Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, ahogy több százan tették fel a Stalker SoC esetében is a legendás kérdést:
"A játék elején vagyok, hogy kell kimenni az ajtón."
Pasziánsz, fekete özvegy, Hello Kitty Roller Rescue, Sunshine Barbie, stb. van ezernyi más játék azok számára akik ennyire nem képesek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez a keresõs duma meg ott buki, hogy általában amint megnyitod a böngészõt valamilyen módon tudsz keresni (google/yahoo/bing/stb.) és az elsõ találatra kidobja, mégse találja mindenki.
Unfair szar a játék. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az a szerény véleményem, hogy akinek ez gondot okoz, az felejtse el ezt a játékot, mert ennél picit összetettebb problémákkal is találkozik majd benne.
A köv. várható kérdés: "A temetõ felé indultam, de állandóan meghalok... ilyenkor mi van?"
Szerk: Közben látom, hogy 3 különbözõ topikban is szerepel a kérdése, összesen 4x linkelték be neki... majd 3 alkalommal kérdezte, meg, hogy be kell-e másolni. A readme gondolom bonyolult héber vagy ó latin nyelven íródott.
Ez így szerintem elég rossz ómen a DaS kezdéshez :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyébként pedig minden amit a DsFix-rõl tudni kell, benne van a leírásában. Nem egy bonyolult darab.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az ilyen törött kardokat egybõl feedeltem neki, hogy meglegyen a kövi szint, csak úgy néz ki, mint aki most szabadult a chihiro szellemországban címû mesébõl. És tényleg nem az angol szöveghez van igazítva a szájmozgása.
Az új tuti lesz vagy 120 ezer.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meglepetésben volt része ugyanis egyik napról a másikra megtanultam analóg karral is célozni és eléggé megvertem a kiskrapekot.
Volt, hogy én voltam a bátyámmal õ meg egyedül úgy elvertük, mint a szél, aztán megfordítottuk és én voltam egyedül. Hát bucira vertem õket...XD Volt meglepetés (Modern Warfare-eztünk egyébként).
Szóval már az irányítás se okozna gondot.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De én azt mondom, hogy van azért Xboxra is sok jó cím amit érdemes letolni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lányok nem élveznék szerintem. 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Itthon most az a kedvenc TV-s sorozat 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"lipsync hiányos kukactól csak én kaptam frászt Firelink Shrine-on"
Arra gondolsz ami a két harang megkongatása után jön ki?
Notice:
Microsoft Xbox 360® Controller for Windows® (or equivalent) is strongly recommended.
;-)
Attól a lipsync hiányos kukactól csak én kaptam frászt Firelink Shrine-on? 😄
Beszélj Eingyi-vel Queelag mellett, 1k körül árulja vagy famolható a Darkroot Gardenbe, ott ahol ahol fákon zöld gyíkszerû lények vannak...
queelag's domain-ben (remélem jól írtam) sétálgattam és egy ilyen gumó lett a kari fején, amitõl nem tudok fejfedõket viselni. Ezt hogyan lehetne eltávolítani?
Mekkora The Walking Dead (Telltale-féle) láz is volt, aztán szépen most meg be lehet rántani Live-ról 1600 Ft-ért a teljes elsõ szériát. Okos ember, türelmes ember :-)
Ami viszont megérdemli azt pre-order veszem... ilyen volt a DaS is :-))