Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Vagy ha nem ini-vel akkor F9 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Én is már mindent megveszek ... sõt, konkrétan rosszul érzem magam, ha warez kerül a kezeim közé ... mondjuk amit akarok általában tudom milyen, de néha ki kell próbálni valahogy 1-1 játékot, akkor a wrz marad.

Nyáron, õsszel és most a téli akcióban is úgy bezsebeltem a Steam akciókban olcsóért, hogy hosszú ideig nem fogok unatkozni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Az egér csak akkor tûnik el, ha a dsfix ini fájlba ahogy lentebb írtam átírod...

A szaggatás azért lehet, mert kicsit komolyabb erõforrást igényel a Dsfix... ha nem bírod vassal az kellemetlen :-/

Milyen konfigod van?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bakker be raktam a fix et szagat a játék és nem tünt az egér se ell:S
ha valaki meg tudná mondani pc hogy kell onlnie játszani azt meg köszöném xD
Nálam a warez próba idejére szól. De van amikor nincs lehetõség rögtön megvenni valamit, ilyenkor marad a warez, míg megveszem, mert bizony megveszem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

amugy tudtok ajánlani valami magyar ds forumot? ahol online az emberek és van chat vagy simán csak online legyenek😊
köszi szépen😊
Tinman
"Place the contents of the .zip into the game's binary directory. (The place where DARKSOULS.exe is)"

Vagyis a letöltött DSfix-et kicsomagolod valahová, majd annak a teljes tartalmát beteszed oda, ahol a Darksouls.exe-d van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nálam rosszabb az arány sajnos hosszú évek óta... 0% wrz játék, 100% eredeti :-/

Én újabban az 5%-ot gyarapítom. 95%-ban eredeti játékaim vannak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ne haragudj de, ebben ha akarnék sem tudnék segíteni, mert nem foglalkozok wrz játékokkal.

és a ds fix hova is huzzam be?
le irná valaki pontosan hogy multizhatok pc én 😊?
Laza
És ha megnyomod az F9-et?

Laza
Ez attól függ, hogy Magad mikkel játszol 😊
Szerencsére azért manapság olyan topicokban járok, ahol sokan megveszik a játékokat 😉

sajnos nálam a kurzor nem tûnt el így se, de megpróbálom újra. amúgy minden más tökéletesen bekonfiguráltam, de emiatt abbahagytam még az elején. pedig nagyon tetszik

Mint az SG-re írógatók 95 %-a...

Laza
" lehet ingyen multizni?"

A hasonló hozzászólásokból arra következtetek, hogy warezol a drága kartárs 😊

Tinman
Dsfix-et tedd fel.

Abban keresd ezt:

# disable cursor at startup
# 0 = no change
# 1 = off at start
disableCursor 1

Itt neked értelemszerûen az utolsó sor a lényeg, az legyen 1.

Ingyen multi? PC-n ingyen van a multi... csak XBOX-on kell a Gold miatt fizetni.

hogy lehet játék közben el tüntetni egeret? nekem nem tünik el idegesit + lehet ingyen multizni?
Tinman
DeS-be NAGYON sok item-et nem tudok hová tenni EL KELL DOBÁLNOM õket, mert nálam is maxon van a száma, meg a ládában is.

Jah és eskü nem csaltam... kicsit sokat farmoltam néha :-D

Laza
És ez vmi cheater? Mert 99 Bave warrior soult nem hiszem h másképpen össze tudott kaparni.

Fpocok
😄DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

Solid Snake
Tinman
Ma lepergett 3. DeS credits is, NG++-t tolom. Remek cucc, még mindig csak kb. 2x nehezebb DaS-nál.

Laza
Na, újabb hulláma jöhet a DS játékosoknak, mert ma 50%-on nyomták Steamen a játékot, és mostanra felugrott a Top Sellers elsõ helyére 😊

Solid Snake
<#hehe>
MerlinW
Jah, én az 1 órás videót néztem😊 Az viszont teljesen rendben van.

[merlinw.org]

Seth
A vaddisznó utáni kapunak nem szabadna nyitva lennie,elõbb a másik irányba kell elmenni hozzá

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Milyen kapunak kellene lennie 6:57-nél?

[merlinw.org]

Tinman
Egyébként NG+++-on nagyjából 2 óra alatt jutottam el kényelmes tempóba O&S harcig, úgy, hogy Capra és Gaping is megvolt!

Persze NG+++-on könnyebb jó felszereléssel... de szvsz menne ez sima NG-be is.

Gyerekek! Demon's Souls überfasza!!!

NG+- végén járok, de totál kivesézõs játékmód... olyan dolgokat látok/tapasztalok, hogy csak lesek!
A kihívás meg néha sokkolóan nagy, hiszen DeS-be NEM LEHET páncélt fejleszteni, a legjobb páncélt meg elég hamar megszerezheted, de az is olyan Pure World Tendency-nél mintha alufóliába kötve akarnál a Harlembe keménykedni :-D

Kiba. jók ezek a játékok!

Fpocok
Látom a kommenteket meg az értékelést letiltotta... ezek a csíterek nem bírják a kritikát. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Komolytalan cheater + vágott videó.

Hogy is volt nyitva a kapu pl. 6:57-nél?

Tovább már nem is volt érdemes a figyelmemre...

Mit mûvel ez szegény Ornsteinnel és Smoughal...kb. annyi esélyük van ellene mint nekem volt 1. alkalommal mikor beléptem hozzájuk😄😄😄 De rég Dark Soulsoztam...pedig szívesen lecsapnám megint ezt a 2 díszmadarat😄 Na meg Artoriast meg...kb. mindenkit. Végülis a mentésem még megvan NG+ ból ahogy ott állok Firelink Shrineban...
Hajjajj ez a Dark Souls 2 trailer nemsemmi😊 Várós nagyon😄 Remélem tényleg nem teszik könnyebbé 1 picivel sem mint az 1. részt. Egyébként tényleg vannak benne ismerõs helyek...
MerlinW
A glitch-et leszámítva nagyon lazán tolja a srác😊

[merlinw.org]

Aha, glitch-el...
Itt van egy illetõ aki tisztán, 1 óra alatt lenyomja a game-t.

Seth
Dark Souls speedrun fél óra alatt 😊

Laza
"Olvastam, hogy nehéz, de itt már az elsõ ellenség 3 ütésbõl kinyír"

3 ütés az rengeteg 😊
Van pajzsod, használd, azért van. Egyébként meg mozogni kell. Nem nehéz ez, csak itt tényleg 'játszani' kell, és nem egy helyben állva csépelni az ellent.

Laza
Azt a Knightot éppen hogy ki lehet kerülni, nem is kötelezõ oda lemenni. Én sem öltem meg elsõre, azt sem ami a sárkányos híd után van fenn a toronyban. Késõbb jöttem ide vissza értük.

Egyébként a Borgban lévõhöz vegyél firebombot az árustól, és azzal dobáld meg a tetõrõl, sima ügy.
Egyébként sem árt ha van nálad mindig firebomb ... én maxora pakoltam magam mindig mikor az árusnál jártam, rengeteg helyen hasznos.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mégis csak folytatása lesz a Dark Souls 2 az 1-nek, szóval a korábbi meglátásaim jók voltak, nem véletlenül volt ismerõs 1-2 helyszín a videóból, persze ettõl még teljesen újakat is mutathattak benne tudom. 😊
benőmenő
Ha nem megy, ne erõltesd, majd visszamész Drake sword-del és akkor már nem igazán ellenfél.
yesname
Annál tudom hogy jó, de én a black knightról beszéltem. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tinman
...hanem fícsör.<#bohoc>

Seth
Hát ez a pajzstól,illetve az adott fegyvertõl is függ, hogy mekkora százalékát nyeli el a pajzs a sebzésnek, nem bug ez

Tinman
Dehogynem jó.

Taurus Demon

davidka003
Nekem az nem tetszett, hogy sokszor mikor lovaggal küzdöttem és fent volt a pajzsom akkor is néha eltalált a támadása. Mondjuk ez lehet bug is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;