Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
"mégse találja mindenki."

Igen, ahogy több százan tették fel a Stalker SoC esetében is a legendás kérdést:

"A játék elején vagyok, hogy kell kimenni az ajtón."

Pasziánsz, fekete özvegy, Hello Kitty Roller Rescue, Sunshine Barbie, stb. van ezernyi más játék azok számára akik ennyire nem képesek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
*házigazda
benőmenő
Azért gondoltam, mert ha már azzal fáradt a házi gazda, hogy kirak egy ekkora linket külön a dsfix-nek, akkor ne a másik bazi nagy link oldala jöjjön be ott is.
Ez a keresõs duma meg ott buki, hogy általában amint megnyitod a böngészõt valamilyen módon tudsz keresni (google/yahoo/bing/stb.) és az elsõ találatra kidobja, mégse találja mindenki.
davidka003
"A temetõ felé indultam, de állandóan meghalok... ilyenkor mi van?"

Unfair szar a játék. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Az ok, de bazi nagy ló betûkkel ott van, hogy DSFIX... ha az DaS nexus oldalon vagy, ott a szintén nem picike keresõ, oda be lehet írni, hogy "Dsfix".

Az a szerény véleményem, hogy akinek ez gondot okoz, az felejtse el ezt a játékot, mert ennél picit összetettebb problémákkal is találkozik majd benne.

A köv. várható kérdés: "A temetõ felé indultam, de állandóan meghalok... ilyenkor mi van?"

Szerk: Közben látom, hogy 3 különbözõ topikban is szerepel a kérdése, összesen 4x linkelték be neki... majd 3 alkalommal kérdezte, meg, hogy be kell-e másolni. A readme gondolom bonyolult héber vagy ó latin nyelven íródott.

Ez így szerintem elég rossz ómen a DaS kezdéshez :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Egyébként a dsfix link tényleg csak a dasnexus fõoldalra visz. Javítani kéne a MerlinW linkjére.
Myselor
köszönöm😊
Myselor
igen belinkelte az oldalt,ahol ugyanúgy nem tudom mit keressek,nézzétek meg elõször hogy jó e a link😊
MerlinW

[merlinw.org]

Tinman
Szegény Laza nagyobb betûkkel már nem tudja kiírni :-(

Myselor
sziasztok valaki segítene nekem?😊kellene a játékhoz az a fix amivel jobban megy,és jobb lesz tõle.köszönöm szépen😊
benőmenő
Arra próbálta felhívni a figyelmedet, hogy az 5 kommented kb. 5 mondat, és többségük értelmetlen és/vagy kigobozhatatlan nyelvtani agyf@szt tartalmaznak.
warez nem segit topic se akkor ez mi az egész? O.O az biztos hogy nem forum meg topic se ez egy semleges szarság.....
pfpf ez nagyon gyökér volt tanulj meg egy kis modort-.-......
Laza
Nem mindenki warezol. Anélkül meg bajos lenne áttölteni bármit a box-ra.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Bakker, tanulj már meg normálisan írni. Szenvedés még ezeket az egy soros hozzászólásokat is elolvasni. Ne várd, hogy bárki komolyabban foglalkozik a problémáddal, ha azzal sem tisztelsz meg minket, hogy értelmesen teszed fel a kérdésed.

Egyébként pedig minden amit a DsFix-rõl tudni kell, benne van a leírásában. Nem egy bonyolult darab.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

bakker jó már dark souls lagg nélkül cursor meg oldva de most meg 1 4 szer és kockába van egész játék és ini ben kell át irni valami vagy hogy tudom fel nagyitani?
vagyis dark souls ba fix álni
1. amugy könyü át tölteni pc rõl xbox ra játékot vagy mást 2. lag ot lehet fix elni?
benőmenő
Igen 😊
Az ilyen törött kardokat egybõl feedeltem neki, hogy meglegyen a kövi szint, csak úgy néz ki, mint aki most szabadult a chihiro szellemországban címû mesébõl. És tényleg nem az angol szöveghez van igazítva a szájmozgása.
davidka003
A jelenlegi 7 éves hardver 52 ezer Ft.
Az új tuti lesz vagy 120 ezer.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Karácsonykor voltak bátyámék és a keresztfiam elhozta az xbox-ot, mert tudja, hogy konzolon fps-ben szénné tud alázni.

Meglepetésben volt része ugyanis egyik napról a másikra megtanultam analóg karral is célozni és eléggé megvertem a kiskrapekot.

Volt, hogy én voltam a bátyámmal õ meg egyedül úgy elvertük, mint a szél, aztán megfordítottuk és én voltam egyedül. Hát bucira vertem õket...XD Volt meglepetés (Modern Warfare-eztünk egyébként).

Szóval már az irányítás se okozna gondot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát jó, de lesz vagy 80k az új és tele lesz megint gyermekbetegségekkel eleinte.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az túlzás, hogy nem akarok. Hirtelen nincs rá felesleges 50k-m.

Tinman
Ezt írtam volna én is... azokat érdemes letolni aztán adja el, ha akarja :-)

davidka003
1 év múlva.
De én azt mondom, hogy van azért Xboxra is sok jó cím amit érdemes letolni.

Shep
De már minek mikor mindjárt itt az új generáció, aki konzolt akar inkább arra spóroljon szerintem, persze ha csak a régebbi/jelenlegi címek érdeklik akkor jó egy mostani is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Szerencsétlen Xdoboz már egy középkategóriás VGA árában tengõdik valahogy ki lehet szorítani, persze lehet, hogy elsõ konzolnak PS3-at vennék inkább a helyedben, de tudom, hogy nem akarsz konzolozni :-)

Box nélkül az igen hosszú játékidõt biztosítana nekem...XD

davidka003
Jatekaim.hu
Lányok nem élveznék szerintem. 😄

figy probáltad át tölteni géprõl?
Tatyla
vettem a lányaimnak egy boxot karácsonyra ha valaki lát olcsón egy DS-t boxra jelezze légyszi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bakker ekkora szopást nem elég hogy lagolok Dark souls ban de még el veszet a particio nincs fent semmi nem észeleli a szar vinyo:S
Laza
Én megvettem egyben az 5 epizódot Steamen 10-12 euró körül. PC-re van magyarítás is, úgy fogom nyomni, hogy az asszony közben a TV-n nézi, így legalább majd érti is (németes a drága 😊 ).

Itthon most az a kedvenc TV-s sorozat 😊

hát megnézem úgy, de bekakkantok ha csak ennyi volt a baja az üdvösséghez 😊)

Shep
írta, hogy live, vagyis xbox live gondolom én

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Elsõ rész teljesen ingyenes, a többi rész 200 MS pont, ami ha jó helyrõl veszed 400 Ft csak epizódonként, így 1600-ból megúszod a teljes S01-et!

davidka003
Xboxon.

"lipsync hiányos kukactól csak én kaptam frászt Firelink Shrine-on"

Arra gondolsz ami a két harang megkongatása után jön ki?

1600-ért? Mikor? És errõl én miért nem hallottam? o.O

lagg ellen van fix?:S
Tinman
Steam DaS figyelmeztetés:

Notice:
Microsoft Xbox 360® Controller for Windows® (or equivalent) is strongly recommended.

;-)

benőmenő
kösz, akkor most mehetek is vissza :/
Attól a lipsync hiányos kukactól csak én kaptam frászt Firelink Shrine-on? 😄
bakker már jó a cursor de most meg lag probléma van
Tinman
A Dsfix ini fájlba sok mindent tudsz ki és bekapcsolni... erre nincs recept, hogy neked mi a jó, próbálgasd le van írva a fájlba, hogy melyik paraméter min változtat.

Tinman
Egg vermifuge kell, hogy meggyógyulj.

Beszélj Eingyi-vel Queelag mellett, 1k körül árulja vagy famolható a Darkroot Gardenbe, ott ahol ahol fákon zöld gyíkszerû lények vannak...

benőmenő
Hali,
queelag's domain-ben (remélem jól írtam) sétálgattam és egy ilyen gumó lett a kari fején, amitõl nem tudok fejfedõket viselni. Ezt hogyan lehetne eltávolítani?
1152x648 fel bontás
varj játék nak konfigja?
Tinman
Pontosan... felesleges minden vackot elsõ nap kényszeredetten tolni. Jó az akcióba is kicsivel késõbb :-D

Mekkora The Walking Dead (Telltale-féle) láz is volt, aztán szépen most meg be lehet rántani Live-ról 1600 Ft-ért a teljes elsõ szériát. Okos ember, türelmes ember :-)

Ami viszont megérdemli azt pre-order veszem... ilyen volt a DaS is :-))

Tinman
Ezt mindig azért felejtem el, mert nálam tök jól ment ini átírással :-)