10203
-
#9879 de akkor nem kapom meg ornstein páncélját, és az nagyon nagyon nagyon menő :C -
#9878 Ja, amúgy meg semmi nyoma online játékosoknak. SEHOL sem találok idézős jeleket, csak az npc-t. Kiírások is megritkultak Anor Landoban. Mi történt? Hárman négyen már elég szépen lecsapkodhatnánk a dagadtékat, de egyedül képtelen vagyok rá... -
#9877 Akkor probalkozz forditva. Szerintem a nagy Smoug konnyebb mint Ornstein -
#9876 most baszott fel annyira ez a szar, hogy mindjárt kettéütöm a monitort.
2 napja nem bírok ornsteinnel meg a dagadtal, sehogy sem megy. Jelenleg ott tartok, hogy villámos cumóval a dagadtat lenyomom 20 másodperc alatt, de a nagy ornsteint SEHOGY sem birom még félig sem lesebezni, pedig már a fegyvert is váltogatom. Mindig betálal valami szarja és mindig meghalok. Van valami trükk a nagy ornsteinre? Természetesen a segítő npc azonnal hal tőle. én meg utána... -
Pio #9875 Akit jobban érdekel a lore, annak a PREPARE TO CRY sorozatot ajánlanám, de rengeteg egyéb jó anyag is van a youtube-on. De mindenképp csak végigjátszás után!
Trailer a sorozathoz:
-
#9874 -
#9873 -
steweee #9872 sztory
https://www.youtube.com/watch?v=M9x_koRZ2bA -
#9871 úgy átállítottam mindent, hogy "nem volt semmi bajom vele". -
sirdond #9870 épp azért mert billentyűzettel játszottál -
#9869 Az a pálya is falkaparós, de annyi fail után már elkezdtem optimizálni a lehető leggyorsabb utat a bossig és már egyből nem volt olyan rossz. Persze ehhez az kellett, hogy kellően nagy mennyiségű immunsejtet amortizáljak le a folyamatban /billentyűzetről nem is beszélve/. -
#9868 Mehetne a "Goth lányok lehetnek szépek?!" totyikba szerintem
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.02.11. 18:52:54 -
#9867 hehe.szegényke végighallgatta az egész kalandozásodat.hát már mindent értek :D -
#9866 Ó, ez még azelőtt volt, hogy vettem volna jó kis headsetet. A Dark Souls 1-ben a lemezvértes mászkálás -KRUMP-KRUMP-KRUMP-KRUMP-KRUMP-KRUMP
Ja igen, a káromkodások.csapkodások adnak azért az ambienthez :)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.11. 08:12:58 -
Gabe18 #9865 Tízezer dollárt kap, aki elmagyarázza, miről szól a Dark Souls sztorija
Hm, érdekes. Ezzel kapcsolatban elgondolkoztam, hogy ok, angolból nem vagyok éppen profi, ezért az első végigjátszáskor tényleg csak felszinesen jöhetett át a story. De most a fordítással játszom... És már ott tartok hogy mára a Tomb of the Giants-ba ereszkedést terveztem egy kis Nito aprítással, szóval rohamosan jön a játék vége. És rendben, egy-egy tárgy használata egyértelműbb, itt-ott a lehetőségek nyilvánvalóbbak így magyarul, de a globális történethez nem mondanám hogy egy lépéssel is közelebb kerültem. -
#9864 mibaja szegénynek vele?hallgatja a szitkozódásodat vagy hogy trappolsz folyamatosan ?xd -
#9863 biztos lesz ilyen sose maradt még el xd -
#9862 Közöltem a nejemmel, hogy a "trappolós" harmadik része érkezik hamarosan. Felnyögött szegény :D -
#9861 ja aha.hát elég fasz de kb 2 perc végig érni rajta xd annyira nem volt bajom vele -
#9860 Egészen biztos lehetsz benne, hogy valami hasonlót beleraknak az újba, tuti, hogy nem ússzuk meg.
Amúgy is, hát bazzeg, kötelező!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.11. 07:52:23 -
#9859 Nem...az a nyálkás, sötét, zölden fluoreszkáló lyuk, ahol mindenhonnan lövik a szobrok a mérgezett genyókat, a földből meg ilyen lények másznak ki akik meg akarnak enni...phuj -
#9858 lehet hogy keverem.az lenne a fa deszkás rész és gutter a végén lévő 2 alakú szörnyes hely?nemtudom most hirtelen melyik melyik.de az a rész kb 2 perces csak azt tudom.előtte a fa deszkás genyóbb xd -
#9857 akkor már black gulch és nyertem is...hogy száradna le a keze annak aki megtervezte :C
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.02.11. 07:46:55 -
#9856 ki hagytad a guttert a ds2-ből :D az még jobb mint a kalózos rész olyan blighttown 2 féle :) -
Samurai84 #9855 Most ahogy tolom a Bloodborne-t, rájöttem hogy a from software-eseknek valami sötétséges-fapallós éjszakai fétisük lehet, mert Blighttown a DSben, Demonban az 5 ös világ, DS2ben a kalózos rész, BB-ben meg a Tiltott Rengetegben a falu... Remélem a 3ból kimaradnak ezek a részek, mert kikészít idegileg. Emlékszem Demon Soulsban a zene is az agyamra akart menni, ehhez jött a sötét, hogy minden mérgező, a semmiből a nyakadba ugró ellenfelek...áá régi szép idők :)
Csontik hullanak, csak ne engedd a gangbang-et.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9854 Ezt amúgy most találtam :ASD
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.02.10. 22:35:20 -
#9853 "Én meg a háttérből néztem szivarral a számban, ahogy potyognak az ánusz fejű Giant könnyei"
én itt bekészültem A:SD -
Zozo0122 #9852 Jó nő lehetne, de nekem nem jön be az ilyen potroh, a szokásos emberi formásabb -
#9851 hát én nekem blighttown elsőre volt kicsit szopatós még nem értettem de amúgy utána lófasz .csak rohanok gyorsan a pók nőhöz amit a képen is mutatsz és kész .ja meg felveszem a madár csőr armort és ennyi lépek is le:D -
#9850 hát mindenkinek más.én mondjuk fosós vagyok biztos ezért utálom ezeket :"D -
#9849 Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.02.10. 19:47:22 -
#9848 Eléggé csalódtam is. Most így elsőre csak a Skeletal lords vagy hogy is nevezik bossnál rémlik hogy van olyan...(valszeg máshol is lehet)
Aki játszott a serious sam-el tudja milyen amikor valami nagyon neked akar jönni :DD
szerk.: Blighttown első végigjátszásra nagyon szemét. Volt egy hasonló map a második részben is és azt majdnem halál nélkül végig vittem. Nagyon nem volt egyszerű és fostam is rendesen, de pont ezért volt roppant szórakoztató.
Blighttown lift előtti bonfiret aki oda rakta felpofoznám...Első végigjátszásra úgy mentem végig az egész kócerájon hogy nem találtam meg azt ! :D Képzelhetitek mit szívtam a fogam.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.02.10. 19:44:46 -
Zozo0122 #9847 Olyan helyeket utáltok, amiket én imádok :D Kedvenc helyeim ilyenek:
Blighttown, Anor Londo, New Londo, Catacombs :DDD
-
#9846 párszor át gurulnak rajtad amég kezdő vagy akkor nem így érzed :"D de különben ja. a második részben mondjuk lófasz amit tudnak.és kevés is van belőlük:) -
#9845 .........amíg nem masszírozzák élvezettel a hátadat -
#9844 Kerekes csontik koncepciója zseniális. -
#9843 én azt jobban gyűlölöm midnennél hülye csonti kutyák meg a kerék gecik xd meg a korom sötét:)
tegnap csak úgy szórakozásból én is elővettem kicsit a második részt lenyomtam az első 2 bosst dragon rider és az ánusz fejű barátunkat ahogy te mondtad xd én is elvertem.de többhöz nem votl hangulatom.most így elég volt majd a 3 rész:) -
#9842 Kripta még elmegy.
Második részt vettem elő újra és kb el is felejtettem milyen jó móka a Coop. Első bossra (ami amúgy se túl nehéz) a fél világot behívtam és úgy rászálltak mint kisebbségiek a méh telepre. Én meg a háttérből néztem szivarral a számban, ahogy potyognak az ánusz fejű Giant könnyei. Remélhetőleg könnyek voltak... -
#9841 igen az én arról beszélek :D gyűlölöm meg lent a kriptát.a többivel elvagyok:) -
#9840 Á igazad van. Amiről ti beszéltek az a szellemes rész? Falon át csapkodó undormányokkal :D