C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
Attól függ mit értesz "apró" alatt. Szerintem jobbak a pályák mint az MW3-ban de még mindig nem olyan jók mint MW2-ben 😊 Olyan black ops-osra sikerültek a pályák... 😄 (vajh miért) de ez csak azért furcsa,mert az egész game olyan MW-s inkább. Rengeteg játékmód van,és mindegyiken szép számmal vannak.
Éppen most:
SD: 577
Dom.: 2836
TDM: 6656
HC-SD: 922
HC-TDM: 2100
Én az MW3-ban nagyot csalódtam,nem is játszottam vele szinte,de ez egyenlõre bejön. Apró részlet meg kütyü meg még talán soha egyetlen COD-ban sem volt még ennyi mint itt! Szerintem érdemes megvenni,akár csak a mutli miatt is.(szvsz) Van egy-két kimondottan jó pálya is. Pl. "hijacked" a yachtos. Emlékeztet az MW-bõl a "wet work" nevû hajós pályára. De még én sem játszottam az összesen. Van még kérdés? 😊
Myselor
azért a Solar Clubos rész ütött,dubstep és lövöldözés ^^ állat rész volt .tetszett nagyon
tommygear
én simán kihagytam azokat, nem muszáj szerintem, csak idõhúzásnak rakták belr
Gõzöm sincs én a STEAM jelenlegi statisztikai adatját mondtam.😊
Én holnapig várok ha nõ a létszám még akkor beruházok a játékra, bár eddig túl sok infót nem böfögtek ide a multiplayeres arcok...

Pedig érdekelne: Mennyien vannak SD módban... Mekkorák a pályák (Elérik a COD 4 szintjét, vagy megint apró pályák vannak??)...
Stbstb

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

attiGT
köff, ez a korábbi részekhez viszonyítva milyen?

most nézem TBNRfrags srác streamjét és ha még nézem egy keveset lehet meg is veszem 😞

Ha a vége felé jársz, akkor elárulod nekem hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 4. küldetés után megjelennek ezek a "Strike Force" küldetések ahol a területet kell védeni egy bizonyos ideig. Ezeket muszáj megcsinálni? Mert õszintén megvallva én idegbajt kapok tõle... Azt látom hogy a normál pályákban tovább lehet menni, de a végén aztán nem az lesz hogy az összeset csinálhatom meg egyszerre?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

+ 6,045 - Zombi mód 😊

tommygear
minden évben ugyan azt adják ki ez a baja sok mindnekinek
41,455 - Multiplayer
13,875 - Singleplayer

attiGT
mennyien játszanak vele perpill pl?

ozimak
Csak nekem csinálja ezt a "Lost connection to host" szarságot? Játszok egy partit, majd a másodiknál már ezt dobja be... Feljön az a kis UTP dugó jel "connection interrupted" felirattal,majd "lost connection to host". És utána nem is tudok már játszani,csak ha újrainditom az egész játékot :/
Kongy
Egyszerûen nem értem mire föl ez a nagy fikázás a játékot illetõen, GT 9.4-es értékelése alatt is lázadnak az emberek, holott én is kb a játék (kampány) végefelé járok már, és eddig tényleg k.rvajó... Nem az agyonhasznált klisékbõl van összepakolva, hanem próbáltak bele valami kis színt is vinni. A diszkós lövöldözés eddig a legjobb rész volt szerintem, nagyon jól eltalálták milyen zenére pörögnek az emberek, ilyen dubstep szerû akármi.. bár lehet addigra már lejárt lemez lesz 😄 De feelinges volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Csúcsidõben a többség fent van túl nagy eltérés nincs a számokban. 1 milliót ebbõl pc-n? Egyenlõre biztosan nem.😊

lac coo
Kipróbáltam, singlét, ötletes , hangulatos, nem a legszebb de nem is csúnya. Jóez !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Maxtreme
Már magát a dx9et se 😄

*kódrészlet
ozimak
10?<#csodalk> Akkor nem lesz livestream 😊
Agyon van tömködve minden küdrészlettel, hogy kevesebb munka legyen több pénzért, mert ugyebár megtehetjük "Activison".
kell 10 nézõ a spanjaid közül

ozimak
Hát ez a renderelés egy rakat fos 😄 Egy 2 perces videót negyed óra után kinyomtam mert még mindig nem érte el a felét sem a progress csíknak. Viszont a game szerintem jó lett. MW3 helyett ezt kellett volna kiadni,nem nagy elõrehaladás de az MW3-nál jobb az tuti!(szvsz) Arra még mindig nem jöttem rá,hogy lehet livestream-et csinálni youtube-on keresztül...
Shep
Hát igen a 2 z tényleg durva volt a maga idejében a 4 is tudott újat mutatni de azóta csak minimális a javulás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dx9 füst
nem sokan kapcsolták be 😄

Shep
Ja most jut eszembe fejlõdött amúgy a játék, hiszen van kihajolás, mert úgy emlékszem az az elõzõ pár részben nem volt, mondjuk az elsõben meg igen 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát a mostani 1024es felbontást feltolják 1920-ra és látványos javulás lesz 😄

Maxtreme
Pedig én is el tudom képzelni ezek után 😄 😄

Am utoljára ami szerintem ebbõl a szériából (a maga idejében) jól nézett ki az a 2 volt. Meg esetleg a 4. Mondjuk az elõbbinek akkora volt a vasigénye hogy az akkori csúcs HW kb kiégett tõle. <#idiota>

Amúgy a mai játékokban már tényleg kevesebbet kell lõni, mindig történik valami moziszerû valami ahelyett, hogy tegyük fel interaktívabb legyen vagy tényleg motíváló legyen(mondjuk lehet ehhez kevés az egér + billentyûzet, de kivitelezhetõ lenne)
Shep
Az azért csúnya lenne haz új generációs gépekre érkezõ COD is így nézne ki, vagy csak kicsit javulna.

Maxtreme
Igazad van, akkor ennyi erõvel használják a doom1 motorját, mert az 6000 fps-el futna. <#idiota>
Minden csak optimizáció, hozzáértés, és hozzáállás kérdése.

a cod mindig szarul fog kinézni, simán maradnak majd ennél a motornál nextgen is, úgyis veszik

Shep
Na látom meguntad a másik topicot 😄

Maxtreme
Maradjunk abba hogy az elmúlt 2-3 évben kis túlzással kb a 90%.. (a nagy nevek közül)

Shep
Miben jobb? Többet kell lõni 😄 De mint írtam ez csak elsõ benyomás majd ha a végére értem akkor ...

és azok 60 FPS-el futnak konzolon?

Shep
Hát nem azért de van jó pár játék ami ebben a generációban szebb, mint ez a mostani COD.

Maxtreme
mmint a bf3?
Hát eddig kb 15 órát játszottam vele, normális pinggel rendelkezõ szerveren soha nem volt semmiféle gondom.

Jó az összehasonlítás, kb. egy kutya.
DarkSector
Jah hogy azért laggol orrba szájba. értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"Annyiban egyet értek ,hogy tényleg nem jobb, mint a Medal"

Ó dehogynem.

Maxtreme
Ez nem magyarázat, csupán lustaság és trehányság a fejlesztõk részérõl.
Ennél milliószor szebbet elbírna bármelyik nextgen (ami már annyira nem is nextgen) konzol.

azok a százezrek egyszerre vannak fent, az adott pillanatban
egy ember kb fél órát ha játszik egy huzamban, lehet azt elég sokkal szorozni ha napi össz számot akarsz
xboxon 500k van fent ha ugyanilyen statot nézel, abból lehet viszonyítani

grebber
Igen én az vagyok és mégse szóltam rá egy szót se mivel amíg nincs köv gen konzol szépet nem nagyon fogunk látni.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
így van. Megcsókolhatnák egymást az EA-vel.

Maxtreme
Gondolom ez részben nekem (is) szólt. Keresd már vissza h az m3 topikba mikor fikázódtam, vagy a BO topikba. (utóbbit meg is vettem anno)
Nem vártam tõlük csodát, hozták a megszokott szintet.
De ez bõven az alatt van minden téren.

Ha csökkenne a warez, akkor se nagyon lenne enyhítés. Szerintem nagyképû az egész Activision banda. Minden "szarból" pénzt akar csinálni.
Shep
Nem írta senki ,hogy szar csak nincs benne semmi új évek óta. Grafikáról meg ne beszéljük, mert te vagy a fõ graf mániás.

Shep
Igen, én írtam és ez igaz is, lehet inkább hálivúdba kellene szerzõdniük, legalább kapnánk valami jóféle akciófilmet, mert manapság az sem nagyon van csak ezek a 13+ -os mesefilmek.

grebber
Had írja az olyat szívesebben olvasom mint évek óta a fröcsögés hogy a cod ilyen szar meg olyan csúnya!

Next PC upgrade: 2022

Jaka923
Hát nem 1-2 nap alatt megy el 1 milla, de összességében ennyit eladnak minden részbõl PC-re.

Maxtreme
A Medal mellett annyi szól részemrõl hogy az elején még tetszett, ez már az elején sem fogott meg. Lenyomtam kb 4-5 missziót, és egyre jobban az uninstall ikon felé hajlik a kezem.

Pedig eskü objektíven álltam hozzá, sõt az elõzetes trailerek még be is jöttek (de ahogy asszem pont Te említetted, azt mindig is tudtak csinálni)

mind konzolfos, örülnék ha lenne 1 fps ami nem botrányosan szar manapság

talán a shootmania jövõre.