10203
-
#6236 Bónusz kép:
-
#6235 Catarina:
Szomorú Catarina:)
Jelenlegi lvl90-es karakterem:
-
#6234 Tűzet gyújt mert fázik:) -
#6233 Na ennyi volt a Dark Souls. 65 óra. Gyakorlatilag mindenhova benéztem, kb a dolgok 95%-át felszedtem.
Voltak nagyon jó pillanatai de számomra nem újrajátszós. Örülök, hogy vége, más játékokkal akarok játszani.
Vége meg WTF.
Magyarázat jól jönne hozzá.
Dark Lord ending-et még vágom is de a jó endingnél amit csinál az most mi? -
#6232 A srac akinek segitettem levagta pikk-pakk. Segitseggel konnyu volt neki.:) -
#6231 Kalamet nem nagy szám ... a farkára menni már érdekesebb :) -
#6230 Elertem Artoriasig, marha jo ez a resz igy masodszorra is, most foleg, hogy volt boven Pvp es Coop is, Kalametet szetszedtuk ketten pillanatok alatt:) -
#6229 4 Kings-et egyelőre hanyagolom.
Megöltem inkább a Firesage Demont meg a Centipede Demont. Annyira nem voltak vészesek, meg Kirk-el is találkoztam másodjára. -
#6228 -
#6227 Most mér a Te vididet is nézem ahogy vered -
#6226 Most "arról" komolyan képet vagy videót akarsz?
Nincs egy kicsit meleged? :-D -
#6225 60 mp-ig tart.
Normál fegyvereken használható.
Easyrider vele... arra figyelj, hogy mindig az adott King közvetlen közelébe legyél:
Tutorial. -
#6224 Jó ez a rotyik: "vertem két kézre fogva" az durva lehetett képt vidit vagy meg se történt. -
#6223 +4-esem van a Furysword-ből. Majd akkor megpróbálom két kézzel. -
#6222 Kb 1-1,5 percig hat, a gyorsmenübe kell tenni és elhasználni mint egy flaskát. Nem minden fegyverre rakható. -
#6221 Én +5-re húzott Furrysworddel vertem két kézre fogva. Az eszi őket nagyon. -
#6220 Gold Pine Resin hogy működik?
Halálkor elveszik a hatása? Vagy mennyi ideig tart? -
#6219 Hüle vagyok, mert csak 1 gyűrű lehet rajtad. A másik az Artorias gyűrű muszályos:( -
#6218 Full Havel set, valami bika fegyver 2kézre fogva, oszt hagyszóljon ami a csövön kifér :)
Legyen rajtad Cloranthy Ring, meg monjuk Steel Protection vagy Havel's Ring. a többi felesleg.
Maradj olyan közel hozzá, ahogy csak tudsz, akkor kevesebbet sebez a csapása. Le kell csapnod az egyiket, mire a másik megjelenne. Nem nehéz. -
#6217 Nagyon nem szeretik a Gold Pine Resin használatát ;-) -
#6216 Kösz, sikerült. A vicc az, hogy ezt próbáltam legelőször, csak leestem a párkány mellett. Azt hittem, hogy nem lehet ráugrani. Tévedtem:) -
#6215 Gyors legyél+ üsd ahol éred kb. ennyi -
#6214 Four Kings-nél járok, Seath-ot megöltem. Konkrétan kb 10% életet vettem le, csapott párat aztán szevasz.
Ez is jó kemény boss lesz. Tanács? -
#6213 Ez a legjobb hir az utobbi idoben. Koszi:) -
#6212 Ha invadelésről van szó, akkor csak a SLV számít. Mindegy, hogy NG vagy NG+, stb.
Idézős, közös boss ölésnél nem tudom mi a szabály, de szerintem ott is szint alapján megy. -
#6211 Illetve annyi, hogy vegigcsinaltam a Siegmeyer kuldeteset, Lost Izalithban akkora harc volt a Chaos Eaterek ellen, hogy nem igaz:) Marha hangulatos volt.
mindenesetre most belepek a Darkmoon covenantba es abbol fogok invedelni mindeen bunost:)
-
#6210 Es meg ott is vannak emberek? Mert gondolom azzal nem rak ossze, akiNg-ben van, de mondjuk 100-as a Dlc teruleten. -
#6209 Én is ezért mentem végig NG+ -on :)
Four Kings-ig vittem, majd onnan rögtön a DLC terület. 100 - 110 között gyerekjáték volt :) -
#6208 Noh, Lordvessel mar a helyen, igy a Darkwraith covenantot mar buktam, de remelem azert ott tudok majd pvp-zni. -
#6207 Seath mekkora mocsok, lenyom aztán megint szaladjak végig a barlangokon hozzá. :\
Nito legalább meglett. -
#6206 Ha PvP-zni akarsz, akkor állj meg kereken 100-on. PC-n sokaknál ez a PvP szint.
Egyébként pedig a DLC-hez már bőven jó szinten vagy. Én NG+ -ban vagyok a DLC végén, és PvP-zgetek, így vagyok 110-es :)
Szóval SLV 100! -
#6205 Persze a Pvp-re gondolok itt egyertelmuen. -
#6204 Koszi, igazabol arra gondoltam, hogy hanyas szinten erdemes odamenni, mert most vagyok 90 korul, nem akarok tultapolni, hogy ne legyenek ellenfelek. Ez volt a gondom a multkor is, mert az arenaban nem talaltam egy ellenfelet sem. De akkor belepek a Darkwraithez es megnezem, kb 100 korul leszek mire odaerek. -
#6203 Pf, fogalmam sincs .... igazából addig nem is mehetsz oda, amíg nincs meg a LordVessel, így azt mondanám, hogy O&S után már nyugodtan csinálhatod, max kiteleportálsz ha nem megy :)
Úgyis rögtön egy bossal indít (Guardian) :)
Ha akarsz invadelni, akkor csináld meg előtte a Four Kings-et és ott add le a Vesselt, majd csatlakozz a Darkwraithez. A DLC terület Artorias előtti és utáni része (közvetlenül a bejárata majd az az utáni bonefire) mozgalmas PvP terület. Két külön szekciónak számít, azaz az Artorias arénájának kijárata választja szét őket két külön zónára. -
#6202 En most fogok odaerni, sima New Game eseten, hanyas szintunek erdemes lenni? -
#6201 Érdemes szvsz ... jó kis terület illetve a PvP szinte teljesen odaköltözött (legalábbis PC-n). -
#6200 Akkor majd nézni fogom, hátha kedvet kapok hozzá, hogy megvegyem. :D -
#6199 De javít/módosít, ezt hívják konzolon 1.06 patchnek.
Itt a lista:
http://thecontrolleronline.com/2012/10/dark-souls-1-06-patch-details/ -
#6198 Semmit nem javít, kizárólag tartalmat ad hozzá, nem is keveset és nem is rosszat :-)
Ott Dsfix, ha azt eddig nem használtad, feltétlenül kötelező. -
#6197 :-DDDDD