10203
  • Tinman #7236
    Akinek nincs konzolja, azok közül sokan nem kíváncsiak a hangomra, meg a szövegemre, így ha csak morgok félhangosan, olyankor nagyobb balanszot kap az ingame hang a sajátom ellenében.

Olyan is volt már aki közölte, hogy azért nem nézi, mert a gameplay jó, de nem érdekli a véleményem. Mindenkinek a kedvére tenni soha nem fogsz, ez az 1 ami biztos ;-)
  • Ryder7
    nyugodtan össze lehet törni a lelki világomat, azért csinálom a videókat mert élvezem.

De ha már "összetöritek", legalább annyira legyetek felnőttek, hogy valami okot, épitő jellegű kritikát is hozzáfűztök, nem csak annyit, hogy "szar vagy. please die."

Harag nélkül Tinman, a videódban amit linkeltél szerintem halk voltál, és azt tudom ajánlani hogy vagy a játék hangját vedd lejjebb ingame vagy a mikrofonodat boost-old. inkább előbbi.
  • ratgab
    Ízlések és pofonok! Nekem tetszenek a kommentárjaid. Kicsit lehetne összeszedettebb, de jó irányba haladsz!
  • Laza
    "jobb szeretem a férfias/felnőttes "dögölj meg te állat Taurus démon" stílusú kommentárokat"

Pf, ettől lesz valami 'férfias'/'felnőttes'? A mai fiataloknak érdekes elképzelései vannak erről a világról :D
  • Laza
    Mondjuk mikor itt jártam még elég alacsony voltam, a Tower Knight után mindig erre jövök, Nekem ez a kard közel nem sebzett rajta ennyit, és a rajtad lévő páncél is egy másik világban van :)

A staminámat simán leverte, de nem is kellett nagyon szarakodjak vele, mert kb 1 perc után beakadt, onnantól már mindegy volt :)

De azért gz, nem tűnik bonyinak, videón még lassúnak is látom ... azért a jobb sebzés és hogy a pajzs bírja csak jó dolog :)
  • Tinman #7231
    Legnagyobb tisztelettel mondom, hogy kérlek szépen benneteket, hogy ilyen ügyben ne bántsuk a másikat. Egyszerűen ami nem tetszik, azt átugorja az ember és nem nézi. Imprózni nem is olyan nagyon könnyű ám.

Egyébként sok egyéb dolog mellett, még az a jó a youtube-ban, hogy lehet komolyan is csinálni, meg amatőr kocamalac módra, mint ahogy én is... tőlem senki nem várjon el semmit, mert nem azért csináltam/csinálom. Nekem ebből kb. 3 év múlva lesz talán 20.000 Ft-om, ha egyáltalán valaha is elérném azt a limitet.
    Nem célom és nem is érdekel.... ha célom lenne trollkodnék végig és válogatott káromkodásokat engednék meg magamnak. Nem az én stílusom, nem köpöm magam szembe. Ok, néha jól esik picit kacérkodni, vagy ironizálni, de 99.9%-ban NEM gondolom komolyan, nem célom vele bárkit is megbántani.

Soha nem írom le mit mondok, sőt, soha nem is készülök fel rá egy picit sem... jön, vagy nem jön és akkor sokat hallgatok. Amatőr (se) vagyok? És? Who cares? Sokkal inkább csinálom a majdani gyermekem számára sem mint, hogy BÁRKINEK is megfeleljek.

Részemről én annak örülök, hogy Ryder7 Dark Souls-ozik. Terjessze csak az igét a maga módján, ahogy neki tetszik... a lényeg, hogy terjeszti :-)

Ne feledjétek hol vagyunk mi James Rolfe-hoz (AVGN) ezen a téren? SEHOL! De még a kanyarba se, de ettől még a legkezdőbbnek is ott a helye a youtube-on, hiszen sokaknál ez az önmegvalósítás egy picike eszköze, mindenkinek joga van használni.

Szóval, gyerekek tényleg: Peace.
  • steweee
    hagyjuk szegényt, biztos lesz azért akinek tetszik az ő végigjátszása..... nem kell összetörni teljesen a lelkét ilyenekkel
  • MerlinW
    Nálam a rakétacsapatos gügyögés alatt pattant el a húr. Egy erőteljes ALT+F4-el zártam a böngészőt, arcomat kezeimbe temettem, úgy ültem pár másodpercig, majd lementem egy doboz sörért, s azzal ki a kertbe. Felnéztem az égre és elgondolkodtam az életről, a világmindenségről és a mindent érintő végső kérdésről. Az válasz ugyan még mindig negyvenkettő volt, mégis most valamire mintha nem kaptam volna választ...
  • Ryder7
    jól van, a kommentárom rettenetes. de miért?
    három percet néztél egy 27 perces videóból egy Dark Souls gameplay videóból kommentárral. három perc alatt, hogy akarsz poénokat találni?

kérlek uram, csinálj jobb kommentárt saját Dark Souls videóhoz és akkor majd beszélünk.

davidka003: én személy szerint jobb szeretem a férfias/felnőttes "dögölj meg te állat Taurus démon" stílusú kommentárokat, azért nézek/csinálok inkább olyanokat.
  • davidka003
    Tinman hangján érződik a gyermeki rajongás. Azért nagyon jók a videói. :D
  • steweee
    a kommentárod vmi rettenetes. tinman legalább értelmesen beszél meg vannak jó poénjai is... kíváncsiságból képes voltam az első 3 percet végignézni/hallgatni ebből
  • Ryder7

Ezt csak igy csendben itt hagyom...
  • Ryder7
    oda kell bemásolni a DLL-eket és az ini fájlokat ahol a data.exe van. abba a mappába. aztán a dsfix.ini-t kell szerkesztgetni.
  • Kocsmáros
    csoki egy olyan kérdésem lenne hogy a data nálam egy exe hogy kellene belerakni a fixet? nem értek hozzá sajnos valaki valami videót v leírt segítséget kénék köszönöm :S
  • Tinman #7222
    Azigaziférfi így nyomja le a Flamelurkert-e!

8:23-tól

• Laza
    Egyre jobba érzem, hogy a Dark Souls egy sokkal jobban megtervezett és összerakott játék, mint a Demons Souls :) HA ilyen szintű a fejlődés minden résznél, akkor a DS2 brutál elsz :)

Azért a balansz is el van kicsit cseszve ... legalábbis van olyan világ, amin végigmegyek, mint kés a vajon, és van olyan, ami halálra szopat ... aztán van ahol a szopatáshoz meg tök pite boss van ... van ahol meg nem :)

Most végeztem az 5. világgal (Valley of Defilement), komolyan mondom, az össze boss gyerekjáték volt ... egyedül a második pályarésze volt borzasztó, de az is egyszerű, ha megszerzed a Thief ringet (hogy ne vegyenek észre a bazi nagy buzogányosok).
    Előtte a 3-at pucoltam (Tower of Latria), a 3 bossból kettő nagyon egyszerű, a nehezebbhez is pikk-pakk oda lehet szaladni ha meghalsz.
    A 2-ik rég kipucolva, mondjuk ott egy boss volt problémásabb ... azaz lett volna (Flamelurker), ha a nagy csontok között nem akadna el, és nem lehetne agyonverni (és ez mindig bejön, amikor anno a PAL-t kipróbáltam ott is uez volt).
    Az 1. világ még nincs befejezve, a 3. boss után onnan kijöttem ... most éppen a 4-ben vagyok, az első bossig no problem, na de ami utána jön? Komolyan mondom, a következő bosshoz vezető út halál, azok a lövöldöző ráják állandóan felidegesítenek ... és a második boss sem egy egyszerű teremtmény, egyszer bementem hozzá, de nem volt már türelmem szarakodni vele fél órát :)

Majd ma, de tuti kipróbálom a Thief gyűrűt, hátha a buzi ráják akkor nem lőnek rám, mert kiba idegesítőőőőőő ...

Aztán lassan vége a játéknak .... :)
  • Laza
    Fent a Wiki linkek, minden le van írva róluk.
  • Ryder7
    összeférhetetlenek. mármint vagy az egyikbe vagy vagy a másikba.

leginkább annyiban különböznek, hogy bizonyos cuccokat kapsz tőlük. és egyes itemeket csak bizonyos covenantokkal használhatsz. jó szórakozás, vesd bele magad mélyebben a covenantokba.
  • steweee
    még csak úgy az első negyedéig jutottam el, sajna abbahagytam a múltkori fellángolás után. de telepítve van, szal bármikor folytathatom

kérdésem az ,hogy a covenantotkról mit érdemes tudni ? van valami kizárás, összeférhetetlenség közöttük ?? hogy kell teljesíteni a küldetéseiket ?
  • Laza
    Meg most már tudsz teleportálni bizonyos bonefire-k között ... a legfontosabb! :)
  • davidka003
    Hát a Darkwraith Covenant elérhetetlen lesz. Nem tudsz csatlakozni hozzá.
  • LaposElem
    Köszi, azt nem tudtam, hogy esetleg van e olyan dolog ami az aktiválás után esetleg elérhetetlen lesz. Köszi a választ.
  • davidka003
    O&S után van igen. Annyival jár, hogy megnyílt pár átjáró és arra kell majd menni ha végig akarod vinni a játékot.
  • LaposElem
    Oda mentem a Kingseeker Frampt (Firelink shrine-nél), megetetni a fölös cuccokkal, erre bekapott, és levitt valahová. Ott meg a Lordvesselt a helyére tettem. Ennek Ornstein és Smough után kellett történni, vagy később? Mivel jár? Láttam megnyílt pár átjáró, mást még nem tapasztaltam.
  • Laza
    1-2 hete 1700Ft volt az Amazonon ... az volt ám az akció :)
  • rogan99
    Van olcsóbban is:) Akciósan 15 euro.

http://www.greenmangaming.com/s/hu/en/pc/games/action/dark-souls-prepare-die-edition-eu/
  • davidka003
  • Tinman #7209
    Prepare to die edition BÁRMILYEN platformon = tartalmazza az Artorias of the Abyss DLC-t.

Amelyik nem PTDE, az nem tartalmazza.

PC-n kizárólag olyan jelenet meg, akár digitális, akár dobozos formában mely tartalmazza a fentebb említett DLC-t.
  • steweee
    közben eszember jutott hogy a PC-s prepare to die edition már tartalmazza a DLC-t, jól emléxem ?
  • steweee
    ezt találtam legolcsóbbnak :

http://www.supergamer.hu/dark-souls-prepare-to-die-edition-p-205725.html
  • steweee
    pc-n is megjelent a videóban említett DLC ?
  • LaposElem
    Ornstein és Smough - Pipa
    Kb 15-18 halállal, de megvan. Annyira ráizgultam a csatára, hogy izzadt a tenyerem mint állat (értelmetlen halálok sokaságát szülve ezzel).
    Itt be is fejezem mára, holnap csapatépítés, és kell a sikerélmény, hogy kibírjam.
  • Ryder7
    nekem is ott dobta mindig ahol Tinman-nak, lehet az is hogy rare drop és randomra megkaphatod, viszont megtörténhet az is, hogy akkor is megkapod az utolsó mimicnél ha eddig nem kaptad meg.
  • Solid Snake
    Calász
  • Tinman #7202
    8-9x toltam végig, 8-9x itt MINDIG dobta (11. perctől!):

PC-n, XBOX360-on és PS3-on is!
  • Laza
    Lehet nálad így volt, ez nem vonja senki sem kétségbe ... de ettől még nem biztos, hogy általános érvényű.
    Elnézegetve a netet, a tapasztalatokat és a (videós) tutorialokat, nem mindenkinél működik feltétlen úgy, mint nálad :)
  • davidka003
    De ezt még senki nem írta a neten. Szerintem pár millió játékosnak csak feltűnt volna, főleg, hogy sokan tényleg felszednek/megölnek mindent.
  • Tinman #7199
    Drop = esik

Valóban esik.

Mindent elhiszek nektek, de kérlek, ti meg azt higgyétek el, hogy akárhányszor is játszottam végig a játékot, akármilyen státuszban is voltam, ha az ÖSSZES mimic-et megöltem és a Duke A.-ba az utolsó mimic-hez is odaértem, megöltem az MINDIG, kivétel nélkül dobta a ládás fejfedőt.

Volt olyan végigvitelem, hogy több darab is volt nálam, az NG+-ok miatt.

Soha semmilyen más mimic nem dobta (nekem!), de az ott MINDIG, ha leöltem előtte a társait.
  • LaposElem
    :)
    Akkor nem ritka, nem baj. Örülök neki.
    Ma este jön az Ornstein és Smough. Kicsit izgulok :)
  • Ryder7
    eddig én is úgy tudtam, hogy akkor kapod meg, ha meghalt az összess Mimic az alajátékon belül, de a Wikik nem ezt irják.