10203
  • davidka003
    Xbox-on játszok.
    Nincs kis karakterem. 1 karakterem van aki 185-ös szintű.
    Én nem indítgatok 100 karaktert, mert minek.
    Így is NG+++-ban vagyok, jó az nekem.
    De most hanyagolom, Assassin's Creed 3-at nyomom helyette.
  • trkadam87
    Esetleg te segítenél? Gondolom van olyan kis karaktered, akivel eljutottál Artoriasig.
  • davidka003
    Tinman 1500 órát ölt bele és mondta, hogy többet el sem indítja.
  • trkadam87
    Valaki segítene? egy alacsony szintű(15) karivel le szeretném győzni a Fekete Sárkányt úgy, hogy szert tegyek a kardjára is, majd ezt követően végig gázolni Demon Ruins-on és Tomb of Giants-on és a játék végső helyszínén, hogy new game+ba jussak egy ekkora karival.
    Invaderek szivatásának céljából szeretnék ilyen kis karival new game+ba jutni, mert amíg nem ölöm le a bosst egy adott helyszínen, addig invadelhető vagyok és mivel alacsony szintű lennék így harcolhatnék más alacsony szinten álló invaderekkel.

Rád gondoltam Laza, vagy Tinman-re, mert tudom, hogy ti már többször végignyomtátok a játékot alacsony szinten is.
  • Laza
    Mire kell? PC?
  • Ryder7
    az hiszem magyarországon sem kapható.
    legalábbis romániába nem, mivel steamen se tudtam megvenni román IP-vel, ezért intkeysről vettem meg 32 dollárért.
  • Zozo0122 #7150

Hát remélem idén még kijön:) Addig megveszem az 1-et... ideje már mert megérdemli de soha sehol sem látom dobozosban:( Van egyáltalán dobozos prepare to die edition? Ha beszerzem indítok is 1 új karit :D
  • Ryder7
    Miért a fenéért beszélgettek egy Dark Souls topikban Demon's Souls-ról?:D
  • Laza
    Ne mondj semmit, de remélem a kecseg padon ülő zomboid a párkányon nem cseszett át mikor azt mondta, nem akar bajba sodorni :)
  • Tinman #7147
    Én sem vagyon biztos a dolgomban, csak főleg a boss neve miatt Asylum-ként kezeltem, aztán fene se tudja... börtön is, bolondok intézete is, de még kínzókamrái is vannak.

DL+3 az elég ultimate cucc első végigvitelkor, hát ha még +5-re feltolod... akkor NG+-on is teljesen okés!

Polipfejűek ellen valóban ez a legjobb taktika, meg ha már gyakorlottabb leszel a terepen menni fog a backstab is rajtuk. :-)

Amúgy kb. 30 mp-re lehetsz a boss-tól... easyrider lesz... de NAGYON, főleg ha... nem mondom meg, fedezd fel :-)
  • Laza
    Nem tartok még az első bossnál, eddig meg csak cellákkal és 'prison F1' stb elnevezésű kulcsokkal találkoztam ... azaz maga a játék is börtönszinteknek nevezi az emeleteket .... de simán lehet bolondok/őrültek háza is :) ... elég hosszú az odavezető út, mert pár órája már itt vagyok, és még nem jutottam el odáig, egyszer sem haltam ... igaz, nem egy rohanós pályaszakasz ... mondjuk a polipfejűek elég nagyot sebeznek, egy lövés fél HP, de az a taktikám, hogy rájuk rohanok a sarkoknál és ezerrel csapkodok a Dragon Longsword +3-al, így esélyük sincs lőni :)

Most éppen lekapcsoltam az íjász 'gépet' és végigmentem fent a két párkányon, majd leugrottam az egyik közepén felszedni a cuccot és kinyírtam lent a black demont, itt léptem ki, gondolom hamarosan már boss közelben leszek :)
  • Tinman #7145
    Elég furcsának tartom, amikor lebörtönözik a helyet, főleg, hogy az ottani első boss Fool's Idol névre hallgat, nem pedig Prisoner's Idol-ra.

Ráadásul az ottani egyik merchant ezt mondja:

"Before, there were many others trapped here. But they went mad, and ventured above, of their own volition."

Szerintem simán valamiféle asylum.

Na meg a DaS-ba is Undead Asylumba kezdesz és DaS azért jó pár dolgot átvett a DeS-ből.
  • Laza
    Ahogy látom tárgytalan.

Egyébként a japán verziót úgy lehet a legkönnyebben megismerni, hogy full japán írásjelekkel van tele a doboza :)
    Hihetetlen élet van itt, akármikor játszom vértócsák szanaszét :D

Vicces, hogy itt a börtönben pl a celláknál néha a sötétben leszakadt platformok vannak, le lehet zuhanni a mélybe, és a környékükön rengeteg a vértócsa. Ált ha ismeretlen helyeken járok mindig megnézem mások halálát, mert sokszor mentette már meg a seggem :)
  • CarajoEsp
    Noh, idohozkben targytalan lett, talaltam egy verziot eu-s 2000-ert, berendeltem azt, majd valamikor lesz gepem hozza.
  • CarajoEsp
    Szia.

koszonom, sose volt meg Ps3-mam, nem igazan vangom, hogy vannak a regioelosztasok, de ez esetben koszonom.

udv
  • Tinman #7141
    Szia!

Szerintem az Európai verziót vedd hiszen azzal biztos tudsz majd japán szerverekhez csatlakozni.
  • Tinman #7140
    Hé! Nekem nem is köszönsz? :-(
  • CarajoEsp
    Szoval, Szia.
    Az lenne a kerdesem, hogy melyik verziot kellene megvennem a DemonSoulsbol Ps3-ra, ha Japan szerveren szeretnek jatszani?
    mert most vennek egy ps3-at de ott jatszanek inkabb, ahol nagyobb az elet.

koszonom
  • CarajoEsp
    Szia.
  • CarajoEsp
    Szia.
  • Ryder7
    idén. talán... ha nem idén akkor jövőre.

elmehetnék jósnak ilyen képességekkel:D
  • Zozo0122 #7135
    Hú, kéne már lassan új DS karit indítani :D Csábít már visszafelé a játék... Egyébként mikor is jön a második rész?
  • Ryder7
    Komolyan mondom ezt a videót többet vágtam mint az összeset a sorozat alatt.

Akit érdekel a dolog, a sorozat még mindig tart és készülnek a részek, csupán kisebb technikai gondok merültek fel.
  • davidka003
    Megölöd az idézőjüket aki ott van valahol a közelükben vagy pedig divine fegyverrel megölöd a csontikat és meghalnak.
    Silver knight spear is az pl.
  • recska16
    A katakombákba a csontikat mivel tudom véglegesen kiiktatni?? ^^
    Mert már idegesítenek. Úgy 10 alkalommal még nem idegesített fel mert akkor csak szaladgáltam mellettük, de azért hogy ha már vannak egy páran és beszorulok miattuk valahova akkor igen csak van baj. :/
  • Rony94
    Van egy kis technikai probléma a játékkal. Pontosabban nem akar elindulni. Nagy feketeség van, a bal alsó sarokban ott villog a Dar Souls logó, de ennyi. Az ég világon nem csinál semmit. Vártam sok-sok percet, de semmi. Csak a jó öreg Ctrl+Alt+Del kombóval tudok kilépni. Esetleg erre valaki tud valami megoldást?
  • Laza
    Nyomogatom a Demon's Souls-t, és meg kell jegyezzem, hogy bizonyos pontjain már-már a horror hangulat lesz úrrá rajtam ... sokkal parásabb, mint a DS :)

Már az első világból megvan 3 boss, a másodikból mind, a negyedikből 1, és mente volna itt a következőhöz, de a repülő ráják nagyon felbatták az agyam. Kiba sokáig kell velük pöcsörészni míg eltalálom. Vissza is mentem íjat fejleszteni, és elindultam a harmadik világba, a börtönbe ... na, igazi parás hangulat van itt. A csilingelő polip fejűek, a sötétség, a felbukkanó játékos szellemek, az éneklő nő ... kegyetlen :) Elmentem halál nélkül szép lassan a hídig, ahol az a nagy 'masina' van, ott léptem ki.

Egyébként hihetetlen, hogy a játék PAL-os verziójához képest a japán játékban mennyivel több játékos van. Nincs olyan helyszín, ahol ne rohangálnának rengetegen. Míg mikor pár hónapja nyomtam egy darabig a PAL verziót, max az első világban találkoztam párszor játékossal, aztán nagyon eltűntek, a másodikban pl sehol senkivel. Itt meg full tele van minden a játékosok szellemeivel, nem megye úgy egy sarkot, hogy ne találkoznék valakivel, vagy ne lenne minden tele vértócsával ...... ami nagyon hasznos is, ugyanis sokszor megnézem mi történt az emberekkel, és pl a börtönben menekültem meg így csapdától, a másik játékos leesett egy platform végén, és onnan láttam, hogy az út szakadékba vezet, egyébként észre sem vettem volna a sötétben :)
    Mondjuk nem nagyon látom, hogy summont pakolnának le a játékosok, legalábbis nálam nem jelenik meg egy sem. Viszont ha én leteszem, akkor sokszor behívnak, és ált akkor már ketten vannak, így sokszor megyünk hárman ... ezek a körutak lélek gyűjtésre nagyon hasznosak, mert ha meg is halok odaát, minden összegyűjtött lelket megtarthatok :)
    Volt olyan is, hogy hárman mentünk, és jött egy invader ... hamar szétkaptuk :)

Szóval jó kis játék ... aki szereti a DS-t, az szerezzen valahonnan (akár kölcsön) egy PS3-at és nyomja le a játékot, fenomenális :)
    Ja, és nehezebb is, itt nincsenek tábortüzek, egyebek, egy világnak a legelején van csak ilyen pont, meg minden egyes boss után, közte semmi ... viszont ált annyi 'könnyítés' van, hogy bizonyos helyeken meg lehet nyitni shortcutokat, így halál esetén (főleg bosnál) már csak egy jóval rövidebb utat kell megtenni ... ez pl a leglátványosabban az első világ első bossnál látszik, ahol kb 2 órás kerülőúttal nyitod meg a boss kapuját, ami a kezdőhelytől 1 percre van, a második világ első boss hasonló, csak itt majd kb 5 percre lesz a boss ... a második világ harmadik bossa meg már kapásból 2 útvonalon elérhető ... vagy rögtön egy kürtőn leugrálva 5 perc alatt, vagy körbe, 1001 felszedhető tárgy és upgrade materiált dobó jó 1,5 órás útvesztőn keresztül :)

Sok ilyen van benne, sok szerencsét annak aki belevág :)
  • LaposElem
    Végül kiütöttem, csak talán a 2 Hidra volt eddig ahol a legtöbbet haltam (nem számítva a leeséseket a kamerakezelés miatt)
  • Ryder7
    Óh, Centipede Démonnak van elkapó támadása, jó tudni:D
  • Laza
    Amennyire lehet közel kell menni hozzá a víznél, és akkor nem lövöldöz hanem a fejével csapkod ... azt meg könnyen ki lehet kerülni :)
  • ratgab
    Az is egy megoldás.
  • LaposElem
    Na 1000 év kihagyás után megint van időm a folyamatos játékra, nem kérdés mit folytatok :).
    Estus flasket (ha kialudt a bonefire) akkor Quelaag -nál lehet erősíteni? Jó lenne egy +2-es már. Jól tudom? Én hülye meg feljöttem Ash Lake-ből (Hülye Hidra vagy 10x kinyírt, ez a gyengém a játékban, talán mert kilóg a képből, vagy nem tudom.)
  • Tinman #7124
    Igen, láttam már :-)
    Az orális aktust meghagyom Darksector kiváltságának, viszont a pre-order nem lehet kérdés.
  • davidka003
    Dark Souls - Zavvi Exclusive Limited Edition Steelbook PS3

Tinman-nek. Leszopja magát a gyönyörtől. :D
    NEED.
  • steweee
    privátban kérték, de megosztom, hátha van aki még csak most szánja rá magát, mert anno nem igazá futott megjelenés után :

dsfix201 + dsmfix09 használata alap, vagy ha már van újabb. a dsfixnek van barón beállított *.ini-je, ha nem boldogulsz akkor mélben átdobhatom. de érdemes kicsit próbálkozgatni vele, én nagyon elkényelmesedtem az utóbbi években system terén, és am jól jön ha ért hozzá az ember, legalább a felhasználói szinten. most épp rákaptam az oblivionra, és sajnos a ds-t hanyagolom.

fenti kettővel már tökéletes futtatás és framerate és billkiosztás állíthatóság, valamint az egérfixel az egér gombokat tudok beállítani, nekem utés -> erős ütés (középső) -> blokk

a többi csak szépítő, tetszész szerint válogatsz, de :

articon - inventory szépítő
    loadicon - töltés közben más ikon
    red and black quiver - normális tegez
    title - belépőképernyő mod, jó képekkel és szuper zenékkel, rengeteg van belőle, érdemes párat leszedni és váltogatni, van kifejezetten karaktertípusos is
    skip opening
    re textured normal arrows
    highly visible health bars
    ui - új üzenetek, más font típusok
    (anor londo better distance textures) - már nem elméxem hogy ez használom e vagy az iniben babráltam, de nagyon messzi látótávot is el lehet érni
  • Laza
    Az fps unlock meg a másik dolog. De ez meg a már említett feldolgozáshoz vezethető vissza.
    Bár Davidka X360-on nyomja, nem PC-n :)
  • Laza
    És mi köze a DS szerverekhez a konkrét multinak? Nem sok, mivel P2P kapcsolat alapon megy.
    A szerverekről a játékos információkat, üzeneteket, környezetedben lévő szellem pozíciókat kapod, de mikor konkrétan egy térben vagy egy játékossal, akkor az már P2P, azaz vagy Ő van a Te gépeden, vagy fordítva.
    Egyébként attól, hogy egy játék japán, még nem jelenti azt, hogy a szerverek is ott vannak, max ha csak abban a régióban jelent meg. Minden más régiós megjelenéssel régiónkénti szerverek is ki szoktak kerülni. De pl ezt nagyon egyszerűen lehet ellenőrizni a router tűzfalán :)

A lag sok mindentől függhet, mert real time harcrendszer révén minden mozgási és egyéb információt real time kell a hálózaton továbbítani majd feldolgozni ... P2P alapon ezt befolyásolja a feltöltési sebesség is, bár nem hiszem, hogy túl nagy adatforgalmat generálna egy ilyen játék. Viszont a pozíciókat azonnal kellene továbbítsa a játék (oda-vissza), majd a másik oldalon feldolgozza. A feldolgozási sebesség, queue, buffer is lehet szűk keresztmetszet, főleg egy olyan játéknál, ami egyébként sincs technikailag a toppon ... szóval ehhez igenis lehet köze a játéknak ... főleg, mikor folyamatos a mozgás, folyamatos a pozíció váltás, mint egy ilyen gyors játékban.
    Akkor lenne minden tökéletes ha folyamatosan, ms-es pontossággal cserélődnének az adatok és kerülnének végrehajtásra.
    Ha pedig eleve szarul van megírva a játék netkódja, akkor simán a játékon is múlik a lag ... nem egy játék bizonyította már ezt, amit később patchekkel javítottak. Tegyük hozzá, ezt a típusú multiplayert a legnehezebb tökéletesre megcsinálni, mert itt minden ms számít :)

Ezért is alapvető a DS multijában, hogy sohase mozogj ugyanabba az irányba folyamatosan, mert kiszámítható. Pl sohasem szabad ugyanabba az irányba folyamatosan kerülgetni az ellenfelet, meg csak folyamatosan oldalra kerülni, mert olyankor kapja az ember az 'érdekes' hátba szúrásokat.

És a 'programozónak tanuláshoz' ennek nincs túl sok köze :)
  • MerlinW
    Milyen japán szerverek?:) Sima XLive kapcsolatot használ, nincs dedikált szerver. Kliens-kliens kapcsolat van csak. A párosítás pedig Live-on történik X-en és PC-n.

A PvP problémák nagy része nem a lag miatt van, hanem mert sokan 60fps unlock-al játszanak. Ezért sem legit az a funkció.
  • Tinman #7118
    - tűzfal
    - vírusirtó
    - router tűzfal
    - ping
    - defrag
    - SSD
    - szerver aktuális terheltsége

Hosszú a sor.
  • Ryder7
    akkor én miért lagolok PC-n, amikor kb 6-7 MB/s a le/fel töltési sebességem?