10203
  • ratgab
    Én újabban az 5%-ot gyarapítom. 95%-ban eredeti játékaim vannak.
  • Tinman #6435
    Ne haragudj de, ebben ha akarnék sem tudnék segíteni, mert nem foglalkozok wrz játékokkal.

• TheDestroy
    és a ds fix hova is huzzam be?
  • TheDestroy
    le irná valaki pontosan hogy multizhatok pc én :)?
  • Laza
    És ha megnyomod az F9-et?
  • Laza
    Ez attól függ, hogy Magad mikkel játszol :)
    Szerencsére azért manapság olyan topicokban járok, ahol sokan megveszik a játékokat ;)
  • steweee
    sajnos nálam a kurzor nem tűnt el így se, de megpróbálom újra. amúgy minden más tökéletesen bekonfiguráltam, de emiatt abbahagytam még az elején. pedig nagyon tetszik
  • ratgab
    Mint az SG-re írógatók 95 %-a...
  • Laza
    " lehet ingyen multizni?"

A hasonló hozzászólásokból arra következtetek, hogy warezol a drága kartárs :)
  • Tinman #6427
    Dsfix-et tedd fel.

Abban keresd ezt:

# disable cursor at startup
    # 0 = no change
    # 1 = off at start
    disableCursor 1

Itt neked értelemszerűen az utolsó sor a lényeg, az legyen 1.

Ingyen multi? PC-n ingyen van a multi... csak XBOX-on kell a Gold miatt fizetni.
  • TheDestroy
    hogy lehet játék közben el tüntetni egeret? nekem nem tünik el idegesit + lehet ingyen multizni?
  • Tinman #6425
    DeS-be NAGYON sok item-et nem tudok hová tenni EL KELL DOBÁLNOM őket, mert nálam is maxon van a száma, meg a ládában is.

Jah és eskü nem csaltam... kicsit sokat farmoltam néha :-D
  • Laza
    És ez vmi cheater? Mert 99 Bave warrior soult nem hiszem h másképpen össze tudott kaparni.
  • Fpocok
    :DDD
  • Solid Snake
  • Tinman #6421
    Ma lepergett 3. DeS credits is, NG++-t tolom. Remek cucc, még mindig csak kb. 2x nehezebb DaS-nál.
  • Laza
    Na, újabb hulláma jöhet a DS játékosoknak, mert ma 50%-on nyomták Steamen a játékot, és mostanra felugrott a Top Sellers első helyére :)
  • Solid Snake
  • MerlinW
    Jah, én az 1 órás videót néztem:) Az viszont teljesen rendben van.
  • Seth
    A vaddisznó utáni kapunak nem szabadna nyitva lennie,előbb a másik irányba kell elmenni hozzá
  • MerlinW
    Milyen kapunak kellene lennie 6:57-nél?
  • Tinman #6415
    Egyébként NG+++-on nagyjából 2 óra alatt jutottam el kényelmes tempóba O&S harcig, úgy, hogy Capra és Gaping is megvolt!

Persze NG+++-on könnyebb jó felszereléssel... de szvsz menne ez sima NG-be is.

Gyerekek! Demon's Souls überfasza!!!

NG+- végén járok, de totál kivesézős játékmód... olyan dolgokat látok/tapasztalok, hogy csak lesek!
    A kihívás meg néha sokkolóan nagy, hiszen DeS-be NEM LEHET páncélt fejleszteni, a legjobb páncélt meg elég hamar megszerezheted, de az is olyan Pure World Tendency-nél mintha alufóliába kötve akarnál a Harlembe keménykedni :-D

Kiba. jók ezek a játékok!
  • Fpocok
    Látom a kommenteket meg az értékelést letiltotta... ezek a csíterek nem bírják a kritikát. :D
  • Tinman #6413
    Komolytalan cheater + vágott videó.

Hogy is volt nyitva a kapu pl. 6:57-nél?

Tovább már nem is volt érdemes a figyelmemre...
  • Zozo0122 #6412
    Mit művel ez szegény Ornsteinnel és Smoughal...kb. annyi esélyük van ellene mint nekem volt 1. alkalommal mikor beléptem hozzájuk:D:D:D De rég Dark Soulsoztam...pedig szívesen lecsapnám megint ezt a 2 díszmadarat:D Na meg Artoriast meg...kb. mindenkit. Végülis a mentésem még megvan NG+ ból ahogy ott állok Firelink Shrineban...
  • Zozo0122 #6411
    Hajjajj ez a Dark Souls 2 trailer nemsemmi:) Várós nagyon:D Remélem tényleg nem teszik könnyebbé 1 picivel sem mint az 1. részt. Egyébként tényleg vannak benne ismerős helyek...
  • MerlinW
    A glitch-et leszámítva nagyon lazán tolja a srác:)
  • Lord Mortanius
    Aha, glitch-el...
    Itt van egy illető aki tisztán, 1 óra alatt lenyomja a game-t.

• Seth
    Dark Souls speedrun fél óra alatt :)

• Laza
    "Olvastam, hogy nehéz, de itt már az első ellenség 3 ütésből kinyír"

3 ütés az rengeteg :)
    Van pajzsod, használd, azért van. Egyébként meg mozogni kell. Nem nehéz ez, csak itt tényleg 'játszani' kell, és nem egy helyben állva csépelni az ellent.
  • Laza
    Azt a Knightot éppen hogy ki lehet kerülni, nem is kötelező oda lemenni. Én sem öltem meg elsőre, azt sem ami a sárkányos híd után van fenn a toronyban. Később jöttem ide vissza értük.

Egyébként a Borgban lévőhöz vegyél firebombot az árustól, és azzal dobáld meg a tetőről, sima ügy.
    Egyébként sem árt ha van nálad mindig firebomb ... én maxora pakoltam magam mindig mikor az árusnál jártam, rengeteg helyen hasznos.
  • Keveqiah
    :)
  • davidka003
    A leghitelesebb magyar forrásNOT!

Dark Souls 2 - érthetőbb, de nem élhetőbb
  • Celeronikus
    Mégis csak folytatása lesz a Dark Souls 2 az 1-nek, szóval a korábbi meglátásaim jók voltak, nem véletlenül volt ismerős 1-2 helyszín a videóból, persze ettől még teljesen újakat is mutathattak benne tudom. :)
  • benőmenő
    Ha nem megy, ne erőltesd, majd visszamész Drake sword-del és akkor már nem igazán ellenfél.
  • yesname #6401
    Annál tudom hogy jó, de én a black knightról beszéltem. :)
  • Tinman #6400
    ...hanem fícsör.
  • Seth
    Hát ez a pajzstól,illetve az adott fegyvertől is függ, hogy mekkora százalékát nyeli el a pajzs a sebzésnek, nem bug ez
  • Tinman #6398
    Dehogynem jó.

Taurus Demon
  • davidka003
    Nekem az nem tetszett, hogy sokszor mikor lovaggal küzdöttem és fent volt a pajzsom akkor is néha eltalált a támadása. Mondjuk ez lehet bug is.