10203
  • Dragonman
    igen, de nekem még soha nem sikerült megidézni egyet sem. ráadásul azt olvastam, hogy szintet lehet lépni az egyes szövetségeken belül tárgyak beszolgáltatásával meg egyéb dolgokkal, amiért spéci cuccokat dobnak ki. de még erre sem jöttem rá hogyan lehet.
  • Fpocok
    Az idézhető társakra gondolsz? Hát segítenek bossnál pl.
    New game-nél meg minden sokkal nehezebb lesz... és talán van egy vagy két cucc, amit csak akkor tudsz lekraftolni.
  • Dragonman
    segasztok!
    még 1 kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban. azaz 2.. ha offline módban játszom van valami értelme a szövetségeknek mert eddig amikhez csatlakoztam nem sok hasznát láttam. a mások meg az hogy ha new gane+ -t elkezdem az mennyiben más a sima játéktól? kapok valami olyat ami első végigjátszásnál nem elérhető?
    előre is köszi a válaszokat!
  • Ryder7
    igen, rábasztál :D
  • Zozo0122 #7752
    Titkok. A Kalameetes nagyon durva...:D

• Dragonman
    na az sirály!
    meg fogom keresni! köszi!
  • MerlinW
    Van fent egy bonfire eldugva. Ahogy kiérsz a szabadba, mész balra fel a lépcsőhöz, ott jobbra le lehet esni egy párkányra.
  • Dragonman
    már sikerült átkelni de utána az iron golemes bosst elbuktam.. szóval lehet megint elölről! :) de legalább már kiismertem hogy kell átmenni.
    kár hogy nem számolja a játék a kilómétereket. lehet hogy megtettem már a bp-peking távot oda-vissza 5X egy bazi nagy kardal a vállamon! :)
  • davidka003
    Van ahol simán átlehet szaladni, nem kell megállni közben. Nézzél végigjátszást youtube-on. Geci rész nagyon.
  • Dragonman
    Bazzz...
    Még jó hogy rövid a séróm, mert különben már tépném a hajamat! :) a lengőbárdos részen próbálom magam átküszködni.. kb 30. próbálkozás.. ez a játék kiakasztó!
    na cső
  • wantonly
    Ha jól sejtem ezt már nem tudom visszacsinálni... :S

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megbosszultam Anastacia halálát, megöltem Lautrec-et. Viszont azt nem tudtam, hogy meg kell tartani addig a lelket amíg vissza nem térek és felhasználtam fejlesztésre. A Firelink Shine így örökre kialudt? :(
  • MerlinW
    A játék mindig végigjátszható lesz, akkor is ha mindenkit megölsz aki mozog. Egyedül a kovácsok hiánya tudják pokolian megnehezíteni az életedet:) A többi kulcsNPC megölése maximum egy bizonyos szintű játékélménytől foszthat meg.
  • wantonly
    Crestfallen Warrior
  • Dragonman
    Sziasztok. megöltem az első bosst a börtönben aztán a varjú átvitt egy másikra ahol egy lovag várt.
    gáz ha az elején levágtam az ipsét? nem ad késöbb valami tárgyat vagy valamit ami miatt végigjátszhatatlan lesz a game?
  • Laza
    Amazonon megint akciós - $7.50 ~ 1700Ft
  • wantonly
    Ash Lake.
  • UltraZord
    a szénhidrát! :DAHAHAHA
  • Ryder7
    Melyik Hidrát?:D
  • wantonly
    Köszi a választ! Elcsereberéltem amit tudtam.

Közben legyőztem a Hydrát. Nagyon tartottam tőle, a közelébe sem mertem menni, de nem is volt annyira nehéz.
  • MerlinW
    Igen és nem:)
  • wantonly
    A Snuggly The Crow-al mindent csak egyszer lehet cserélni? Nem lehet trükközni?
  • wantonly
    Megint megpróbáltak megölni. Ezt fél perc alatt elintéztem... Jó ez a fejlesztett Halberd. :)
  • wantonly
    Értem, köszi! Lassan rájövök magamtól is mindenre.

Beszippantott a játék. Nagyon. Elsőre megöltem a Capra Demon-t, alakul ez. :)
  • MerlinW
    A segítők maguktól sosem fognak jönni, mert nem tudnak. Őket neked kell megidézni.
  • wantonly
    Alapvetően tetszik ez a multis megoldás, elég különleges, csak még nagyon kezdő vagyok a játékban. Ezért meglepődtem amikor megtámadtak és hirtelen nem tudtam mit csináljak, hova szaladjak, mindenütt fehérségbe botlottam. Azért büszke voltam magamra, hogy legyűrtem. :D

De olyan is jöhetne aki segíteni akar nem megölni, mert némelyik boss sok fejfájást okoz. :)
  • Was
    Szerintem próbáld meg élvezni! Főleg, ha legyűrted biztos volt valami bizsergés. Én is mindig eljátszom a vadkacsa halálát amikor betámadnak, aztán azért tudok meglepetést okozni.
  • MerlinW
    Az ilyenek kerülnek azonnal a tiltólistámra Live-on.
  • MerlinW
    Van ám offline mód a beállításokban.
  • benőmenő
    Amint betámad egy másik player kitéped a gépből a lan kábelt :D
  • Dragonman
    Hali.

Nekem van 1 olyan problémám, hogy nem a játék szaggat, az jól fut de a képernyő scrollozása nagyon ugrál. olyan idegesítően darabos az egész. nem lehet valamit átírni adsfix.ini-ben? keregélem egy ideje mde nem jöttem még rá.
  • Fpocok
    Amint meglátod, hogy jön valaki, nyomsz egy ALT F4-et.
  • wantonly
    Még egy kérdésem lenne:

Átalakultam emberi alakba. Ilyenkor ügye más játékosok is tudnak csatlakozni hozzám, ki is írta a játék, hogy egy sötét lélek érkezett. Persze egyből meg akart ölni. Próbáltam menekülni, de az utak le voltak zárva. Kilépni a játékból nem lehet. Kénytelen voltam harcolni és nagy nehezen megöltem, kaptam is egy humanity-t. Na jó, de én alapvetően békésen haladnék előre, ezek ellen lehet védekezni?
  • wantonly
    Köszi!
  • Sirch
    Az analógkar finom használatával.
  • wantonly
    Valaki árulja el nekem, hogy a sétálást - ami billentyűzeten CTRL+iránygomb -, hogyan kell előhozni kontrollerrel? Csak futni tudok és rohanni. Logitech F310 van.
  • Zozo0122 #7721
    Vicces amikor a hóban ninja flip-elve a kezeim is talp nyomot hagynak :DDDDD Ezt eddig észre sem vettem.
  • NecroJoe
    Közben sikerült: aznap feladtam, kiléptem a szőnyegen, másnap beléptem hogy jó, a conenatntot beszoptam, megolom a bosst, erre lehetett interactolni a szonyeggel...
  • MerlinW
    Ahogy a Wiki is írja 2 módja van. Gwyn megölésével és anélkül is.
  • Zozo0122 #7718
    De igen akörül :DDDD A fraps tehet róla, bár lehet, hogy én bénáztam valamit. Vagy a konvertálásnál, mert 1440x900ban tolom. Mikor felvétel nélkül játszok akkor nem megy 30 alá :D
  • Ryder7
    Csak nem... 15 FPS? :D