Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Lassan már meg is veszed itt az embereknek csak legyen kivel játszanod. 😄
Akinek nincs még meg a Dark Souls, és szeretne egy Steam-es verziot olcsóbban, annak érdemes innen rendelnie: http://cdkulcsok.x10.mx/index.php?route=product/product&path=59&product_id=93

Mindössze 4500 Ft, szóval hajrá nõljön a magyar online PC-s Dark Souls közösség!
Lenne valakinek kedve coopozgatni velem a pc verzioval? Jelenleg 68-as szintû vagyok, szóval olyanok jelentkezzenek, akiknek 53 és 83 közötti szinten áll a karakterük, hogy a max 15 szint eltérés ne gátolja meg az egymás játékához való csatlakozást. Az éppen aktuális coop helyszíneket megbeszélnénk mindig steamen, gfwl-on, vagy msn-en.
Én is silver knight pajzsot használok😊 Legjobb pajzs...erõs, jól véd, jók az értékei és még lehet vele parryzni😄 A black sem rossz de a silver még szebb is.
Az hogy súlyosabb és nagyobb Str kell a viseléséhez mint a SK pajzsnak valamint kissebb a stability-e.
Egyedül a tüz elleni védelme jobb mint a SK pajzsnak. (A sima és a villám támadás ellni védelme ugyanolyan, a mágikus támadások ellen viszont kissebb a védelme.) Asszem ennyi! 😊

Lunki88
Mi bajod a black knight pajzzsal? 😊
Valóban, ezt el is felejtettem.

Egyébként én csak silver knight pajzsot használok, ami a legjobb közepes pajzs. Stability maxon asszem 76, ami nagyon jó egy ilyen pajzstól és a többi érték is rendben van.

wedge31
Annál a pajzsnál már nem növeli az upgrade a stabot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Afe
Ez az Occult akármi a pajzsra is jó, mert pont most vagyok New londoban, és cseppet ingerel, hogy átütnek a szellemek a pajzsomon?

De, érdemes upgradelni. Ott van az a stability érték, ami nagyon fontos. Minnél magasabb annál jobban bírod a csapásokat(nem tántorodsz meg) és staminát is kevesebbet vesz le ha rácsapnak.

MerlinW
"Igen, az átkozott fegyverek jók a szellemek ellen", de az Occult nem az, hanem mágikus (faith alapú, dark ember segítségével készült.). Szellemek, csontvázak ellen nem használhatók, viszont silver, black knight-ok ellen igen hatásosak.

[merlinw.org]

wedge31
Az már alapból egy tápos pajzs.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Laza
A Greatshield fo Artorias-t nem is érdemes upgradelni, nem? Csak a bash dmg-ét növeli.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ez a summon rendszer borzalmas ... állandóan failed. Sem én nem tudok senkit behívni, sem engem nem hív sosem senki (egy idõ után el is tûnik a jelem, gondolom az normális).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Igen az én sejtésem is az volt, hogy ez erre lesz jó ha valaki esetleg nagyobb kihívást akar. Kösz a választ!😊
Shep
Az a keményeknek való akik az igazi kihívást keresik, de egyébként le is írja a gyûrûnél, hogy jobb lett volna ha sosem kerül elõ. Igen, az átkozott fegyverek jók a szellemek ellen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Srácok van 2 kérdésem:
1. Megöltem Kalameet-et mire jó nekem a gyûrû amit dobott? Semmi értelme csak rosszat tesz nekem ha felveszem.
2. Van 1 okkult fegyverem és akkor most az átkozott? Vagy hogy van ez? Azt tudom, hogy a divine áldott fegyver az jobban sebzi a csontvázakat, de az okkult? Az kell szellemek ellen? Már rég megvolt New Londo csak úgy kérdezem.
Laza
Akár Én vagy bárki elkérhetné a házigazdai jogot, és csináljuk már meg a bennert.
Pár szavazatot nyomjatok valakire, tegyük rendbe 😊

Laza
Miután az megvan el kell menni Dukesbe leverni a lift utáni golemet, ad egy pendantot, és már mehetsz is vissza, ott lesz a portál.

A hidra mögötti arany kristály gólemet könnyen elintéztem a zweihanderral meg nálam volt a rozsdás gyûrû is.
Laza
A Shadow set nagyon könnyû .. össz 6 kiló ... én is ebben megyek.

Nem semmi😊 Fõleg bossok meg olyan szörnyetegek ellen akinél nem tudsz parryzni😄 Ott aztán se védekezés se kritikus sebzés...a DLC-t is végigvitted? Van 1 szép tõr páros, ami thiefnek tökéletesnek tûnik😊
Elõször is szerezd meg a Lordvesselt és tedd a helyére😊 Ha ez megvan menj az archívumba, ott találsz 1 kristály gólemet - öld meg és lesz nála 1 pendant. Ez a kulcs. Ezek utána irány Darkroot Basin és a Hidra mögött a tóban lesz még 1 gólem, de ez erõsebb mint a többi ez az arany változat. Öld meg és szabadítsd ki Oolacilet. Késõbb gyere ide vissza és ahol a gólem volt 1 átjáró nyílik. Vizsgáld meg és besszippant. Más sorrendben is lehet, én elõször Oolacilet mentettem meg csak azok után mentem Anor Londoba szal...de a lényeg, hogy ha ez a 3 dolog teljesül akkor megnyílik a kapu.
Pár tanács: az arany gólem nagyon erõs és mocsaras a terület...nemtudsz rendesen mozogni tehát a rozsdás gyûrû ajánlott.Én szívtam vele rendesen mert ittmég nemvolt meg.
A DLC bossai is elég kemények tehát legyél magas szinten sok élettel😊Épp a DLC helyszíneken vagyok és nagyon jó😊 Rohadt Kalameet...holnapra marad, mert vagy 10x megölt...
Második végigjátszásom, ezekkel tisztában vagyok 😄, de nézz mazoistának parry dagger van bal kézbe tervezve (amíg nem szedem meg buckler)Szóval ilyen körülmények között azért számít a ruha is 😄
Az új helyszínekre, hogy lehet eljutni?
Menjél nyugodtan a kinézetre, olyan sokat nemszámít a páncélod. ( Ha gyors vagy akkor kb. mind1 mert alig találnak el, ha meg lassabb vagy akkor 1 jó pajzs felfog majdnem mindent)Válassz ki vmit ami tetszik és jól tuningold fel. Nekem minden védelmem 200-250 körül van és ebbõl jól megvagyok😊 A kinézet fontos😄<#nyes>
Shadow set ad valami bonusz a poison/toxic resisten kívül is? vagy csak van? mert thiefennek jó lenne, csak hát nem a legjobb statok
Tinman
PonTYosan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lunki88
Utána is megidézhetnek csak ne sétálj át a boss harc területére. 😊
Laza
Az ok, de engem is akkor idézhetnek meg? Vagy utána is?

Tinman
Boss leölése elõtt lehet mást megidézni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Innen oda megyek rögtön, kell a csontváz mintás szett 😊

Lunki88
Kíváncsian várom mikor érsz a four kings-hez. 😊 Nekem ng+-on ez olyan volt mint ratgab és a Capra demon esete. <#banplz>
Laza
Boss leverése elõtt vagy után lehet ott beidéztetni magad máshoz?
Én pont O&S-nál tartok NG+ -ban, még nem vertem le õket, csak 1x próbáltam (a dagit akarom elõször, ami sikerült is, csak nem maradt lötyim 😊).

Lunki88
Persze, azért adtam meg. 😊
Tinman
Thx! Ha nem bánod majd felveszlek :-)

Lunki88
lunky88 a gfwl-os nevem
Tinman
Mi a nicked?
Eztán jobban figyelek majd rá, ha jön egy dark :-)

Lunki88
Na igen, az a baj hogy én átálltam darkwraith-nek. Pedig elõtte én is a warrior of sunlight tagja voltam. Én 103-as vagyok, nyomhatnánk egy duelt valamikor. 😊
Tinman
SLVL107

Nagyon nem mindegy mikor állsz oda. Nyilván hét közbe reggel 7-kor kevés sikered lesz... d.u. 17:00-22:00 között egész jól megy a szekér.

Viszont én már jó ideje Warrior of Sunlight tag vagyok! Így nekem eleve aranyszínû a summon jelem és ha rácsekkol valaki, akkor aranyszínben tündöklik a karim. Mióta ebben a covenantban vagyok nagyon gyûlik a sunlight medal, meg a szintlépés se gond :-D

Aztán a lényeg, hogy nem csak állok ott a jelem mellett, mint a lópénisz a nevezetes ünnepen, hanem közben irtom a gianteket, meg a knightokat... NAGYON nagy területet be lehet járni anélkül, hogy eltûnne a jeled! Lényeg, hogy az épületbõl nem szabad kimenni. A tetõ is mehet, ott is van 3 knight.

Shep
Ja hát ha úgy nyomod az más, bár nem sok izgalom lehet úgy már benne 😄 Hányas szinten vagy már amúgy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lunki88
Hanyas szintû vagy hogy ennyiszer megidéznek? Én ott ácsorogtam a boss kapuja elõtt de senki nem idézett be.
Tinman
Ha egy nap 10x lenyomom õket a lelkekért + humanity is jól jön, akkor az minek minõsül? Teadélutánnak?

Lunki88
Ja és legyártottam a kaszát priscilla lelkébõl de nem igazán tudok érvényesülni vele. 😊
Lunki88
Na darkwraith lettem, páncélostól mindenestõl. 😊 Fõleg a humanity lopás tetszik csak kár hogy szar vagyok pvp-ben (npc-ken nem izgalmas használni). 5 invadebõl jó ha egyet megnyerek. 😄
Shep
Csak akkor a farmolást illett volna "." jelek közé tenni, nemde? 😊

Tinman
Pontosan.

Tinman
Cheater-be futottál... szomorú :-(

Vagy egy ügyes varázslóba :-)

Smough & Ornstein-re értette.

Egyébként legjobb farmolós hely Aramis-nál van, a sok pajzsos/lándzsás enemy az udvaron. Fél perc alatt megvan a 8400 lélek(oda-vissza a tábortûzig).

A bökkenõ csak az, hogy ehhez egy faith orientált karakter kell(wrath of the gods miatt).

mcwolf
A jó qrta anyját az ilyennek.
Most invade-eltem egyet Blighttown-ban. A host egyfolytában szúrkált a lándzsájával. Nálam egy Dragon King great axe volt.Akármit csináltam,nem tudtam megsebezni. Pedig tiszta találatom is volt, a shockwawe-vel is lökdöstem,de egyszerûen egy mikormétert sem ment lejjebb a csíkja. Szerintem tuti valami hack volt rajta,mert ezt egyszerûen nem tudom elhinni.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN