10203
-
#6356 Baxus kirázott a hideg. Akarom, most. -
#6355 Csak 40x néztem végig a trailert, brutálisan jóó! -
#6354 Minek neki még topic? Szerintem még itt is simán lehet róla beszélni, nagyon odébb van az még. -
#6353 Várom nagyon. :D -
Keveqiah #6352 -
#6351 Megnéztem a trailert... elképesztő. 2 mp alatt magába szippantott, hibernáltatni akarom magam, amíg ki nem jön.
Előrendelni miért nem lehet még? -
#6350 Sajna még min. 1.5 év :-(((((( -
#6349 Valaki csináljon neki topikot. -
#6348 És jön pcre is egyből! -
Keveqiah #6347 http://kotaku.com/5966786/here-is-dark-souls-iis-debut-trailer -
Keveqiah #6346 DARK SOULS 2
[URL=http://kotaku.com/5966786/here-is-dark-souls-iis-debut-trailer#13549522863272&{"type":"iframeUpdated","height":1444}]Dark Souls 2[/URL]
-
#6345 Mondjuk azóta összeraktam az 5-1 (vagy 4-1) bossából azt a butcher kés szerűséget. -
#6344 Bárhogy is teszel Ostrava 1-4 végén mindenképpen Dark formában betámad.
Ha sikerült több alkalommal is megmentened a fenekét, akkor is ott ül a lépcsőn, siránkozik, hogy mi lett a faterból, átadja a kulcsot köszönetként, majd eltávozik az élők sorából... kicsit ciki, hogy 10 mp múlva meg jön, mint Darkwraith :-/
A kard amit kihagytál nem fontos, ha nem akarod kiplatinázni a játékot. Annál a kardnál sok jobb van... nem skálázódik és nem is uppolható (max ugye a másik "felével" a Northern Regalia-vá).
Mondjuk annyiból nem jó, hogy kihagytad a mauzóleum részt, hogy a játék egyik legérdekesebb harcából maradtál ki. Doran vicces gyerek... 4-500 dmg-em volt, odamentem sebeztem rajta 10-12 körül, backstab is 50-60 között sebezte aztán nem kevés HP-je van :-) -
#6343 Már buktam az 1-1 titkos helyén lévő 2h kardot, a mocsok király fia nem jött a rácsos kapunál, így dark formában betámadott a 1-4 végén, nincs kulcsom :(
Legközelebb kapásból elkenem inkább a száját. -
#6342 :-)) Bocsi, bocsesz, bocsika... nagy betűkkel írtam fogalmam sincs miért.
Egyébként a World of Tanksra gondoltam
Igen, de igyekszem kevesebbet értelmetlenül dumálni és még inkább hasznos hozzáfűznivalókkal.
Megérte 2x is végigtolni, mert sokkal, de sokkal többet tudok a DeS-ről és sokkal több dolgot fedeztem fel benne, mint amire korábban számítottam. Most mát eléggé képben vagyok, fejemben a hasznos stratégiák, fejből megmondom mit hol találsz, mit hol érdemes farmolni, melyik sarok mögött ki vár :-)
Így van értelme wt-t készíteni. Mondjuk elképesztő nagy munka... főleg konzolról, simán 100-200 óra egy 50 órás játék esetében, persze ebben benne a vágás, tömörítés, etc.
Nem egy olyan videót láttam már, ahol a srác ott szerencsétlenkedett hosszú órákon keresztül egy adott pályán... szegényt le is húzták keményen. Persze érthető... ha nem megy nem kell erőltetni. -
#6341 20 percig gondolkodtam, hogy milyen játék lehet a WT amire gondolsz.
Várjuk a végigjátszást. De beszéd lesz benne ugye? -
#6340 Már késő :-D
Harmadjára tolom éppen 1-1 és 1-2-t gyorsba kitakarítottam, aztán pár napja annyi a meló, hogy elég fáradtan esek haza így inkább nem folytatom, mert ugye DeS/DaS akkor jó, ha tudsz rá koncentrálni is és nem csak eszetlenül nyomkodod a gombokat.
Viszont hétvégén ha lesz időm párhuzamosan elkezdem a videós WT-t is, Shadow of the Colossus minőségbe ;-) -
#6339 Helyes toljad is, mert min. 2x végigjátszás kell ahhoz, mindent láss. :-) -
#6338 Ez azt jelenti, hogy lassan jönnek a videók, vagy harmadjára is neki akarsz futni? :D -
#6337 Azóta nem nagyon nyomtam, nem volt időm :(
Majd a héten. Tegnap egyeztettem haverral, hogy még nem kell visszaadjam a gépet :) -
#6336 Nekem meg lepergett Demon's Souls credits 2x-ra.
Laza! Merre jársz? :-)
Végül is alig kellett csak 2 végigvitel, hogy végre totál tisztán lássam ezt a hülye World/Character Tendency őrületet... nehéz a felfogásom na :-D -
#6335 Capra szerintem lvl-en kb ugyanaz, mint minden szinten :)
Vigyél fire bombot, az a kutyák ellen nagyon jó. Gyorsabban tudod dobni, mint pyroval castolni.
Egyébként is lvl1-es játékban mindig legyél felpakolva abból, nagyon hasznos. -
Fletley9 #6334 1-1 halál még nem megfogás :D főleg ,hogy lautrenc alapból macerás :D gargolyéknál meg benéztem nagyon most még nem parázom így meglesz Haver gyűrűje aztán gyerünk tovább. Caprától fosok egyedül vele voltak bajok mindig. na de majd pénteken. -
#6333 Quelaag-nél. -
#6332 Én cheat-eltem ott. :D
Be a sarokba ahol nem ér el és lenyilaztam. :D -
#6331 Havelt firebombbal egyszerű leverni. Engem először Quelaag fogott meg, 4-5x neki kellett menni, talán 5.-re sikerült. Rajta semmit sem fog a tűz, meleeben kell leverni. -
Fletley9 #6330 h&s-st csináltam a játékból kezembe a battle axe +5 hátamon a Grass Crest Shield és az alap mobok könnyű támadással is egy hit. Lautrenc ölt meg elsőnek (másodjára heavy attackal stun lock csak pislogott) aztán egyszer haltam gargolyek-nél is. meg most Haver ütött le, de hát ő egyhitel tudjuk. (btw nem gondoltam volna ,hogy a pyro tényleg ennyire op....már az alap tűzlabda is vicc -igaz relatív lassan kasztol-) no mindegy most péntekig pihi aztán folytatom kíváncsi leszek engem ki fog nagyon megfogni. -
#6329 A varjúfészek fele mész, majd félúton felveszed a háztetőn a kulcsot. Ezután újra felmész és a fészekben összegömbölyödve várod a buszt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ott vár rád a kulcs a Painted word-be, a "mocsár" gyűrű pár silver knight és természetesen a Stray Demon *muhahaha* :)
-
#6328 http://darksoulswiki.wikispaces.com/Undead+Asylum+F2+West+Key -
#6327 Oda majd később tudsz visszamenni. Mondjuk úgy 20 óra múlva. :D
Egyébként ott lesz a gyűrű amivel tudsz sétálni könnyen a mocsárban/vízben is.
-
steweee #6326 arra rájött már vki, hogy az elején van egy hulla egy leomlott lépcsősoron balra a főépület tetején, és sztem onnan lehetne oda jutni ahonnal rá lehet ugrani az első bossra, a fehér átjárótól balra van egy terem, ahol van az első erősebb nagykardos pajzsos csonti, és ott van egy ajtó ami zárva. hiába van master key, nem nyitja. sztem az a folyosó vinne a hullához a leomlott lépcsősornál.
vmi értékesebb cucc kell hogy legyen nála, de a végigjátszásos videóban sincs erre semmi hogy lehet oda jutni, pedig direkt ilyen jól kiszúrható helyen van
5let? -
#6325 Én O&S-is mentem vele, ott 1x próbáltam, azóta nem mentem be. De odáig nagyjából elég könnyen lehet menni ... mármint van akinek már ez is nehéz lenne, mert a könnyűben azért benne van jó pár halál :) -
Fletley9 #6324 köszöntem :) -
#6323 Csak a pyro. -
Fletley9 #6322 3 végigjátszás már van mögöttem :D most oylat akarok ahol nem lépek szintet ez a soullvl1-es végigjátszás :D. a kérdés az volt ,hogy mindegyik egyes szintűnek számít-e :D vagy csak a pyro aki ténylegesen lvl-en kezd :) -
#6321 + az item finding-ra is jó hatással van (10 Humanity-ig). -
Keveqiah #6320 Human formában tudsz a boss fightokhoz gépi segítőt megidézni. A humanity mennyisége ad a sebzésedhez bónuszt. Ezenkívül még a multiban van jelentősége, ha human formában vagy akkor tudnak "betámadni" Gyengébb idegzetnél nem ajánlott.... -
steweee #6319 nincs jelentősége hogy hányas szintűvel kezdel. annyi csak , hogy szintlépéskor mennyi lélek kell ahhoz, hogy emeld vmelyik képességedet. de alig van eltérés a növekedésben, sokkal több lelket fox elveszteni amikor meghalsz valahol és nem volt előtte tábortüz és szintemelés.
én végigpróbálgattam szinte az összeset a kíváncsiság kedvéért, nincs sok különbség, sztem csak szimpátia kérdése hogy melyik tetszik küllemre meg harci mozgásra. a lovag lassabb mint a többi , az feltűnt, de alapból jó páncéllal kezd. a pyrora azt írja egy végigjátszás, hogy az elején a legjobb mert a bossokat le lehet gyakni tűzzel. de ha nem tetszik a fazon, akkor csak ezért kár őt választani, mert karddal is le lehet vagdosni mindenkit.
nekem is lenne viszont kérdésem akik már ismerik a játékot. mire jó élővé változni, van e jelentősége ? a tűznél van ugye olyan hogy visszaváltozni, és van olyan hogy humanity meter. na ezek mire jók ? -
Fletley9 #6318 soul lvl1-es kezdő karinak melyik a jobb bandit vagy pyro? illetve minden kaszt lvl1-nek számít kezdéskor. Vagy esetleg a barbárt illik kezdeni?
Szerk: közbe utána nézve wikin pyrót írja egyedül aki alapból soul level1-en kezd. -
steweee #6317 :)