10203
  • Seth
    A hídról is oda tudsz ugrani a gyűrűért,ha annyira kell,lehet hogy megöl utána,mivel be leszel szorítva,de a gyűrű megmarad
    Ha a lovag nem megy,akkor hagyd későbbre, nem kell azt azonnal leölni, nem véletlen nem termelődnek újra,elég masszívak egy kezdő játékosnak
  • yesname #6395
    Tetős módszer em jó, mert esés után mire feltápászkodom, átszúr. Max kétszer tudok ráesni. Backstabot próbáltam. Esélytelen, bár 5 perc alatt azzal sikerült a feléig levinnem az életerejét 1x. :D
  • davidka003
    Egyébként mögé tudsz sétálni és akkor nyomhatsz neki egy backstab-et. Leveszi kb a fél életét. Utána már könnyű megölni.
  • yesname #6393
    Ezt az ugrálós dolgot kipróbálom :)
  • Shep
    Arra kell menni de ez nem azt jelenti ,hogy meg is tudsz ölni mindenkit, egyébként meg trükközéssel el lehet intézni könnyen, pl hátra csalod a tetőhöz és ráugrálsz, egyébként meg a lovagok akármilyen magas szinten is el tudnak intézni ha kicsit is nem figyelsz, de ugyanúgy meg lehet ölni első szinten is.
  • yesname #6391
    Az vicc, a játék eleje. Régebben azt a tanácsot kaptam, hgoy arra kell mennem, mert elsőre a temető felé indultam és hogy nem, nem az még nehéz. Most meg ez is nehéz még a szinthez. Könyörgöm, ne hogy már grindelni kelljen azért, hogy előre jussak a játékban ugyanazokat a enemyket megölve 100x?
    Menjek el mellette a démon felé? Az is lenyom. Ez a játék el van cseszve. Vagy én :D
  • davidka003
    Én azt elsőre megöltem. Úgyhogy még gyenge vagy oda.
  • yesname #6389
    Undead Burg. Az a black kngiht amelyik mögött van egy gyűrű. Előtte a tetőn tűzbombások vannak, három pajzsos-lándzsás csonti.
  • davidka003
    Hol jársz?
  • yesname #6387
    Nem tudom mit csinálok rosszul, de az hogy most már 4 órája próbálom megölni level 20-ként a legelső black knightot és istennek sem sikerül... Számomra ez igen is frusztráló már. Nem éri meg az idő befektetést semmilyen eredmény azután hogy 100x kell végigrohanni 15 enemyn, hogy egy black knight már a játék elején lenyomjon 2 csapásból...
  • Fletley9
    Duke's-al tisztába voltam meg az ottani pedantos cuccal is (még mindig van mögöttem a három végigjátszás), csak az aranygolem hiányzott :)

Egyébként nálam is előjön, bármilyen RPG /TPS akció-t próbáltam dark souls óta, egyszerűen nem és nem...Erőtlen az összes. Tegnap pl dark souls után beléptem oblivionba....na most hasonlítsuk össze a patkányokat a két játékba :D
  • Tinman #6385
    Így igaz.

A Dark Souls sokkal inkább dark-fantasy akció-RPG, sem mint RPG. De előbbi stílusban nem igen akad kihívója :-)
  • Although
    *ilyen oldalak az otherwoldot jelenti de a Witcher 2 elég jól összefoglalja.
  • Although
    Hát sorry őszinte legyek nem nagyon érdekelnek az ilyen oldalak. Régi rpg rajongó vagyok . Még amikor inkább ész kellett mint ügyesség korból :) Általában csak a gamebanshee oldalt olvasom. Nekem a dark soul már inkább akció játék a látottak alapján de elhiszem hogy jó. A witcher 2 a türőképeségem határa. Már őket is nagyon sokan lebaszták ezért a harcrendszerért.
  • benőmenő
    Egyébként nem is értem, mert általában rendes videóik vannak, erre néha kiböfögnek olyanokat, mint a dark souls, vagy az új castlevania videók.
  • Tinman #6381
    Én csak abba bízom, hogy nem 2-3 óra után mondtak róla véleményt, mint a Dark Souls esetében :-/
  • benőmenő
    Nemide
  • benőmenő
    Tinman szíve csücskét sikerült belinkelned azt tudod-e? :D
  • Although
    Off. Tudom még javasolni a Witcher 2 -t dark modban. Ami az EE-vel jött ki. Az még élmény lehet nektek. Persze za inkább rpg mint a dark soul tehát story alapú nagyon. Én is így voltam vele mint ti a Dark soullal.. Az utóbbi évek egyik legerősebb rpgje. A harcrendszer nehéz, nekem csak normálon ment. Eszembe se jutott feljebb tenni. Nektek valószínű a dark mod kell. És hát igen ismerős érzés napokig nem tudtam mást elővenni utána. Nem mintha sokat játszanék. Otherworld itt egy kis bemutató ami szerintem jól összefoglalja. Talán nem annyira hack and slash mint a dark soul de jó. Dark modban igérem egy ütésbe is belehaltok :)
  • Tinman #6377
    A DLC területhez a Pendant kell, amit Duke's Archives elején levő Crystal Golem dob, de nyilván előtte Dusk of Oolacile-t kell kiszabadítanod a Golden Golem fogságából.

Sokan ott rontják, el, hogy leverik a hidrát, elmennek a kis tó végébe nem találnak ott semmit. Ilyenkor a legközelebbi tábortűzhöz kell elmenni, leülsz, visszamész a tó végébe. Levered a Golden Crystal Golem-et, ott lesz Oolacile. Ezután én még 1x visszamegyek a tűzhöz, leülök és újra visszamegyek, de ezúttal csak a tó széléig, ott a summon sign és lehet beszélgetni + varázslatokat venni tőle. Utána csak úgy lehet Duke's Archive-be menni, ha Anor Londoba levered O&S-t és megkapod a Lord Vesselt a cici...ööö... Gwynevere-től. Ekkor megnyílik a Duke's felé vezető út is.
  • benőmenő
    Pajzsot tartsd fenn és próbáls kiismerni az adott ellenfél milyen mintákban, csapkod, majd 2 közt próbáld meg bezúzni a fejét. A hp poti sem dísznek lesz, ha megkapod, használd, amint szükséges, mert inkább az foggyon, mint a türelmed, ez nem diablo 3 ;)
  • Tinman #6375
    A Dark Souls és a Demon's Souls óta képtelen vagyok más játékkal játszani... megpróbáltam, de mindig visszatérek, így pár hónapja már jobbnak látom, ha neki se kezdek másnak, csak ezekkel foglalkozom.

Minden szarrá, unalmassá, és kínossá vált hozzájuk képest, így jobb híján kimaxolom őket, és a sokadik végigjátszást is rendkívül élvezem.

Az, hogy az első ellenfél 3 ütésből kinyír az azért érthetetlen, mert az Undead Asylum beli tutorial pálya elején levő élőholtak gyak. vissza sem ütnek. Utána az Asylum Demon a törött fegyvereddel valóban baromi nehéz egy kezdőnek, de 2-3 perc múlva találsz normális fegyvert azzal már könnyű lesz.

Nagyon sok emberrel beszéltem már mióta én átnyergeltem a Demon's Souls kimaxolására és 90%-uk azt mondta, hogy életük egyik, ha nem a legjobb játéka és bánnák, ha nem vitték volna végig. A maradék 10% Sunshine Barbie-n nőtt fel...

Legjobb tanács: "Learn, adapt, overcome."
  • Fletley9
    Játsz nyugodtan tovább, nem ilyen szivatós később....sokkal jobban az :). És nem, nem megy át frusztációba sőt! ettől a játéktól fogod kapni életed legjobb sikerélményét ha nem adod fel, ezt garantálom. Az, hogy az első ellenség három ütésből kinyírt szerencse van ,hogy egy hitelnek :). Teljesen más felfogás/habitus kell a dark soulshoz mint minden más játékhoz. Játssz a játék szabályai szerint és megjutalmaz, ne tedd ezt, meghalsz minden második sarkon. Itt nincs mentés vagy pause se végtelen hp regen se senki aki fogná a kezed. Térkép sincs ,de nem is szükséges, hisz annyi halál vár rád, hogy azt is fogod tudni hol milyen mob jön. Türelem!!!! És egy élménnyel leszel gazdagabb. Vagy hagyod a fenébe és bumm
  • Victor1103
    Ahogy látom ez a topic aktívabb mint a konzolos így inkább ide írok. Nos, Ps3-ra beszereztem ezt a játékot és csupán annyi kérdésem van, hogy lehet ezzel egyáltalán játszani? Sokan odavannak érte mondom kipróbálom már mitől döglik a légy, de most hogy kipróbáltam még inkább nem értem. Olvastam, hogy nehéz, de itt már az első ellenség 3 ütésből kinyír. Most vagy én vagyok a béna vagy nem tudom. Jó ha egy játékban van kellő kihívás, de ha az csak frusztrációba megy át az teljesen megöli a játékélményt. Játszanék még vele, de ha a továbbiakban is ilyen szivatós akkor 15 perc után nálam már most felejtős
  • Fletley9
    Emberek a dlc területhez mi kell? meg merre van a hidra mögött a csajszi? mert öcsém csinálná, de már nem emlékszem pontosan, duke's-ból kell a gólemtől a kristály a csaj a hidra mögött meg még?
  • Tinman #6371
    Sajnos nem értek egyet.
    Ez a verzió szinte semmi extrát nem tartalmaz. Kintről ennyiért a "gyűjtőit" kapod már.
  • Tinman #6370
    Játssz a Demon's Souls-al inkább :-D
  • Solid Snake
    Ne ne nem szabad.....Pazzeg indíthatom az új karit.
  • davidka003
    Doboz fetisiztáknak:
    Dark Souls Prepare to Die Edition 4 ezer Ft-ot röhögve megér.
  • davidka003
    Néha gondolok a játékra, hogy mennyire jó volt. Undead Burg/Undead Parish-t imádtam. Valahogy olyan hangulata volt amit már vagy 10 éve nem éreztem. Úgyhogy én hatalmas lelkesedéssel várom a 2. részt, bízom benne, hogy azért lesz benne kellő kihívás és jó hangulat.
  • Laza
    Vicces, hogy ott kel behívni, ahol nincs rá szükség, ahhoz, hogy ott is be tudd, ahol esetleg jól jönne.
    Bár egyszer kipróbáltam, talán NG+-ban, és lófüttyöt nem ér.

Manusnál első ottlétemkor megtaláltam a summont, néztem is, hogy mi a franc ez itt :)
  • Afe
    Ja most nézem, hogy a Manus területén van a megidéző jel, nem a füstfal előtt. A harc hevében észre sem veszi az ember.

Én még arra is csak a 2. körben jöttem rá, hogy ha a Butterfly előtt megidézzük Beatricet, akkor behívható a Four Kings csatához is.
  • Afe
    És hol a jel? Én már bejártam párszor azt a részt emberként, de nem láttam sehol.
  • MerlinW
    Azt egy ideig követtem,. aztán elvesztettem:) Nem is tudtam mire jó, amíg utána nem olvastam utólag:)
  • Laza
    Pedig van egy láthatatlan platform, amin ha leesel, akkor megjelenik az erdőben lévő céh macska vezetője, és 'mutatja' az utat a titkos barlanghoz ... azaz ha mész felé akkor mindig eltűnik, és arrébb megjelenik, a falnál utoljára :)
  • MerlinW
    Persze. Mondjuk hatalmas mázli kellett ahhoz, hogy rátaláljak:) Egy szellemet csapkodtam annál a falnál:)
  • Tinman #6360
    Nem kicsit durva, hogy a DLC-be a Manus harcnál jr. Sif megidézhető és segít a harcba... tudtátok? :-)
  • MerlinW
    Nem. Teljesen új világ és karakter lesz.

" The game will star a new hero in a new world and will have a new director, as the series' creator, Hidetaka Miyazaki, takes on a supervisor role."
  • trkadam87
    Mintha ismerős helyszínek tárulnának szemeim elé a video láttán. :)
    Az a fa híd a videoban véletlenül nem a painted world of ariamis elején lévő híd?
    Szerintetek ez a múltban játszódik majd? Mert kicsit ilyen epikusabb feelingje van az egésznek így video alapján, nem azt az élőholtas dark fantasy érzést adja, mint az első rész, viszont elképesztően hangulatos!
  • MerlinW
    Woah, Átrendeztem a kívánságlistám prioritását:)