10203
-
Keveqiah #6316 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=dTK6NVqpXkE]xpadder a gomb "mizériára" :)[/URL] -
#6315 Na, hát olyan jó poén volt .. legalábbis szerintem :) -
steweee #6314 -
#6313 Egyébként most, hogy megoldódott a problémád, a 'GYIK'-ot már levehetem, nincs már rá szükség? -
#6312 Éppen ezért is írtam a #6298 hozzászólásban, kvázi megnyugtatásképpen, hogy ugyan a kontroller gombjait nem lehet átállítani (én is kapásból azt kerestem, olyan szar volt elsőre), mégis ha megszoktad akkor talán nem is tudnál jobbat kitalálni helyette.
Én alapból nem szenvedtem a bill+egérrel, mert az valahogy játékidegennek tűnt nekem. Szoktam konzolozni is, és ez tipikusan az a játékstílus ami kontrollerért kiált :)
Azóta PS3-mon elkezdtem a Demon's Souls-t (az 'első' részt), és ott a ugyanez a gombkiosztás a dual shock kontrollerrel még jobb, mert annak a ravasz gombjai sokkal kellemesebben használhatóak.
Mára már rendkívül profin irányítom a játékot, azt csinálok az ellenfelekkel amit csak akarok, én ugrálom körbe őket, nem ők szívatnak engem :)
Azokkal meg ne foglalkozz, akik félinformációk alapján ítélkeznek a játék felett. Az a linkelt youtube-os videó is egy vicc. Ez a játék az utóbbi évek legzseniálisabbja. Nem csak rendkívül élvezetes kaland, bazi nagy szörnyekkel, nyitott világgal, de még egy tisztességesen összerakott harcrendszert, fejlődési rendszert és itemizációt is kapott, ami minden téren képes kihívást nyújtani, mindezt úgy, hogy nem érzed a készítők direkt szopatását, a 20. próbának is vígan dalolászva szaladsz neki, annyira élvezetes :) -
#6311 -
steweee #6310 rendben van. és kicsit megkövetem magam, visszaolvastam. tényleg én rágtam be a semmiért. lázasan feküdtem itthon hasmenéssel, szóval elég f*s a hangulatom.
azóta am kitapasztalgattam a beállításokat, és beleszerettem a játékba. épp most teszem fel SSD-re. ha valaki szeretné a tesztelt, beállított dsfix.ini -met, csak szóljon. meg van pár sor ami nem egyértelmú hogy mi a jó beállítás, abba is tudok segíteni.
ami viszont nem állítható továbbra sem az a controller, de végül is mindegy, mert az egér is konfigolható a bill. mellé, így már egész jól be lehet állítani a "szokásos" kiosztást amit ált. az vki használ egy hasonló játéknál.
de a mouse fix-el sajna vmiért visszahozza a kurzort a játék alá, és még nem jöttem rá hogy miért lehetséges, mivel a dsfix.-ini és a dsmfix.ini-ben is ki van tiltva... pedig csak ez hiányzik hogy TÖKÉLETES legyen a játék, mert egyedül az irányítás a gyengéje
és tényleg elég szar, hogy komoly lapokban írták a játékról hogy egy szar, mert hihetetlenül jó. csak hát nekem is egy délutánom ráment az inire meg a moddolásra... -
#6309 Banner -
#6308 Lehet a warezon van? :)
Mondjuk aki nem vette meg az menjen a sóhivatalba :D
Az említett normális topicokban ki van téve szép piros betűkkel, hogy 'warez tilos!'.
Tegyük ki? :D -
#6307 Az az igazi, mikor biztos vagy benne, hogy igazad van ... de azért közvélemény kutatást ne tartsunk róla :D
Majd legközelebb igyekszünk egy összeszedetlen, értelmetlen kérdésre kitalálni, hogy milyen választ szeretnél.
De mert olyan szépen kérted, tettem ki linkeket. Mert ugye csak szépen kell kérni. Egyébként meg ha az ember minimálisan visszaolvas, mindent megtudhat onnan is.
De ezzel segítek azoknak, akik az önállóságot csak egy cserepes virág tulajdonságaként ismerik (tisz.kiv. :D).
Direkt Neked tettem be 'GYIK'-ot is :D -
#6306 A játék telepítőjén nincs DSFix... -
#6305 -
steweee #6304 pedig nem akartam reagálni, de nem bírom megállni emiatt :
Teljes név: Elias Tobias
Honlap: http://www.mezitelenkepekrolam.hu
na azt hiszem pont jóval álltam le vitatkozni, te vagy a topic házigazdája. ezek szerint igazam volt, és már átálltál lélekben a sötét oldalra. de legalább az örök ifjúság lelkiekben tiéd.
nem neked kéne a leginkább segítőkésznek lenni, vagy legalább a bannerba beszúrni egy GYIK-ot, vagya nexus linkjét vagy ha az nem lenne annak híján modos linket stb. ? a skyrim topicban épp pár napja is sor került egy ilyen "fejlesztésre"
sztem dühből tiltsál ki és töröld a hozzászólásaimat is ! akkor tutira ÉREZNI fogom, hogy beletappancsoltam a lelkivilágodba !
mert az élet szép, légy vidám
- légy LAZA !
:)
-
#6303 Okostóni, Te voltál aki behányta ide az összeszedetlen, 'értelmetlen' hozzászólását/kérdését, és még Te követelsz meg extra bánásmódot?
Lehet, hogy bizonyos topicocban így működik, de a normálisakban biztos nem ... a nemnormálisakból meg rég elhajtottak volna melegebb éghajlatra, mikor bemásolsz ide valaminek a readme fájljából, de azt sem tudod odatenni, hogy miből szedted ki. Annyit sem írtál, hogy a DsFix-ről van szó, arról sem, hogy honnan szedted és hányas verzió.
A hasonló 'értelmesen' megfogalmazott hibabejelentéseket a munkám során is szó nélkül visszadobom. Az írás stílusodról ne is beszéljünk.
Lehet 'tinizgetni', bár nem Én vagyok az 'ismeretlen életkorú'.
És aki nem ismeri a smile varázslatos jelentését, annak nem tudok más tanácsot adni, mint hogy forduljon pszichiáterhez ;) -
steweee #6302 aha, na akkor :
vagy leírja hogy nem tud a kérdésre válaszolni, vagy nem válaszol. más topicban így működik. lehet ott nem csak tini vannak. vagy simán csak a sok dark fantasy játék miatt gonosszá vált :)
elég lett volna annyit írnia hogy dask soul nexus... - nem tudtam hogy már ennek is van.
mindenféle ajánlgatás meg értetlenkedés helyett
és hogy az újabb (nekem újabb a játék telepítőjén lévő 1.1) dsfixek már a billkiosztás is változtatható)
részemről end ez a topic,úgy látom itt úgyis csak magára hagyatkozhat az ember. és lám, megvan amit akartam -
#6301 Tényleg no offense... de Laza semmi bántót nem írt, sőt segíteni akar. -
#6300 Ki mondta, hogy az a jó amit nem lehet módosítani? 'Beszélgetésbe' elegyedtem az irányítás sajátosságairól, és arról, hogy végül teljesen használható és megszokható attól függetlenül, hogy nem lehet módosítani alapból.
A Te stílusod aztán még idegesítőbb, miért nem mész máshová boldogítani a népet? -
steweee #6299 akkor bravo neked, hogy az a jó amit nem tud a játékos magának konfigurálni. am te léccives ne válaszoljál már arra amit én írok, idegesítő a stílusod -
#6298 A gombkiosztást először Én is furcsálottam, aztán mégis hamar megszoktam ... így utólag meg már nem is tudnék jobbat :)
Annyi, hogy a parry (pajzzsal hárítás és visszatámadás) az viszont nagyon szar helyen van, éppen ezért szinte sose használtam. -
steweee #6297 igen. dsfix. ha bemásolom a játék könyvtárába az exéhez, ahogy a leírás mondja, akkor nem indul el. pedig előtte elindult, és ha kitörlöm a dsfix-hez tartozó 1 db *.dll és 2db *.ini fájlt + az 1 db dsfix könyvtárat, akkor azonnal indul újra.
találkozott már vki ezzel a problémával ?
jaja, analóg kar, nem volt érthető iránygombával ? a win7 már felismeri és a játék is. nem tudom elsőre miért nem. de mivel nem konfigolható játékon belül, így mindegy, annyira szar az alapkiosztása -
#6296 Ez most mi? DsFix-ről beszélsz? Mit jelent a 'nem indul'?
Be kell másolni a könyvtárba és beállítani az ini-t.
Mi az az 'iránygombás kontroller'? :D
Vagy varázsgombás? :D
Az inkább analóg kar (stick) ... nekem X360-as van, azt magától bevette, semmit nem kellett állítanom. -
steweee #6295 egész rápattantam _!!!!!!!!!!!!
Place the contents of the .zip into the game's binary directory. (The place where DARKSOULS.exe is)
(this may be something like C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dark Souls Prepare to Die Edition\DATA)
de ha bemásolom a gém könyvtárába, nem indul el a játék... win7em van. iránygombás kontrollert sem látja, nem tudom miér, winXP alatt működött. így meg elég rossz az irányítás
vmi 5let a problémára ? nagyon hálás lennék... -
#6294 Azért mentem a 4-be, mert az első világ végén fantom formában jött a lovag, akit sikeresen le is löktem az átjáróról, így eleve már buktam a kulcsot (hogy megszerezzem a 2h kardot 1-1-ben), meg a cuccait is.
Szóval elmentem 4-1-be, hogy az első bossból megcsináljam a nagy szeletelőt :) -
#6293 :-D
Furán haladsz.
Nekem ez a sorrend nagyon bejött:
Minden világból az 1. boss letolva, aztán minden világba jöhet a boss utáni régió stb.
Egyedül a Stonefang részen nem tarottam ezt be, mert ott a Flamelurker után letoltam a Dragon God-ot is.
A világok első boss harcai nagyon egyszerűek... nem véletlenül :-) -
#6292 Most elutaztam előtte sem volt időm, úgyhogy azóta sokat nem haladtam.
Megvan az első világ 1-4 végéig (az utolsó boss bejáratáig mentem), a másidok kipucolva, és most bementem a 4. -be, ahol túl vagyok az első bosson (nevetségese egyszerű volt), és utána vagyok lent vmi kriptából kimenet (a kaszást levertem). Mondjuk ez a 4. világ eddig a legkönnyebb mind közül, főleg ugye a tüzes Dragon karddal.
Egyébként a múltkori után megnéztem, és csak 15 óránál tartottam a második világ kipucolása és az első világ 1-3 bossa után. Így a tüzes Dragon sword simán megvolt már 10 óra játéknál :) -
#6291 Nem annyira nehéz mint amilyennek beállítják.
Ha az ajánlott útvonalon haladsz mindig akkor simán végigvihető.
pl.: a játék elején ne menj a temető fele. -
#6290 DeS-be merre jársz? Vagy már végigtoltad?
Nekem a 2. wt DeS-be nagyon jól megy. kb. a játék felénél vagyok, de hétközbe nem is tolom, tegnap is kimaradt :-( -
#6289 Lol, még mindig van aki egy többszörösen bizonyított hozzánemértő baromságaira/'véleményére' ad?
Én meg azt mondom, hogy ugorj a kútba :D -
#6288 Akkor a dilettánsok után valami tapasztaltabb csóka véleménye:
DaS Part1 -
steweee #6287 még nem próbáltam, de ezek után nem is biztos hogy lesz kedvem :
http://www.youtube.com/watch?v=DaikLA2yRj4&NR=1&feature=endscreen
vagy mégis érdemes ? -
#6286 A k. életbe. 40k lelket buktam Demon's Souls-ba. tök alacsony szinten -.-
Egy szuszra totál kitakarítottam Shrine of Storms helyet első boss-ig.
Erre 3x átnyalt a padlón és meghaltam, visszafelé persze tök ideg voltam, közvetlenül a boss előtti dupla Uchigitana-s csonti vert le. Ez azért így qrvára nem fair. Azt is elég nehezen nyelem le, hogy hiába toltam tavaly a DeS-t még mindig nem javították ki, hogy a repkedő genyók Shrine of Storms-ba lazán átlőnek a falon szinte mindenhol... nem. Ahogy azt sem javították, hogy az a köcsög átnyal a padlón. Bxameg! 2.5 órányi lélek ment a kukába :-( -
#6285 Az equip loaddal nincs bajom, arra fenn van rajtam egy gyűrű. Inkább tudjak gyorsan mozogni megfelelő védelemmel és fegyverrel, mint több cucc férjen el nálam :)
Egyébként láttam azt a hajat az invemben, de nem tudtam mire jó, így még oda sem adtam a faszinak. De nem valószínű, hogy hordom ... max ha beleszaladok, hogy nincs mit kidobni, akkor ideiglenesen felkapom, míg lepakolok :) -
#6284 Herculian Ring? Elég hamar van.
Ebből is látszik, hogy bizony ahány játékos annyi féle látásmód.
Engem pl. nem igazán zavar ez az item burden. Pont inkább a DaS-ba zavart, hogy papírcsákóval még tudtam gyorsan gurulni, alumínium vödörrel már nem, holott több tonna súly volt nálam, de azt nem vette figyelembe. Az bezzeg itt azért zavar, hogy nagyon kicsi még egy knight-nak is az equip burden-je, vagyis már a tutorialban, lassú medve vagy, ha nem szedsz le magadról valamit :-/
Azt viszont nagyon csípem, hogy úgy éreztem DaS-ba nagyon jól elvagyok a lassabb kardokkal, itt örömködöm a gyors fegyvereknek és seperc alatt darálok velük :-) -
#6283 Igazából a legmocskosabb a játékban az az item load ... vagy mi ... azaz, hogy csak meghatározott súlyú cuccot vihetsz a zsákban. Még szerencse, azt észrevettem már az elején, hogy a bankba lepakolt upgrade cuccokat el lehet érni a kovácsoknál, nem kell hordozni. De még úgy, hogy szinte minden le van pakolva, még a füvek jó része is, nem egyszer kellett eldobjak valamit másik tárgy miatt ... és ugye nem tudsz visszamenni érte, eltűnik :( -
#6282 Jók vagyunk -
#6281 Én meg eleve később léptem csak szintet, mivel nem találtam a Monumentet ... azt hittem vmi szobrot kell keresni ... majd mikor egyik töltőképernyőn mutatta a monkot, megint szaladtam egy kört, és akkor nézem, hogy azok ott fenn monkok a fal mellett, nem 'díszelemek' :D -
#6280 Basszus tegnap toltam, de esküszöm nem emlékszem mikor jelent meg a csaj :-D
Azt tudom, hogy Vanguard után történt ami történt, mentem Boletarian 1-1-be és ott mivel 1x sem haltam legközelebb mikor arra jártam ott volt a csaj :-D -
#6279 Szerkesztettem közben.
A vak csak csak Pharalax után jelenik meg ... ráadásul ugye csak azután lehet szintet lépni, hogy beszéltél a Monumenttel :)
-
#6278 "Én már a legelején upgradeltem a fegyvert, konkrtétan másra nem is tudtam elkölteni a lelkeket, mert szintet lépni csak később lehet."
Na ezt nem értem.
A vak csaj pontosan ott van ahol az első kovács ^^ -
#6277 De emlékszem a játék elejére ;)
Én már a legelején upgradeltem a fegyvert, konkrétan másra nem is tudtam elkölteni a lelkeket, mert szintet lépni csak később lehet.
A broadsword az nem tudom mitől lassú, az az alap rövid, széles pengéjű kard. Minden szúrás animáció ilyen sebességgel megy.
A repair öltség is mindenen 100 alatti, kivéve a páncélt, amin eddig max 250 körül volt darabonként ... bár Én eleve csak a testpáncélt és a cipőt hordom, semmi mást (csak most a dagiból esett kalapot).
Summonolni nem summonolok, mivel ebben a játékban kb senki sem használja. Látom a rengeteg szellemet, de senki nem akar multizni. Én a móka miatt szoktam, nem egyébért. Egyszer letettem a követ és behívott vki, pont az 1-3 boss előtti részre. A bossig nem jutottunk el (talán odáig, ahol 3 piros szemű knight jön egyszerre) :)
Mint írtam, persze nehezebb a DeS, de Nekem nem pont azért, amiért Te írod.
"A Tower Knight a DeS HC arcok szerint, sőt úgy kollektíve mindenki szerint, aki legalább 1x végigjátszotta a játékot NEM a Phalanx demon után következik, pont azért mert kvázi chip dmg-elni tudod. Helyette a Stonefang-es pókig ajánlott takarítani. Nyilván lehet marokra venni a brét, de azt hagyjuk meg SolidSnake-nek :-D
Pont a pók is egy olyan boss, hogy gyak. sebzés nélkül megoldható, a dodge a kulcs és SOKKAL jobban sebződik egy alap fegyótól is, mint a Tower Knight ergo hamar levágható, ergo Phalanx után ajánlott darab."
Phalanx után menni Tower Knightig nem tudom miért lenne olyan extra ... maga az út tök ugyanolyan, mint a legelején (a hidakon kell oda figyelni kicsit), és maga a boss is első ütésre megy. A pókot meleevel nekem körülményesebb volt leverni, főleg, hogy be kell menni hozzá. Ráadásul extra sebzés sem kell a TK-hoz, mert úgyis event szerű a leverése.
De lehet valakinek így az egyszerűbb, Én eleve utálom a Tunel világot, a kastély sokkal jobb :)
A csákányosoknál meg egyértelműen csak a támadókat ütöttem ... mert ugye azok a csákányosok ... a többiek kalapácsosok :D