Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Sziasztok. Már hónapok nem játszottam a játékkal s akkor sem túl sokat. Most úgy döntöttem, ha kellõen elég magyar/idézhetõ partnerre lehet számítani, akkor most megvenném a játékot.
Azt jól tudom, hogy a Dark Souls 2 csak jövõ március felé jelenik meg? Ráadásul most csak 10 euró lenne😛
Plusz örömmel látom, hogy van magyar ismertetõ, mert az sokat dob a játék megértésén. ( Noha valamikor az elõdjét a kiplatináztam Ps3-on)

sziasztok, lenne egy kérdésem:
Ha megölöm a boltost Dead Burg-ban akkor õ halott marad N+ -ban is?

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

davidka003
A raw a nyers fegyver. Gyengébb, mint a normal.

Fire -chaos között annyi a különbség, hogy a chaos az skálázódik a humanity-vel. De igazából csak akkor éri meg ha folyton 10 humanity-vel rohangálsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

én még csak a játék elsõ harmadáig juthattam el, azt hiszem a legmagasabb fegyverem az alabárd +10 normal és egy +8 spear raw

bár ha jól látom akkor a raw könnyebben fejleszthetõ, de csak +10-ig

a divine-occult gondolom a holy-evil ellenpárja

a fire-chaos-ról lövésem sincs mi lehet a különbség

és ua. a magic-enchanted

meg tudja mondani vki hogy mi a különbség a

normal - raw

fire - chaos

magic - enchanted

divine - occult

fegyverek között ?

Laza
Visszavonom ... az Old Hero egyáltalán nem nehéz, megint egy halál könnyû boss ... konkrétan nem hogy megsebezni nem tudott, de nem is látott, azt se tudta hol vagyok 😄
Kicsit fáradt voltam valszeg a múltkor, csak beszaladtam hozzá.

Most felkaptam a Thief gyûrût és konkrétan azt sem tudta hol vagyok, csak hadonászott.

Az eddigi világokban is a 2. boss után nagyon hamar jött az utolsó, na de itt konkrétan a boss szobájából nyílik, ennyire közel egyszer sem volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

na, most fejeztem be a 100. videót. tényleg szuper volt, mindjárt felrakok egy új win7-et és folytatom ahol abbahagytam pár hónapja.

köszönjük/köszönöm Tinman, a végszóra reagálok most.

tényleg nagyon jó hogy elkészítetted a végigjátszást, a te és Laza hatására fogtam neki a DS-nek úgy január környékén, és elsõre, sõt másodikra is abbahagytam azzal hogy ez egy szar. sõt, egy fos....

de csak nekigyürkõztem, a technikai nehézségeket Laza útmutatásával, a játék megértése a videóiddal sikerült, anélkül simán letöröltem volna 3x is a picsába,

az elsõ 10-15 óra játék teljesen magábaszívott, miután kitapasztaltam a játék szerkezetét, múködését, a fejlõdési rendszert. a csaták és a helyszínek változatosak és nehezek, meg persze tele van jobbnál jobb zenékkel és sötét humorral. az ügyességi részek is jók, lehet jókat káromkodni mikor elbaszom, de anélkül meg hiányozna vmi a játékból

a bossharcok elég húzósak, amikor megvolt elsõre a grappling démon vagy mi a fene az a krokodil fogas izé, persze két segítõvel, akkor percekig ujjongtam örömömben 😊

sztem nagyon sok a felszerelés a játékban, olvastam olyat hogy vki hiányolta hogy kevés a páncél például. én nagyon hamar lementem a katakombákba, oda a stone armor nagyon jó, alig sebeznek a kisebb csontik. elõtte kell a havel gyúrújét megszerezni, az se piskóta harc alacsony szinten

kár hogy a démon souls nincs pc-n, de talán ennek a második része majd kárpótol mindenkit

még 1x köszi mindenkinek a biztatást, és egyúttal üzenem azoknak a nyomi lúzereknek, akik több online magazin tesztrovatában agyonfikázták a játékot, hogy akkor inkább oblivionozzanak, cheat über karddal god módban....

<#wave>

Ryder7
köszönöm.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

hát figyi, ha ezt szeretnéd :

sztem nem túl jók a poénjaid. pontosabban beszúrsz egy csomó felesleges dolgot, amik nem is túl jók, és az lerontja. picit mintha erõltetett lenne, hogy minél többet beszélj vagy kommentálj eseményeket. felesleges, sok minden úgyis látszik a képernyõrõl

nem mondom hogy minden rossz, de sztem a kicsit kevesebb duma sokkal több lenne. tulajdonképpen lehetne jó is, viszont ahhoz javítani kellene a dolgon,

az "idétlen röhögcsélést" és a "annyira beleélem magam hogy visongatok"-ot mellõzni kellene

ha csak saját szórakozásodra készíted a videket akkor oké, ha késõbb is szeretnél még játék video végigjátszást készíteni, mármint olyat amit SOKAN végig is néznek és élveznek, akkor ezeken kellene változtatni SZTEM.

persze ez az én véleményem, lehet másoknak másképp tetszik, lehet temperamentum és korosztályfüggõ isl ne akarj mindenkinek megfelelni, van aki BMW-t, van aki Mercit vagy Audit vesz, pedig mindegyik nagoyn jó autó

nekem Tinman videója nagyon bejön, épp most nézem a 95-ös végigjátszást. élvezhetõ a nyugodt hangja, és jó poénokat is mond. lehet inkább ebbe az irányba kellene neked is elvinned a dolgot, legalább kicsit. mert igazából ÖSSZESSÉGÉBEN rossz az amit te csinálsz, pedig vannak benne egészen jó elemek is, tehát lehetne jó

másképp kellene összerakni

Ryder7
Nekem például nincs konzolom, de én attól még nagyon kiváncsi voltam Kazmieras Demon's Souls végigjátszására és a hangjára is.

Egyetértek veled, mindenkinek a kedvére tenni soha nem lehet, nem is ez kell legyen a cél.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Tinman
Akinek nincs konzolja, azok közül sokan nem kíváncsiak a hangomra, meg a szövegemre, így ha csak morgok félhangosan, olyankor nagyobb balanszot kap az ingame hang a sajátom ellenében.

Olyan is volt már aki közölte, hogy azért nem nézi, mert a gameplay jó, de nem érdekli a véleményem. Mindenkinek a kedvére tenni soha nem fogsz, ez az 1 ami biztos ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ryder7
nyugodtan össze lehet törni a lelki világomat, azért csinálom a videókat mert élvezem.

De ha már "összetöritek", legalább annyira legyetek felnõttek, hogy valami okot, épitõ jellegû kritikát is hozzáfûztök, nem csak annyit, hogy "szar vagy. please die."

Harag nélkül Tinman, a videódban amit linkeltél szerintem halk voltál, és azt tudom ajánlani hogy vagy a játék hangját vedd lejjebb ingame vagy a mikrofonodat boost-old. inkább elõbbi.

Ízlések és pofonok! Nekem tetszenek a kommentárjaid. Kicsit lehetne összeszedettebb, de jó irányba haladsz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Laza
"jobb szeretem a férfias/felnõttes "dögölj meg te állat Taurus démon" stílusú kommentárokat"

Pf, ettõl lesz valami 'férfias'/'felnõttes'? A mai fiataloknak érdekes elképzelései vannak errõl a világról 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Mondjuk mikor itt jártam még elég alacsony voltam, a Tower Knight után mindig erre jövök, Nekem ez a kard közel nem sebzett rajta ennyit, és a rajtad lévõ páncél is egy másik világban van 😊

A staminámat simán leverte, de nem is kellett nagyon szarakodjak vele, mert kb 1 perc után beakadt, onnantól már mindegy volt 😊

De azért gz, nem tûnik bonyinak, videón még lassúnak is látom ... azért a jobb sebzés és hogy a pajzs bírja csak jó dolog 😊

Tinman
Legnagyobb tisztelettel mondom, hogy kérlek szépen benneteket, hogy ilyen ügyben ne bántsuk a másikat. Egyszerûen ami nem tetszik, azt átugorja az ember és nem nézi. Imprózni nem is olyan nagyon könnyû ám.

Egyébként sok egyéb dolog mellett, még az a jó a youtube-ban, hogy lehet komolyan is csinálni, meg amatõr kocamalac módra, mint ahogy én is... tõlem senki nem várjon el semmit, mert nem azért csináltam/csinálom. Nekem ebbõl kb. 3 év múlva lesz talán 20.000 Ft-om, ha egyáltalán valaha is elérném azt a limitet.
Nem célom és nem is érdekel.... ha célom lenne trollkodnék végig és válogatott káromkodásokat engednék meg magamnak. Nem az én stílusom, nem köpöm magam szembe. Ok, néha jól esik picit kacérkodni, vagy ironizálni, de 99.9%-ban NEM gondolom komolyan, nem célom vele bárkit is megbántani.

Soha nem írom le mit mondok, sõt, soha nem is készülök fel rá egy picit sem... jön, vagy nem jön és akkor sokat hallgatok. Amatõr (se) vagyok? És? Who cares? Sokkal inkább csinálom a majdani gyermekem számára sem mint, hogy BÁRKINEK is megfeleljek.

Részemrõl én annak örülök, hogy Ryder7 Dark Souls-ozik. Terjessze csak az igét a maga módján, ahogy neki tetszik... a lényeg, hogy terjeszti :-)

Ne feledjétek hol vagyunk mi James Rolfe-hoz (AVGN) ezen a téren? SEHOL! De még a kanyarba se, de ettõl még a legkezdõbbnek is ott a helye a youtube-on, hiszen sokaknál ez az önmegvalósítás egy picike eszköze, mindenkinek joga van használni.

Szóval, gyerekek tényleg: Peace.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#wow3> hagyjuk szegényt, biztos lesz azért akinek tetszik az õ végigjátszása..... nem kell összetörni teljesen a lelkét ilyenekkel <#ejnye1>

MerlinW
Nálam a rakétacsapatos gügyögés alatt pattant el a húr. Egy erõteljes ALT+F4-el zártam a böngészõt, arcomat kezeimbe temettem, úgy ültem pár másodpercig, majd lementem egy doboz sörért, s azzal ki a kertbe. Felnéztem az égre és elgondolkodtam az életrõl, a világmindenségrõl és a mindent érintõ végsõ kérdésrõl. Az válasz ugyan még mindig negyvenkettõ volt, mégis most valamire mintha nem kaptam volna választ...

[merlinw.org]

Ryder7
jól van, a kommentárom rettenetes. de miért?
három percet néztél egy 27 perces videóból egy Dark Souls gameplay videóból kommentárral. három perc alatt, hogy akarsz poénokat találni?

kérlek uram, csinálj jobb kommentárt saját Dark Souls videóhoz és akkor majd beszélünk.

davidka003: én személy szerint jobb szeretem a férfias/felnõttes "dögölj meg te állat Taurus démon" stílusú kommentárokat, azért nézek/csinálok inkább olyanokat.

davidka003
Tinman hangján érzõdik a gyermeki rajongás. Azért nagyon jók a videói. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

a kommentárod vmi rettenetes. tinman legalább értelmesen beszél meg vannak jó poénjai is... kíváncsiságból képes voltam az elsõ 3 percet végignézni/hallgatni ebbõl<#levele>

Ryder7

Ezt csak igy csendben itt hagyom...

Ryder7
oda kell bemásolni a DLL-eket és az ini fájlokat ahol a data.exe van. abba a mappába. aztán a dsfix.ini-t kell szerkesztgetni.

csoki egy olyan kérdésem lenne hogy a data nálam egy exe hogy kellene belerakni a fixet? nem értek hozzá sajnos valaki valami videót v leírt segítséget kénék köszönöm :S
Tinman
Azigaziférfi így nyomja le a Flamelurkert-e!

8:23-tól

Laza
Egyre jobba érzem, hogy a Dark Souls egy sokkal jobban megtervezett és összerakott játék, mint a Demons Souls 😊 HA ilyen szintû a fejlõdés minden résznél, akkor a DS2 brutál elsz 😊

Azért a balansz is el van kicsit cseszve ... legalábbis van olyan világ, amin végigmegyek, mint kés a vajon, és van olyan, ami halálra szopat ... aztán van ahol a szopatáshoz meg tök pite boss van ... van ahol meg nem 😊

Most végeztem az 5. világgal (Valley of Defilement), komolyan mondom, az össze boss gyerekjáték volt ... egyedül a második pályarésze volt borzasztó, de az is egyszerû, ha megszerzed a Thief ringet (hogy ne vegyenek észre a bazi nagy buzogányosok).
Elõtte a 3-at pucoltam (Tower of Latria), a 3 bossból kettõ nagyon egyszerû, a nehezebbhez is pikk-pakk oda lehet szaladni ha meghalsz.
A 2-ik rég kipucolva, mondjuk ott egy boss volt problémásabb ... azaz lett volna (Flamelurker), ha a nagy csontok között nem akadna el, és nem lehetne agyonverni (és ez mindig bejön, amikor anno a PAL-t kipróbáltam ott is uez volt).
Az 1. világ még nincs befejezve, a 3. boss után onnan kijöttem ... most éppen a 4-ben vagyok, az elsõ bossig no problem, na de ami utána jön? Komolyan mondom, a következõ bosshoz vezetõ út halál, azok a lövöldözõ ráják állandóan felidegesítenek ... és a második boss sem egy egyszerû teremtmény, egyszer bementem hozzá, de nem volt már türelmem szarakodni vele fél órát 😊

Majd ma, de tuti kipróbálom a Thief gyûrût, hátha a buzi ráják akkor nem lõnek rám, mert kiba idegesítõõõõõõ ...

Aztán lassan vége a játéknak .... 😊

Laza
Fent a Wiki linkek, minden le van írva róluk.

Ryder7
összeférhetetlenek. mármint vagy az egyikbe vagy vagy a másikba.

leginkább annyiban különböznek, hogy bizonyos cuccokat kapsz tõlük. és egyes itemeket csak bizonyos covenantokkal használhatsz. jó szórakozás, vesd bele magad mélyebben a covenantokba.

még csak úgy az elsõ negyedéig jutottam el, sajna abbahagytam a múltkori fellángolás után. de telepítve van, szal bármikor folytathatom

kérdésem az ,hogy a covenantotkról mit érdemes tudni ? van valami kizárás, összeférhetetlenség közöttük ?? hogy kell teljesíteni a küldetéseiket ?

Laza
Meg most már tudsz teleportálni bizonyos bonefire-k között ... a legfontosabb! 😊

davidka003
Hát a Darkwraith Covenant elérhetetlen lesz. Nem tudsz csatlakozni hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LaposElem
Köszi, azt nem tudtam, hogy esetleg van e olyan dolog ami az aktiválás után esetleg elérhetetlen lesz. Köszi a választ.

:)

davidka003
O&S után van igen. Annyival jár, hogy megnyílt pár átjáró és arra kell majd menni ha végig akarod vinni a játékot.

LaposElem
Oda mentem a Kingseeker Frampt (Firelink shrine-nél), megetetni a fölös cuccokkal, erre bekapott, és levitt valahová. Ott meg a Lordvesselt a helyére tettem. Ennek Ornstein és Smough után kellett történni, vagy késõbb? Mivel jár? Láttam megnyílt pár átjáró, mást még nem tapasztaltam.

Laza
1-2 hete 1700Ft volt az Amazonon ... az volt ám az akció 😊

Van olcsóbban is😊 Akciósan 15 euro.

http://www.greenmangaming.com/s/hu/en/pc/games/action/dark-souls-prepare-die-edition-eu/
davidka003

Tinman
Prepare to die edition BÁRMILYEN platformon = tartalmazza az Artorias of the Abyss DLC-t.

Amelyik nem PTDE, az nem tartalmazza.

PC-n kizárólag olyan jelenet meg, akár digitális, akár dobozos formában mely tartalmazza a fentebb említett DLC-t.

közben eszember jutott hogy a PC-s prepare to die edition már tartalmazza a DLC-t, jól emléxem ?

ezt találtam legolcsóbbnak :

http://www.supergamer.hu/dark-souls-prepare-to-die-edition-p-205725.html

pc-n is megjelent a videóban említett DLC ?

LaposElem
Ornstein és Smough - Pipa
Kb 15-18 halállal, de megvan. Annyira ráizgultam a csatára, hogy izzadt a tenyerem mint állat (értelmetlen halálok sokaságát szülve ezzel).
Itt be is fejezem mára, holnap csapatépítés, és kell a sikerélmény, hogy kibírjam.

Ryder7
nekem is ott dobta mindig ahol Tinman-nak, lehet az is hogy rare drop és randomra megkaphatod, viszont megtörténhet az is, hogy akkor is megkapod az utolsó mimicnél ha eddig nem kaptad meg.

Solid Snake
Calász <#hehe>
Tinman
8-9x toltam végig, 8-9x itt MINDIG dobta (11. perctõl!):

PC-n, XBOX360-on és PS3-on is!

Laza
Lehet nálad így volt, ez nem vonja senki sem kétségbe ... de ettõl még nem biztos, hogy általános érvényû.
Elnézegetve a netet, a tapasztalatokat és a (videós) tutorialokat, nem mindenkinél mûködik feltétlen úgy, mint nálad 😊

davidka003
De ezt még senki nem írta a neten. Szerintem pár millió játékosnak csak feltûnt volna, fõleg, hogy sokan tényleg felszednek/megölnek mindent.

Tinman
Drop = esik

Valóban esik.

Mindent elhiszek nektek, de kérlek, ti meg azt higgyétek el, hogy akárhányszor is játszottam végig a játékot, akármilyen státuszban is voltam, ha az ÖSSZES mimic-et megöltem és a Duke A.-ba az utolsó mimic-hez is odaértem, megöltem az MINDIG, kivétel nélkül dobta a ládás fejfedõt.

Volt olyan végigvitelem, hogy több darab is volt nálam, az NG+-ok miatt.

Soha semmilyen más mimic nem dobta (nekem!), de az ott MINDIG, ha leöltem elõtte a társait.

LaposElem
😊
Akkor nem ritka, nem baj. Örülök neki.
Ma este jön az Ornstein és Smough. Kicsit izgulok 😊

Ryder7
eddig én is úgy tudtam, hogy akkor kapod meg, ha meghalt az összess Mimic az alajátékon belül, de a Wikik nem ezt irják.