10203
-
#6476 A jelenlegi 7 éves hardver 52 ezer Ft.
Az új tuti lesz vagy 120 ezer. -
ratgab #6475 Karácsonykor voltak bátyámék és a keresztfiam elhozta az xbox-ot, mert tudja, hogy konzolon fps-ben szénné tud alázni.
Meglepetésben volt része ugyanis egyik napról a másikra megtanultam analóg karral is célozni és eléggé megvertem a kiskrapekot.
Volt, hogy én voltam a bátyámmal ő meg egyedül úgy elvertük, mint a szél, aztán megfordítottuk és én voltam egyedül. Hát bucira vertem őket...XD Volt meglepetés (Modern Warfare-eztünk egyébként).
Szóval már az irányítás se okozna gondot. -
ratgab #6474 Hát jó, de lesz vagy 80k az új és tele lesz megint gyermekbetegségekkel eleinte. -
ratgab #6473 Az túlzás, hogy nem akarok. Hirtelen nincs rá felesleges 50k-m. -
#6472 Ezt írtam volna én is... azokat érdemes letolni aztán adja el, ha akarja :-) -
#6471 1 év múlva.
De én azt mondom, hogy van azért Xboxra is sok jó cím amit érdemes letolni. -
#6470 De már minek mikor mindjárt itt az új generáció, aki konzolt akar inkább arra spóroljon szerintem, persze ha csak a régebbi/jelenlegi címek érdeklik akkor jó egy mostani is. -
#6469 Szerencsétlen Xdoboz már egy középkategóriás VGA árában tengődik valahogy ki lehet szorítani, persze lehet, hogy első konzolnak PS3-at vennék inkább a helyedben, de tudom, hogy nem akarsz konzolozni :-) -
ratgab #6468 Box nélkül az igen hosszú játékidőt biztosítana nekem...XD -
#6467 Jatekaim.hu
Lányok nem élveznék szerintem. :D -
TheDestroy #6466 figy probáltad át tölteni gépről? -
#6465 vettem a lányaimnak egy boxot karácsonyra ha valaki lát olcsón egy DS-t boxra jelezze légyszi... -
TheDestroy #6464 bakker ekkora szopást nem elég hogy lagolok Dark souls ban de még el veszet a particio nincs fent semmi nem észeleli a szar vinyo:S -
#6463 Én megvettem egyben az 5 epizódot Steamen 10-12 euró körül. PC-re van magyarítás is, úgy fogom nyomni, hogy az asszony közben a TV-n nézi, így legalább majd érti is (németes a drága :) ).
Itthon most az a kedvenc TV-s sorozat :) -
steweee #6462 hát megnézem úgy, de bekakkantok ha csak ennyi volt a baja az üdvösséghez :)) -
#6461 írta, hogy live, vagyis xbox live gondolom én -
#6460 Első rész teljesen ingyenes, a többi rész 200 MS pont, ami ha jó helyről veszed 400 Ft csak epizódonként, így 1600-ból megúszod a teljes S01-et! -
#6459 Xboxon.
"lipsync hiányos kukactól csak én kaptam frászt Firelink Shrine-on"
Arra gondolsz ami a két harang megkongatása után jön ki? -
ratgab #6458 1600-ért? Mikor? És erről én miért nem hallottam? o.O -
TheDestroy #6457 lagg ellen van fix?:S -
#6456 Steam DaS figyelmeztetés:
Notice:
Microsoft Xbox 360® Controller for Windows® (or equivalent) is strongly recommended.
;-) -
#6455 kösz, akkor most mehetek is vissza :/
Attól a lipsync hiányos kukactól csak én kaptam frászt Firelink Shrine-on? :D -
TheDestroy #6454 bakker már jó a cursor de most meg lag probléma van
-
#6453 A Dsfix ini fájlba sok mindent tudsz ki és bekapcsolni... erre nincs recept, hogy neked mi a jó, próbálgasd le van írva a fájlba, hogy melyik paraméter min változtat. -
#6452 Egg vermifuge kell, hogy meggyógyulj.
Beszélj Eingyi-vel Queelag mellett, 1k körül árulja vagy famolható a Darkroot Gardenbe, ott ahol ahol fákon zöld gyíkszerű lények vannak... -
#6451 Hali,
queelag's domain-ben (remélem jól írtam) sétálgattam és egy ilyen gumó lett a kari fején, amitől nem tudok fejfedőket viselni. Ezt hogyan lehetne eltávolítani? -
TheDestroy #6450 1152x648 fel bontás -
TheDestroy #6449 varj játék nak konfigja?
-
#6448 Pontosan... felesleges minden vackot első nap kényszeredetten tolni. Jó az akcióba is kicsivel később :-D
Mekkora The Walking Dead (Telltale-féle) láz is volt, aztán szépen most meg be lehet rántani Live-ról 1600 Ft-ért a teljes első szériát. Okos ember, türelmes ember :-)
Ami viszont megérdemli azt pre-order veszem... ilyen volt a DaS is :-)) -
#6447 Ezt mindig azért felejtem el, mert nálam tök jól ment ini átírással :-) -
#6446 Vagy ha nem ini-vel akkor F9 :) -
#6445 Én is már mindent megveszek ... sőt, konkrétan rosszul érzem magam, ha warez kerül a kezeim közé ... mondjuk amit akarok általában tudom milyen, de néha ki kell próbálni valahogy 1-1 játékot, akkor a wrz marad.
Nyáron, ősszel és most a téli akcióban is úgy bezsebeltem a Steam akciókban olcsóért, hogy hosszú ideig nem fogok unatkozni :) -
#6444 Az egér csak akkor tűnik el, ha a dsfix ini fájlba ahogy lentebb írtam átírod...
A szaggatás azért lehet, mert kicsit komolyabb erőforrást igényel a Dsfix... ha nem bírod vassal az kellemetlen :-/
Milyen konfigod van? -
TheDestroy #6443 bakker be raktam a fix et szagat a játék és nem tünt az egér se ell:S
-
TheDestroy #6442 ha valaki meg tudná mondani pc hogy kell onlnie játszani azt meg köszöném xD -
ratgab #6441 Nálam a warez próba idejére szól. De van amikor nincs lehetőség rögtön megvenni valamit, ilyenkor marad a warez, míg megveszem, mert bizony megveszem. -
TheDestroy #6440 amugy tudtok ajánlani valami magyar ds forumot? ahol online az emberek és van chat vagy simán csak online legyenek:) -
TheDestroy #6439 köszi szépen:) -
#6438 "Place the contents of the .zip into the game's binary directory. (The place where DARKSOULS.exe is)"
Vagyis a letöltött DSfix-et kicsomagolod valahová, majd annak a teljes tartalmát beteszed oda, ahol a Darksouls.exe-d van. -
#6437 Nálam rosszabb az arány sajnos hosszú évek óta... 0% wrz játék, 100% eredeti :-/