, utána egyszer újratette a win-t és érdekesmod ment a telepítés.
Soha nem tudhatod.
Holott ugyanúgy volt beállítva a rendszere mint nekem, mivel én állítottam be neki. És semmiféle vírus nem volt rajta, szóval nem az miatt kavarodott meg a rendszer.
Nem mondom hogy tedd újra a rendszert, de hiába kombinálgat az akinek most nem megy úgy mint a többieknek azoknál vagy win szarakszik vagy várni kell új krekkre, de az új krekk is nagy valószínűséggel az időárat oldja majd fel... -
#1335 "Call of Duty Black Ops 2: AMD CrossFire performance has been improved in the AMD Catalyst 12.11 Beta7 release (especially at higher resolutions – such as 2560x1600)"
Ez csak a crossfire teljesítményt javítja. -
will hurt #1334 sziasztok
nem tudna valaki segíteni abban,hogy mi kell ahhoz,hogy a combat training; bootcamp móddal játszhassak(bootok ellen) lv12-es vagyok?
segítséget előre köszönöm -
#1333 Nekem 2 éves, és tökéletes megy. Nyilván karban kell tartani, és megy az 5 évig is. -
killerkocka #1332 Ez a windows újrarakás a legnagyobb hülyeség a világon. Ha esetleg lenne probéma vele, akkor ok. Máskülönben visszarakod ugyanazt a rendszert, mint ami most van. Nem egészen értem, mért jó ez. Előző gépnél is bő 4 éves volt a windowsom. Megfelelő karbantartás mellett olyan volt, mintha éppencsak frissiben raktam volna fel. Ez meg közelít a 2 hónaposhoz. -
#1331 Nem catalyst gond ez sztem. És a format c se oldja meg. Nem 10 embernek van ilyen hiba, tuti többen formázták a gépet.
Patch kell. -
Skyline #1330 VAGY ha úgy érzitek hogy radeon tessék a Catalyst és az ingame beállításaim, hátha valamelyik beállításra allergiás.....
Catalyst driverben:
Anti Aliasing : Use application
Antiscropic : Use application
Tessellation: AMD optimized
Texture filtering: Quality + Enable Surface
Catalyst A.i.: Off unless application specifies
Anti Aliasing mode: Performance (Multi Sample AA)
OpenGl Tripple Buffering: Pipa
Játékban:
1280*720
Fov:80
Shadows:OFF
Ragdoll: Enabled
Monitor: 1
Texture quality: Extra
Antiscropic: High
Anti Aliasing: Off
FXAA: Off
Ambient Occlusion: low
Sync Every frame: NO
Próbáljátok...Hátha valamelyik beállítás akár a catalyst centerben...
-
Skyline #1329 Én mondtam,rakjátok újra a windows-t.... Tudom hogy egy játék miatt újrarakni "hádebazmeg" érzés, de elöbb megvan mint egy patch, amihez ki kell deríteniük mi a gond (és ahogy elnézem nem az Amd radeon). -
killerkocka #1328 Ráadásul én alergiás vagyok a win/loss-omra és mindegyik connection interrupted-et loss-ként számolja el. :( -
killerkocka #1327 Meg tudom érteni, mert nekem is ez a bajom :D -
#1326 Hát de b+!
Azért engem ez rohadtul felhúz. 13. óta nem lehet játszani. 12k HUF volt, és nézhetem a borítót. Komolyan nem hiszem el! -
#1325 Error during initialization:
Unhandled exception caught
Most telepítettem a játékot. Ezzel a hibaüzenettel fogad, el sem indul :(
Frissítettem minden drivert amit lehet de nem indul, valakinek van valami ötlete? Kösz -
killerkocka #1324 Valaminek lennie kell pedig. Dolgoznak a problémán igaz, csak a baj, hogy ők se tudják, hogy ez mitől van. És nem kevés embert érint ez. Configokkal probléma nem lehet. Jómagam is egy high end amd-n csücsülök 40/20-as digivel naprakész szoftverek mellett. Max csak trehányság ez tréarcék részéről, hogy nem tesztelték a produktumukat rendesen. Bár mindegy, csak javítság ki ezt és akár goty is lehet ebből a játékből még. -
#1323 HD7870el is mukodik minden gond nelkul.
KERESEK embereket akikkel lehetne public stompolni groupban, egyedul joinolni ilyen kis cigany nemet partik ellen nem elvezetes... -
Skyline #1322 Nem hinném hogy az AMD lenne a probléma.
Én egy HD6650M-el nyomom és semmi gondom nincs.
-
Skyline #1321 Olyanok fikázzák akik nem próbálták ki vagy csak 5 percet ha játszottak vele.
A multija a COD4 óta az első egész jól sikerült multi a COD történelemben. -
#1320 -
#1319 Ezzel se jó...
várok a patch-re. -
#1318 500millió dollár első nap, én nem értem...hogy lehet hogy mindenki fikázza, mégis ennyien megvették?