10203
  • Fpocok
    10:58
  • ratgab
    Jöhet!
  • Fpocok
    Hát figy... majd belinkelem a videót, azt meglásd, hogy nem úgy csináltam, hogy stunban tartottam
  • MerlinW
    Hát jah... az első kihívásom Zw-vel NG+++-on volt, bár akkor sem izzadtam vért. Nem is igen használtam NG+ után, max O&S-re és Stray Demon-ra.
  • ratgab
    Amíg fejbevágol mindenkit vele még bossokat is és ettől megszédülnek, addig kurvanagy cheat az a fegyver.

O&S-nél fejbecsapod az életben maradott felet és megmozdulni nem bír! Na ne mondd már, hogy ez nem cheat, mert el is hiszem. XD
  • Fpocok
    Milyen cheat fegyver? Ha belegondolsz, kb ez az első felvehető fegyver... a játék legelején!!! :D
  • ratgab
    Kitalálom! Zweihender. Ennyi erővel trainert is használhatnál..:P
  • ratgab
    Még mindig cheat fegyverrel nyomod? Ejnye. Egy igazi férfi tudod beleáll az ütésbe és elhajintja jó messzire azt a zweihender-t.
  • Tinman #6868
    Egyik ultimate megoldás a gépi ellenfelek ellen... és botrányosa szar, nulla, lúzer build a elő játékosokkal szemben.
  • Tinman #6867
    Dark fantasy akció-RPG a helyes műfaji meghatározása... pure RPG-nek hívni elég sértő egy Baldur's Gate vagy Fallout ellenében :-)
  • benőmenő
    Ha valakit parry-zni látsz, inkább fuss :D
  • Laza
    Nem csak dumálós szerepjáték van ... értelem szerűen ha nincs kivel beszélni, akkor nincs duma, itt egyszerűen teszed a dolgod :D
  • Gabe18
    Kösz a válaszokat. Akkor szerintem kipróbálom.
    Az zavart hogy szinte mindenütt mint szerepjáték kategorizálták. Viszont a nézett videókban tényleg nem volt rengeteg duma tízféle válaszlehetőséggel és hasonlók...
    Akkor felkészülök a halálra.
  • Fpocok
    +5 full black iron setben vagyok, mellé +10es zweihander és egy +5 tower shield... come at me bro
  • Tinman #6862
    Nem érdekes. Persze csak ha nem érdekel a világ háttértörténete, amit sokszor tárgyak, fegyverek leírásából ismerhetsz meg, no meg az NPC-k gyakran tesznek elejtett utalásokat fontos dolgokra...
  • benőmenő
    Csak a hangulathoz adnak hozzá, meg 1-2 alkalommal van yes/no válasz lehetőség.
  • MerlinW
    Semennyire. Kb 20 mondat van az egész játékban:)
  • Gabe18
    Üdv!
    Láma kérdésem, ehhez a játékhoz mennyire kell tudni angolul hogy az ember előre döcögjön benne?
    Mióta megjelent marhára tetszik, néztem róla egy csomó videót,meg elolvastam a tesztjeit amiben rémisztgetnek a harc nehézségével, de én attól nem rémülök !
    Eleve gyengém ez a fantasy-harcolós téma (jó hát a Golden Axe 20 éve még más volt a játékerembe... ).
    De úgy nézem hiába várom a fordítását mert az teljesen megreked ahogy nézem amiatt hogy nem lehet bele visszarakni a fordított szöveget...
  • Laza
    Vagy lehet, hogy a demoban direkt ki van takarva ott valami ... hogy ne lőjenek el minden puskaport :)
  • davidka003
    Hát annak kb 30-szor estem neki mire meglett. :D
    Rohadt geci banda.
  • trkadam87
    Covenant szimbólum miért ne lehetne? Az első részben játékon belül a Hud nem mutatta, hogy éppen melyik covenant-hoz tartozol.
    Egyébként én is örülnék, ha lenne napszak váltakozás.
  • Seth
    Akkor biztos csak dísz :D
  • trkadam87
    Csak azt mondom, hogy azon a jelen semmiféle változás nem megy végbe a 12 perces bemutató során, pedig több helyszínt is bemutatnak.
  • Seth
    Lent a sötétben? Úgy érted egy barlangban, kazamatában? :D Jóhogy sötét van
  • trkadam87
    Szerintem az az aktuális covenantod szimbóluma inkább, tekintve hogy a hidas, sárkányos jelenetnél nappal van, és ez a jel ugyanolyan, mint lent a sötétben.
  • Tinman #6851
    Rendi vagy :-)
  • Fpocok
    Jah... én is vettem videóra épp... lehet ez a titok kulcsa :D
  • Seth
    Viszont van ott valami más az életerőcsíknál.
    Spoilerban,nehogy Bádogember megtudja :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mintha napszakokat szimbolizálna, ezért azt gondolom ,hogy az változni fog vagy változtatni tudjuk és napszakfüggő lesz pl az ellenfél ereje nagyobb, a loot jobb lesz éjszaka
  • Tinman #6848
    Gratula az szép!

Nekem elsőre akkor sikerült, amikor éppen a videós végigjátszást rögzítettem... meg is lepődtem :-D
  • trkadam87
    Valószínű, hogy itt nem élőholtat játszunk, akár előzménye, vagy folytatása lesz az első résznek az megmagyarázza azt, hogy miért nincs.
  • Fpocok
    [hatalmas]O&S ELSŐ TRYRA OMG!!!!
  • MerlinW
    Lehet, hogy nem lesz, lehet hogy mert még csak alpha.
  • Ryder7
    miért nem látok Humanity számlálót sehol?
  • MerlinW
    Nem hiszem, hogy új generációra írnák. Sőt, tudtommal korábban jelenik meg mint a konzolok.
  • trkadam87
    íme a 12 perces Dark Souls 2 Gameplay videó: http://www.ign.com/videos/2013/04/10/dark-souls-2-gameplay-reveal-12-minute-demo

Engem meggyőzött, úgy érzem méltó folytatása lesz elődjének! Ti hogyan látjátok?
  • Laza
    2 év relatíve sok idő az informatikában ... na meg az sem mindegy, hogy már akkor milyen volt az a gép ... gondolom nem Atom procis :D
  • Ryder7
    kedvesek vagyok gyereke, igazán
    Elég friss a laptop, 2 éves kb és nem olyan rossz. meglátjuk mit hoz a sors. az új generációs konzolokra irják a Dark Souls 2-t igaz?
  • Laza
    Szerintem nyugodtan kezdj el gyűjtögetni ... na nem a játékra, hanem egy új gépre :)
  • Tinman #6838
    Ne félj... légy benne biztos!
  • Solid Snake
    Biza jobb félni, mint laptop