C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éppen most:
SD: 577
Dom.: 2836
TDM: 6656
HC-SD: 922
HC-TDM: 2100
Én az MW3-ban nagyot csalódtam,nem is játszottam vele szinte,de ez egyenlõre bejön. Apró részlet meg kütyü meg még talán soha egyetlen COD-ban sem volt még ennyi mint itt! Szerintem érdemes megvenni,akár csak a mutli miatt is.(szvsz) Van egy-két kimondottan jó pálya is. Pl. "hijacked" a yachtos. Emlékeztet az MW-bõl a "wet work" nevû hajós pályára. De még én sem játszottam az összesen. Van még kérdés? 😊
Én holnapig várok ha nõ a létszám még akkor beruházok a játékra, bár eddig túl sok infót nem böfögtek ide a multiplayeres arcok...
Pedig érdekelne: Mennyien vannak SD módban... Mekkorák a pályák (Elérik a COD 4 szintjét, vagy megint apró pályák vannak??)...
Stbstb
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
most nézem TBNRfrags srác streamjét és ha még nézem egy keveset lehet meg is veszem 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
13,875 - Singleplayer
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem sokan kapcsolták be 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Am utoljára ami szerintem ebbõl a szériából (a maga idejében) jól nézett ki az a 2 volt. Meg esetleg a 4. Mondjuk az elõbbinek akkora volt a vasigénye hogy az akkori csúcs HW kb kiégett tõle. <#idiota>#idiota>
Minden csak optimizáció, hozzáértés, és hozzáállás kérdése.
Hát eddig kb 15 órát játszottam vele, normális pinggel rendelkezõ szerveren soha nem volt semmiféle gondom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ó dehogynem.
Ennél milliószor szebbet elbírna bármelyik nextgen (ami már annyira nem is nextgen) konzol.
egy ember kb fél órát ha játszik egy huzamban, lehet azt elég sokkal szorozni ha napi össz számot akarsz
xboxon 500k van fent ha ugyanilyen statot nézel, abból lehet viszonyítani
Next PC upgrade: 2022
Nem vártam tõlük csodát, hozták a megszokott szintet.
De ez bõven az alatt van minden téren.
Next PC upgrade: 2022
Pedig eskü objektíven álltam hozzá, sõt az elõzetes trailerek még be is jöttek (de ahogy asszem pont Te említetted, azt mindig is tudtak csinálni)
talán a shootmania jövõre.