Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgyis lehet😄 De kinyírt 2-3x és utána megakartam neki mutatni, hogy kinek idézgessen legközelebb😄😄😄 Úgyhogy kinyírtam a divine fegyverrel a csontikat utána elõvettem a Black Knight Swordot +5re húzva. Esélye nemvolt ígymár viccesen könnyû volt. Egyébként nekem mostanra van
-1 mindenes fegyóm felhúzva ez a BK sword
-1 jó tûzfegyverem
-1 jó villámfegyverem
-1 jó divine fegyverem
-1 +10es pyro flame
-1 villámló íjam
-1 sorozatlövõ nyílpuskám felhúzva
És hát elõveszem amelyiket épp jónak találom, de általában a BK sword van.
Tinman
MerlinW & Afe!

Olvastok is vagy csak írtok?

Mire írtam a 75k/4 perc-et?

Figyelek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Az vicc, hogy nekem nem is volt divine fegyverem? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Végeztem tegnap Nitoval...hát szivatott rendesen pontosabban az ,hogy neki kell még 1 pár csontváz, hogy engem legyõzzön...na nembaj nem szórakozhat velem ki õ??? Az elsõ halott na és akkor mi van<#gonosz3>? Visszawarpoltam szépen a kovácshoz a vadiúj divine emberemmel (ez is 1 kemény helyen van) és csináltam 1 divine zweihandert szépen felerõsítve😊 Így már könnyen megszabadultam a kis csontiktól (szerencse, hogy már a katakombákban rájöttem, hogy a csontikat vagy a divine fegyver vagy a necrojuk megölése pusztítja el) és Nito is csak pár ütés volt.😄😄😄

Jah és elkezdtem a DLC-t eddig elég könnyû a Sanctuary Guardiant elsõre megöltem. Elég jó kis szörny volt😊 Különös hely ez de tetszik.
Az az arany kígyó gyûrû😊 A lelkeket az ezüst kígyó gyûrû adja. Pont tegnap találtam meg...elvan dugva de észre lehet venni csak trükkös az odajutás...Tomb of Giantsban van és gyakorlatilag bele kell ugranod a vakvilágba<#nyes>. Ha ott jársz jól nézz körül, látni fogsz 1 hullát és próbáld megtippelni, hogy fentrõl kb mikor kell ugranod és merre...jah és vigyázz ne menj nagyon közel mert csapda! Csak óvatosan pajzzsal elõre😉
Afe
Van egy kígyós gyûrûm, de azt hittem az csak arra jó, hogy jobb tárgyakat dobáljanak, nem a lelket növeli.

Shep
Hát alapban tuti nem de nekem még a NG+ is gyanús kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akármilyen kígyó gyûrû, Tomb of Giantsben van de kicsit el van dugva.

MerlinW
75K-t max NG+-ban lehet ott farmolni, de hogy 4 perc alatt...

[merlinw.org]

Afe
És mi annak a neve, hol van, kit kell szétcsapnom érte?<#idiota>

Shep
Na de nem annyival 😊

Egy tárgyal amitõl több lelket kapsz az ellenségektõl.
Shep
Szerintem a festményben az összes lény együtt sincs 75e, persze lehet tévedek de 4 perc alatt meg mindenkit nem igazán lehet levágni. Lehet egy nullával többet írt 😊

Afe
75.000 lélek/menet 1 menet 4 perc.

Ezt hogy tudod összehozni itt, mert én ennyi idõ alatt elfutok a tûztõl a szoborig, ahol egybe van az a sok lándzsás akármi, de azok is csak 500 lelket adnak fejenként, ami nagyon messze van 75 ezertõl?

mcwolf
Üdv All!
kérdés:
Ha van nálam egy Havel's greatshield,ami fogja a mágikus sebzés 90 %-át. Tehát átjön pl. egy 800-as sebzésbõl 80.Abból a 80-ból fog még a páncélzat is,vagy az már "nettó" sebzés, és azt be is kapom?

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Lunki88
Végre kinyírtam a rohadt four kingset ng+-on, fúú de betegre izgultam magam a végére. 😊 Sík ideg voltam már mert 2x is úgy haltam meg hogy kb. fél cm élete maradt...
Lunki88
Praise the sun! 😊
Igen tudom, már váltogattam a covenantok között,de direkt nem lépek be gonoszokhoz ezzel a karival. Ezért hagytam ott azt a helyet😊
MerlinW
Ha str karaktered van, csatlakozz, kapsz jó kardot (meg acievement-et 😊). Coventatnból bármikor kiléphetsz egy másikhoz való újracsatkakozással, vagy az elsõ harangnál levõ muki segítségével.

[merlinw.org]

Kegyetlen ez a játék😊 Találtam 1 koporsót amit legutóbb nem vettem észre (elég kemény ellenfelet kellett legyõznöm ott) amibe bele lehet mászni. Elõször nem történik semmi, de mivel a fészekben is várni kellett, hogy történjen valami várakoztam kb fél percig. A koporsó rámzárult és 1 másik koporsóból másztam ki 1 teljesen más helyen!!! Lehetett ott csatlakozni 1 covenantba bár elég gonosz covenantnak tûnt úgyhogy otthagytam de elég érdekes dolog. Megtalálta még ezt valaki?
Nincsmit😊
Köszönöm újra a tanácsot sikerült legyõznöm.
Tudom köszi, de nincs cast light varázslatom😄😄😄 De nem is kell mert nemnagyon varázsolok ezzel a karival nem arra lett fejlesztve. Max néha 1-2 pyro belefér.
Más: EZ ITT SPOILER AKI NINCS MÉG LOST IZALITHBAN NE OLVASSA EL!!!mivel mostanában kezdte itt el 1-2 srác...
Na szóval most végeztem Bed of Chaossal. Arra egybõl rájöttem, hogy megsebezni nemnagyon fogom és hogy szétkell verni azokat a burkokat. De utána azt gondoltam, hogy kikell trükközni, hogy az egész padló beszakadjon és bezuhanjon😄😄😄 Összevissza futkároztam😄 Aztán legközelebb már rájöttem, hogy valójában mitkell csinálni és onnantól 1 csapás😊
MerlinW
A legegyszerûbb még mindig a cast light varázslat😊

[merlinw.org]

Na megvan a tökéletes megoldás Tomb of Giantsra😊 Legutóbb szétvertek mert választanom kellett a lámpa és pajzs között. Vagy látom, hogy tudnék helyezkedni vagy védekezek😄 Plusz gyenge voltam. De most van 1 sisakom ami árasztja magából a fényt😊(valójában ez 1 élõ rovar) EZ KELLETT😄 Alig várom, hogy visszamenjek a kriptába megbosszulom még amit a múltkor tettek velem az óriáscsontvázak😉 Nagyon bepörögtem ettõl a sisaktól...csak érjek vissza oda...<#violent><#gun><#boxer>
MerlinW
Nem valószínû. Namco nyilatkozata szerint nem foglalkoznak többet a PC porttal.

[merlinw.org]

poruljartal
szerintetek lesz ebbõl hivatalos peccs, amit a dsfixek csinálnak?

Tinman
Én már farmolom õket :-D

75.000 lélek/menet 1 menet 4 perc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ornstein és Smough😊 Az egyik kedvenc boss harcom😄 Na mind1 hamár ottvagy Londoban akkor nézdmeg azt az óriás festményt is...elég érdekes helyszín. Csak elõbb menj vissza Asylumba ha még nem voltál. Van ott valami ami kell de megéri benézni hangulatos helyszín Ariamis festett világa😉 Jah de vigyázz mert addig nemjöhetsz ki amíg elnem érsz a végéig de nincsenek túl erõs ellenfelek a bossal pedig nem kötelezõ megküzdeni, én békén hagytam mert szépen kért, hogy menjek el😊
Tinman
Tegnap elég bátornak éreztem magam, hogy nekiessek Knight Artorias-nak, persze túlkomplikáltam. Mindenféle változtatást csináltam a buildemen, próbálgattam mindenféle kimaxolt divine, fire, chaos, stb. fegyóval, de mindig levert.

Aztán mérgembe visszaállítottam az általános buildet amivel megyek és elsõre levertem alig bírt megsebezni. :-D

Frankó a DLC tetszik!

Tinman
Egg vermifuge?

Dark Root Garden/Basin a fákon levõ kígyók szokták egész jól szórni, még alacsony item finding mellett is... ha jól rémlik néha a torz imádkozó tojással fertõzött zomibik is szokták néha dobni. Szvsz õket érdemes piszkálni, mert kb. 20m-re van a tábortûz, lehet sok kört, gyorsan futni.

Afe
Akkor az öreg petélt belém. Megyek szét csapom a fejét.
Egyébként most végeztem a két aranyszínû harcossal Londoban. Segítséggel nem volt nehéz, a kinti pajzsos gólemek jobban megizzasztanak.

Bocsánat, nem az archívumban és nemis a barlangban hanem Ariamis festményében amit Anor Londoból érsz el de ide speciális kulcs is kellett...szóval ez elég bonyolult😊 Legegyszerûbb tényleg azlesz, hogy megölöd a szolgát vagy talán a többi tojásfejû is dobhat.
Shep-nek is igaza lehet...ha nemsegít mert megölted az úrnõjét akkor verj bele a fejébe neki is😄😄😄 Lehet, hogy dobni fog 1 egg vermifuge-t😄 De ne menj többet a tojáshordók közelébe, mert amikor az egyik elkapott akkor ment beléd a parazita.
Afe
Na, attól pont elszaladtam, mert elég durva dolog jött ki a hátából, ami majdnem kinyírt. Visszamegyek. Kösz.

Beszélj azzal a tojáshordozóval aki a póknõ mellett van...bár mivel lecsaptad az úrnõjét nembiztos, hogy segíteni fog. Egyébként 1 egg vermifuge nevû dolgot adna neked amivel kiírthatod a parazitát magadból...viszont találhatsz ilyet vagy az archívumban vagy a kristály barlangban...bár lehet ezektõl még messze vagy😞
Shep
Ja de elvileg ha a királynõ szolgáját leverted kapnod kellett egyet.

Shep
Van ilyen rózsaszín szõrös makk, na azzal. Neve most nem ugrik be.

Afe
3 hét kihagyás után folytattam a játékot. Sikerült összekevernem a gombokat, és véletlenül lecsaptam a falbanõt póknõt, aki a tüzet õrizte.
A gondom az, hogy nõtt valami posványság a fejemre, ami nem akar elmúlni. Próbáltam már a feloldozást is 48ezerért, de az sem segített. Nem tudok fejemre tenni semmit, és ami rosszabb, hogy felére csökkenti a lelkek számát. Hogy jön le rólam ez a sz@r?

Pont ma lestem énis, hogy elméletileg azt írja😄 De nem próbáltam ki.
Laza
Bakker, azzal a sarló alakú fegyverrel be lehet ütni a pajzs mögé?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kösz a tanácsot, majd ezzel megpróbálom.
A fekete lovag kard tökéletes én is 1 olyannal intéztem el õket +5 re húzva😄 Próbáld meg menni fog az támadj ezerrel. Power Within sokat segíthet, ha van olyan varázslatod.
Fekete lovag kard és egy +4-es zaphander és a elit lovag páncélt használom de vannak jobbak is.
Laza
A tûzre érzékeny, +5-re húzott Furysword eszi mint rozsda a vasat 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Tudnál NPC-t idézni, ha a pillangó bossnál a boszorkát behívtad elõzõleg, akinek ott a summon jele a lépcsõ melletti bokor alatt van 😊 jól eldugták 😊

Egyébként dmg ezerrel kétkézzel ... vagy vegyél fel vmi durva páncélt, vagy minden ütésnél gurulj egyt oldalra és nem talál el.

Nincsmit, de egyébként tényleg nem nehéz egyedül sem😊 Milyen fegyvered van?
Nemrég megfeküdt Seath is😊 Sajnos elsõ próbálkozásra nemjöttem rá mitõl gyógyul fel minden ütésem után azonnal( Big Hat-el csak utána bezséltem visszafelé...tehát késõn szólt), de 2. jára már elgondolkodtam rajta és 1 ütésen múlt, hogy megölt. A 3. próbálkozásra könnyedén megfeküdt😊
Kösz a tanácsot, de idézés kéne.
Fogd két kézre a legerõsebb fegyveredet és roham azonnal! Üsd mint az õrült és ha megfeküdt gyógyítsd magad, ha kell és támadd a következõt. Ha elég gyors vagy nem szaporodnak el😊 Ha valakit beidézni szeretnél akkor bocsánat, abban sajnos nemtudok segíteni😞