Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ratgab: Kipróbálom feltétlenül, mert eret vágok lassan.
NG+-t tolom, de így kevésbé élvezetes... 2.5-3 óra alatt viszont NG+-ban eljutottam mindent kipucolva Blighttown feléig :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Term. a régi nVidia driverek írmagját is kigyomláltam, legfrissebb Catalyst került fel, gond nélkül ment a csere.
Unigine Heaven alatt MINDEN maxon, 30 FPS alatt nem igen láttam pedig az vagy 2x ver rá a DaS legösszetettebb helyszínre. K. dühítõ -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én személy szerint még soha sem láttam hátrányát a Radeon kártyáimnak, viszont elõnyét azt sokat😊
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha tudsz angolul nézd meg ezt: http://soulswiki.forumsrpg.com/t10828-abyss-berserk-references-and-speculation-lore
Néhány utalás a Berserk-re Dark Soulsban 😊
Nekem valamiért csak külföldi játékosokat listáz ki, akkor is, ha van magyar online játékos is, vagyis csak akkor tudok magyarokkal coopozni, ha elõbb felveszem õket barátnak GFWL-on.
?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- CoreI7, 6 GB 2000 MHz, SSD, nVidia Gainward GTX460 OC 2 GB VRAM ---> Rendkívül ritka FPS drop.
- CoreI7, 6 GB 2000 MHz, SSD, fosAMD Asus 7870 OC 2 GB VRAM ---> Rendkívül ritka stabil frame, katasztrofális a GTX460-hoz képest.
Konklúzió? Kibaxtam az ablakon +40k HUF-ot és az imádott játékom helyenként játszhatatlan. AMD meg csak a szokásos: fos/10.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Changes:
Re-implemented the FPS limiter. It’s quite exact now and also performed at a better point in time (before presenting the frame)
Made frame period calculation (for animation) slightly more exact
Added FPS thresholding for SMAA. What this means is that you can supply a value – say 45 FPS – and if the game is in danger of dropping below that, SMAA will be disabled. It will be re-enabled once the framerate is safely above the threshold again.
Fixed sporadic graphics issues introduced in 1.6
Fixed modified HUD issues with very long spell names
Fixed modified HUD issues with “POISONED”/”BLOOD LOSS” text
[merlinw.org]
A rossz befejezésnél viszont nem változik semmi, max az, hogy átvesszük a fõnök szerepét ... mint a középkorban, ahol az volt a vezetõ aki legyõzte az elõdjét 😊
Hozzáteszem, hiába állítja az Abyss-ban lévõ kigyó, hogy az emberek kora lejárt, stb, Õ pont egy olyan gyülekezetbe vesz fel, akik konkrétan a megmaradt emberek 'emberségét' is elveszik ... tehát az egyik kígyó a tûz, a másik a sötétség mellett van.
De mivel nem tudjuk, hogy a tûzzel a feláldozásunk után mi történik, így azt sem tudjuk, hogy mire milyen hatással volt ... csak a másik befejezésrõl lehet némi fogalmunk 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sötét középkor mond valamit? 😊 ha átvitt értelme van akkor lehet errõl szó. Viszont az egész alapkoncepció és alapesemények miatt szó szerint kell venni a sötétet mert ezért lettek ugye zombik/õrültek az emberek. Így a tûz meggyújtása valójában mégis csak pozitívan cseng hiszen kb egy "világvégét" késleltetünk saját magunk feláldozásával. egyáltalán nincs tényleges jó befejezés csak kevésbé rossz 😊
Ugye Frampt aki Gwyn-t szolgálja meg úgy állítja be az egészet mintha a tûz meggyújtása valami dicsõ tett volna. Aztán amikor legyõzzük Gwyn-t és "átvesszük" a tüzet nekem úgy tûnt mintha ropogósra sülnénk... Tehát nem éppen olyan dicsõ tett ez mint ahogy beadták nekünk. Valószínûleg Frampt minden kalandornak ezt a "chosen undead" szöveget nyomatja aki eljut odáig hogy megkongatja a 2 harangot.
Viszont az abyss-ban élõ kígyó szerint a tûz kora lejárt, és a sötétség az emberek kora. Gwyn az önfeláldozásával csupán késleltette az emberek korának eljövetelét. Na most adódik a kérdés, hogy a sötétségben hogyan létezhetnének az emberek? Az is lehet hogy ez csak szimbolikus jelentéssel bír és arra kell gondolni hogy az emberek uralkodnak, de ez csak találgatás.
Nekem az jött le hogy egyik kígyó sem mondja el a teljes igazságot. Mindkettõ csak kihasználja a játékost a saját céljának elérésére.
Ti mit gondoltok errõl? Szeretnék pár véleményt olvasni ezzel kapcsolatban. 😊
Az Én videókártyám 1,5 éves (Gigabyte GTX 560Ti OC, a procim pár hónapos), és a fix-el maxra húzva is tökéletesen megy ... a fix nélkül meg bõven.
Ha a DsFix-et az elején kipróbáltad, akkor változnia kellett a játéknak. Max nem állítottál be semmit sem az ini-ben, mert ugye ott lehetett a felbontást és mindent állítani. A legelsõ fix óta használtam, szóval mûködött az rendesen (sokáig csak a 0.4-est, nem frissítettem).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nálam egy helyen ment a játék 10 fps alá, a Crystal Cave-s sárkány bossnál, azon én is kiakadtam, a sárkány egyik támadásának effectjétõl valamiért mindig nagyon beszaggat nálam. Õt azóta sem gyõztem le, még gyenge hozzá a karakterem.
A játék legtöbb pontjánál hozza a 25-30 fps-t, ennél többet nem is várok egy olyan játékfejlesztõ csapattól, akiknek 0 szakértelmük van a PC-s játékfejlesztéshez, vagy konzol játék PC-re portolásához.
A DSFIX-et még az elején kipróbáltam.. de kb semmit nem változott a játék.
One more story
Neked egyébként mi a neved GFWL-ban? És mekkora a karaktered? coop-ozhatnánk néha, ha van hozzá kedved.
Folyamatosan látok szellemeket meg üzenetetek meg vértócsákat. Bár az tény, hogy sokkal jobban szétszéledtek az emberek, mint a legelején, mikor mindenki egy útvonalon járt.
De ez egy alapjában single játék struktúrában nem meglepõ.
Engem inkább az zavar, hogy ha látok is valakit, nem tudom behívni, mert állandóan failed. Pedig a portokat is megnyitottam.
Még mindig szarul fut a játék vagy már van valami fix amitõl nem 10 fpsel fog futni ?
One more story
Én úgy vagyok vele, ha már megvettem a játékot, hagy multizhassak benne kedvem szerint, ne kelljen könyörögnöm a játéknak azért, hogy ezt megtehessem, mert itt egyidejûleg már 10 online player is soknak számít.