10203
  • AlucardHuN
    Első játékomat én valahol pont a Tomb of Giants/Oolacile környékén hagytam abba, most az újabb karakterrel már tapasztaltabban vágtam bele a dolgokba, bár ezt a két helyet még mindig rühellem. Mondjuk a Tomb of Giants úgy 100-as szint körül, Sunlight maggot-al (amúgy mask of father), Hvel Armorban és Grass crest shield (vagy mi) és lightning zweihander-el egész tűrhető volt:D Élvezet volt azokat a rohadt csontváz ember/kutyákat aprítani (bosszú, édes bosszú). Nito-nál már kicsit fostam de meglepetésemre nagyon "könnyű" bossnak tűnt ezen a szinten meg ezzel a builddel, néha a csontvázak zavaróak voltak meg az a kivédhetetlen(?) támadása de a csontikat meg sokszor ő maga ütötte ki. Viszont remélem a map designer-ek a pokolban égnek el, mert sok helyen direkt arra mennek hogy egy rossz lépés miatt leessen az ember és elveszítsen pár humanity-t meg soult...
  • Terawatt
    "Ez a post termékmegjelenítést tartalmaz."
  • Pio
    Igen, reggelre már nem voltak ott, de azért vicces volt pár óráig látni a "casual"-t, mint a legjellemzőbb taget egy souls játéknál... :D

Azért maradt még pár vicces a listán, cute, anime, memes, female protagonist... :)

Bár a memes talán még stimmel is a sunbrokkal a jolly co-operationben és giant daddel... :D

• Terawatt
    Ahogy nézem hamar kiszorultak ezek a tagek, mert már csak ezeket látom:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dark Fantasy
    Difficult
    Atmospheric
    RPG
    Lore-Rich
    Third Person
    PvP
    Exploration
    Co-op
    Story Rich
    Action RPG
    Action
    Open World
    Adventure
    Multiplayer
    Memes
    Female Protagonist
    Anime
    Great Soundtrack
    Cute
  • Pio
    Azt se feledd, hogy 2 hónap múlva itt a 3. rész is.
    Tegnap került fel steamre, ahol ugye a közösség alakítja ki a játék tageit, a trollok pedig egyből elérték, hogy a játék a "casual", "cute", "family-friendly", "walk simulator" tagekkel fusson... :D
  • croatianus
    Én kábé egy hete kíváncsiságból felhúztam a cica gyűrűjét, és viszonylag gyorsan be is lettem idézve, úgyhogy működnie kell.
    Viszont sok élvezet nem volt benne. Ölég felkészült úriemberekkel találkoztam - három másodperc alatt legyaktak.
    Úgyhogy két-három próbálkozás után rá kellett jönnöm, hogy ez egyenlőre nem is hiányzik nekem. Majd, ha nagy leszek.
    (Mondjuk még csak Sent's Fortress-nél tartok, és a 2-es is ott figyel a könyvtáramban még föltelepítetlenül, úgyhogy elég kaland vár rám PvP nélkül is.)
  • Mr_no_NaMe
    Legalább 10 hullát tudok fejből, ahová csak azért néztem be mert véletlenül azt hittem arra kell menni, útközben eszembejutott, hogy mégsem aztán a szemem sarkából megpillantottam vmi fényeset.

Szar multi nélkül, de én pcn tolom :/
  • Myselor
    nem mindenki néz be minden kő alá.én sem.pl a kriptában én nem igazán voltam olyan kedvemben xd de minden máshol körülnéztem persze:)
  • steweee
    hogy lehet ebben a játékban tárgyakat elhagyni ? nem is értem....
  • Myselor
    nem tudom.xboxon mi sem tudtunk semmit csinálni,mintha nem működött volna az online része
  • Mr_no_NaMe
    Srácok kérlek abba segítsetek, hogy miért nem tudok invadelni? Teljesen eredeti steames játékom van, néha látok 1-2 bloodstaint a földön, sőt, volt, hogy 1 másodpercre láttam playereket megvillanni a bonefirenél + látom a signeket a földön. Még is, SOHA nem voltam még beinvadelve, és soha nem tudtam senkit beinvadelni pedig becsülettel próbálkozom. Szeretnék már egy kicsit trollkodni az invéddel, és szeretnék egyszer kétszer azért is anyázni hogy engem invadeltek meg :D Annyira jó videók vannak, annyira jó a pvp ebben a játékban...ezért vettem meg és még sem tudok pvpzni. Nem hallottatok még erről?
  • Myselor
    én megfuttattam őket mint a kurvákat.aztán odaszaladtam nitohoz miután elcsaltam őket és ütöttem.majd a területi sebzése meg is ölte őket.és így gyorsan levertem
  • Gabe18
    Nito-nál szerintem az is fontos hogy a óriás csontvázakat ne húzd magadra. Maradj ott ahova leesel, Nito úgyis odajön két vagy három "sima" csontvázzal, és ott harcolj vele. Úgyis elegen vannak...
    Ha megérkezés után még beljebb is mész, akkor az egész csontváz hadsereg neked megy.
  • Myselor
    jó is lenne.de mindez csak belemagyarázás sajnos.engem kicsit zavar különben hogy semmit nem magyaráznak meg a fejlesztők.bár lehet hogy akkor nagyot csalódnánk.és jobb így hogy mi találjuk ki magunknak a történet nagy részét:)
  • Myselor
    szerintem rossz fegyvert választottál.sokan immunisak a villámra.én igazából cska kenegetni szoktam a fegyvert külön olyat nem használtam ami valami enchantos volt alapból.és ajánlom nagyon a zweihandert.odabaszol egyet földöz ver szinte bárkit,akkor még 2-t rá sózol.aztán újra :D nito is fekszik 4-5 ütéstől ha elég erős vagy már hozzá:) a csontik meg ki kell kerülni őket xd gyűlölöm azt a kriptát borzalmas.mindig elsőre leverem nitot biztosra megyek amikor odaérek legyek elég erős.egyszer elég végigrohannom ott xd
  • Gabe18
    Amúgy olvastam találgatásokat arról hogy a Bloodborn világa kapcsolódna a Dark Souls-hoz. Na most én a Bloodbornal nem játszottam csak videókat láttam róla, de a DS1 DLC területén feltűnő első árus kb. egy az egyben beleillene a Bloodborn világába. Még amit mond, az is teljesen illik a képbe: "Téged is elragadott egy fekete kéz ebbe a múltbéli világba? Akárcsak engem..." És ha belegondolunk a BB lehetne a DS világának egy sokkal későbbi, fejlettebb megjelenése.
    Szóval érdekes.
  • MerlinW
    Van ám világító sapka is, azzal tudsz pajzsot is használni:)
  • Mr_no_NaMe
    Konkrétan van, hogy hozzá se tudok nyúlni, mert azonnal beaprítanak. 2 hit egy csontitól, 2 a másiktól, és nitótól a "kegyelemdöfés".

Eddig az elektronyos spearral mentem, de úgy néz ki be kéne már újítani valami másik fegyóra is...konkrétan az egész játékban csak annyi alapanyagot használtam el a kovácsnál, hogy ezt az egy dárdát felhúzzam maxra, így sebzek vele 400-at...de ha immun rá akkor rákúrtam.

Sztem mozgok kicsit jobbra balra és keresek vmi jobbat.

szerk.: ja amúgy Blighttown tengerpart és napsütés volt a Tomb of the giantshoz képest...megvan az új utálat :D Ráadásul szerintem olyan 4-5 olyan tárgyat hagyhattam ott el, amik tuti értékesek. Pedig becsülettel daráltam, még a négylábon szaladgáló csontiszörnyeket is.

Amúgy a skull lantern valami hatalmas :D Imádom xDDD
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.02.17. 07:19:10
  • Myselor
    én nem mernél éjszaka nitoval harcolgatni xd ő nálla mindig az a taktikám.beöltözök.és odarohanok és ütöm mint egy állat.próbálom kikerülni de a pofájába állok és ütöm még meg nem döglik gyorsan letudom mert fosok még nappal is a kriptában xd
  • Mr_no_NaMe
    Hmm.. ember is vagyok, cracked red eye orbra néha rányomok de 1 perc után azt mondja failed. Sőt, eddig még csak npc invadelt. Sztem itt valami rendszerhiba lehet.

szerk.: úgy értem lehetetlennek tartom, hogy ilyen kevesen játszanának a játékkal.
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.02.17. 02:00:43
  • Gabe18
    "témadni" akarom mondani támadni...
  • Gabe18
    Nem vagyok benne egy negy PvP szakértő de az biztos hogy az első részben csak Human formában invadelhetnek. Ha meg te akarsz "témadni" akkor szintén vissza kell változz emberré, és használni a Cracked Red Eye Orb cuccot.

Amiről még tudok, hogy ha az Erdei Vadász vagy milyen szövetségben vagy, akkor a macskalény által adott gyűrűt felhúzva bárhonnan behívhatnak hogy segíts megvédeni a területet a behatolók ellen, ehhez nem is kell Human legyél.
  • Mr_no_NaMe
    Srácok hogy működik ebben a játékban a pvp? Most vagyok Gravelord Nitonál (szopok mint a torkosborz) és rájöttem arra, hogy még senki sem invadelt engem és nekem sem sikerült. Én rontok el valamit? Egyébként a Forest Hunter klánban vagyok.
  • Myselor
    na jó de ennyire :D játszhatatlan volt amikor a 2 vígan ment. xd
  • Terawatt
    Fosport. Meg is van magyarázva :)
  • Myselor
    is is.magamtól is és ugye alapból a második résszel kezdtem.nem volt elég erős a videó kártyám ehhez de a második rész simán futott medium highen .értetlenül állok mai napig ehhez:) most is vannak szép akadások az első résszel.
  • Pio
    Az én kedvencem:
  • Terawatt
    Ez a videó még mindig megkönnyeztet

• Pio
    És guide alapján dolgoztál vagy mindenre magad jöttél rá egyes egyedül? Én magamtól és igen sokat szívtam Blighttownban (nehézsége mellett az FPS droppal is). Nyilván a dal költői túlzás, de azt, hogy "nem sokszor haltam meg" nem merném állítani... :D
    Első végigjátszásra persze, utólag okosabb az ember. :)
  • Terawatt
    Zwei egy hentes állat az első részben. Másodikban már annyira nem, de még ott is kedvenc. Alapból is annyira gyönyörű az a kard...

Ez az egész szériára igaz kb, hogy mögé kell táncolni a népnek. Meleevel legalábbis.
  • Myselor
    értem.igazából amúgy sok bossnál a körözés a mögé táncolás a legjobb taktika .asylum demon is ilyen:) ki kell tanulni persze.rájönni hogy a jó.a megfelelő fegyvert megtalálni a stílusához az embernek.én zweihanderrel megyek mindig.nekem az fekszik:) nehéz páncélban.ez tetszik amúgy a 3részben is hogy visszatért az az animáció amit az tudott a 2ben szar az összes nagy kard
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.02.16. 22:40:53
  • Terawatt
    Nehézkesen érzi az iránytást simán belefut egy pofonba :D
  • Myselor
    az durva lehetett :D mi volt ennyire nehéz benne amúgy?elsőre sem volt annyira nehéz nekem.törött kardal próbálkoztál sokáig?:D
  • Maala
    Ma fogtam életemben másodszort kontrollert a kezembe, és vagy egy órát kellett próbálkozni, mire levertem az Asylum Demont. Persze döntetlen volt, mert mindketten megdeglettünk (WTF?).

Ez egy kemény játék lesz. Főleg, mert ez alatt az 1 óra alatt még a kezem is elkezdett fájni. Ezt még szokni kell. :D

• El Gigante
    én egy sima nyüves buzogánnyal nyomtam végig, mert elkopott a dragonswordöm:D
  • Myselor
    azért ehhez eléggé balfasznak kell lenni hgoy ennyit szojon az ember vele.én nem sokszor haltam meg mondjuk nem is a csatornából mentem oda. hanem a tolvaj kulcsal mentem le úgy kb 5percig tart max
  • Pio
    ;-)

• Myselor
    én is így csináltam.orstein egy buzi a dagit le lehet verni simán.van amúgy jobb páncél is nyugi :) artoriasé pl sokkal jobb
  • Mr_no_NaMe
    hát ez elég szomorú. nincs ki segítsen :(

amúgy végül feladtam, és megcsináltam 2.nak a dagadtat...nem szarakodtam vele többet.
  • Terawatt
    Gondolom mindenki a kettőt tolja inkább előételnek.