10203
-
#7196 Mindenhol drop-ként hivatkoznak rá ... és a monszták nem csak fejlesztési alapanyagokat dobálnak, hanem mindenféle fegyvereket, páncélokat is.
Egyébként állítólag az 1.05-ös patch erősen megnövelte az esélyét:
"The droprate was increased heavily in patch 1.05" -
#7195 1 kimaradhatott...
Ilyen tárgyaknál NINCS random drop!
Ez nem fejlesztési alapanyag. -
#7194 Nekem is megvolt már az első végigjátszásban. -
#7193 *ilyen tárgyat -
#7192 NG++-ban is végigvittem a játékot, mindig megöltem ezeket a ládákat és mégis csak egyetlen egyszer dobott ilyen ládát. -
#7191 Mert buták... már elnézést.
Próbáld ki: Öld meg az összes szörnyes ládát... a Archives-ba dobja.
NG+ -> újra -> újra dobja
NG++ -> újra -> újra dobja
Volt pár ilyen ládám... -
#7190 Extremely rare azt írják mindenütt. -
#7189 Nem ritka.
100%-ban dobja ott, ha az összes "élő/szörnyes" ládát megölted. -
#7188 Az egyik harapós láda dobott egy ilyet: Symbol of Avarice
Azt olvastam nagyon ritka. Mondjuk amennyit izzadtam az Anor Londo két íjásszal, megérdemeltem (páncél nélkül rohantam fel hozzájuk :) ). -
#7187 A Fable sorozat valamint az Elder Scroll sorozat is hasonló, fantasy környezetben játszódó hack n' slash RPG elemekkel. -
Fletley9 #7186 semmilyen?! -
#7185 Kicsit off:
Milyen hasonló játékok vannak még pc-re? Kicsit le vagyok maradva a témában.
-
#7184 Nem tudod használni a tört mentéseket az eredetivel, úgyhogy ne is foglalkozz ezzel. -
#7183 töröld le a DSfix-et és tedd majd fel újra. én csak ezt tudom ajánlani. meg a backup fájlokat is. -
rogan99 #7182 Üdv!
Miután kipróbáltam a "Fairlightos demo" verziót, úgy döntöttem megveszem a játékot. Uninstaláltam az előzőt telepítettem az eredetit, beállítottam a Dsfix-ben a backup savet. A probléma a következő.
amint elindítom a játékot visszakerül a régi letörölt! fairlightos save mappa és oda kezdi backupolni a Dsfix a régi mentést, nem az újat. Hiába törlöm a mappát, minden játékindításnál visszakerül. Van valakinek valami ötlete mit lehet ezzel kezdeni? -
#7181 elkezdtem egy új buildet, csak caestus-t fogok használni nagyjából, vicces volt amikor a Demon Firesage-et úgy öltem meg, hogy egy ütéssel maximum 70-et sebeztem rajta, de elsőre megvolt:D
valahogy igy érezhetnek az NG+7 SL1 runt csináló emberek is. tényleg Laza az megvolt? NG+7 SL1? -
Oh, Dark Souls... :D -
#7179 600 óra után szerintem akarva akaratlan a játék megy az ember fejében folyamatosan :D
Régen hányszor volt, hogy annyit nyomtam valamivel, hogy még éjszaka álmomban is az ment :) -
#7178 Csak fejben lejátszani? Mint a profik a sakkot -
#7177 jedi erő használatával:D -
Zozo0122 #7176 Kikapcsolt monitorral egér+bill vagy controller nélkül. -
#7175 becsukott szemmel?:D:D -
#7174 Én csináltam anno lvl1-es játékot, meg olyat, hogy egy halálig mehetett a játék, utána karaktertörlés ... jópofák, de ezek is unalmasak egy idő után ... főleg 600 játékóránál ... ott már nem tudsz olyan kihívás mondani, ami rávenné az embert, hogy nekiálljon játszani :) -
#7173 Én elsőre tolom, de nagyon élvezem. (Mondjuk jó hosszúra nyúlik, időhiány miatt). Mikor új helyre érek, gyakorlatilag sarokról sarokra haladok, és halok sokszor, de ahogy az ember megtanulja az új helyszíneket, ellenfeleket, bossokat, annál magabiztosabb lesz, jobban halad. Aztán csett, jön a következő pofon, a következő leküzdésre váró adag. Nem találkoztam még ilyen játékkal, ahol ennyire ráfeszül az ember a dologra, és jutalmazza is a játék, ha előre haladsz, mert azért egy boss fight után elégedetten dől hátra az ember, hogy "na megvan ez is, ide a következőt."
DarkSouls II - Azonnali vétel lesz, kiérdemelte a bizalmamat. :D -
#7172 ezért csinálnak az emberek minden féle challenge runokat. -
Zozo0122 #7171 Biztos volt már, de annyira jó ez a gameplay...jöhetne már:)
-
#7170 Dark Souls-ba 600 óra körül, Demon's Souls-ba ugyan ennyi... tehát összesen a 2 souls részbe ment bele 1200 óra körül (+-2-3 óra lehet max!).
Amúgy igen... a Dark Souls 2-öt várom, ezekkel már maximum úgy játszanék, ha fizetnének érte. Nem azért mert utálom őket, vagy már nem szeretem, hanem azért mert úgy érzem túlságosan is kiismertem*... a mai napig itt a fejembe a a teljes wiki gyakorlatilag, SŐT több, mert fejből megmondom hol, melyik sarkon milyen mob vár :-)
*Demon's Souls-ba pl. amikor 6-7 órája játszol és 1x sem halsz meg az már kicsit túlzó... ezeknek a játékoknak pont az a lényege, hogy ismeretlen, hogy picit tarts tőle és tiporjon meg ha kell. Ha már NG+++-on a Black Phantomok (DeS) sem akkora gond, akkor már fel kell a single elől állni. A multit meg meghagyom az időmilliomosoknak, mert még több száz játék várja, hogy letoljam :-D -
trkadam87 #7169 Ha nem cheat, akkor ha én invadelek valakit miért nem birom kiválasztani a megjelenésem helyszínét? -
#7168 igy van megirva a játék. ha boxon is ez volt, akkor valószinüleg igy irták meg a programban.
viszont én olyan invaderrel találtam, hogy a fantomot kilökte a világomból, szóval szerintem se cheat volt. -
trkadam87 #7167 És ez hogyan lehetséges? Ha valaki rájön kérem ossza meg velem. -
#7166 Ilyen Xbox-on is volt úgyhogy nem hiszem, hogy cheat lenne. -
trkadam87 #7165 valamiképp figyelte a világát, mert mintha azt próbálta volna védelmezni, akit invadeltem.
mindketten new game+os karakterek voltak, mert rendelkeztek a legerősebb fegyverekkel, varázslatokkal. -
Zozo0122 #7164 Igen PC köszi :) -
#7163 szerintem ez nem valószinű. mert ehhez az kell hogy folyamatosan valós időben figyelje annak a világát akit invadeltél. bár megoldható, csak szerintem picit necces. -
trkadam87 #7162 Most nem az a problémám, hogy megölt, hanem hogy elindultam felkeresni azt, akit invadeltem, aztán hirtelen pontosan 1 méterre tőlem spawnolt egy másik invader, mikor az nem is spawn point...mintha valami cheat segítségével mesterségesen kitudta volna választani hol éledjen fel invaderként -
#7161 kis kakarterem nincs. még.
de ha meglesz a bond of a pyromancer achi és véget ért az NG+ videósorozatom csinálok. -
#7160 simán megölhet másik invader még akkor is ha invader vagy. azt hiszem, hogy csak a forest hunteres nem ölheti meg a másik forest hunterest.
a halhatatlanság az hack. őket próbáld lelökni a magasból a semmiben. -
trkadam87 #7159 Ryder7: Neked van kis karid, aki Artorias utánig eljutott már? -
trkadam87 #7158 Lenne még egy kérdésem.
Invaderként megtámadtam valakit és egy olyan szituáció tanúja lettem, hogy egy másik invader pont mellettem spawnolt és megölt, ez hogyan lehetséges? ez valamiféle cheat, vagy hack?
Remélem a Dark Souls 2ben szűrve lesznek az ilyen dolgok, mert elég keményen rombolják az élményfaktort, nem beszélve a halhatatlan karakterekről... -
#7157 na pont ezekért szeretnék én csinálni vagy 3-4 karaktert, egy 20-as, egy 40-es, egy 60-as és esetleg egy 80-as karaktert:D