10203
  • benőmenő
    Én mint kezdő játékos alig mertem kidugni az orrom a pajzs mögül miután megláttam mennyit sebeznek rajtam ott az elején hurkalészinten, nem hogy feleslegesen csapkodjak vele :D
    Még most kezdem kiismerni, mikor van időm gyorsan 2 kézre fogni, mert úgy valami állat mekkorát üt. Kristály gólemek ellen már nem is kellett pajzs. Így alaposan felfejlesztve meg a Demon Ruin-os Capra démonok 2 light attackba fekszenek, Taurus démonok pedig 4-5 csapás után múlnak ki, persze ebben benne van a strength/dexterity skálázódás, amiben szintén nem áll rosszul.
  • Ryder7
    Nem tudom miért isteniti mindenki annyira a Halberd-et, jó fegyver, persze, egy tapasztalt játékos kezébe, mert ha egy kezdő elvéti a támadást, akkor könnyen végzetes lehet a számára.
  • ratgab
    Jelen...XD
  • Zozo0122 #7793
    Türelem és gyakorlás :) Bele fogsz jönni hidd el,van itt köztünk nem egy játékos aki órákig képes játszani halál nélkül. A harc abból áll, hogy táncolsz. Forogsz, elugrasz, védekezel, hátrálsz. Black knight is mint egy valódi kardpárbaj. Várd meg amíg elvéti a lépést és támadj...jó alkalom amikor nagyot csap akkor kell neki kb. 1 másodperc mire felemeli újra a kardját. Azonkívül körözz velük szépen amíg nem látsz rést. És ismerd meg a fegyvered. Előny, ha nagyot sebez, jó messzire elér és gyorsan tudsz vele támadni. Halberd pl tökéletes. És ne kapkodj, hadd hogy támadjon. A pajzsod pedig lehetőleg védjen 100%-ban fizikai sebzés ellen. Ezenkívül hagyj staminát védekezni.

Az első harangnál a két gargoyle tényleg kemény...de könnyen legyőzhetőek. Először csak az egyik támad. Várd meg amíg megtámad kerülj mögé és verd telibe párszor. Persze mondjuk drake sword vagy jól felhúzott halberd nem árt. Tegyél valamilyen port a fegyverre, és amikor messzebb van vágj hozzá tűzbombát is. Ha egyet legyőztél akkor utána a másik már semmiség, bár annak amúgy is sokkal kevesebb az élete alapból. Ha nagyon nem megy akkor ember alakban idézd be Solaire-t, ő majd segít. Egyébként arra ne vetemedj, hogy letörlöd a játékot, mert másnapra úgyis újra felrakod :DDD Így szokott ez lenni. Volt aki 4x telepítette újra :D
  • wedge31
    Első végigjátszásra vagy halberd vagy pyro, ezzekel lehet legkönnyebben haladni és a legfontosabb, hogy mindig szánj idöt az új ellenfelek elleni gyakorlásra, bossoknál meg mindig idéz segitöt.
    A bk mozgása is kiismerhetö mert mindig ugyanazt csinálja.
  • benőmenő
    Nem jött be, értjük.
    Ha majd megnyugodsz akkor veselkedj neki, esetleg nézz végigjátszást, vagy hagyd az egészet.
    Egyébként ha egyszer ráérzel a harcrendszerre talán észreveszed azt is, hogy a legtöbb helyen 10 percenként bonfire van, az ellenfelek respawnolása pedig később pont, hogy könnyítés ugrade alapanyag és lélekfarmoláshoz.
  • JethroHUN
    Mert szerinted ez így kurva nagy fun? Akkor neked valami gondod van...
    Miért nem lehet volna belerakni azt pl, hogy 1 humanity-ért felkelhetsz (kevesebb HP-val) ahol meghaltál? Mert ez így kibaszott nagy szemétség, hogy egyszer, CSAK 1x bekapok egy ütést, és vége... lehet előröl kezdeni.
  • Fletley9
    Ilyen hozzáállásal nincs is. Töröld le és játsz valami DMC-t vagy van most Castlevania pc-re.
  • JethroHUN
    Kurvára elegem van ebből a játékból... leszarom nyomom be trainert bossokhoz... Kibaszott black knight is egy vicc, csak parryval sebezhető. Ez eddig oké, de bassza már meg, 10x megöl amikor már csak 1x kéne hozzáérnem és kifekszik... Nagy kardosat meg úgy ahogy hagytam a fenébe, na ő tényleg nevetséges, hogy 360°-os aoe támadása van, hiába ugrok el, fordul utánam (vágás közben min egy kibaszott aimbot.

Ne nem lenne ekkora nagy szopatás az ha meghalsz... akkor nem bosszantana ennyire. De így értelmetlen. Meghalsz: 1) elveszted az összes XP-t ami a pénz is... 2) hogy vissza kapd, vagy akár vissza juss oda ahol meghaltál, MEGINT elölről neki kell állni kinyírni azt a 10000 mobot... kurvára semmi értelme nincs....
  • Ryder7
    a videóban vagy 3-4 különböző módon mutattam meg, hogyan lehet megölni. persze én se igy csinálom, csak igy mindenki válogathat. és teljesen egyet értek veled, simán le lehet ütni, csak azért "vissza a malachoz" mert az előző videóban azt mutattam meg hogyan lehet átszaladni még mielőtt bezárnák a kaput.
  • Seth
    Én is koponya itemmel szoktam, magam alá dobom a hídról, alámér aztán ráugrás, vége. Ennél egyszerűbb nem is lehetne. Meg a tréning felirat is emiatt van éppen ott, hogy az a koponya arra való,hogy közelebb csald az ellent
  • Laza
    "vissza a malachoz "

Micsodaa? :) Azt a malacot simán lehetett ütni a legelején ... vagy megdobáltad fentről firebombbal (mindig fel voltam tankolva belőle, még a templomi nagy pajzsos fekete knightot is simán lehet vele ölni), vagy a lépcső aljához kellett csalni és onnan pár lépcsőfokról ráugrálni a fejére ... illetve az ott lévő kis 'tábortűz' is sebzi :)

A videó meg érdekes ... ennél macerásabban már neki sem lehetne állni a malac gyiloknak ... az a koponya dobálás ......persze nincs ezzel baj, csak kár hogy a videó oktató/segítő jellegű akar lenni, 'hogyan öld meg' ... hát inkább ne így :D
  • benőmenő
    A templom környékén szereztél egy halberdet, azt a kovácsnál upgradelheted és ha van elég shardod és lelked hamar lepipálja a drake swordot is.
  • MerlinW
    Nincsenek itt szintek:) SL1-en is le lehet őket verni, csupán úgy tovább tart. Mindennek a kulcsa a helyezkedés és türelem. Egy boss-nak sem szabad nekiesni. Táncolj velük, figyeld meg a mozdulataikat, térj ki a támadásaik elől, majd ha ez megvan marékra fogod a fegyvered és ütsz egyet, max kettőt, attól függően mennyi időd van a boss következő támadásáig. Majd vissza pajzsra és védekezés, s így tovább. Ez minden boss-ra igaz a játékban. Ez nem tankolós játék, hanem taktikus, "mozgós":)

Ha nagyon nem megy, íjjal megszerezheted a Drake sword-öt a sárkány farkából, azzal egy perc alatt leverhető mindkét vízköpő.
  • Ryder7
    megidézed Solaire-t, sokat tud segiteni. de a taktika az, hogy elcsalod az elsőt - amikor annak a felére megy az élete akkor jön a második - minnél közelebb a bejárathoz, és igy tudsz egy kis időt nyerni amig hozzád ér a második.
  • JethroHUN
    Az első harangot ahol kettő ( ! ) rohadt erős szörny jön a tetőn? Mégis hogy fenébe? hányas szintet kell oda menni? 100? Mert a videóba a 5 ütőséből leveri mind2őt... én sebzek rajta 60-a max...
  • Ryder7
    A sárkány ha jó helyre állsz lejön, van róla videóm, hogy kell kikerülni, ugyan igy lecsalod, csak nem szaladsz el hanem támadod.

Az OP démon zombi ninják (szerintem lower undead burg hollow thief-jeire gondolsz) ellen pedig lassan haladsz, ha tudod egyessével ölöd meg őket, ha nem tartsd fent a pajzsod és amikor tudsz akkor üss csak egyet egyet.

A Csontvázakon át tudsz futni, de egy divine fegyver sokat segithet. Ha arra mész kötelező a divine fegyver, mert akkor később a csontvázak mindig fel fognak kellni.
  • benőmenő
    A sárkányr majd nagyon sokára, a többit meg majd ha már megkongattad az első harangot. Utána mehetsz a nem is olyan OP ninjákhoz :)
  • JethroHUN
    Hogy a fenébe lehet megölni az a kibaszott sárkányt? Folyamatosan a tüzet fújja... megállás nélkül... és mi a franca már azok a hihetetlen OP démon zombi ninja ellenfelek a lenti városrészben... nem beszélve a kezdő területen lévő csontvázakról... kibaszott vicc.
  • Ryder7
    Bár sokatoknak nem kell már gond legyen, de emlékszem, hogy amikor én kezdtem a játékot majd csak nagyon OP-sen tértem vissza a malachoz Undead Parish-ban.

• Ryder7
    goddamnit azt hittem, hogy jött ki új DSFix xD
  • benőmenő
    DSFix 2.0.1 changelogból:
    "People are also reporting some stability problems and physics issues since the patch, but I’m not sure those are related to DSfix. On the bright side, it seems like in addition to fixing the stereo downmix, the patch also somewhat reduced the CPU load of the game."

• Tinman #7774
  • wantonly
    Nah, elértem a Manus-hoz. Csinos. :)

Nem volt könnyű, de megholt elsőre... Béke poraira.

Azért van még felfedezni való. Kár lett volna kihagyni, nagyon ütős a kiegészítő.
  • wantonly
    Ezeket a helyeket már bejártam, nagyon úgy néz ki, hogy "csak" a komplett DLC maradt ki.

Persze ebben a játékban simán előfordulhat, hogy ez-az mellett még elmentem, bár igyekeztem mindent felfedezni.
  • Zozo0122 #7771
    Na várj csak simán lehet, hogy még a DLC-n kívül is van pár helyszín amit kihagytál...

Ash Lake megvolt Blighttown alatt?
    Painted world Anor Londoban a festményben?
    Undead Asylumba visszamentél?
  • Tinman #7770
    30 óra a kukimat ám azt :-D

Még a legkivesézősebb Tinman tempóba is maximum 6-7 óra a DLC, megteremteni az odajutás körülményeit meg max 1 óra.

Persze, ha a multis részen is próbálkozol ott, akkor lehet 1000 is :-D
  • wantonly
    Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

Tinmant is lesokkoltam. :D

Nem gondoltam, hogy ebben a játékban még egy DLC-t is így kell aktiválni. Megnéztem az inventory-ban, a medál nálam van, de nem engedte használni, így nem foglalkoztam vele. Soha nem jöttem volna rá, hogy ezt így kell. Most már értek mindent.

30 óra?? Én balga meg még azt hittem végigjátszottam. Vissza is töltöttem a korábbi mentést, az NG+ akkor még várhat.

A segítséget köszönöm! :)
  • MerlinW
    Duke-ban van a medál, Darkroot-ban a portál. Lásd a videót., majd további kellemes ~30 órányi Dark Souls-ozást:)
  • Tinman #7767
    A legőszintébb tisztelettel mondom:

OH

MY

GOD

^^
  • wantonly
    Nem tudtam, hogy külön meg kell nyitni. Ezzel?

Nem rémlik, hogy lenne nálam ilyen tárgy, de utánanézek rögvest.
  • Seth
    Te még magát a DLC úgymond dimenzióját sem nyitottad meg :D A sima DS területeken hiába keresgélsz
  • wantonly
    Bocsánat, hogy értetlenkedek, de ahol kezd srác a videóban az egyáltalán nem ismerős, én biztos nem jártam erre. Ahogy olvasom még van egy rakás hely, ahol nem jártam, Royal Wood, Oolacile Township - gondolom ez utóbbiból kell eljutni a Chasm of the Abyss-ba, ahol van ez a Manus, de szintén nem tudom hol van és fogalmam sincs, hogy hagyhattam ki. És van ez a Knight Artorias, akit ezek szerint szintén nem öltem meg, mert az ő halálával nyílik meg az út? Már nem értek semmit. :D
  • MerlinW
    A játék egyik legjobb harca:) Itt egy videó hogy jutsz el oda.. Egyékébként a DLC utolsó boss-a, nem tudom, hogy maradhatott ki, lényegében odavezetnek a bonfire-ök.
  • wedge31
    Chasm of the Abyss
  • wantonly
    Ezt láttam, de itt hol írja, hogy hova kell menni? Nem értem.
  • wedge31
    Pedig ott van a wikin.
  • wantonly
    Mint kiderült kihagytam egy boss-t: Manus, Father of the Abyss

Hogy kell eljutni arra a területre? Utánaolvastam, de nem jöttem rá.
  • Ryder7
    Ha offline módba játszol, akkor is hasznát veheted a szövetségeknek, csak akkor szörnyekről kell farmolj PvP küzdelem helyett. Különböző hasznos cuccokat tudsz megszerezni ha szinteket lépsz a szövetségekben. Forest Hunter-nél, nem tudsz szövetséget lépni, oda amiért megéri belépni az a Darkwood Grain Ring, a Way of the white-nak semmi értelme. Leginkább csak varázslatokat kapsz a szövetségekből, Darkwraith-eknél kapsz armort/fegyvert és gravelord-nál is talán valami fegyvert, mert a path of the dragon-nál.

NG+-ban minden ellenfél erősebb, elveszted az Orange Charred Ring-et és a Covenant of Artorias ring-et, valamint a repair, és a két upgrade-es cuccot, a warpolási lehetőséget és kb ennyi. Ezeket újra meg kell majd szerezd.
  • MerlinW
    Csak emberi formában lehet idézni. A szövetségek szintjeihez pedig olvasgasd a DaS wiki-t.