10203
  • davidka003
    A jelenlegi 7 éves hardver 52 ezer Ft.
    Az új tuti lesz vagy 120 ezer.
  • ratgab
    Karácsonykor voltak bátyámék és a keresztfiam elhozta az xbox-ot, mert tudja, hogy konzolon fps-ben szénné tud alázni.

Meglepetésben volt része ugyanis egyik napról a másikra megtanultam analóg karral is célozni és eléggé megvertem a kiskrapekot.

Volt, hogy én voltam a bátyámmal ő meg egyedül úgy elvertük, mint a szél, aztán megfordítottuk és én voltam egyedül. Hát bucira vertem őket...XD Volt meglepetés (Modern Warfare-eztünk egyébként).

Szóval már az irányítás se okozna gondot.
  • ratgab
    Hát jó, de lesz vagy 80k az új és tele lesz megint gyermekbetegségekkel eleinte.
  • ratgab
    Az túlzás, hogy nem akarok. Hirtelen nincs rá felesleges 50k-m.
  • Tinman #6472
    Ezt írtam volna én is... azokat érdemes letolni aztán adja el, ha akarja :-)
  • davidka003
    1 év múlva.
    De én azt mondom, hogy van azért Xboxra is sok jó cím amit érdemes letolni.
  • Shep
    De már minek mikor mindjárt itt az új generáció, aki konzolt akar inkább arra spóroljon szerintem, persze ha csak a régebbi/jelenlegi címek érdeklik akkor jó egy mostani is.
  • Tinman #6469
    Szerencsétlen Xdoboz már egy középkategóriás VGA árában tengődik valahogy ki lehet szorítani, persze lehet, hogy első konzolnak PS3-at vennék inkább a helyedben, de tudom, hogy nem akarsz konzolozni :-)
  • ratgab
    Box nélkül az igen hosszú játékidőt biztosítana nekem...XD
  • davidka003
    Jatekaim.hu
    Lányok nem élveznék szerintem. :D
  • TheDestroy
    figy probáltad át tölteni gépről?
  • Tatyla
    vettem a lányaimnak egy boxot karácsonyra ha valaki lát olcsón egy DS-t boxra jelezze légyszi...
  • TheDestroy
    bakker ekkora szopást nem elég hogy lagolok Dark souls ban de még el veszet a particio nincs fent semmi nem észeleli a szar vinyo:S
  • Laza
    Én megvettem egyben az 5 epizódot Steamen 10-12 euró körül. PC-re van magyarítás is, úgy fogom nyomni, hogy az asszony közben a TV-n nézi, így legalább majd érti is (németes a drága :) ).

Itthon most az a kedvenc TV-s sorozat :)
  • steweee
    hát megnézem úgy, de bekakkantok ha csak ennyi volt a baja az üdvösséghez :))
  • Shep
    írta, hogy live, vagyis xbox live gondolom én
  • Tinman #6460
    Első rész teljesen ingyenes, a többi rész 200 MS pont, ami ha jó helyről veszed 400 Ft csak epizódonként, így 1600-ból megúszod a teljes S01-et!
  • davidka003
    Xboxon.

"lipsync hiányos kukactól csak én kaptam frászt Firelink Shrine-on"

Arra gondolsz ami a két harang megkongatása után jön ki?
  • ratgab
    1600-ért? Mikor? És erről én miért nem hallottam? o.O
  • TheDestroy
    lagg ellen van fix?:S
  • Tinman #6456
    Steam DaS figyelmeztetés:

Notice:
    Microsoft Xbox 360® Controller for Windows® (or equivalent) is strongly recommended.

;-)
  • benőmenő
    kösz, akkor most mehetek is vissza :/
    Attól a lipsync hiányos kukactól csak én kaptam frászt Firelink Shrine-on? :D
  • TheDestroy
    bakker már jó a cursor de most meg lag probléma van
  • Tinman #6453
    A Dsfix ini fájlba sok mindent tudsz ki és bekapcsolni... erre nincs recept, hogy neked mi a jó, próbálgasd le van írva a fájlba, hogy melyik paraméter min változtat.
  • Tinman #6452
    Egg vermifuge kell, hogy meggyógyulj.

Beszélj Eingyi-vel Queelag mellett, 1k körül árulja vagy famolható a Darkroot Gardenbe, ott ahol ahol fákon zöld gyíkszerű lények vannak...
  • benőmenő
    Hali,
    queelag's domain-ben (remélem jól írtam) sétálgattam és egy ilyen gumó lett a kari fején, amitől nem tudok fejfedőket viselni. Ezt hogyan lehetne eltávolítani?
  • TheDestroy
    1152x648 fel bontás
  • TheDestroy
    varj játék nak konfigja?
  • Tinman #6448
    Pontosan... felesleges minden vackot első nap kényszeredetten tolni. Jó az akcióba is kicsivel később :-D

Mekkora The Walking Dead (Telltale-féle) láz is volt, aztán szépen most meg be lehet rántani Live-ról 1600 Ft-ért a teljes első szériát. Okos ember, türelmes ember :-)

Ami viszont megérdemli azt pre-order veszem... ilyen volt a DaS is :-))
  • Tinman #6447
    Ezt mindig azért felejtem el, mert nálam tök jól ment ini átírással :-)
  • Laza
    Vagy ha nem ini-vel akkor F9 :)
  • Laza
    Én is már mindent megveszek ... sőt, konkrétan rosszul érzem magam, ha warez kerül a kezeim közé ... mondjuk amit akarok általában tudom milyen, de néha ki kell próbálni valahogy 1-1 játékot, akkor a wrz marad.

Nyáron, ősszel és most a téli akcióban is úgy bezsebeltem a Steam akciókban olcsóért, hogy hosszú ideig nem fogok unatkozni :)
  • Tinman #6444
    Az egér csak akkor tűnik el, ha a dsfix ini fájlba ahogy lentebb írtam átírod...

A szaggatás azért lehet, mert kicsit komolyabb erőforrást igényel a Dsfix... ha nem bírod vassal az kellemetlen :-/

Milyen konfigod van?
  • TheDestroy
    bakker be raktam a fix et szagat a játék és nem tünt az egér se ell:S
  • TheDestroy
    ha valaki meg tudná mondani pc hogy kell onlnie játszani azt meg köszöném xD
  • ratgab
    Nálam a warez próba idejére szól. De van amikor nincs lehetőség rögtön megvenni valamit, ilyenkor marad a warez, míg megveszem, mert bizony megveszem.
  • TheDestroy
    amugy tudtok ajánlani valami magyar ds forumot? ahol online az emberek és van chat vagy simán csak online legyenek:)
  • TheDestroy
    köszi szépen:)
  • Tinman #6438
    "Place the contents of the .zip into the game's binary directory. (The place where DARKSOULS.exe is)"

Vagyis a letöltött DSfix-et kicsomagolod valahová, majd annak a teljes tartalmát beteszed oda, ahol a Darksouls.exe-d van.
  • Tinman #6437
    Nálam rosszabb az arány sajnos hosszú évek óta... 0% wrz játék, 100% eredeti :-/