10203
  • Ryder7
    És hirtelen elkezdtem félni, hogy az én kis laptopom kevés lesz ehhez.
  • Laza
    Spoilert Én sem akarok, de némi éhséget csillapító látnivalót igen :)
    Nem hiszem, hogy 12 percben túl sok mindenről le tudják rántani a leplet. Anno a DS trailerét is megnéztem, mégsem éreztem túl spoileresnek, pedig abban aztán elég sok bosst mutatnak villanásszerűen :)
  • Tinman #6834
    Na ez az amit messziről elkerülök. No spoiler.
  • Laza
    MA ESTE 19:00 - IGN --->> 12 perces bemutató a DARK SOULS 2 -ből !!!!!!!!!

• Tinman #6832
    Azt hittem már rég volt róla itt szó :-)
  • Fpocok
    Kössz.
    Honnan kellett volna tudnom? :D
  • Tinman #6830
    +1

Soha nem használtam helpet, sőt én szoktam idéző jelet letenni boss-ok elé :-)

Legeslegelső végigvitelem kizárólag Drake Sword + segítő használata nélkül volt. O&S jó kis 7 órás foglalkozás volt így :-)
  • Tinman #6829
    Egy másik "világba" upgradelt valaki egy bonefire-t, így a közelébe levő világok játékosai mind kapnak egy bonus estus flask-et. Ha te uppolsz egyet, nyilván akkor is működik, akkor a te világodon kívüli, de a közelben tartózkodók kapnak egyet.

Durva, hogy ezt nem tudtátok :-D
  • Solid Snake
    Valld be, nem is tudtad hogy lehet segítőd a bossok-nál.
  • davidka003
    Én úgy vittem végig a játékot, hogy sose idéztem senkit és társat sem hívtam multiból.
    Most akkor én király vagyok? :D
  • Laza
    A játék legkönnyebb boss-a ... oda bevinni a boszit már szégyen és gyalázat :D
  • Fpocok
    Igen.
    Ők haltak meg
  • Solid Snake
    A halálig?
  • benőmenő
    Érdekes. Ha más játékról lenne szó azt mondanám, ki a f@szt érdekel.
    Viszont itt tényleg sikerélmény, amikor haladsz. Grat hozzá!
    Most a painted worldnél járok. Már csak pár cuccot kéne összeszedni, de a rohadt madarak halálra szivatnak.
    A toxinos idióták ellen pedig jó a lightning spear gyors támadása is ha nincs nyilad. Úgy nem leszel toxic, amikor megmurdelnak.
  • Fpocok
    Most nézem, hogy a két bell gargoyle meg csak 36 másodperc volt lol :D
  • Fpocok
    [nagy]CAPRA ELSŐRE! NA KI A FŐNÖK???
  • davidka003
    De azon gondolkoztam, hogy vicces, hogy Capra Demon nekem elsőre meglett de a Moonlight Butterfly szopatott párszor. :D
  • Fpocok
    Úgy megöltem a pillangót, hogy elsőre és nem is volt velem a boszi. Csak a boss és én.
  • Fpocok
    És már megint kaptam a fejemre egy effektet meg plusz egy flaskát. Ez mi? Most nincs is ködfal.
  • Fpocok
    Még az elején járok, ahol az első fire soul bigyó van a templomban... egyszer csak jött a ködfal, mint amikor invadelnek, a fejem felett megjelent kétszer valami effekt és néztem, hogy a max+2 flaskám volt. Invader viszont sehol nem volt... ez mi?
  • Laza
    Patch infók

New warpable bonfires in:
    Undead Parish (above Andre),
    The Depths,
    Painted World of Ariamis (note that you cannot warp from this bonfire),
    Tomb of the Giants,
    Duke's Archives,
    Crystal Cave [additional warps to new areas also]
  • benőmenő
    +1
    Az emberi tényező ellen úgysem tud semmit sem tenni a legjobb vírusírtó sem. Ezzel, legalább szívás nincs.
  • MerlinW
    Ez már szubjektív, de az MSE (MS security essentials) nekem tökéletesen bejött. Jól végzi a dolgát, logikusan 100%-ig integrálódik a Windowsba, nem eszik semennyi erőforrást, nem zavar semmit.
  • Shirisald
    Így van, ez a neve. Rengeteg újítást tartalmaz ez a verzió (6.0.308.1), és ezek egy jó részét be se kapcsolom, és inkább kikapcsolom, és finomítok rajta (kérdezzen engem, ne automatikusan csinálja, és interaktív módon). De nem értem, hogy miért nem működik, amikor bármi másban a multi gond nélkül működik, még bekapcsolt peergurdiannal is (jó pár filtert tartlmaz, de én hozzá adtam a Valve ip-ket permanensen).
  • Tinman #6812
    Eset Smart Security... lehet gond simán, saját tűzfala van.
  • MerlinW
    Passz. Én a Microsoft Security Essential-t használom, valamint a Windows és a router tűzfalát. Mást nem. Egyik játéknál sincs gondom. ESS-ről még csak nem is hallottam. Legalábbis nem esik le semmi a mozaikszóból.
  • Ryder7
    úgy tudom, hogy az 1.07-es verzió óta több a warp location a bonfireknél.
  • Shirisald
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni a pvp működésre bírásához. ESS-t használok (6.0.308.1). Kénytelen voltam rendszer telepíteni. Ekkor raktam fel ezt az újabb verziót. Ez azért fontos, mert ezzel a verzióval sehogy se akar már működni a különböző online funkciói a játéknak. Nem látok egy szellemet sem, sose. Nincsenek szappan nyomok. Az elöző rendszernél, a szintem miatt egy idő után már nem láttam senkit, és akkor még nem értem el a dlc-s arénákat. Most, hogy már oda jutottam nem tudok arenázni sem. Új karaktert indítva se látok senkit (ember alakban se, még az online lévő kis robotokat se látok sehol semmikor). Próbálkoztam a leírásokkal, próbáltam több féleképpen a portjait a winlive-nek hozzáadni (port tartomány, egyedi portokat) a 4 exe-hez rendelni mindent, de semmi nem változott. Én használom a peerguardiant, de ha letiltom, ha nem, akkor se jó, mivel eddig ez volt a gond, és ennyivel meg is oldódott a dolog. Egyben a steam felüleletén se tudom használni játék közben a böngészőjét. Sok funkciója le van tiltva az ESS-nek, beállítom a játékos üzem módot akkor se tudok vele semmit csinálni. Segítséget szeretnék kérni, aki konkrétan tudna segíteni az ügyben. Otthoni hálózat van beállítva (így az UPnP működik és a megosztásiban be is van kapcsolva a felderítés).
  • Seth
    Hát én végigvittem mikor kijött, meg ezév elején is,de nem rémlik hogy bármi változott volna
  • davidka003
    22 October 2012
    Dark Souls: Prepare to die edition hits consoles with a new patch

This patch isn’t just bad news for the adventures of Dark Souls’ world: the number of bonfires, the game ‘s checkpoints, have been increased, making it slightly easier to travel around.

Tényleg több bonfire van az új patch-ben?
  • Seth
  • Tinman #6805
    Lesz belőle állítólag Drawing Tablet Edition is! Biza!
  • davidka003
    Amúgy nem tudom miért nem vettem még ki a topicot a kedvencek közül.
    Csak kínoztok a videókkal. Annyira átjön mindig a nagybetűs hangulat és sírok, hogy nem játszok vele. :\
    Lehet majd 1 év múlva nekiesek újra a teljes kiadásnak. DLC-t ugye nem vittem végig anno.
  • Ryder7

Első Dark Souls PvP videó, akit esetleg érekelne.
    Igen, nagyon OnlyAfro behatás alatt készült, tudom.
  • Ryder7
    intkeys-en, még mindig 32 dollár. pedig együtt kellene valamennyire mozogjon az ár...
  • Szabi84
    Pont most vettem meg a Demon's Souls-t:D
    Steam-nél ugye van lenni tavaszi akció? mert akkor most kihagyom...
  • ratgab
    Csak még mindig nincs hozzá kulcs....XD
  • MerlinW
    Steam-en 50%-os leértékelés - 19€
  • toturi
    én ott olyan lassan óvatosan mentem hogy észre sem vettem hogy beáll a játék. :) már csak azért is mert mikor átmegyek a két akármi alatt nekem mindig berángat a kamera..
    bár ez még nem nagy dolog. nincs messze a bonfire.
    mikor a két íjjász silver knight-nál megyek fel és már fent vagyok a falnál, eltalál a jobboldali szemből és nem befelé a fal felé lök a nyíl hanem kifelé vagyis abba az irányba amerről lőtt. ring of sacrafice ott rajtam van mindig.
  • MerlinW
    Megy az fix 30-al, csak vas kell alá.