Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Meglesem majd thx!

Ratgab: Kipróbálom feltétlenül, mert eret vágok lassan.

NG+-t tolom, de így kevésbé élvezetes... 2.5-3 óra alatt viszont NG+-ban eljutottam mindent kipucolva Blighttown feléig :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Semmi más nem változott csak a VGA.
Term. a régi nVidia driverek írmagját is kigyomláltam, legfrissebb Catalyst került fel, gond nélkül ment a csere.

Unigine Heaven alatt MINDEN maxon, 30 FPS alatt nem igen láttam pedig az vagy 2x ver rá a DaS legösszetettebb helyszínre. K. dühítõ -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Kipróbáltuk ezt a Spectate cuccot, mûködik, jópofa😊

[merlinw.org]

MerlinW
oké

[merlinw.org]

Lunki88
Felvettelek ha nem gond.
Lunki88
Azért nem semmi hogy miket tudnak összehozni a rajongók. 😊 Kár hogy a vásárlók nagy része végig sem viszi a játékot.
MerlinW
Ez jópofa, ki is próbálom😊

[merlinw.org]

Lunki88
Találtam egy hasznos kis programot. A neve DS Spectate. Arra jó hogy akivel elõre megbeszéli az ember hogy coopozni akar az egy kis beállítás után láthatja játék közben egy kicsinyített képen hogy a másik éppen mit csinál. 😊 Ki kéne majd próbálni egyszer valakivel.
MerlinW
MerlinW HUN

Mondjuk már 4x végigjátszottam, mostanában ritkán indítom el😊

[merlinw.org]

MerlinW: Mi a neved GFWL-on? coopozhatnánk néha ha van kedved
MerlinW
Nálam sosem esett 30fps alá, 60fps fixxel is max 50-ig esett. Nem hiszem, hogy a VGA lenne a probléma.
Én személy szerint még soha sem láttam hátrányát a Radeon kártyáimnak, viszont elõnyét azt sokat😊

[merlinw.org]

Egyébként Berserkben is létezik egy Four Kings nevû 4 királyból álló csapat, meg Abyss is, bár mindkettõ csak a mangában van jelen, én sajnos csak az anime-t láttam.
A Taurus Demont birom, tiszta olyan, mint Zodd Démoni alakja, kár hogy erõsségben nem áll azon a szinten 😊
Igen, hasonló az is 😊
Lunki88
Valóban vannak hasonlóságok. Nekem a balder armor set-nél tûnt fel hogy majdnem olyan mint amit Guts viselt amikor még a héják bandájában volt. 😊
Ati control panelben kreálj neki egy profil-t akkor ráerõltetsz minden földi jót (élsimítás ilyesmi) és meglásd jó lesz. Nekem is segített.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman az avatarodból látom te is nagy Berserk anime rajongó vagy. 😊
Ha tudsz angolul nézd meg ezt: http://soulswiki.forumsrpg.com/t10828-abyss-berserk-references-and-speculation-lore

Néhány utalás a Berserk-re Dark Soulsban 😊
Games for windows live-on jelöljetek: trkadam87 a nevem ott is.
Nekem valamiért csak külföldi játékosokat listáz ki, akkor is, ha van magyar online játékos is, vagyis csak akkor tudok magyarokkal coopozni, ha elõbb felveszem õket barátnak GFWL-on.
a warrior of sunlight covenant-nál, ha segítek valakinekj kapok sun medált
?
Shep
Nekem egy GTS450-el az 1.0-ás vagy melyik fixel tökéletesen ment a játék 1-2 helyen volt érezhetõ lassulás. Igaz nem volt max a látótáv meg ilyenek de igazából ezen a játékon grafikailag az sem segít 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
A néha fellángoló VGA kártya/gép/szaggatás témához:

- CoreI7, 6 GB 2000 MHz, SSD, nVidia Gainward GTX460 OC 2 GB VRAM ---> Rendkívül ritka FPS drop.

- CoreI7, 6 GB 2000 MHz, SSD, fosAMD Asus 7870 OC 2 GB VRAM ---> Rendkívül ritka stabil frame, katasztrofális a GTX460-hoz képest.

Konklúzió? Kibaxtam az ablakon +40k HUF-ot és az imádott játékom helyenként játszhatatlan. AMD meg csak a szokásos: fos/10.

Solid Snake
Lunki88
Hát kb. az én szerencsétlenkedéseimrõl is lehetne ilyen videót csinálni, néha már mérgemben beintettem a monitornak. 😄
Solid Snake
Lunki88
Ja és szerintem gravelord covenant-ba tartozhat a srác a videóban mert mindig kék phantomok invadelik be.
Lunki88
Ez marhára kreatív ötlet! 😄 Amúgy nekem is feltûnt hogy darkroot garden-ben mindenki csak kempel és várja mikor invadelik.
MerlinW
Okoooos😊

[merlinw.org]

Shep
Ja, hátba kellene késelni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Tetû kempelõ...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Ez de szar.

Solid Snake
Shep
Hát ez komoly dilemma 😄

wedge31
He leülsz a bonfire mellé akkor jó befejezést kapsz ha csak simán kimész akkor a rosszat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Mitõl függ egyáltalán, hogy melyik befejezést kapjuk, mert nekem a "rossz" lett.

Lunki88
Az lehet, de legalább
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a dark lord befejezésnél életben maradunk és mi uralkodunk. 😊
Lunki88
Érdekes amit írsz, most már csak az nem tiszta nekem hogy
ha meg akarjuk gyújtani a tüzet akkor miért kell egyáltalán Gwyn-nel megküzdenünk? Ilyen "hé tata! köszi innentõl átveszem!" stílusban is meg lehetett volna oldani a dolgot. 😄 Na jó viccelek, de legalább valami cutscene-t rakhattak volna bele a készítõk amikor találkozunk vele.
MerlinW
DSfix 1.7

Changes:

Re-implemented the FPS limiter. It’s quite exact now and also performed at a better point in time (before presenting the frame)
Made frame period calculation (for animation) slightly more exact
Added FPS thresholding for SMAA. What this means is that you can supply a value – say 45 FPS – and if the game is in danger of dropping below that, SMAA will be disabled. It will be re-enabled once the framerate is safely above the threshold again.
Fixed sporadic graphics issues introduced in 1.6
Fixed modified HUD issues with very long spell names
Fixed modified HUD issues with “POISONED”/”BLOOD LOSS” text

[merlinw.org]

Laza
A tûz meggyújtásával szerintem pont, hogy elszabadítjuk a tüzet, ezért is kapunk rögtön lángra. Ezzel valószínûleg fel is áldozzuk magunkat, de ugye mi már egyébként is bevégeztettünk ... és valószínûleg ez az a tûz, ami végleg meg tud ölni minket ... vagy nem, és valahol megint felkelünk 😊
A rossz befejezésnél viszont nem változik semmi, max az, hogy átvesszük a fõnök szerepét ... mint a középkorban, ahol az volt a vezetõ aki legyõzte az elõdjét 😊

Hozzáteszem, hiába állítja az Abyss-ban lévõ kigyó, hogy az emberek kora lejárt, stb, Õ pont egy olyan gyülekezetbe vesz fel, akik konkrétan a megmaradt emberek 'emberségét' is elveszik ... tehát az egyik kígyó a tûz, a másik a sötétség mellett van.

De mivel nem tudjuk, hogy a tûzzel a feláldozásunk után mi történik, így azt sem tudjuk, hogy mire milyen hatással volt ... csak a másik befejezésrõl lehet némi fogalmunk 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Más vélemény

Sötét középkor mond valamit? 😊 ha átvitt értelme van akkor lehet errõl szó. Viszont az egész alapkoncepció és alapesemények miatt szó szerint kell venni a sötétet mert ezért lettek ugye zombik/õrültek az emberek. Így a tûz meggyújtása valójában mégis csak pozitívan cseng hiszen kb egy "világvégét" késleltetünk saját magunk feláldozásával. egyáltalán nincs tényleges jó befejezés csak kevésbé rossz 😊
Lunki88
Egy kis elmélkedés a befejezés(ek)rõl:

Csak én gondolom úgy, hogy az ún. "dark lord" ending sokkal inkább elfogadható pozitív befejezésnek mint az amelyikben meggyújtjuk a lángot - ezzel gyakorlatilag átvéve Lord Gwyn helyét?

Ugye Frampt aki Gwyn-t szolgálja meg úgy állítja be az egészet mintha a tûz meggyújtása valami dicsõ tett volna. Aztán amikor legyõzzük Gwyn-t és "átvesszük" a tüzet nekem úgy tûnt mintha ropogósra sülnénk... Tehát nem éppen olyan dicsõ tett ez mint ahogy beadták nekünk. Valószínûleg Frampt minden kalandornak ezt a "chosen undead" szöveget nyomatja aki eljut odáig hogy megkongatja a 2 harangot.

Viszont az abyss-ban élõ kígyó szerint a tûz kora lejárt, és a sötétség az emberek kora. Gwyn az önfeláldozásával csupán késleltette az emberek korának eljövetelét. Na most adódik a kérdés, hogy a sötétségben hogyan létezhetnének az emberek? Az is lehet hogy ez csak szimbolikus jelentéssel bír és arra kell gondolni hogy az emberek uralkodnak, de ez csak találgatás.

Nekem az jött le hogy egyik kígyó sem mondja el a teljes igazságot. Mindkettõ csak kihasználja a játékost a saját céljának elérésére.

Ti mit gondoltok errõl? Szeretnék pár véleményt olvasni ezzel kapcsolatban. 😊
Laza
Ha minden mai játék fullon megy, akkor ennek is hoznia kell a 30 fps-t, ami a zsánerbõl adódóan elég kell legyen a játékhoz.
Az Én videókártyám 1,5 éves (Gigabyte GTX 560Ti OC, a procim pár hónapos), és a fix-el maxra húzva is tökéletesen megy ... a fix nélkül meg bõven.

Ha a DsFix-et az elején kipróbáltad, akkor változnia kellett a játéknak. Max nem állítottál be semmit sem az ini-ben, mert ugye ott lehetett a felbontást és mindent állítani. A legelsõ fix óta használtam, szóval mûködött az rendesen (sokáig csak a 0.4-est, nem frissítettem).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Azóta frissítették a DSFix-et, próbáld ki a legújabb verzioval, hátha segít.
Nálam egy helyen ment a játék 10 fps alá, a Crystal Cave-s sárkány bossnál, azon én is kiakadtam, a sárkány egyik támadásának effectjétõl valamiért mindig nagyon beszaggat nálam. Õt azóta sem gyõztem le, még gyenge hozzá a karakterem.

A játék legtöbb pontjánál hozza a 25-30 fps-t, ennél többet nem is várok egy olyan játékfejlesztõ csapattól, akiknek 0 szakértelmük van a PC-s játékfejlesztéshez, vagy konzol játék PC-re portolásához.
cataflam02
Hát ne haragudj de minden mai játék fullon megy... és még véletlen se 6 éves a gépem.. alig pár hónapos... és igen.. hozzá vagyok szokva a 60 fps-hez vagy többhez.. megjelenéskor játszhatatlan fos volt..

A DSFIX-et még az elején kipróbáltam.. de kb semmit nem változott a játék.

One more story

A magas szintkülönbség az oka szerintem, amiért nem tudod behívni. Max 15 szint eltérés lehet a 2 karakter között. Mondjuk úgy tudom annak a jelét nem is láthatod, aki ezen felül vagy alul van a te karaktered szintjéhez képest.
Neked egyébként mi a neved GFWL-ban? És mekkora a karaktered? coop-ozhatnánk néha, ha van hozzá kedved.
Laza
Rengeteg online ember van ... max nem akkor és ott vannak, ahol Te is.
Folyamatosan látok szellemeket meg üzenetetek meg vértócsákat. Bár az tény, hogy sokkal jobban szétszéledtek az emberek, mint a legelején, mikor mindenki egy útvonalon járt.
De ez egy alapjában single játék struktúrában nem meglepõ.

Engem inkább az zavar, hogy ha látok is valakit, nem tudom behívni, mert állandóan failed. Pedig a portokat is megnyitottam.

Laza
Sose futott szarul, max 6 éves gépeken 😊

A DSFIX moddal minimálisan lehet skálázni a grafikát. A DSFIX.ini fájlban mindent leveszel minimumra, utána sokkal zökkenõmentesebben fut majd a játék, viszont így a megjelenés csúnyább lesz a konzolos verzióénál.
cataflam02
Üdv!

Még mindig szarul fut a játék vagy már van valami fix amitõl nem 10 fpsel fog futni ?

One more story

Még szép 😊 Tegnap 1 órát vártam egy vacak pvp-re is... 😊 Egyébként veled beszéltem windows liveon igaz?

Én úgy vagyok vele, ha már megvettem a játékot, hagy multizhassak benne kedvem szerint, ne kelljen könyörögnöm a játéknak azért, hogy ezt megtehessem, mert itt egyidejûleg már 10 online player is soknak számít.
Laza
Nagyon jól tudom, hogy mûködnek a pajzsok ... de mint írtam ennél csak a bash dmg nõ 😊