Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"témadni" akarom mondani támadni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem vagyok benne egy negy PvP szakértő de az biztos hogy az első részben csak Human formában invadelhetnek. Ha meg te akarsz "témadni" akkor szintén vissza kell változz emberré, és használni a Cracked Red Eye Orb cuccot.

Amiről még tudok, hogy ha az Erdei Vadász vagy milyen szövetségben vagy, akkor a macskalény által adott gyűrűt felhúzva bárhonnan behívhatnak hogy segíts megvédeni a területet a behatolók ellen, ehhez nem is kell Human legyél.

Mr_no_NaMe
Srácok hogy működik ebben a játékban a pvp? Most vagyok Gravelord Nitonál (szopok mint a torkosborz) és rájöttem arra, hogy még senki sem invadelt engem és nekem sem sikerült. Én rontok el valamit? Egyébként a Forest Hunter klánban vagyok.
Myselor
na jó de ennyire 😄 játszhatatlan volt amikor a 2 vígan ment. xd
Terawatt
Fosport. Meg is van magyarázva 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
is is.magamtól is és ugye alapból a második résszel kezdtem.nem volt elég erős a videó kártyám ehhez de a második rész simán futott medium highen .értetlenül állok mai napig ehhez😊 most is vannak szép akadások az első résszel.
Az én kedvencem:
Terawatt
Ez a videó még mindig megkönnyeztet

És guide alapján dolgoztál vagy mindenre magad jöttél rá egyes egyedül? Én magamtól és igen sokat szívtam Blighttownban (nehézsége mellett az FPS droppal is). Nyilván a dal költői túlzás, de azt, hogy "nem sokszor haltam meg" nem merném állítani... 😄
Első végigjátszásra persze, utólag okosabb az ember. 😊
Terawatt
Zwei egy hentes állat az első részben. Másodikban már annyira nem, de még ott is kedvenc. Alapból is annyira gyönyörű az a kard...

Ez az egész szériára igaz kb, hogy mögé kell táncolni a népnek. Meleevel legalábbis.

Myselor
értem.igazából amúgy sok bossnál a körözés a mögé táncolás a legjobb taktika .asylum demon is ilyen😊 ki kell tanulni persze.rájönni hogy a jó.a megfelelő fegyvert megtalálni a stílusához az embernek.én zweihanderrel megyek mindig.nekem az fekszik😊 nehéz páncélban.ez tetszik amúgy a 3részben is hogy visszatért az az animáció amit az tudott a 2ben szar az összes nagy kard
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.02.16. 22:40:53
Terawatt
Nehézkesen érzi az iránytást simán belefut egy pofonba 😄

Myselor
az durva lehetett 😄 mi volt ennyire nehéz benne amúgy?elsőre sem volt annyira nehéz nekem.törött kardal próbálkoztál sokáig?😄
Maala
Ma fogtam életemben másodszort kontrollert a kezembe, és vagy egy órát kellett próbálkozni, mire levertem az Asylum Demont. Persze döntetlen volt, mert mindketten megdeglettünk (WTF?).

Ez egy kemény játék lesz. Főleg, mert ez alatt az 1 óra alatt még a kezem is elkezdett fájni. Ezt még szokni kell. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

én egy sima nyüves buzogánnyal nyomtam végig, mert elkopott a dragonswordöm😄

Myselor
azért ehhez eléggé balfasznak kell lenni hgoy ennyit szojon az ember vele.én nem sokszor haltam meg mondjuk nem is a csatornából mentem oda. hanem a tolvaj kulcsal mentem le úgy kb 5percig tart max
;-)

Myselor
én is így csináltam.orstein egy buzi a dagit le lehet verni simán.van amúgy jobb páncél is nyugi 😊 artoriasé pl sokkal jobb
Mr_no_NaMe
hát ez elég szomorú. nincs ki segítsen 😞

amúgy végül feladtam, és megcsináltam 2.nak a dagadtat...nem szarakodtam vele többet.
Terawatt
Gondolom mindenki a kettőt tolja inkább előételnek.

Mr_no_NaMe
de akkor nem kapom meg ornstein páncélját, és az nagyon nagyon nagyon menő :C
Mr_no_NaMe
Ja, amúgy meg semmi nyoma online játékosoknak. SEHOL sem találok idézős jeleket, csak az npc-t. Kiírások is megritkultak Anor Landoban. Mi történt? Hárman négyen már elég szépen lecsapkodhatnánk a dagadtékat, de egyedül képtelen vagyok rá...
Seth
Akkor probalkozz forditva. Szerintem a nagy Smoug konnyebb mint Ornstein

PSN ID.: Beegabor

Mr_no_NaMe
most baszott fel annyira ez a szar, hogy mindjárt kettéütöm a monitort.

2 napja nem bírok ornsteinnel meg a dagadtal, sehogy sem megy. Jelenleg ott tartok, hogy villámos cumóval a dagadtat lenyomom 20 másodperc alatt, de a nagy ornsteint SEHOGY sem birom még félig sem lesebezni, pedig már a fegyvert is váltogatom. Mindig betálal valami szarja és mindig meghalok. Van valami trükk a nagy ornsteinre? Természetesen a segítő npc azonnal hal tőle. én meg utána...
Akit jobban érdekel a lore, annak a PREPARE TO CRY sorozatot ajánlanám, de rengeteg egyéb jó anyag is van a youtube-on. De mindenképp csak végigjátszás után!

Trailer a sorozathoz:
Terawatt

Terawatt

sztory

https://www.youtube.com/watch?v=M9x_koRZ2bA

Terawatt
úgy átállítottam mindent, hogy "nem volt semmi bajom vele".

épp azért mert billentyűzettel játszottál <#eplus2>

How much can you take,before you snap?

Terawatt
Az a pálya is falkaparós, de annyi fail után már elkezdtem optimizálni a lehető leggyorsabb utat a bossig és már egyből nem volt olyan rossz. Persze ehhez az kellett, hogy kellően nagy mennyiségű immunsejtet amortizáljak le a folyamatban /billentyűzetről nem is beszélve/.

Terawatt
Mehetne a "Goth lányok lehetnek szépek?!" totyikba szerintem

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.02.11. 18:52:54

Myselor
hehe.szegényke végighallgatta az egész kalandozásodat.hát már mindent értek 😄
Voltan
Ó, ez még azelőtt volt, hogy vettem volna jó kis headsetet. A Dark Souls 1-ben a lemezvértes mászkálás -KRUMP-KRUMP-KRUMP-KRUMP-KRUMP-KRUMP

Ja igen, a káromkodások.csapkodások adnak azért az ambienthez 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.11. 08:12:58

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tízezer dollárt kap, aki elmagyarázza, miről szól a Dark Souls sztorija

Hm, érdekes. Ezzel kapcsolatban elgondolkoztam, hogy ok, angolból nem vagyok éppen profi, ezért az első végigjátszáskor tényleg csak felszinesen jöhetett át a story. De most a fordítással játszom... És már ott tartok hogy mára a Tomb of the Giants-ba ereszkedést terveztem egy kis Nito aprítással, szóval rohamosan jön a játék vége. És rendben, egy-egy tárgy használata egyértelműbb, itt-ott a lehetőségek nyilvánvalóbbak így magyarul, de a globális történethez nem mondanám hogy egy lépéssel is közelebb kerültem.

Myselor
mibaja szegénynek vele?hallgatja a szitkozódásodat vagy hogy trappolsz folyamatosan ?xd
Myselor
biztos lesz ilyen sose maradt még el xd
Voltan
Közöltem a nejemmel, hogy a "trappolós" harmadik része érkezik hamarosan. Felnyögött szegény 😄

Myselor
ja aha.hát elég fasz de kb 2 perc végig érni rajta xd annyira nem volt bajom vele
Voltan
Egészen biztos lehetsz benne, hogy valami hasonlót beleraknak az újba, tuti, hogy nem ússzuk meg.

Amúgy is, hát bazzeg, kötelező!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.11. 07:52:23

Mr_no_NaMe
Nem...az a nyálkás, sötét, zölden fluoreszkáló lyuk, ahol mindenhonnan lövik a szobrok a mérgezett genyókat, a földből meg ilyen lények másznak ki akik meg akarnak enni...phuj
Myselor
lehet hogy keverem.az lenne a fa deszkás rész és gutter a végén lévő 2 alakú szörnyes hely?nemtudom most hirtelen melyik melyik.de az a rész kb 2 perces csak azt tudom.előtte a fa deszkás genyóbb xd
Mr_no_NaMe
akkor már black gulch és nyertem is...hogy száradna le a keze annak aki megtervezte :C
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.02.11. 07:46:55
Myselor
ki hagytad a guttert a ds2-ből 😄 az még jobb mint a kalózos rész olyan blighttown 2 féle 😊
Most ahogy tolom a Bloodborne-t, rájöttem hogy a from software-eseknek valami sötétséges-fapallós éjszakai fétisük lehet, mert Blighttown a DSben, Demonban az 5 ös világ, DS2ben a kalózos rész, BB-ben meg a Tiltott Rengetegben a falu... Remélem a 3ból kimaradnak ezek a részek, mert kikészít idegileg. Emlékszem Demon Soulsban a zene is az agyamra akart menni, ehhez jött a sötét, hogy minden mérgező, a semmiből a nyakadba ugró ellenfelek...áá régi szép idők 😊
Csontik hullanak, csak ne engedd a gangbang-et.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mr_no_NaMe
Ezt amúgy most találtam :ASD

Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.02.10. 22:35:20
Mr_no_NaMe
"Én meg a háttérből néztem szivarral a számban, ahogy potyognak az ánusz fejű Giant könnyei"

én itt bekészültem A:SD
Jó nő lehetne, de nekem nem jön be az ilyen potroh, a szokásos emberi formásabb <#banplz>
Myselor
hát én nekem blighttown elsőre volt kicsit szopatós még nem értettem de amúgy utána lófasz .csak rohanok gyorsan a pók nőhöz amit a képen is mutatsz és kész .ja meg felveszem a madár csőr armort és ennyi lépek is le😄
Myselor
hát mindenkinek más.én mondjuk fosós vagyok biztos ezért utálom ezeket :"D