Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Most kaptam szívrohamat. Felértem a torony tetejére, kikerülve azt a sok szar csapdát erre látom, hogy valami szörny pakolja a köveket. Jó elnéztem balra aztán valami szar felrobbant rajtam és meg is haltam rögtön. Kicsit sem vagyok ideges.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Gold esetén cloudba is mentheted... penre is engedi gondolom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
X-en tolja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
#4492 😄D

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
DSfix-ben van automatikus mentés backup, ha bekapcsolod. Ha 600-ra állítod az értéket 10 percenként csinál egyet.

[merlinw.org]

Fpocok
Eredetivel ofc 😄 Be is linkeltem anno a képet 😄

Fpocok
PCn 😄

davidka003
Jesus. Xbox 360-on?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
Nekem volt már olyan, hogy indításnál corrupt filet írt ki...össze is szartam magam. Aztán kiléptem, vissza és jó lett 😄

davidka003
<#worship>
És az a vicc, hogy múlt hét csütörtök délután kezdtem és napi 4 órát toltam csak bele. 😄
22 óra játéknál járok csak.
Félelmem viszont van, hogy baj lesz a mentéssel. Olyan gyökér dolog, hogy ugyan arra a mentésre ment. Aztán gyakran van autosave, véletlen elmegy az áram aztán szevasz.
Tele a net corrupt save problémával xbox 360-on.

Egyébként 1-2 részt tekintve egyáltalán nem mondanám nehéz játéknak. Figyel az ember akkor nem nehéz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Akkor kevés az END-od még oda szvsz... van a két mozdulatból álló csapásuk, akkor vagy jó, ha mind a kettõt tudod úgy védeni pajzzsal, hogy nem totál nullán lesz az END... rosszabb esetben már a 2. átüt a védelmen és szopóág, mert utána szokta nyomni még a harmadik ütését, vagy a félugrós, letaglózós támadást, ami elég egészségtelen dolog.

Egyébként QRVA JÓL haladsz! Respect!

Tinman
Videót rögzíts majd róla, ha nem nagy kérés... komolyan megnézném. Ti már legenda vagytok! :-D

davidka003
Megvan a gyûrû de mégis bedarálnak. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Érdemes, de nem most!

Majd ha Undead Asylum-ba újra jársz, ott fel tudod venni azt a gyûrût, amivel nehéz terepen is könnyen tudsz mozogni. Azzal sokkal könnyebb a maradék 2 Titanite Demon ellen menni.

A gyûrû nélkül a maradék 2 szerintem csúnyán le fog darálni.

MerlinW
Igen, aztán eszembe jutott..😊 Sosem arra mentem😊

[merlinw.org]

Seth
A Blighttown kulcsát is dobja

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
A hídon levõ zárt ajtóhoz kellett a basement key, ami a földön volt a várkapu mögött. A basement-ben lakik a Capra, aki dobja a Depth kulcsát, ami a basement csatornája, tehát még egy zárt ajtóról van szó😊

[merlinw.org]

davidka003
Utánanéztem, az a másik kettõ sokkal erõsebb.
Viszont írják, hogy a létrán felmászva egy rejtett falat is találhat az ember. 😄

Fpocok
Igen, az.

davidka003
Nem a Blighttown-ra gondolsz? Gaping Dragon adja.
-----------
Jut eszembe, Gaping Dragon opcionális boss igaz? Mert blighttown-ba a Sárkányok völgyén keresztül is el lehet jutni. Bár már levertem úgyhogy mindegy. 😄

Fpocok
Mindegy. Le kell verned. Nincs más lehetõség. Vedd fel a gyûrût, amitõl nem lassulsz le a mocsárban és verd le mindegyiket. Muszáj. Csak 😄
Talán az egyik mögött van egy loot, de nem tudom mi.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy ezúttal tapasztaltan hogy szerepelnék ellene.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na de várjatok már oda én a kulcsos ajtón át mentem le, vagy már keverem a dolgokat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Capra Demon

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Sen's Fortress:
Lementem, van 4 Titanite Demon. Kettõt kinyírtam. A másik kettõ meg egy másik helyen van. Nos érdemes lenyomni a maradék kettõt? Õriznek valamit? Feleslegesen nem szopatom magam, mert már vagy 10-szer megöltek és nem móka a kovácstól mindig leszaladni olyan mélyre. Köcsög elkap a fogójával aztán földhöz basz majd halál.

Tinman
Errõl Ratgab tudna mesélni <#nyes>

Shep
A csatornába vezetõ kulcs kinél van, mert az elsõ végigjátszás során is csak egyszer már megvolt de nem tudom hol szedtem fel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Jól elbeszéltetek egymás mellett :-D

davidka003
Tábortûznél megpihenek mindig.

Shep
Néha azért alszol is, nehogy úgy járj, mint a kis koreai!

Laza
Na, nyomatom a Demon Souls streamet 😊

http://hu.twitch.tv/lazahun

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Undead Parish/Burg tábortûz ott van egy köpésre, nem akkora gáz... ráadásul ~10 óra múlva úgyis visszaszerzed :-)

Tinman
Persze, aztán majd a te holttesteddel védekezek nem? :-D

Tinman
Azzal is végig lehet tolni... elsõre úgy nyomtam le.

Tinman
Miért az 5 db. Humanity az neked smafu? :-)

Laza
Arra pakolj, amilyen fegyverrel játszani szeretnél 😊

Én ~ 35/35 STR/DEX-el játszom lvl110-en ... nagyjából mindent a kezembe tudok fogni (kivéve a pure str és a mágikus fegyvereket) és a sebzésem is jó ... persze biztos lehetne jobb is, de Én szeretem az aktuális kihívás alapján megválasztani a fegyverem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

davidka003
Egyelõre kb úgy állok, hogy 22 strength és 20 dexterity.
Dex-re pakolgatok akkor majd.

Laza
Felesleges bármit is 'eladni' (megetetni a kutyafejû, ember protkóval megáldott kígyóval), mivel lehet venni feneketlen ládikát, amibe mindent le tudsz pakolni. Az 'eladásból' meg úgyis nagyon minimális lélek jön össze ... késõbb egy ellenfél ad annyit, mint amennyit az egész felszerelésed adna.

A boss lelkeket meg fõleg nem szabad felhasználni addig, amíg nem tudod, hogy melyikbõl milyen speciális felszerelést lehet csinálni, és hogy az jó lesz e neked.

Pl a Furysword az egyik legjobb DEX-es fegyver ... gyors, tüzes, +5-ig húzható, DEX-re kap bónuszt és 10 humanity után is kap dmg bónuszt (életerõ melleti szám) ... elég szép sebzést ki lehet belõle csikarni.

Olvasgass egy kis Wiki-t 😊

Afe
Én ng+ elején leszaladtam, hogy odaadjam neki a 30 humanity-t, de csak a chaos storm-t adta ide, az átjáró csak Bed of Chaos után nyílt meg. egyébként meg felesleges lenne már fire keeper-t ölnöm, mert 7-es szintig lehet csak a flaskát fejleszteni.

Shep
Ja de amúgy elsõ végigjátszáshoz nem kell semmi csak a sárkány kard meg késõbb egy Black Knight kard és ennyi, már ha páncélos lovag vagy 😊

MerlinW
Sif lelkék nem szabad eladni, csinálhatsz belõle Greatshield of Artorias-t ami igazi boss pajzs😊 Quelaag lelkébõl meg Furysword-öt, ami a dex fegyverek császára.

[merlinw.org]

Shep
A pók lelkébõl lehet jó fegyvert csinálni de attól függ mire fejlesztettél ha erõre akkor nyugodtan eladhatod mert szart nem fogsz érni vele. A lepke lelkét nyugodtan megeheted gyenge cuccot lehet belõle csinálni.

davidka003
Hát én mondjuk most kb mindent eladtam a Drake Sword-ön kívül úgyhogy egyelõre marad az.
Arra gondoltam, hogy eladom a megölt Boss-ok lelkeit. (Moonlight butterfly, queelag meg talán van egy másik is). 1-2 szintet tudnék lépni.

Shep
70+ szintig azzal nyomtam (fejlesztés nélkül, az Iron Golemig) de úgyis el fog jönni a pillanat mikor érzed, hogy már kevés.

MerlinW
A sidequest miatt hasznos.

[merlinw.org]

MerlinW
Én általában már lvl 20-30 környékén +15 ös fegyverekkel járkálok😊

[merlinw.org]

Laza
Én nem bántottam. Ha adsz neki 30 humanityt nyit egy átjárót ... állítólag hasznos, Én anélkül csináltam meg.

Laza
52-esen már egy +5-re húzott fegyver a bónusz statokkal jobb kell legyen, mint egy pure 200 dmg-es drake sword. Sen fortressbe szvsz az már kevés lesz.
Ott van a halbert, amit fel tudsz nyomni +5-re, azzal mentem Én is sokáig 😊

Sõt, arrafelé az jobb is lesz, mivel inkább szurkálni kell ott.
Aztán az elektromos lándzsát is mindjárt eléred 😊

davidka003
Illetve 52-es szinten vagyok és még mindig a Drake sword-el nyomom.
Nem kellett volna már valami jobb kardot találnom?
Kováccsal sem csináltattam még semmit de elvagyok így is. 😄
Most jön a Sen's Fortress.

davidka003
Mi legyen Quelaag testvérének a sorsa? Végezzek vele? Van jelentõsége annak ha életben hagyom?