Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
viszont érdekes volt, hogby belefutottam megint abba, hogy nem volt éppen 900 lelkem mikor beszéltem a pappal, pedig adott volna vmi küldetést, aztán meg már nem dobta fel a lehetõséget újra
[merlinw.org]
Hirtelen ennyit tudok, akinek le lehetne vágni a farkát, viszont Kalameet farka nem kell a Knight's honor archievementbe/trófeába.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
na, 2x jelent meg a lovag nekem, aztán soha többször +3000 lelket ad. a bandit,a thief, a priest és a mágus mindig a helyén van, Parish is csak 1x volt leölhetõ, de az õ esetében még érteném is a tárgyak miatt.
miért tûnt el a lovag ? már legalább 10x kinyírtam õket, korábbi végigjátszásomban is mindig megjelent ha jól emléxem
hanem ahol érem 😊
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
de elég gyakran lepnek meg hátulról is, vagy körbevesznek, vagy, vagy beakad vmibe a talajon, vagy nem lász a rossz kameraállástól vagy ilyesmi. akkor többször mentett már meg hogy gurulni próbálok az ilyen helyzetekbõl, vagy vagdalkozok, közben kap találatokat. és hogy mennyit jelent a páncél ? sokat. prbóbáljátok ki....
apropó, azt meg tudja vki mondani hogy azt honnan lehet tudni, hogy egy fegyvernek mennyi a leütése ? mert az ellene való védelem az a poise, pl a stone armor setnél ez már elég magas kezdetben. de a fegyvereknél nincs külön jelezve. vagy simán minél nehezebb annál jobban leveri az ellent a lábáról ?
másik, hogy honnét lehet tudni hogy hol vannak az invédelõs helyek, csak hogy össze lehessen szedni a cuccokat a kis ravaszdiktól. eddig egyel találkoztam a depth-ben. úgyhogy inkább most emberként járkálok mindenütt, de elég gyakran becsúszik vmi nyomi halál. tényleg ez a játék sava borsa 😊
Mikor mondták, hogy jön PC-re, néztem róla videókat. Mondom ez a szar? Minek jön, egy nulla az egész. Aztán elkezdte csinálni a végigjátszást és olyan 20-30 videó után mondtam, hogy ezt nekem ki kell próbálni.
Azóta már NG++-ban is végigvittem és kb 200 óra van benne. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A youtubeos végigjátszásaid nagyon jók elismerésem 😊<#eljen>#eljen>
Szépen aprólékosan játszol mint én, informálsz és miközben nézegettem õket újra kedvet kaptam a játékhoz😊 Most nincs rá idõm de hamarosan újra végig kell toljam...mondjuk nekem nincs szükségem útmutatóra a játékhoz mert már végigmentem rajta de öröm nézni komolyan<#taps>#taps>
Fel is iratkoztam szépen 😄 Bár olvastam, hogy nem a feliratkozások és egyebek miatt csinálod.
Úgyhogy a kezdõknek ajánlanám : nézzétek szépen Tinman videóit😊
A többieknek akik végigjátszást csinálnak sok sikert! És küldjetek privátban csatornalinket szívesen nézem mások játékát és megoldásait mert tényleg olyan sokféle karaktert lehet itt csinálni...😊
Pl. tegnap Capra démon legdurvább ütése is nem vitt le a staminából 30%-nál többet.
Arra mondom oda kell figyelni, hogy legyen fent a pajzs, esetleg nagyon ügyesen kerüld el a támadásokat, mert könnyen a tábortûznél találod magad😛
[merlinw.org]
Az út során talán ha 3 pókkal fogsz találkozni, meg pár szúnyogot kell lecsapnod. Amire figyelned kell, hogy mikor a gyökeren mész át, oldalról köpõcsövezni fognak, szóval ne nagyon állj meg nézelõdni.
Sok sikert!
a kõóriások még kemények, de 1vs1 -ben elég könnyû levágni õket. a bokoremberek csoportban elég kemények, 3-nál már futni kell mert oylan nagyot ütnek
eszméletlen jó a játék
vki írta hogy azok ua maradnak, szal akkor elméletileg egyre könnyebben legyõzhetõek, nem ?
Hellkite Dragon elmegy a ... 😛 Egyszerûen nem tudom levágni ebben az állapotában, szóval fel kell kapnom mindenféle fire res cuccot
aztán mész vissza összeszedni nagy önbizalommal, óvatosan hogy semmi nem történhet, aztán beüt vmi banális gebasz és pá lelkecskék 😊
ezt kapod érte : <#puszi>#puszi> <#puszi>#puszi> <#puszi>#puszi>
ha ezer évig élek se találom ki magamtól. furcsa volt hogy múltkor minden frankón mûködött, most meg hernyózott ahogy leírtam. a kritikus hibát az unlock fps = 1 okozta, nálam nem lehet átállítani mert egybõl fagy
fene se gondolta volna hogy egy Win7 Ultimate-nek nincs normális DirX9c-je települve alapból
furcsa hiba volt, megoldra, azóta már pár fõbosst le is kaptam délután
köszönet érte !
Most maxon van a Gargoyle halbardom, a pajzsom, Gargoyle sisakkal, ötös humanytivel merészkedek lassan lassan elõre. Azt hiszem most értettem meg a játék lényegét. NAGYON para 😄
5 humanity, 180 item discovery, és ha meghalok oda minden. Lehet ma este még keresztül ütöm a monitoromat 😄
Amúgy ahogy nézem, ennek a játéknak a terepfelépítése olyasmi mint a PS2-es Shadow Of The Colossusé. Egy terepen vagy lerakva, és onnan nyílik minden, és találd ki merre hogy mikor, és miért. Nagyon el van találva. Amitõl még le vagyok petézve azok a szinkronhangok. Mindig minden játékban szinte ugyan azok a szinkronszinészek full érthetõ normális beszédét kell hallgatni, itt full ismeretlen hangok, igaz érthetõen, de teljesen elmebeteg módon, néha lihegve, suttogva tébolyultan közlik a mondandójukat. Leszaroztam a játékot régen, nagyon kellemeset csalódtam most.
Shadow Of The Colossushoz hasonló játékot kerestem így hangulatügyileg, felépítésileg, és ez a játék hasonlít is rá. A japánok tudnak valamit vazz.
[merlinw.org]
korábban én írtam hogy mennyire tökéletesen fut nálam a játék és hogy mennyire jól lehet szerkeszteni az *.ini-t
na most az helyzet, hogy telepítettem egy friss win7-et (dotnetfx4.0, catalyst 13.4) tehát a rendszerrel nincs baj vélhetõen
tettem egy friss telepítést az SSD-re, mert az onnan korábban futtatott példányt nem indította ismeretlen kritikus hibával. gondoltam azért lehet ez, mert az installkor a regisztriben másik meghajtóra mutat az elérés (de nem, nem is találtam a progi bejegyzését ott) úgyis tudom mit kell csinálni alapon friss ds install a töküres SSD-re, aztán ment rá a DsFix + *.ini buherálása, aztán DsMfix.
ha a DSfix mappájában lévõ Dinput8.dll-t is átmásolom, akkor ugyanazzal a kritikus hibávan nem indul a játék mint amikor a régebben haszáltat akartam futtatni. ami önmagában is érdekes, mert arról játszottam egy csomót.
ha letörlöm a Dinput8.dll-t, akkor ugyan elindul, de mintha nem is akarna reagálni sem a DsFix-re, sem a DsMfixre. érdekes módon ugyanazon beállítások mellett amikor átmásoltam a korábbi példány 3 DsMfix fájlját, akkor egy ideig az ott beállítottak szerint mûködött az egérbill, de aztán nem. a DsFixet meg egyátalán nem hazsnálja, annyira rángat, pedig korábban gyönyörûen futott.
még a skip intro = 1 -re sem reagál, hiába állítom be. most már sokadjára próbálom többféleképpen, az eredeti installált *.ini-vel is, de semmi változás. a képernyõfelbontást tudom állítani, további érdekesség, hogy korábban ha bekapcsolatam a játékban az AA-t, akkor volt grarikai bug, most ez sincs, nem reagál
ezen felül nem állítom át az alapvetõ mentési lehetõségét a játéknak, tehát új betöltéskor a legutóbbi pihent tábortûznél kellene újraélednie úgy, hogy a pályán lévõ szörnyek a bossok kivételével újratermelõdnek. ez vagy így történik most, vagy ott jelenek meg újra ahol éppen abbahagytam, és a szörnyek is ki vannak irtva amiket legyõztem kilépés elõtt
AMD 7750 x2, ATi 7770, 2*2 GB ram
kérlek segítsetek !
Q&S harc vicces volt, mert jött hozzám 1 segítõ fantom, aztán rögtön 1 invader majd a boss elõtt még 1 segítõ😊 konkrétan agyonvágtuk õket...
Nekem itt csak az volt a gondom, hogy sokszor nem tudtam merre menjek, mert olyan messze voltak a helyszínek egymástól, hogy tuti 10-20 óra lett volna a kutatás😊
A videókban mindig a lehetõ legegyszerûbb megoldást igyekeztem bemutatni... ellenben félelmetes, hogy egyre többen vagytok, akik 35-40 óra alatt toltátok le elsõre a Dark Souls-t.
Nekem elsõre ZÉRÓ segítséggel kizárólag DRAKE SWORD-el 110 óra körül volt, de az is igaz, hogy én sokszor grindeltem, farmoltam, csak úgy élvezetbõl újra megcsináltam 1-1 részt, meg O&S harcnál elszúrtam vagy 6 órát a próbálkozásokra, mire megfeküdtek.
Zweihander +15 = ingame cheat :-)
Sajnos ez nagyon könnyû volt, nem is értem igazából, hogy a DLC utolsó 2 bossa meg milyen viccesen tudott kifektetni. Elõtte is volt 1-2 boss amit egyedül csak sokadjára sikerült levágni.
Igaz +15 zweihander, +3-as artorias shield, s black iron set is +3-as volta végén.
Ami szomorú volt, hogy alig találkoztam NPC-kel, ami ugye azt jelenti, hogy elhagytam õket az utam során vagy néhányat levágtam már mindegy-mindegy alapon.
Tinman videó sokat segítettek, hogy merre van a járható út, így röpke 35 óra alatt letudtam 93-aa szinten a játékot.
Ami tetszett, hogy a rövidítések s a körítés rendben volt, bár nehézségre itt-ott nagyon hullámzott az egész. A játékban rengeteg bugot/fícsört hagytak bent ami igazából jó volt, ha kihasználtad.
Most eljutottam oda, hogy str-re pakolva nem ad már pluszt a fegyver sebzésére, ezért legyártottam a kaszámat, amihez dexre kezdek el gyúrmázni·· Éljen az aratás·.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
A DeS-ben a szellemek fehér 'köd' alakok, de tisztán kivehetõ mit csinálnak, milyen fegyverrel, stb. A DaS-ban viszont elég hülyén néz ki ehhez képest a szellem alak ... de annyiban meg jobb, hogy a bonefire és az idézõjelnél teljesen látni a karaktert 😊
A kettõt kombinálhatnák 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
http://rpgames.hu/cikk/dark-souls-ii-4-video