Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Na, este nyomtam tovább a Demon's Souls-t (nem volt kedvem már vacakolni a kamerával 😊).
Második boss meglett elsõre, de mikor bementem hozzá majd bekakáltam, olyan encountert raktak ott össze 😊
Adott egy óriási iron lovag, és közben körbe a falakról íjjászok lövöldöznek.

Szerencsére a rutinnak köszönhetõen azonnal futottam fel és szedtem le az íjjászokat, de elég parás volt az a lovag. A sarkait kellett ütni, hogy elessen, úgy lehetett utána a fejét sebezni .... ne elég szépeket sebzett, konkrétan a pajzsommal hiába védek, átüti mint a sz..rt ... meg az egyéb mozgásai is sebeznek. Szóval kis genya.

Itt egy youtube-os vidi róla:
http://www.youtube.com/watch?v=GozF-N9nPFI

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

davidka003
Blighttown-ba lementem, hát idegesítõ kicsit. 😄 Köpõcsöves majmok.
De szerintem meglepõen jól haladok mert alig alig haltam meg boss-oknál, sok elsõre meglett, sima ellenfelek is max akkor ölnek meg ha nem figyelek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
Szopni fogsz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Pedig ezt még Tinman is említette, hogy érdemes lehet megölni. de mérges vagyok most magamra. Kedvenc helyemet nem tudom használni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Picsába. Megölték a firekeeper-emet Firelink Shrine-ban. Hülye lovag.
Nem tudtam, hogy megkellett volna ölni. Most meg gondolom lesz majd jó szopás vele ha vissza akarom szerezni. Mondjatok erre valamit. :\

Afe
Lehetsz 😊

Azért raktam be a képet, hogy hátha Tinman becseréli a moonlight kardját erre a két obsidian vacakra😊

Afe
Rossz az aki.... :-D

Fpocok
Kemény vagy, lehetek a szarod? 😄

"farok levágós képedre" <#hehe>
Afe
Fél órája buktam 10 humanity-t meg 250ezret (270e egy level up). Voltam olyan ügyes, hogy lementem a Large Divine Ember-ért az óriás csontikhoz. Teljesen elfelejtettem, hogy milyen sokan vannak ott egy helyen. Lényegtelen, mert 10 perc alatt összeszedhetõ.

Ezt meg a múltkori farok levágós képedre <#hawaii> :

MerlinW
Jaja, Pinwheel, Seath, Gaping, Butterfly és Sif a legegyszerûbb boss-ok.

[merlinw.org]

Laza
Farkas az egyik legkönnyebb ...

Hogy jön egyszerre 6 fa? Itt nem kell szaladni 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
A bossok igazából nem nehezek 1-2-t leszámítva. De errõl van aki tudna neked mesélni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Jól megy neked!

Szerintem nem lesz már nagyon gondod, még max az O&S harc lehet picit keményebb, de szvsz megoldod, te azt könnyen :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na ezt übereljétek!

Kb. 190.000 lélek és 11 humanty bukta... azt hittem szétverem a tv-t.

Ehelyett büntetésbõl addig nyomtam, míg vissza nem farmoltam... <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Gaping Dragon meglett elsõre.
Hydrával viszont vagy 6-szor szívtam, mert lõtte nagyon a vizet és mindig megölt.
Végülis tök könnyû megölni ha ott állok ahol a holttest van a vízben. Ott nem talál el.
Utána benéztem balra a vízen, fel a létrán, gombaemberek elég kemények. xd
A fák is megtudnak szivatni rendesen mikor egyszerre jön 5-6.

Gondolom a nagy farkassal még ne baszakodjak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Laza
Nem is ide akartam írni, töröltem 😄

Fpocok
PC
Online játék
Szerinted? 😄

Shep
Ne is mond, a földön én nem, tudom legyõzni mert mindig lefúj, próbáltam az ütök visszaszaladok de gyorsabb a mocsok, csak a nyilazás marad 😊 Ja Haver azért durva még így fullos haver páncélban 110+ szinten is 1 ütéssel megöl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Az szép😊

[merlinw.org]

Seth
Ez becsületbeli ügy, nem holmi lelkekért kell megölni 😄

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
10k lelket ad az a sárkány semmi mást... nem éri meg vele veszõdni😊

[merlinw.org]

davidka003
Lementem a lower undead parish-be és megnyitottam a shortcut-ot a firelink shrine-ba. Pont szintet léptem, na mondom úgyis csak 200 lelkem van, lesz ami lesz nekimegyek a Capra Demonnak. Hát nem elsõre megöltem? 😄 lol
Pedig Tinman videóit nem néztem a Capra demonig, ott helyben találtam ki mit is kéne csinálni. Igaz, hogy 5% életem maradt de csak sikerült. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Ja, akkor jó.

Tinman
De visszatér... én eltéptem másik régióba, majd kiléptem, újra be és ott volt. Ha viszont a Sunlight covenantos törött szobor melletti tábortûznél lépsz ki akkor értelemszerûen nem lesz ott mert nem csípi ha annyira közel vagy hozzá.

Fpocok
Valley of Drakes. Oda majd késõbb menj.

davidka003
Darkroot gardenbõl mentem Darkroot basinbe. Mentem lefele és volt egy fekete lovag. Bementem egy barlangba és volt egy kar, gondolom liftet aktiválna. Az melyik helyre visz?
Nem mertem arra menni inkább a moonlight butterfly-al szórakozok.

Shep
Nem sikerült a hídon karddal legyõzni a sárkányt, na mondom akkor beszaladok, erre elrepült, már nem is jön vissza többet, mert pihenés után nem jött?

Tinman
<#taps><#eljen>

davidka003
Elsõre megöltem a Gargoyle-okat meg a Titanite Demont is. 😄
De azért a church-ben a lovagok megtudnak szopatni még mindig. 😊

Laza
Inkább akkor a dex-et nyomd ... mondjuk Én kb egyformán ~ 35 - 35-re húztam mind a kettõt, és így nagyjából a fegyverek nagyját tudom használni ... ha pedig nem nyomsz fel egy tulajdonságot magasra, hogy az jobban érvényesüljön bónuszként, akkor érdemes elementál sebzést (pl tûz, villám) rakni a fegyverre, mert az egyébként is leveszi a bónuszt.

Fpocok
Könnyû kis kard, akkor dexterity kell neked. Str általában a hatalmas kétkezesekhez kell, mint mondjuk zweihander.

davidka003
Akkora az öröm, hogy muszáj írnom:
Lenyomtam Havelt. 😄 Mondom csak leverem mielõtt mennék a sárkányos hídhoz. Hát kb 15-ször haltam meg de szerencsére nem buktam lelket szóval útközben még 2 szintet is léptem és meglett a gyûrûje is. 😄
Benéztem gyorsan Darkroot basinbe lenyomtam egy kristálycsávót aztán jöttem is el.
Mostmég gyorsan tápolok még egy szintet aztán benézek az undead parish-be.

Ha mondjuk a Drake Sword bejön akkor a strength-et tápoljam a késõbbi kardok miatt? Az ilyen viszonylag könnyû/kis kardok jönnek be. A temetõs hosszú kard nem bejövõs. ( Zweihander)

MerlinW
A vaddisznós rész jobb oldalán van egy járat, csak kicsit sötét. Arra menj.

[merlinw.org]

Laza
A fém vaddisznó mögött (a kis felüljáró alatt, amin a csontik voltak) van egy lejárat jobboldalon .. lépcsõ lefelé.
Egyébként ha átszaladsz a sárkány alatt, akkor is ide jutsz ... a létra mellett tudsz kinyitni egy átjárót. Meg lehet próbálni, de felesleges.

davidka003
Hát de alatta hogy? Megöltem a fém vaddisznót aztán az zsákutca. Kapu meg le van zárva a sárkány alatt ha felmászok a létrán a híd alól.

Laza
Vagy alatta a pilléreknél.

Warrior vit, end, és dex vagy str, attól függõen milyen típusú fegyverekkel akarsz menni.

davidka003
Illetve warriorként mire érdemes pontot rakni level up-nál?

davidka003
Gyakorlatilag most 28-as szinten vagyok akkor a sárkányon jussak most túl? Gondolom át kéne szaladni a hídon úgy, hogy ne öljön meg.

Tinman
Lepergett a 6. végigjátszás credits is... rögtön mentem NG+-ba (még mindig konzol), mint kés a vajba mentem 12 humanity-vel a bal felsõ sarokba, meg 20-30k elköltetlen lélekkel egészen Depths-ig, ahol a plafonról leesõ slime-ok 2x is megzabáltak, így totál elvesztettem mindent. Elõbb kellett volna abbahagynom, reggel óta toltam :-/

Durva, de a 6. végigvitel közbe újabb +4 db. érdekesség volt, amit nem tudtam... 2 db. "hulla" amit eddig nem fedeztem fel, meg a New Londo-s varázsló is odakeveredett a Firelink Shrine-hoz, meg Patches is végre a helyére került, mert korábban ki szoktam nyírni, vagy nem foglalkoztam vele.

Tatyla
azokat nem muszáj egybõl mert az nem veszik el ha elpusztulsz,meg majd kell a kovácsnak is adnod soult amikor veszel tõle nyersanyagot a fegyver meg páncél húzásra+ lesz egy kapukulcs ami 20k soul

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

davidka003
A talált lelkeket használjam fel nyugodtan? pl soul of a nameless soldier? kb 200 lelket ad.

Tatyla
fogsz te még 100000-et is vesziteni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A katakombákat nagy ívben kerüld el😄 Erõs csontvázak után 1 nagyon gyengécske boss...és ebbõl azt hiheted, hogy elég jóvagy, hogy tovább menj. Hát NEM a katakombák után brutális hely következik ahova csak a játék legvégén érdemes menni😄 MerlinW-nek igaza van menj keresd meg a kovácsot és utána a Gargoylokat.Jah és gyakorold az élõhalottakon a hátbaszúrást meg parry-t.😊 A 2000 lelket pedig ne bánd, az semmi...lesz olyan ellenfél aki egymaga 80000 lelket ad.
MerlinW
Oda a játék vége fele menj csak. Most menj kovácshoz, majd Gargoyle-t ölni, Depth-be (sárkányos híd elején, ajtó), Caprázni, Blighttown-ba harangozni, erdõbe szitaközõzni. Utána mehetsz Havel-ezni, hidrázni, stb. Persze, ha Havel sikerül most is, a gyûrûje megkönnyítheti az életedet😊

[merlinw.org]

davidka003
Benéztem a Catacombákba hát lol
2 kart meghúztam de gecik nagyon a csontvázak.
Undead burg-ban kellene megölnöm egy mini-boss-ot de elég geci. 1-et üt és meghalok. (Havel)
Sajnos feküdnöm kell de szívesen nyomnám még. 😄

MerlinW
Bõven lesz helyette😊

[merlinw.org]

davidka003
Iszonyúan tetszik a játék.
Elsõre megöltem a Taurus démont amin meg is lepõdtem.
Végre megvan a Drake sword is, brutál nagyot sebez a longswordhöz képest. 😄
Szuper játék ez.
Viszont sajnos elvesztettem 4 humanity-t meg 2000 lelket de gondolom ne legyek nagyon elkeseredve majd lesz helyette.

Tinman
Nem haragszom... miért is tenném, hiszen csak megmutattam neked, azt amit valószínûleg soha nem fogsz látni személyesen <#banplz>

Igen a gyûrû kérdés engem is zavart nagyon... marhaság :-/

Azt tudtad/tudtátok, hogy a "ládás-lógó nyelvû fejfedõ" nem csak az item discovery-t növeli, hanem a kapott lelkek számát is? Kár, hogy fogy közbe a HP :-/

Afe
Hát most utállak vagy 10mp-et ha nem haragszol 😄
Egyébkét a vicc az, hogy tuti nem használnám a kardot, de már minden dolgot összeszedtem amit lehet, és csak ez hiányzik a gyûjteménybõl.

Más. Milyen xar már, hogy nem enged 2 ugyan olyan gyûrût felvenni. Két ezüst kígyós gyûrûvel szépen megszedhetném magam. Viszont az jó, hogy a varázslatokból többet is össze lehet szedni.