10203
-
#6876 10:58
-
ratgab #6875 Jöhet! -
#6874 Hát figy... majd belinkelem a videót, azt meglásd, hogy nem úgy csináltam, hogy stunban tartottam
-
#6873 Hát jah... az első kihívásom Zw-vel NG+++-on volt, bár akkor sem izzadtam vért. Nem is igen használtam NG+ után, max O&S-re és Stray Demon-ra. -
ratgab #6872 Amíg fejbevágol mindenkit vele még bossokat is és ettől megszédülnek, addig kurvanagy cheat az a fegyver.
O&S-nél fejbecsapod az életben maradott felet és megmozdulni nem bír! Na ne mondd már, hogy ez nem cheat, mert el is hiszem. XD -
#6871 Milyen cheat fegyver? Ha belegondolsz, kb ez az első felvehető fegyver... a játék legelején!!! :D -
ratgab #6870 Kitalálom! Zweihender. Ennyi erővel trainert is használhatnál..:P -
ratgab #6869 Még mindig cheat fegyverrel nyomod? Ejnye. Egy igazi férfi tudod beleáll az ütésbe és elhajintja jó messzire azt a zweihender-t. -
#6868 Egyik ultimate megoldás a gépi ellenfelek ellen... és botrányosa szar, nulla, lúzer build a elő játékosokkal szemben. -
#6867 Dark fantasy akció-RPG a helyes műfaji meghatározása... pure RPG-nek hívni elég sértő egy Baldur's Gate vagy Fallout ellenében :-) -
#6866 Ha valakit parry-zni látsz, inkább fuss :D -
#6865 Nem csak dumálós szerepjáték van ... értelem szerűen ha nincs kivel beszélni, akkor nincs duma, itt egyszerűen teszed a dolgod :D -
Gabe18 #6864 Kösz a válaszokat. Akkor szerintem kipróbálom.
Az zavart hogy szinte mindenütt mint szerepjáték kategorizálták. Viszont a nézett videókban tényleg nem volt rengeteg duma tízféle válaszlehetőséggel és hasonlók...
Akkor felkészülök a halálra. -
#6863 +5 full black iron setben vagyok, mellé +10es zweihander és egy +5 tower shield... come at me bro -
#6862 Nem érdekes. Persze csak ha nem érdekel a világ háttértörténete, amit sokszor tárgyak, fegyverek leírásából ismerhetsz meg, no meg az NPC-k gyakran tesznek elejtett utalásokat fontos dolgokra... -
#6861 Csak a hangulathoz adnak hozzá, meg 1-2 alkalommal van yes/no válasz lehetőség. -
#6860 Semennyire. Kb 20 mondat van az egész játékban:) -
Gabe18 #6859 Üdv!
Láma kérdésem, ehhez a játékhoz mennyire kell tudni angolul hogy az ember előre döcögjön benne?
Mióta megjelent marhára tetszik, néztem róla egy csomó videót,meg elolvastam a tesztjeit amiben rémisztgetnek a harc nehézségével, de én attól nem rémülök !
Eleve gyengém ez a fantasy-harcolós téma (jó hát a Golden Axe 20 éve még más volt a játékerembe... ).
De úgy nézem hiába várom a fordítását mert az teljesen megreked ahogy nézem amiatt hogy nem lehet bele visszarakni a fordított szöveget... -
#6858 Vagy lehet, hogy a demoban direkt ki van takarva ott valami ... hogy ne lőjenek el minden puskaport :) -
#6857 Hát annak kb 30-szor estem neki mire meglett. :D
Rohadt geci banda. -
trkadam87 #6856 Covenant szimbólum miért ne lehetne? Az első részben játékon belül a Hud nem mutatta, hogy éppen melyik covenant-hoz tartozol.
Egyébként én is örülnék, ha lenne napszak váltakozás. -
#6855 Akkor biztos csak dísz :D -
trkadam87 #6854 Csak azt mondom, hogy azon a jelen semmiféle változás nem megy végbe a 12 perces bemutató során, pedig több helyszínt is bemutatnak. -
#6853 Lent a sötétben? Úgy érted egy barlangban, kazamatában? :D Jóhogy sötét van -
trkadam87 #6852 Szerintem az az aktuális covenantod szimbóluma inkább, tekintve hogy a hidas, sárkányos jelenetnél nappal van, és ez a jel ugyanolyan, mint lent a sötétben. -
#6851 Rendi vagy :-) -
#6850 Jah... én is vettem videóra épp... lehet ez a titok kulcsa :D -
#6849 Viszont van ott valami más az életerőcsíknál.
Spoilerban,nehogy Bádogember megtudja :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mintha napszakokat szimbolizálna, ezért azt gondolom ,hogy az változni fog vagy változtatni tudjuk és napszakfüggő lesz pl az ellenfél ereje nagyobb, a loot jobb lesz éjszaka -
#6848 Gratula az szép!
Nekem elsőre akkor sikerült, amikor éppen a videós végigjátszást rögzítettem... meg is lepődtem :-D -
trkadam87 #6847 Valószínű, hogy itt nem élőholtat játszunk, akár előzménye, vagy folytatása lesz az első résznek az megmagyarázza azt, hogy miért nincs. -
#6846 [hatalmas]O&S ELSŐ TRYRA OMG!!!! -
#6845 Lehet, hogy nem lesz, lehet hogy mert még csak alpha. -
#6844 miért nem látok Humanity számlálót sehol? -
#6843 Nem hiszem, hogy új generációra írnák. Sőt, tudtommal korábban jelenik meg mint a konzolok. -
trkadam87 #6842 íme a 12 perces Dark Souls 2 Gameplay videó: http://www.ign.com/videos/2013/04/10/dark-souls-2-gameplay-reveal-12-minute-demo
Engem meggyőzött, úgy érzem méltó folytatása lesz elődjének! Ti hogyan látjátok? -
#6841 2 év relatíve sok idő az informatikában ... na meg az sem mindegy, hogy már akkor milyen volt az a gép ... gondolom nem Atom procis :D -
#6840 kedvesek vagyok gyereke, igazán
Elég friss a laptop, 2 éves kb és nem olyan rossz. meglátjuk mit hoz a sors. az új generációs konzolokra irják a Dark Souls 2-t igaz? -
#6839 Szerintem nyugodtan kezdj el gyűjtögetni ... na nem a játékra, hanem egy új gépre :) -
#6838 Ne félj... légy benne biztos! -
#6837 Biza jobb félni, mint laptop