Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a lovag nem megy,akkor hagyd késõbbre, nem kell azt azonnal leölni, nem véletlen nem termelõdnek újra,elég masszívak egy kezdõ játékosnak
PSN ID.: Beegabor
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Menjek el mellette a démon felé? Az is lenyom. Ez a játék el van cseszve. Vagy én 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyébként nálam is elõjön, bármilyen RPG /TPS akció-t próbáltam dark souls óta, egyszerûen nem és nem...Erõtlen az összes. Tegnap pl dark souls után beléptem oblivionba....na most hasonlítsuk össze a patkányokat a két játékba 😄
A Dark Souls sokkal inkább dark-fantasy akció-RPG, sem mint RPG. De elõbbi stílusban nem igen akad kihívója :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sokan ott rontják, el, hogy leverik a hidrát, elmennek a kis tó végébe nem találnak ott semmit. Ilyenkor a legközelebbi tábortûzhöz kell elmenni, leülsz, visszamész a tó végébe. Levered a Golden Crystal Golem-et, ott lesz Oolacile. Ezután én még 1x visszamegyek a tûzhöz, leülök és újra visszamegyek, de ezúttal csak a tó széléig, ott a summon sign és lehet beszélgetni + varázslatokat venni tõle. Utána csak úgy lehet Duke's Archive-be menni, ha Anor Londoba levered O&S-t és megkapod a Lord Vesselt a cici...ööö... Gwynevere-tõl. Ekkor megnyílik a Duke's felé vezetõ út is.
Minden szarrá, unalmassá, és kínossá vált hozzájuk képest, így jobb híján kimaxolom õket, és a sokadik végigjátszást is rendkívül élvezem.
Az, hogy az elsõ ellenfél 3 ütésbõl kinyír az azért érthetetlen, mert az Undead Asylum beli tutorial pálya elején levõ élõholtak gyak. vissza sem ütnek. Utána az Asylum Demon a törött fegyvereddel valóban baromi nehéz egy kezdõnek, de 2-3 perc múlva találsz normális fegyvert azzal már könnyû lesz.
Nagyon sok emberrel beszéltem már mióta én átnyergeltem a Demon's Souls kimaxolására és 90%-uk azt mondta, hogy életük egyik, ha nem a legjobb játéka és bánnák, ha nem vitték volna végig. A maradék 10% Sunshine Barbie-n nõtt fel...
Legjobb tanács: "Learn, adapt, overcome."
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ez a verzió szinte semmi extrát nem tartalmaz. Kintrõl ennyiért a "gyûjtõit" kapod már.
Dark Souls Prepare to Die Edition 4 ezer Ft-ot röhögve megér.
Bár egyszer kipróbáltam, talán NG+-ban, és lófüttyöt nem ér.
Manusnál elsõ ottlétemkor megtaláltam a summont, néztem is, hogy mi a franc ez itt 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én még arra is csak a 2. körben jöttem rá, hogy ha a Butterfly elõtt megidézzük Beatricet, akkor behívható a Four Kings csatához is.
[merlinw.org]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
[merlinw.org]
" The game will star a new hero in a new world and will have a new director, as the series' creator, Hidetaka Miyazaki, takes on a supervisor role."
[merlinw.org]
Az a fa híd a videoban véletlenül nem a painted world of ariamis elején lévõ híd?
Szerintetek ez a múltban játszódik majd? Mert kicsit ilyen epikusabb feelingje van az egésznek így video alapján, nem azt az élõholtas dark fantasy érzést adja, mint az elsõ rész, viszont elképesztõen hangulatos!
Elõrendelni miért nem lehet még? <#banplz>#banplz>