10203
-
ratgab #6436 Én újabban az 5%-ot gyarapítom. 95%-ban eredeti játékaim vannak. -
Ne haragudj de, ebben ha akarnék sem tudnék segíteni, mert nem foglalkozok wrz játékokkal.
-
TheDestroy #6434 és a ds fix hova is huzzam be? -
TheDestroy #6433 le irná valaki pontosan hogy multizhatok pc én :)? -
És ha megnyomod az F9-et? -
Ez attól függ, hogy Magad mikkel játszol :)
Szerencsére azért manapság olyan topicokban járok, ahol sokan megveszik a játékokat ;) -
steweee #6430 sajnos nálam a kurzor nem tűnt el így se, de megpróbálom újra. amúgy minden más tökéletesen bekonfiguráltam, de emiatt abbahagytam még az elején. pedig nagyon tetszik -
ratgab #6429 Mint az SG-re írógatók 95 %-a... -
" lehet ingyen multizni?"
A hasonló hozzászólásokból arra következtetek, hogy warezol a drága kartárs :) -
Dsfix-et tedd fel.
Abban keresd ezt:
# disable cursor at startup
# 0 = no change
# 1 = off at start
disableCursor 1
Itt neked értelemszerűen az utolsó sor a lényeg, az legyen 1.
Ingyen multi? PC-n ingyen van a multi... csak XBOX-on kell a Gold miatt fizetni. -
TheDestroy #6426 hogy lehet játék közben el tüntetni egeret? nekem nem tünik el idegesit + lehet ingyen multizni?
-
DeS-be NAGYON sok item-et nem tudok hová tenni EL KELL DOBÁLNOM őket, mert nálam is maxon van a száma, meg a ládában is.
Jah és eskü nem csaltam... kicsit sokat farmoltam néha :-D -
És ez vmi cheater? Mert 99 Bave warrior soult nem hiszem h másképpen össze tudott kaparni. -
:DDD -
-
Ma lepergett 3. DeS credits is, NG++-t tolom. Remek cucc, még mindig csak kb. 2x nehezebb DaS-nál. -
Na, újabb hulláma jöhet a DS játékosoknak, mert ma 50%-on nyomták Steamen a játékot, és mostanra felugrott a Top Sellers első helyére :) -
-
Jah, én az 1 órás videót néztem:) Az viszont teljesen rendben van. -
A vaddisznó utáni kapunak nem szabadna nyitva lennie,előbb a másik irányba kell elmenni hozzá -
Milyen kapunak kellene lennie 6:57-nél? -
Egyébként NG+++-on nagyjából 2 óra alatt jutottam el kényelmes tempóba O&S harcig, úgy, hogy Capra és Gaping is megvolt!
Persze NG+++-on könnyebb jó felszereléssel... de szvsz menne ez sima NG-be is.
Gyerekek! Demon's Souls überfasza!!!
NG+- végén járok, de totál kivesézős játékmód... olyan dolgokat látok/tapasztalok, hogy csak lesek!
A kihívás meg néha sokkolóan nagy, hiszen DeS-be NEM LEHET páncélt fejleszteni, a legjobb páncélt meg elég hamar megszerezheted, de az is olyan Pure World Tendency-nél mintha alufóliába kötve akarnál a Harlembe keménykedni :-D
Kiba. jók ezek a játékok! -
Látom a kommenteket meg az értékelést letiltotta... ezek a csíterek nem bírják a kritikát. :D -
Komolytalan cheater + vágott videó.
Hogy is volt nyitva a kapu pl. 6:57-nél?
Tovább már nem is volt érdemes a figyelmemre... -
Zozo0122 #6412 Mit művel ez szegény Ornsteinnel és Smoughal...kb. annyi esélyük van ellene mint nekem volt 1. alkalommal mikor beléptem hozzájuk:D:D:D De rég Dark Soulsoztam...pedig szívesen lecsapnám megint ezt a 2 díszmadarat:D Na meg Artoriast meg...kb. mindenkit. Végülis a mentésem még megvan NG+ ból ahogy ott állok Firelink Shrineban... -
Zozo0122 #6411 Hajjajj ez a Dark Souls 2 trailer nemsemmi:) Várós nagyon:D Remélem tényleg nem teszik könnyebbé 1 picivel sem mint az 1. részt. Egyébként tényleg vannak benne ismerős helyek... -
A glitch-et leszámítva nagyon lazán tolja a srác:) -
Lord Mortanius #6409 Aha, glitch-el...
Itt van egy illető aki tisztán, 1 óra alatt lenyomja a game-t.
-
Dark Souls speedrun fél óra alatt :)
-
"Olvastam, hogy nehéz, de itt már az első ellenség 3 ütésből kinyír"
3 ütés az rengeteg :)
Van pajzsod, használd, azért van. Egyébként meg mozogni kell. Nem nehéz ez, csak itt tényleg 'játszani' kell, és nem egy helyben állva csépelni az ellent. -
Azt a Knightot éppen hogy ki lehet kerülni, nem is kötelező oda lemenni. Én sem öltem meg elsőre, azt sem ami a sárkányos híd után van fenn a toronyban. Később jöttem ide vissza értük.
Egyébként a Borgban lévőhöz vegyél firebombot az árustól, és azzal dobáld meg a tetőről, sima ügy.
Egyébként sem árt ha van nálad mindig firebomb ... én maxora pakoltam magam mindig mikor az árusnál jártam, rengeteg helyen hasznos. -
Keveqiah #6405 :) -
A leghitelesebb magyar forrásNOT!
Dark Souls 2 - érthetőbb, de nem élhetőbb -
Celeronikus #6403 Mégis csak folytatása lesz a Dark Souls 2 az 1-nek, szóval a korábbi meglátásaim jók voltak, nem véletlenül volt ismerős 1-2 helyszín a videóból, persze ettől még teljesen újakat is mutathattak benne tudom. :) -
Ha nem megy, ne erőltesd, majd visszamész Drake sword-del és akkor már nem igazán ellenfél. -
Annál tudom hogy jó, de én a black knightról beszéltem. :) -
...hanem fícsör.
-
Hát ez a pajzstól,illetve az adott fegyvertől is függ, hogy mekkora százalékát nyeli el a pajzs a sebzésnek, nem bug ez -
Dehogynem jó.
Taurus Demon -
Nekem az nem tetszett, hogy sokszor mikor lovaggal küzdöttem és fent volt a pajzsom akkor is néha eltalált a támadása. Mondjuk ez lehet bug is.