10203
-
#7716 Nagyon remélem, hogy lépnek valamit, mert elég szopás, hogy 1éves játék válik "használhatatlanná" :S
Offline rendkivül magányos a Darksouls, se vértocsa, se try jumping off...semmi :S -
#7715 Emberek, valami reakció a From software-től van már a gfwl lekapcsolásra? Mert eddig úgy néz ki, hogy jövő júliustól lehet búcsúzni az online mókától (a coop-tól is of course) és izzítani a crack-eket. :( -
#7714 Akkor ez mi a wikin?
Kill Gwynevere, Princess of Sunlight. This will make Dark Sun Gwyndolin hostile, so you need to request Absolution if you want to be able to talk to Gwyndolin. -
#7713 Nem szabad megölni Gwynevere-t lol.
A katakombákból kell a gyűrű és azt felhúzva megnyílik az ajtó.
Mostmár mindegy. NG+-ban újrapróbálkozhatsz. -
#7712 Gwyndolin-hez természetesen nem nyúltam. -
#7711 Szeretném összeszedni a Darkmoonos trophy-t, de a wikidotot követve nem igazán boldogulok: megöltem Gwynevere-t, elintéztem az absolutiont, visszamentem, rálépek a szőnyegre, lófasz nem történik. Valami tipp? -
Zozo0122 #7710 Köszi, el is készültem a videóval :)
Tehát Ornstein and Smough harc NG+ban:) Próbáltam egyszerre megölni mindkettőt, meg hát így nehezebb és hosszabb(és jobb ) a harc. Eléggé elszoktam ettől a karaktertől a másik miatt( ami dex build és ott gyorsaságra építek) így néha olyan támadásokat beszívtam...bénáztam szépen :DDD Győzhettem volna 6:50 környékén pl. lehetett volna még pár ütésem tisztán...de nem akarok tovább menni úgyhogy hagytam, hogy Smough legyőzzön de azért még gúnyolódtam rajta kicsit. :)
-
#7709 Fraps-sel. aztán 9.0-s Sony Vegasban megszerkesztem és lerenderelem őket. ekkor lesz kisebb meretű, majd aaz eredeti nyersanyagot törlöm. -
Zozo0122 #7708 Én szívesen csinálnék ahogy agyba-főbe verem őket, mert az egyik karim előttük van elmentve. Viszont a mikrofonom a fülesen tönkrement. :( (bár nem is működött soha...valszeg én vagyok kretén)
Próbáltam frapssel felvenni videót de 4 giga lett...ha valaki tudna mondani egy jó konvertáló programot, hogy utána felnyomhassam youtubera persze jóval kisebb méretben annak megköszönném:) Ryder te mivel veszel fel? -
#7707 a közeljövőben nagyon nem.
ha még meggondolom, van egy Undead Burg-ös rész amit fel kell vegyek, egy Gargolye utmutató, aztán egy Blightown útmutat videó szerűség, majd Quelaag, Sen játékháza, a Gólem, aztán egy Anor Londo útmutató majd csak utána Smough és Ornstein. Ez igy kb 8-9 hét múlva lesz, de lehet hogy csinálok egy ilyen Superman hetet a csatornán, amikor naponta lesz 1-1 rész, mint most a Tomb Raiderrel. -
Bandita0127 #7706 orsteines videó lesz valamikor a közel jövőben ???
-
#7705 Hamár Havel és a backstab:
azt is vedd figyelembe, ha 2 kézbe fogja a kardot, akkor nem kell max 20 strength, azt viszont aláirom, hogy jobb kikerülni a dolgokat, de én legbelül mélyen mindig is tank beállítottságú voltam, szóval az én szememnek nagyon jól esik, ha 1000 fölött van a HP-m.
De végülis, mindenki a saját szempontja szerint kell játssza a DS-t, ez benne a lényeg, viszont ha ugrálós buildet csinál az ember, akkor ahhoz dex fegyverek kellenek, mint pl a Schimitar, ami ha jól tudom Wanderer alapfegyver. -
Zozo0122 #7704 Hiába csinál tankot, amíg nincs megfelelő páncélja hozzá meg fegyvere.A vitalityt is kell pakolni persze...de ha meg sem kapod az ütést hanem kivéded vagy elugrasz az jobb. Ahhoz pedig endurance kell. A 24 strenght meg reálisan nézve mondjuk kb. addigra lesz meg mire Sens fortresst kinyitja, ha rendesen pakolja az endurancet meg vitalityt ami fontosabb. Mert úgyis sokszor meghal és rengeteg lelket veszít. Addig bele kell tanulnia...a parryt meg backstabet pedig a legkönyebb a sima hollowokon gyakorolni. Igaz, hogy a parry nehéz és sok ellenfélnél nem is lehet...de végülis a backstab a fontosabb. (egy kezdőnek) Backstabbel röhejesen könnyűvé válnak amúgy nagyon erős ellenfelek...fekete lovagok, hentesek, blighttowni bunkós barmok stb sőt pl. Havel is:D -
#7703 Nem értek veled egyet mindenben, Zozo.
Igazad van, hogy az endurance nagyon - szinte a legfontosabb -, de én úgy érzem, hogyha valaki kezdő akkor inkább tank-szerű buildet kellene csináljon, olyan értelemben hogy képes legyen 2-3 ütést túlélni.
A parry-val az a gond, hogy az ellenfelenként változó, igy sokat nem ér az ember vele ha betanulja a kezdeti hollow-okon a dolgot. A zweihander-hez 24 str kell ha jól emlékszem, az nem olyan sok szerintem, főleg egy banditának, aki alapból 14-el indul. -
Zozo0122 #7702 Ahogy Te gondolod :) Viszont ha kezdő vagy még akkor nagyon fontos, hogy bármivel vagy a legfontosabb stat az endurance. Az minél előbb legyen minél magasabb. És gyakorolj nagyon sokat a sima mobokon az elején. Gyakorold be a parryt meg a backstebet és nem lesz gond. Tinman a videói nagy részében( bár a Dark Souls végigjátszásába csak belenéztem) a Zweihandert használja, de ahhoz nagyon későn leszel elég erős. Addig inkább könnyebb, de aránylag gyors fegyvert használj. Tökéletes a drake sword. És arra is figyelj, ha nem akarsz nagyon lassú lenni akkor a terheltség ne lépje túl az 50%-át a teherbírásodnak. Ha ezeket a tanácsokat meg persze Tinman tanácsait megfogadod akkor hamar meg fog szűni a kezdeti bénázás :) -
#7701 Teljesen mindegy mit kezdesz, mert itt nem a hagyományos rpg-kbeli kasztok vannak, itt csupán a kezdö tárgyakat és képességeket határozza meg a kaszt választás. -
Metontour #7700 Én egy warriorrel kezdtem amit tinman videói alapján próbálok gatyába rázni a kezdeti bénázás Szimpatikus még a wanderer is. A wanderernek milyen felszerelés build ajánlott? -
#7699 Sen's fortress-ig jutottam halál nélkül. Ott megölt egy lengőkasza:) -
Zozo0122 #7698 Igen, de a lépcső miatt lehet ott azért helyezkedni. Viszont a két pincsit minél előbb le kell csapni különben annyi. -
#7697 Capra csak azért geci, mert kevés a hely. -
Zozo0122 #7696 Na jólvan :D Akkor először megnézem meddig jutok így...utána majd megpróbálom egy új karival gyűrűk nélkül, és bármiféle menekülés nélkül is :D Van ebben a játékban lehetőség bőven...:DDD
Végeztem a Caprával. Beléptem a ködön és eldobtam 1 firebombot a vakvilágba:D Nem túl profi megoldás de bevált. Megölte az egyik kutyát, utána lecsaptam a másikat és innentől könnyű volt. Szeretem ezt a Caprát félelmetes és erős:) -
#7695 A gyűrű nem ment meg a haláltól... nem veszted el a lelkeket és annyi. Attól még meghalsz:) -
Zozo0122 #7694 Nálad lehet. Viszont szerintem a gyűrű pont megment a haláltól és nagyon jól jön. Egyébként angol fórumokon láttam emberkéket aki így játszott. De például Seath 1. találkozásnál is KELL a gyűrű. Tehát én azt mondom, hogy a gyűrű használata ér. Különben max. Seathig jutsz el. Nem mintha arról ábrándoznék, hogy eljutok odáig. Ráadásul erősen véges számú van belőle...és elfoglal egy gyűrűhelyet és tovább nehezít. Különben is ott a darksign is meg a homeward bone, milliónyi kiskapu. Meg az idézés, bár nem idézek sosem segítőt. Akkor szerinted ezeket sem ér csinálni? A lényeg, hogy ne halj meg és szerintem az említett gyűrűk ponthogy visszahoznak a halálból. Nem leszel hollow. Ez a lényeg :DDD -
#7693 Mikor mi csináltuk ezt, nem volt semmilyen gyűrű.. Ha meghaltál, meghaltál, ennyi. -
Zozo0122 #7692 Indítottam egy tolvajt, pendantot választottam :D Tudom, hogy nincs értelme de gondoltam a kari történetébe beleillik, hogy lopta valahol :DDDD A lényeg, hogy ez egyhalálos kari. HA kicsinálnak vége. Viszont ring of sacrifice használata ér :D Kapránál vagyok, de be kell vallanom 2 gyűrűm már elment nála...átütötte a védelmemet ami kb. semmit sem ér :D Eddig senki sem szivatott meg még a fekete lovagot is szétcsaptam. A Gargoyleoknál meg igazi bravúrt mutattam be pedig rettegtem tőlük de elsőre meglett:D Kénytelen leszek most 100%-os védelmű pajzsot felvenni mert már csak 1 gyűrűm maradt...:D És le kellett nyilaznom a sárkányt, hogy legyen lelkem gyűrűre meg fejlődésre...Egyébként a pap hány sacrifice gyűrűt árul? Eddig kettőt vettem tőle egyet pedig találtam. -
#7691 Rossz nézni ezt az 'ugrálást' ... egy kicsit finomabbnak kéne lennie a kamera mozgásnak, mert így behányok :) -
#7690 Köszi Mindenkinek! :)) azért akkor már kipróbálom. Nagyon tetszik amúgy a videók alapján. -
Ha ki lenne adva a mod, készülne róla a gameplayem rendesen :-D -
#7688 Igen, nagyon nehéz, meg fogsz halni, sokszor, sírni fogsz! Jól van lehet, hogy az utolsó egy picit túlzás volt, de kemény lesz, viszont próbáld meg.
Én személy szerint nem ajánlom a végigjátszást - érdekes attól, aki ilyeneket csinál - fedezz fel dolgokat magadtól, örökké bánni fogom, hogy gyakorlatilag úgy mentem végig a játékon, hogy folyton nézegettem valakit/valamit... -
Zozo0122 #7687 Nincs magyarítás, de amúgy is kevés a párbeszéd. Semmit nem jelez még térkép sincs. És igen baromi nehéz (kezdőként). De ha kitanulod a játékmechanikát és megtanulsz te magad harcolni, és nem csak a karid képességeire bízod magad akkor lehet boldogulni :) Vágj bele bátran ! Prepare to DIE! :D -
#7686 Nincs magyarítás. Párbeszéd alig van. Nem jelez semmit.
Végigjátszás ajánlott hozzá. -
#7685 Üdv!
Ma nem tudom már hogy, de rábukkantam a másoik rész egyik gameplay videójára és nagyon megtetszett. Mondom akkor kipróbálom az első részt. Viszont, olyanokat olvastam, hogy csak hardcore játékosoknak ajánlják, mert baromi nehéz. Ez tényleg így van? Magyarosítás van hozzá?
Sok párbeszéd van a játékban? Vagy csak egyszerűen jelzi hova kell menni, mit kell megszerezni stb? -
#7684 Békésen ölöm a sárkányt a festményben, szaladok egyik karmaitól a másikhoz, különösebben nem törődve azzal, ha rám csap, mert havel set-be vagyok. De amikor egyszer rám csapott és ahogy húzta vissza a karmát lehúzott a szakadékba... na ott pislogtam egyet :-D -
#7683 mi az, hogy csúnya verzió?:D csúnya mint nagyon pici egyáltalán se eredeti:D -
#7682 Köszi, NL maradt ki máris pótolom. -
Zozo0122 #7681 Andréval bezsélj, ha odaadtad neki a very large embert. Azzal lehet 10 fölé fejleszteni. Ha azt még nem találtad meg akkor New Londoban kutass utána :) -
#7680 Sziasztok, összeraktam egy Great Scythe+10 -et, és hiába van nálam két Titanite Chunk is, nem tudom tovább fejleszteni normál úton. Mit baszok el? -
#7679 Esetleg még itt körülnézhetsz:
Ebay -
Zozo0122 #7678 113, de ezzel a karival sajnos nem...csúnya verzió:( De ha minden igaz hétfőn sikerül megvennem dobozosban végre és akkor indítok egy új karit és azzal mehet;) -
#7677 hányas soul level? nekemállasz PvP-ben?:D:D