10203
  • croatianus
    ambient occlusion
  • Myselor
    az anor londo és volt olyan végigjátszásom ahol én is meghaltam ott vagy 4-5x :D de általában elsőre végigtudtam menni a többi alatt.és hát ja van rá resijük szépen mivel lightingot támadnak .
  • Terawatt
    Londoban a szűk boltív szerű részen végig menni ahol a végén az épület párkányán két íjász lovag lő hatalmas knockbackel... Ott mennyiszer meghaltam régen. Dupla bossnál abba hagytam az első részt, mert lightningos voltam fullra és ha nem csal az emlékezetem szép resistjük volt rá így nagyon nehézkesen haltak. (segítő nélkül toltam)
  • Myselor
    nyugi még sok van hátra főleg a dlc lesz jó.manus.meg az alap kripta:) én ja és old londo én ezektől borzongok.mindig futok mint állat hogy túl legyek rajta xd de hallod ne hívj már be mindenhova segítőt így nem poén hogy letankolják neked a bossokat xd
  • Mr_no_NaMe
    VÁÁÁÁ de még milyen csali :DDDD Vagy harminchatszor meghaltam mire végre leszartam, és lementem a "sikátorba" aztán kiderült, hogy a folyosó vége az erkélyre vezet, csak útban volt az a rozsdás terminátor :D De még ha sikerült is volna leugrani, azonnal a fejemben találtam volna a pallost :D Nem volt egyszerű, de nagyon kíváncsi voltam a szövegre amit odaírt valaki a lába alá :D " I did it!!!44 " xD

Amúgy röstellem, de bevallom férfiasan, hogy tegnap vettem meg életem kb 4. játékának ...még csak ott tartottam ahol írtam, és rájöttem, hogy ha már a ds2-őt elbasztam azzal, hogy nem pvpztem, akkor ezt nem fogom. Hát legnagyobb meglepetésemre a steam engedi a dsfixet + textúrapakkot és még nem bannoltak le.
    Annyi a különbség, hogy látom a bloodstaineket, mások hibáin tudok kacarászni (ez Havel bácsi ajtaja előtt nagyon nagy mulatság volt, hogy a csávó benyit, belép és hirtelen összeesik XDd), de a szövegek amit egymásnak írogatnak a földre az priceless :D
    Egy bajom van vele, hogy a játék összes titkára felhívják a figyelmet, így sikeresen kibontottam már 2 titkos falat is..ami nem baj, csak olyan mintha végigjátszást olvasnék.
    De a " Beware the liar! " és az ehhez hasonló feliratok hatására nagyon óvatos leszek és nagyon tetszik :D Alig várom az invadeezést.

A lehető leggyorsabban lementem Blighttownba és megkongattam a megkongatnivalót, aztán jöttem is vissza. A fele helyet úgy hagytam ahogy volt, de nem is érdekel, a hideg kiráz tőle.

Régen amikor játszottam ezzel a játékkal, valahogy elkerülte a figyelmemet az a tény, hogy ha emberi formában vagyok, akkor tudok magam mellé segítőt kérni a kötelező boss fightokhoz...így régen sikeresen úgy öltem meg vagy 4 bosst, hogy kitépkedtem a hajamat. Végül a vízköpőkhöz is tudtam segítőt hívni. Praise the Sun! :D

Jelenleg a kerteknél vagyok, köpköd a hydra, a pillangó megvan, vízköpő megvan, mindkét harang meg van. Remélem még sok van a játékból.
  • AlucardHuN
    "Giant" surprise :D
  • Terawatt
    Danger ahead beware but hole
  • steweee
    az csak csali. nem onnan kell. ha továbbmész és kitakaritod a mellvédet, később lesz egy lejárati lépcső ahhoz az erkélyhez. de vigyázz, fincsi meglepetés vár odalent a sötétben :)
  • steweee
    mi az az AO ? dsfixet és a mouse fixet természetesen ismerem...
  • Pio
    Idézem magam az oldal aljáról:
    "
    A cuccod nehézségétől függ a sebességed, sajnos/szerencsére sok más egyébbel együtt ezt se magyarázza el a játék és Neked kell kitapasztalni.

Az ENDURANCE stat növeli az EQUIP LOAD-ot, illetve néhány item ad rá %-os bónuszt.
    Az EQUIP LOAD kihasználtságától függ a futási/gurulási sebességed, a fő tierek 0-25%, 25%-50% és 50%-100%-ba esnek, de ezek is további altierekre vannak osztva, tehát például 0% equip loaddal gyorsabban gurulsz, mint 20%-al.
    Ezen felül item is van, ami ezt befolyásolja
    "
  • Gabe18
    A két gargoyle tényleg nem egyszerű, mert a második részben igaz hogy több jön, de ott már egy masszívabb karkaterrel mész ellenük. Itt meg szinte éppen csak elkezded magad "összerakni".
    Az én nyerő taktikám ez lett:
    -az első ellen meg kell tanulni játszani annyit hogy kihúzd amíg már majdnem jön a második, ez ugye kb. a fele energia leverése. Fontos hogy vele a bejárat közvetlen közelében maradj.
    -amikor már majdnem eléred ezt a pontot, rárakod a fegyveredre az addigra már itt-ott beszerzett Gold Pine Resin cuccot, amitől villám hatást kap.
    -ezzel extra nagyot sebzel, és ha kis szerencséd van, az elsőt meg is ölted mire a második a tető ellenkező végéről odaér. Tehát nem akkor erősíted fel a fegyvert mikor már ketten vannak, hanem még pont előtte, hogy az elsővel gyorsan végezz.
    -a másodikat már "nyugis" 1v1 harcban le lehet hozni.

És igen, minél több cucc van rajtad, annál lassabb leszel. Ennek több fokozata van, de van egy kritikus pont, ahol a vetődés után már kifejezetten lassan kászálódik a karakter fel a földről. Ezt érdemes elkerülni, hacsak nem valami extra "tank" karaktert csinálsz. Persze az Endurance növelésével, vagy bizonyos tárgyakkal (Havel's Ring +50% teherbírás) ez javítható.
  • MerlinW
    A vízköpők itt nem opcionálisak, muszáj végezned velük a továbbjutáshoz:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.08. 23:46:27
  • MerlinW
    Nem ajánlott a 60FPS. Eltöri a játékot.
    Itt van a jó öreg 1080p-re optimalizált DSFix konfigom, próbáld ki:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

# You can configure DSfix by editing this file
    # Lines starting with "#" are ignored by the program and contain descriptions of the options

###############################################################################
    # Graphics Options

# internal rendering resolution of the game
    # higher values will decrease performance
    renderWidth 2560
    renderHeight 1440

# The display width/height
    # 0 means use the same resolution as renderWidth/Height
    # (use for downscaling - if in doubt, leave at 0)
    presentWidth 0
    presentHeight 0

############# Anti Aliasing

# AA toggle and quality setting
    # 0 = off (best performance, worst IQ)
    # 1 = low
    # 2 = medium
    # 3 = high
    # 4 = ultra (worst performance, best IQ)
    aaQuality 4

# AA type
    # either "SMAA" or "FXAA"
    aaType SMAA

############# Ambient Occlusion

# Enable and set the strength of the SSAO effect (all 3 settings have the same performance impact!)
    # 0 = off
    # 1 = low
    # 2 = medium
    # 3 = high
    ssaoStrength 1

# Set SSAO scale
    # 1 = high quality (default)
    # 2 = lower quality, lower impact on performance
    # 3 = lowest quality, lowest impact on performance
    ssaoScale 1

# Determine the type of AO used
    # "VSSAO" = Volumetric SSAO (default, only option pre-1.9)
    # "HBAO" = Horizon-Based Ambient Occlusion
    # "SCAO" = VSSAO + HBAO
    # "VSSAO2" = Volumetric SSAO with more samples (tweaked by Asmodean)
    # VSSAO and HBAO types have a slightly different effect. and similar performance
    # SCAO combines both, with a higher performance impact
    # VSSAO2 is generally more accurate, but also requires more performance
    ssaoType VSSAO

############# Depth of field

# Depth of Field resolution override, possible values:
    # 0 = no change from default (DoF pyramid starts at 512x360)
    # 540 = DoF pyramid starts at 960x540
    # 810 = DoF pyramid starts at 1440x810
    # 1080 = DoF pyramid starts at 1920x1080
    # 2160 = DoF pyramid starts at 3840x2160
    # higher values will decrease performance
    # do NOT set this to the same value as your vertical rendering resolution!
    dofOverrideResolution 810

# Depth of Field scaling override (NOT RECOMMENDED)
    # 0 = DoF scaling enabled (default, recommended)
    # 1 = DoF scaling disabled (sharper, worse performance, not as originally intended)
    disableDofScaling 0

# Depth of field additional blur
    # allows you to use high DoF resolutions and still get the originally intended effect
    # suggested values:
    # o (off) at default DoF resolution
    # 0 or 1 at 540 DoF resolution
    # 1 or 2 above that
    # 3 or 4 at 2160 DoF resolution (if you're running a 680+)
    dofBlurAmount 1

############# Framerate

# Enable variable framerate (up to 60)
    # NOTE:
    # - this requires in-memory modification of game code, and may get you banned from GFWL
    # - there may be unintended side-effects in terms of gameplay
    # - you need a very powerful system (especially CPU) in order to maintain 60 FPS
    # - in some instances, collision detection may fail. Avoid sliding down ladders
    # Use this at your own risk!
    # 0 = no changes to game code
    # 1 = unlock the frame rate
    unlockFPS 0

# FPS limit, only used with unlocked framerate
    # do not set this much higher than 60, this will lead to various issues with the engine
    FPSlimit 60

# FPS threshold
    # DSfix will dynamically disable AA if your framerate drops below this value
    # and re-enable it once it has normalized (with a bit of hysteresis thresholding)
    FPSthreshold 28

############# Filtering

# texture filtering override
    # 0 = no change
    # 1 = enable some bilinear filtering (use only if you need it!)
    # 2 = full AF override (may degrade performance)
    # if in doubt, leave this at 0
    filteringOverride 2

# HUD options

# Enable HUD modifications
    # 0 = off (default) - none of the options below will do anything!
    # 1 = on
    enableHudMod 1

# Remove the weapon icons from the HUD
    # (you can see which weapons you have equipped from your character model)
    enableMinimalHud 0

# Scale down HuD, examples:
    # 1.0 = original scale
    # 0.75 = 75% of the original size
    hudScaleFactor 0.50

# Set opacity for different elements of the HUD
    # 1.0 = fully opaque
    # 0.0 = fully transparent
    # Top left: health bars, stamina bar, humanity counter, status indicators
    hudTopLeftOpacity 1.0f
    # Bottom left: item indicators & counts
    hudBottomLeftOpacity 1.0f
    # Bottom right: soul count
    hudBottomRightOpacity 1.0f

# Window & Mouse Cursor Options

# borderless fullscreen mode
    # make sure to select windowed mode in the game settings for this to work!
    # 0 = disable
    # 1 = enable
    borderlessFullscreen 0

# disable cursor at startup
    # 0 = no change
    # 1 = off at start
    disableCursor 1

# capture cursor (do not allow it to leave the window)
    # 0 = don't capture
    # 1 = capture
    # (this also works if the cursor is not visible)
    captureCursor 0

# Save Game Backup Options

# enables save game backups
    # 0 = no backups
    # 1 = backups enabled
    # backups are stored in the save folder, as "[timestamp]_[original name].bak"
    enableBackups 1

# backup interval in seconds (1500 = 25 minutes)
    # (minimum setting 600)
    backupInterval 600

# maximum amount of backups, older ones will be deleted
    maxBackups 10

# Texture Override Options

# enables texture dumping
    # you *only* need this if you want to create your own override textures
    # textures will be dumped to "dsfix\tex_override\[hash].tga"
    enableTextureDumping 0

# enables texture override
    # textures in "dsfix\tex_override\[hash].png" will replace the corresponding originals
    # will cause a small slowdown during texture loading!
    enableTextureOverride 1

# Other Options

# skip the intro logos
    # this should now be slightly more stable, but should still be
    # the first thing to disable in case you experience any problems
    skipIntro 1

# change the screenshot directory
    # default: . (current directory)
    # example: C:\Users\Peter\Pictures
    # directory must exist!
    screenshotDir .

# override the in-game language
    # none = no override
    # en-GB = English, fr = French, it = Italian, de = German, es = Spanish
    # ko = Korean, zh-tw = Chinese, pl = Polish, ru = Russian
    # this does not work in Windows XP!
    overrideLanguage none

# Dinput dll chaining
    # if you want to use another dinput8.dll wrapper together
    # with DSfix, rename it (e.g. "dinputwrapper.dll") and put the new name here
    #dinput8dllWrapper none
    # dsmfix.dll
    dinput8dllWrapper dsmfix.dll

# D3D adapter override
    # -1 = no override
    # N = use adapter N
    # this setting is for multiple (non-SLI/crossfire) GPUs
    # everyone else should leave it at -1
    d3dAdapterOverride -1

# Log level - 0 to 11, higher numbers mean more logging
    # only enable for debugging
    logLevel 0

# The settings below are not yet ready to use!!

# You can only set either forceFullscreen or forceWindowed (or neither)
    # 0 = off, 1 = on
    forceWindowed 0
    forceFullscreen 0

# turn on/off Vsync
    enableVsync 0
    # adjust display refresh rate in fullscreen mode - this is NOT linked to FPS!
    fullscreenHz 60

• Mr_no_NaMe
    Már rég túl vagyok a tauruson, igen már átmentem parishra, csak a bombázós résznél azt nem tudom hogy kell átugrani lent a kis erkélyre. Biztos vmi secret hely.

A vízköpő csak egyszer ölt meg de bőven elég volt, hogy felidézze a 2. rész csatáját, úgyhogy nem is próbáltam többször.

szerk.: viszont a poise dolgot kicsit félreértettem ahogy nézem...minél több a poise annál jobb, de gondolom a sebesség akkor csökken, hogy ha átlépek egy határt a magamra pakolt cuccokkal mert kevés az endurance. asszem O.o
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.02.08. 23:43:36
  • Myselor
    akkor is problémád lesz a tövidebb ugrással és beeshetsz a texturába.lobos jr-t nézem éppen és ma ő is így járt a 60fps buggal mondta is .különben pedig undead parishnál figyelj 2 vízköpő van miért annyira nehéz?alapból csak egy jön mőgé szaladsz és csapkodod de figyelj arra hogy kb fél hpnál jön a másik annak mondjuk alig van élete és csak tüzet köpköd.csináld úgy hogy háromnegyed hpnál telel egyél staminával és őrült módon csapkodd.majd meg is hal ha szerencséd van.egy kicsit nem árt farmolni és szerezd meg a drake swordot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a hídon lévő piros sárkány farka végét lődd nyillal körülbelül 50-60 után leszakad és megkapod a drake swordot

ahol pedig bombáznak felülről simán tovább szaladsz az sem bonyolult tényleg csak be kell rohanni.taurus demonnal se találkoztál még?
  • Mr_no_NaMe
    Gyerekek, én rájöttem mi a baj. Dsfix lehet 60 fpsen az se baj. Alt-tabozni nem szabad. Abban a pillanatban, ahogy visszajössz alt-tabból a játékba, sztem kilövi az egész dsfixet és csak az alap játék megy. Ha elindítom a játékot és játszok, akkor stabil 50 fps, viszont ha alt-tabozok utána rögzön szar lesz. Ennyi ez is megoldódott :D

Lenne pár kérdésem, ha lehet:

1. Kicsit belemerültem a dolgokba. Undead Parishnál vagyok a vízköpőknél...DS2-be sem tudtam őket megverni, egyszerűen nem megy. Van ebben a részben valami technika rá? A ds2ben egy bossal sem szoptam annyit mint ezekkel, egyszerűen nem tudok nyolcfele figyelni.

2. A másik: Undead Burgnél a bonefire után van ez a híd, ahol elkezdenek bombázni felülről:

A híd végén balra van egy kis hiba a mellvédnél, "érdekes" módon ugrótávolságban van egy erkély lejjebb ahol van vmi cucc. Konkrétan 50szer próbáltam átugrani de egyszer sem sikerült. Vajon meg lehet ezt oldani, vagy oda más irányból lehet lemenni?

3. Hogy lehet a poise-t alacsonyan tartani? Felveszek egy kesztyűt és már is lassú leszek. Az endurance növelésével meg lehet akadályozni hogy ne növekedjen a poise ha felveszem a páncélokat?
  • croatianus
    Izé... azért végül leesett, hogy az fps unlock már be van kapcsolva, ha 60-on nyomod.
    Viszont az simán lehet, hogy a Sweat fx effektjei akadnak a DSfix-éivel, sőt, azon csodálkoznék, ha nem.
  • croatianus
    Én csak a DSfixet használok, és mégis ledobta egy csomó helyen diavetítésre. Szerintem olyankor alapfrekire teszi a processzort.
    Szóval jól utánanéztem, és mondom a megváltó megoldást:
    DSfix-ben frames per second unlock-ot bepipálod és 30-ra állítod - voálá, vajsima mindenhol.

A 60fps-el különböző bugok vannak (rövidebbet ugrasz, lépcsőn lecsúszva átesel a padlón...), úgyhogy azt felejtsd el. Sweat fx-el amúgy se fog annyival menni soha (ami meg szerintem fölösleges is, a DSfix-es AO már épp eléggé feldobja - de persze ez ízlés dóga).
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.02.08. 14:54:59
  • Myselor
    most akkor képzeld el én highen játszottam régebben a das2-t amikor megjelent.ez meg játszhatatlanul szaggatott.most se megy stabil 30 fps-el sokszor nem folyamatos de nem zavart már.legalább játszható volt régebben diavetítés.sajnos ez ilyen.de a játék kárpótol fantasztikus:) jobban szeretem mint a 2-t.nehezebb és más a hangulata
  • Kandurex
    ha jól emlékszem nem ajánlott a 60fps, pont az ilyen cigóságok miatt..szal, 30, de az beton, esetleg 4k...
  • Mr_no_NaMe
    Felraktam a dolgaimat és közel vagyok az őrülethez. 25 és 60 fps között mozog de úgy, hogy ugyan azon a ponton ahol az előbb 25 fps volt 1 másodpercig, most 60 fpsel fut 2 percen keresztül aztán megint leesik 25 fpsekre. Teljesen tanácstalan vagyok, teljesen optimális a dsfix beállítás is, ráadsául a hd textúra pakkból is a performance verziót használom. Nem értem mi lehet a baj. Már emlékszem, hogy ezért nem játszottam én ennyit ezzel...ha most ilyen problémás, hát régen milyen lehetett :/
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.02.08. 11:48:08
  • Pio
    Én csak dsfixet használtam, abban a grafikát is fel lehet húzni, nem éreztem hiányát a HD texture packnak, de persze ha ki szeretnéd maxolni simán érdemes ilyenekkel próbálkozni. :)
    Ha 140 órát csapattad már a 2-vel nem hiszem, hogy ez komoly gondot fog okozni.
    Azt szokták mondani, hogy mindenkinek az a kedvenc souls játéka, amelyikkel először játszott. A souls játékok egyediek és teljesen eltérnek a megszokott modern játékoktól, egymásra viszont sokban hasonlítanak és emiatt talán igaz is ez az állítás, a második már nem lesz annyira újszerű, nem fog annyira elvarázsolni. De ne legyen igazam. :)
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! A 2. részben volt kb 130-140 órám, de ezzel a résszel csak 1-2 órát játszottam nagyon régen.

Most, mivel új gépem van és az alapvető modok is finomodtak annyit, hogy kiforrjanak, úgy gondolom elkezdem komolyan ezt is.

Bármi tanácsotok lenne esetleg? Ezeket szeretném alapvetően feltenni: dsfix, mouse fix, hd textúra, sweet fx

Gondolom ez sokkal nehezebb mint a 2 :C
  • sirdond
    és azt az internetes berkekben elterjedt szólás-mondást ismered,hogy: "itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter"?

mert erről az oldalról, meg ilyennek tűnik a dolog. bár szerintem szimplán csak egy buta troll vagy.
  • MerlinW
    "Ez egy egyszerű csihipuhi játék, egyedi ötletek híján, félmondatos párbeszédekkel, ráadásul párbeszédekben választás sem nagyon van, tehát rpg-nek sem nevezhető igazá"

Pár dologgal nem vagy tisztában:
    - A Dark Souls nem RPG
    - A játék "Lore" rendszerben beszél a játékoshoz, a párbeszédek csupán "kiegészítők".
    - Ez az egyszerű csihipuhi játék egy alapvetően egyedülálló piszkosul átgondolt, játékosfejlesztő rendszerrel lett megáldva. Ahogy korábban is írták a kulcsszó az alázat. Hogy a játék megtanít játszani, amit türelemmel és alázattal kell megfizetned.

Ismétlem, ez nem RPG, nem szerepjáték, nem hack and slash, hanem egy különálló, egyedi stílus. Játék az igazi kihívásokat kedvelő oldschool játékosoknak. Ha nem tetszik hagyd abba. Miután végigjátszottad szívesen várjuk a kritikákat. Addig semmi értelme.
  • Kandurex

ez nem a te játékod
  • El Gigante
    Én egyszer sem ugráltam benne, zweihanderrel odacsaptam feküdt is, az összes boss elsőre, még farmolnom sem kellett!
  • totya4
    A valóságban ez úgy szokott lenni, hogy a játékok fórumán mindig van egy "kemény mag" akik annyira bele vannak hülyülve szeretett játékukba és magukba, hogy félőrültként viselkednek, és azt hiszik bármit mondanak az jó, és aki ellent mond, visítanak, és egymás hülyeségét igazolják. Ez elég régóta így van sajnos.
    Ez egy egyszerű csihipuhi játék, egyedi ötletek híján, félmondatos párbeszédekkel, ráadásul párbeszédekben választás sem nagyon van, tehát rpg-nek sem nevezhető igazán. A párbeszédek fele amúgy arról szól hogy hihi nem tudsz te semmit stb. Azonkívül ahogy írtam is, 50x kell végigmenni egy pályán hogy fejlődni lehessen, ugyanis nem mindenki élvezi azt hogy ugrál mint egy kecskebéka, hanem van aki kiválaszt egy kasztot (mondjuk lovagot) nehéz páncélban, abban pedig bukfencezni elég bajos, és nem is illik a kaszthoz, de nyilván akik konzolos ugrabugrikon nevelkedtek, fogalmuk sincs arról, mi is az hogy rpg, meg szerepjáték. De tök fölöslegesen állnék le akár az alapokat is elmagyarázni, mert azt fel is kéne fogni.
  • croatianus
    Azért trollnak nem nevezném. Ahhoz is sokat kéne még "fejlődnie".
    Viszont nézd meg, hogy felpörgette a topikot. Micsoda vallomások:
    "Pár napja megláttam valami random képet a neten a Pursuerről és az emlékektől egyből ökölbe szorult a kezem. Na, ilyen élmények várnak rád a Dark Soulsban :)"
  • sirdond
    "Guys, please! Don't feed the troll!"
  • croatianus
    "Konkrétan" nem "kell" menni sehová.
    Viszont, ha sikerül mégis valahogy megbarátkoznod ezzel a játékkal, az mindenképp előnyös változást fog hozni a személyiségedre nézvést.
    Merthogy az azt jelenti, hogy rájöttél, mindenképp szükség van némi alázatra. Egyrészt, hogy elviseld, majd később talán el is kerüld a nagy pofonokat, másrészt pedig észreveszed, hogy megfelelő hozzáállással sok segítséghez kaphatsz, melyek érdekes összefüggésekhez juttatnak. Pont, mint a valós életben.
    Bár a szellemi fogyatékosságot - amire ez a hozzászólásod enged következtetni - ez sem gyógyítja.

De addig amíg hisztizve fikázod a környezetedet - a játékot, és a hozzászólókat is - mi két dolgot tehetünk: röhögünk rajtad és sajnálunk.
  • Myselor
    több tűzörző van képzeld el.sok volt előtte az ő maradványaikból tudod pl +olni a flaskáidat is.de mindegy én voltam a nagyképű meg hülye oké.tudod a világ több részén találkoznál majd több tűzörzővel is.de hagyjuk neked beszélhet az ember.szétkéne nézni
  • Myselor
    nem neked való a játék.végigvinni nem akarod.és nem is szórakoztat primitiv szarság az egész nem neked való :) de ha ennyire primitív akkor miért is nem boldogulsz vele?ezt nem értem csak :)
  • totya4
    Abból a sok hülyeségből meg nagyképűségből amit ideokádtál mégiscsak sikerült valamit kihámoznom annyit, hogy lehet hogy csak az máglya nem működik, ami a tűzörző hullájától nem messze van. Ez persze nem logikus, hiszen ha nincs tűzőrző, akkor egyik mágiának se kellene működnie. Persze logikát ne akarjak keresni egy játékban...
  • totya4
    Kösz, ha megyek majd, akkor észben tartom ezeket. Én is nagyon sokáig baltával nyomultam (fejlesztettem persze), mert jó volt mindenre. Egy ideje felváltva használom mágikus karddal. Bár érdekes hogy ha mindkettő be van rakva slotba, akkor plusz súlynak számolja el azt is, ami amúgy nem aktív... érdekes. Az hogy a hátizsákban meg van 5 tonna, azt meg észre sem veszi.

Sírástól messze vagyok azért :D Amúgy nem az a cél hogy végigvigyem, hanem hogy szórakoztasson, mint ahogy minden játékkal ez a helyzet. Először nem adtam túl nagy esélyt ennek a játéknak, mert az ilyen agyatlan ellenség újratermelődős dolgokat nem szoktam szeretni. De a világ sajnos jó ideje a primitívség felé tart.
  • Myselor
    amég ilyen nagyképű fasz módon beszél szerintem senkitől ne várjon többet mint amit én tettem :) annyira tud midnent okos ő már komoly játékos de az agyát nem tudja használni és 1 bonfire hiánya miatt már lehetetlen a játék számára vicc.kezdőként nekem nem volt ennyi problémám pedig azthittem nagyon béna voltam xd
  • Myselor
    akkor csak úgy elmondanám hogy nem lehetetlen.bármelyik bonfire-t fel lehet húzni +10ig az elején 10flaskával meg vígan boldogulsz bárhol.erről ennyit :) nézz körbe gondolkodj .vannak még tüzek máshol is
  • MerlinW
    Szívesen segítenék, de a stílusod miatt meghagyom másoknak a lehetőséget...
  • totya4
    Lehet hogy nem fogalmaztam érthetően... :)

Szóval megtaláltam a tűzőrző lelket, de nem tudom fejleszteni a flaskákat, mert eltűnt (meghalt) a tűzőrző. Ezzel az a gáz, hogy innentől a máglya nem működik! Flaska (gyógyital) nélkül meg lehetetlen huzamosabban játszani, tehát a játék már lehetetlenné vált. (Nem kérek 50 hozzászólást vérpistikéktől hogy lvl1-en gyógyital nélkül végignyomják az egész játékot 10 perc alatt köszi) Szóval konkrétan hová kell menni?
  • Samurai84
    2 garg: bemész jön az első, kétkezesre fogod a fegyvert, nekirontasz, próbálsz az oldalába kerülni, gurulgatsz el oldalra, mikor lehetőséged van rá kétkezessel odacsapsz = ismétel amíg ki nem nyúvad a nyomorult. A lényeg hogy minél hamarabb lenyomd, mert jön a spanja és akkor már nehezebb. Sokat segít az oldalra elgurulgatás hidd el, majdnem mindig segít. Úgy emlékszem villámos fegyver sebzés is segít. Én egy szöges bunkóval vittem végig az egész játékot, habár +10-re felhúztam. Ill. a végére beszereztem Black Knight Halberdet, mert annak tetszett a stílusa. Nincs legjobb fegyver, mindenki azzal küzd ami a stílusához passzol. Ha lement az első, és jön a tűzhányó, maradj mindig a háztető takarásában és ott nem ér el a láng. Egyik oldalon te - lehetőleg alul, másik a nyomi. Mikor lehetőséged van rá, közel mész odavágsz, hátrálsz. Ne aggódj, nekünk sem ment elsőre. Bloodborne-ban 40x futottam neki egy bossnak és már szinte olvastam a gondolatait. Azért is jó ha ismered a mozgását, mert így majd később online tudsz segíteni másoknak.
    Staminát növeld, mert az mindenkinek kell. Ruha valóban nem fontos, bár én tanknak öltöztem mindig, mert elképzelhető, hogy bezsorulsz / benézel egy kombót és bekapsz egy sorozatot = ruha nélkül ez instant halál lehet, a páncél arra van hogy kapj egy második esélyt javítani :D Ne add fel, sokszor fog kerülgetni a sírás / repül az egér / joy, de ha elmondhatod magadról hogy végigvitted a DS-t, az játékosként és emberként és elmond rólad valamit.