10203
-
Umakabula #7836 Már rájöttem. :) -
Umakabula #7835 Véletlenül megütöttem Siegmeyer of Catarina-t valamit lehet csinálni, hogy ne legyen ellenséges? -
#7834 Fegyver fejlesztések eredménye. (Kattints a nevére)
A nehézfegyverek értelemszerűen lassúak, de nagyot ütnek, míg a könnyebbek gyorsabban ütnek kicsiket.
Farmolni ott még nem szükséges, viszont később észre fogod venni hol érdemes:) Továbbá lesz majd egy kovács (Andre) akitől vehetsz shard-okat lelkekért. -
Umakabula #7833 Köszönöm! -
#7832 1. Ha megvan hozzá a megfelelő minimum stat, akkor utána gyúrhatsz rá bármennyire, nem fog gyorsabban csapni. Szóval nem.
2. A kovácsnál... az első kovácsot a templom közelében találod meg (ahol a bell gargoyle-ok vannak).
3. A bossok lelkeit meg a másik kovácsnál, Anor Londo-ban tudod fegyverré kovácsolni. -
Umakabula #7831 Hello!
Nem rég kezdtem a játékot, és még nem tiszta minden, ezért lenne pár kérdésem.
Black Knight Sword-ot használok, de kicsit lassúnak tartom a támadásokat lehet ezen valahogy gyorsítani pl. növelem a dexterity-t vagy a strengh-et? Hol lehet hozzá farmolni/venni a fejlesztéshez dolgot, megéri e egyáltalán?
A Boss-ok által dobott soul-okat hogy lehet fegyverré alakítani (Soul of Quelaag, Soul of the Moonlight Butterfly)? -
#7830 Arra válaszoltam:) Egyikbe sem kell, de mindegyikbe érdemes, legalább megnézni mivel jár a dolog. Én rendszeresen váltogattam a covenant-okat, végül egyikben sem maradtam:) -
#7829 A készítők is látták mennyire random az a "csata" , úgyhogy ennyit segítettek -
#7828 Igen. Normális. -
#7827 Ha még nem léptél be oda, Firelink Shrine-on a dagi cleric-nél, aki a miracle-öket árulja be lehet lépni egy covenantba.
Más:
Bed of Chaos sikerült második próbálkozásra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként az normális, hogy elsőre a 2 szélső cuccot ütöttem ki, majd meghaltam, aztán amikor visszamentem már csak a középsőbe kellett beleütni? -
#7826 Gondolom arra célzott, hogy melyik covenantba érdemes belépni :) -
#7825 Sehova sem "kell" belépni. A kasztok ebben a játékban pusztán a pontelosztásban különböznek, minden kaszt tud használni mindent, mindennemű hátrány nélkül. Elvileg már a második boss-hoz tudsz idézni segítőt. A pajtásod addig játszhat veled, amíg az adott terület boss-a meg nem hal, utána eltűnik. -
#7824 Cleric ként melyik cuccba kell belépni? És hogyan? Melyik a legkorábbi pont, ahol tudunk menni haverral coopban? -
#7823 Nem nagyzolásból, de az én kollekcióm egy "picit" durvább :-D
Ellenben még nem érzem teljesnek... ha 100%-os lesz, jelentkezem -
#7822 Én szívesen megnéznék egy bemutatót a te beleélős hangoddal de kicsit szemétségnek érezném, hogy csak ezért bontsd fel. -
#7821 Lol... szóljatok, ha erre igény van. Hetek óta itt rohad a polcon ;-) -
#7820 Dark Souls: Prepare To Die Edition Steelbook Unboxing! -
#7819 Akiknek nem megy a mouse fix, az előző verzió fájljai letölthetők innen. -
#7818 DSfix 2.1. -
#7817 A fegyver témához:
A Halbred szerintem a legjobb kezdőfegyver a nagy hatótávolsága miatt, nekem nagyon sokáig elég volt, persze teljesen feljavítva és még PvP-ben is elég jól megvédtem magam vele az elején. Szerintem jobb, mint a Drake Sword.
Utána jött a Black Knight Halbred egészen a játék végéig, bár kipróbáltam sok mindent, ezzel sebzek a legtöbbet az ellenfelek nagy részén, nagy a hatótávolsága. Bár csak egyféle támadásban használható igazán és nem valami gyors, de szinte az összes Boss-t ezzel öltem meg. A Knight-ok úgy hullanak, mint a legyek. Ha betalálok megtántorodik az ellen, PvP-ben is. Betámad, rácsapok egyet, mozdulni sem tud, még kettő és vége. Minden az időzítésen múlik.
Ezen kívül a Quelaag's Furysword amit még használok, de nálam 10 humanity-vel sem sebez annyira sokat, viszont gyors és jól néz ki. :)
A Claymore, Zweihander nekem nem tetszik. Utóbbiból divine fegyvert csináltam a katakombák alatt, amíg éltek a nekrók, de amúgy nem használtam.
Aztán lehet, hogy nincs igazam és vannak jobb fegyverek, de nekem ez a tapasztalatom. Még néhányat kipróbálok majd kifejlesztve. -
#7816 dsmfix-et öli meg, illetve dsfix-ből pár dolgot - nem mindent - mint az fpsunlock, stb. -
#7815 tényleg update-el a Steam magától? :D
azért furcsálom, mert Merlin azt mondta, hogy megöli a DSfixet, nekem még megy:D -
#7814 Steam updatel magától ;)
Ha 30 alatt szaggatva akarnék játszani, akkor konzolom lenne. -
#7813 én 15 frémmel megyek mindenütt xD vagy még annyival se :P
nem értem, mit mondja mindenki az update-okat, én nem töltöttem még le semmit, pedig ma is DS-eztem :D -
#7812 Viszont még nem biztos, hogy van repair nyavalyája, illetve a dexes fegyverekhez én úgy vettem észre, hogy több fifika kell.
Egy strength beállítottságú kari meg odacsap és ott nincs kérdés. Tudom, hogy nem preferálja a lassú fegyókat, de kezdésnek azok jóval egyszerűbbek.
Egyébként merem remélni, hogy a fejlesztők a gfwl kiírtása végett gyártják olyan serények a patcheket, mert a jóvoltukból nem működik az fps unlock, így kényszerűen parkolópályára küldve nálam a játékot. (15 frémmel az menjen tomb of giants-be, akinek 2 anyja van) -
#7811 szegény fejed. blighttownba menni a depthsből... na az kihivás. bár, ha már lent voltál quelaag-nál, miért nem nyitottad meg az utat Firelink Shrine-ba? -
ratgab #7810 Szégyen szemre elmenekültem Blighttownból. Fő fegyverem a Broadsword +5 sajnos eltört Blight kellős közepén. Boss-ot alig sebeztem és úgy seggberúgott, hogy csak úgy porzott a karim segge.
Nagy nehezen kiszaladtam és most Depths-ben farmolom a shardokat és lelkeket. Feltápolom magam és visszamegyek, de feldugom a bossnak a kardom az biztos (ne képzeljük el inkább...XD) -
#7809 én ha jól tudom az első végigjátszásomban uchi-t használtam, és az a 80-as durability nem olyan vészes. meg ha elromlik nem olyan nagy dolog, pár száz lelkért meg tudod javitani. szép bleedje is van, kedvenc dex fegyverem. -
#7808 dexes: halberd, vagy valamelyik katana, str-es zweihander (ez a játék abszolút op fegyvere) A kezdő területen a temető végében megtalálod. -
#7807 Király vagy! THX! -
#7806 Mondjatok már valami fegyvert amit érdemes fejleszteni. Már erősen kéne valami pluszos cucc. Balder side sword nem nagyon akar ki esni... a drop rate növelő gyűrű nélkül.
Uchigatana? 80-as dura-va baromi gyorsan széttörik szerintem.
Vagy érdemes lenne vmeik speart +10 ig? Mert lehet belőle csinálni Dragon Slayer Spear-t csinálni.
Én nagy kardokat nem akarok használni azok nekem túl lassúak és sok stamina egy lendítés.
Int-re nem nagyon akarok rakni, de pl a magic weapon buff nem lenne rossz. Amúgy a pyrot használom mert ahhoz nem kell semmi stat. -
Was #7805 fyi
http://www.parkablogs.com/content/book-preview-dark-souls-design-works-english-edition -
#7804 Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
-
#7803 Esetleg mehetnél dark root gardenbe szétnézni, fejlődni.
Természetesen a titanite demon-t és a hidrát egyelőre hagyd békén :D -
#7802 S ahogy nézem a dsfix-et is. (A patch online exploitokat javít, valamint a GWFL bezárása miatt a Steamworks cuccait) -
#7801 Kapcsoljátok ki a Steam-ben a játék automatikus frissítését. Kijött egy patch ami tönkrevágja a dsmfix-et. -
#7800 Senki sem mondta, hogy mindenkit meg kell ölni a játék elején aki él és mozog:) Black Knight-ot sem muszáj megölni sőt, a tornyosat nem is egyszerű. Az alagutas silver az nem vészes. Tehát ebben a játékban nem úgy működik, hogy amit meglátsz azt jól elvered. Megteheted ugyan, ha ügyes vagy, de nem feltétlenül okos mindenkinek nekiesni. Sokszor fogsz még arra járni a későbbiekben.
A sárkányt pedig majd akkor bántsd, ha minimum +5/+15-ös vas van a kezedben. Egyébként az is opcionális "endgame" boss.
Ez nem kólofdúti, hogy ész nélkül megyünk és ölünk:) -
Zozo0122 #7799 Azóta végigvitted már ?:DD -
Zozo0122 #7798 Jófelé mész irány a Capra:D Fogj egy tűzbombát és mikor belépsz azonnal dobd el előre randomra :D 10-ből 8x megöl 1 kutyát :D De ha nem az se baj a lényeg h pajzs azonnal fel és védd a Capra első csapását utána futás fel a lépcsőn :D Próbáld bevárni a kutyákat, azokkal végezz először akár csak bombákkal. Utána pedig a lépcső használatával a Capra fejére tudsz esni, vagy ha Te esel le előbb akkor amikor leesik kell neki 2-3 másodperc amíg feláll. Jah és kapd fel a legmagasabb stabilityvel rendelkező pajzsodat mer a Capra jó erőben van :D A gargoyleok tényleg nehéz bossnak számítanak szerintem is, de a Capra pl. könnyű. Menni fog az :D -
#7797 17x haltam meg azoknál a gargoyl párosnál. A kurva tűzzel van a baj... folyton abba haltam meg, felrepültek a levegőbe és aoe tűz... mint a sárkánynál védhetetlen. Még véletlenül se csinálta azt amit más játékosoknak YT-n, hogy egyik oldalról a másikra kezdi el fújni, hogy el lehessen szaladni.
Aztán megidéztem mind2 lovagot... jah fél perc alatt kinyírták mind2őt.
Most akkor merre kell menni? Nincs master keyem, elbasztam a karakter csinálást. Így nem tudok eljutni Havel-hoz Undead Burgba. Capra demon meg az ajtóba megöl. Az a két kutya az ótvar nagy csalás ott, meg az a hihetetlen kis hely.