Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te, én is tudom hogy az 3 db. valamiért így copyzta át bekezdések nélkül, és gyorsba leokéztam mielõtt észrevettem volna. a kérdés lényegén nem változtat, és arra nem is volt ez válasz

davidka003
3 darab:

From the starting campfire, look out into the hollow and drop off to the right, land on a branch. Follow this branch around to the wall. From here you can drop to a platform with a lizard.

From the previous platform enter the cave, a lizard spawns at the back.

From the branch you dropped to at the starting campfire, follow it until it curves. You can drop against the wall to a second branch. From this branch drop carefully to a narrow ledge. Immediately turn and kill the lizard at the cave entrance.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

vki el tudná mondani hogy hol van ez a hely ? értek angolul, de akkor se értem amit ír :

Crystal Lizard Locations

From the starting campfire, look out into the hollow and drop off to the right, land on a branch. Follow this branch around to the wall. From here you can drop to a platform with a lizard.
From the previous platform enter the cave, a lizard spawns at the back.
From the branch you dropped to at the starting campfire, follow it until it curves. You can drop against the wall to a second branch. From this branch drop carefully to a narrow ledge. Immediately turn and kill the lizard at the cave entrance.

Ryder7
vagy elhasználhatod a lelkét, és akkor +1-el növeled az Estus-od:-D (meg ne tedd😛)

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Black Eye Orb Találnod kellett egy ilyet... Ha ezt használod Anor Londo-ban a Bossok elõtti nagyteremben(ahol a két nagy royal sentinel és az íjjal lövöldözõ silver knight van), akkor bosszút állhatsz érte. És ily módon vissza kerülhet az eredeti helyére a csaj.

davidka003
Queelag testvére is tudja fejleszteni blighttown-ban illetve Anor londoban is az elsõ tábortûznél a csaj.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tarti19
Van egy kis problémám, Kinyírta a csóka a csajt, akinél fejleszteni tudom a estus flaskot. Szóval ilyenkor már nem lehet fejleszteni a csodás nedût ami gyógyít?

davidka003
Knight Lautrec. Egyébként igen.

majdnem megkérdeztem itt, de egybõl dobott rá választ a gugli. szal majd feltámasztom a csajt.

a fire keepert tényleg king lautrec nyírja ki ?

a heavy attack gombjára vált nyilvesszõt ha nyil vagy nyilpusta van a kezedben és két nyilvesszõcsomag van betárazva az inventoryban

én is sokáig kerestem ezt korábban......

Ryder7
hát keresd, ki õket és a kevésbé használatosakat, például leirhatod egy kis cetlire.

én azért attól függetlenül hogy port vagy nem, jobban szeretek játszani kontrollerrel. rezeg xD😊)

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Hát igen, csakhogy a nagyszerû port miatt xbox kiosztást írnak...<#duhos2>
Mind1 végülis, mert a DSfixnek és Mousefixnek hála tökéletesen játszható billenytûzettel is, csak azért néha keresni kellett az elején a gombokat. Ezért is indítottam elõször 1 tesztkaraktert.
Ryder7
Nézd meg a menübe, én kontrollerrel játszom a legtöbb játékomat. sokkal jobb úgy.

Álló helyzetbõl a legtöbb fegyverrel tényleg lehet, de ezek szerint futásból csak néhánnyal. Köszi 😊
A nyílvesszõk váltásának gombját nem tudod véletlenül?😄 Az a vicc, hogy régebbi végigjátszásomnál megtaláltam...
Ryder7
futásból tudtommal csak néhány fegyverrel lehet, sima heavy attack-al. például tudom hogy a club és a reinforced club-na az R2-es heavy attack-ja egy ugró támadás. viszont a fegyverek többségével álló helyzetbõl lehet ugró támadást csinálni, ugy hogy egyszerre nyomod le egy pillanatra az elõrét és a heavy attack-ot.

" nem visz rá a lélek másik fegyverre, mert nem fogok annyit sebezni. "

Azt vedd hozzá, hogy azalatt az idõ alatt amíg a Zwei-t egyszer meglendíted addig más kisebb karddal 3-4 et is suhintasz. És így már kanyarban sincs a sebzõversenyben. 😊

Lenne itt 2 dolog amire nem emlékszem, felvilágosítana valaki? 😊

1. Hogyan kell futásból ugrótámadást indítani? Lehet, h ezt csak néhány fegyverrel lehet...
2. Egér + bill.-el játszom. Alapértelmezetten melyik gombbal váltok a nyílvesszõk típusai között? Ugyanígy nem jöttem rá még a karakteralkotásnál, hogy melyik gombokkal lehet forgatni a karaktert...az melyik gomb? 😄
benőmenő
Az a halberd még talán a kétkezesnél is lassabb. A zweihander meg csak egy fegyver a sok közül, viszont a stun-ja miatt op. De mondja is a walkthrough alatt, hogy elõször drakesworddel vitte végig, szóval csak harcmodor és türelem kérdése mivel szeretnéd végig vinni a játékot.
Bár lehet csak én vagyok ilyen mazochista, mert o&s-nél is a cingárt hagytam a végére csak azért mert szebb volt a páncélja így lehet csak megszerezni 😄
Mr_no_NaMe
Az a gond, hogy Tinnman videóira rákattantam, és csak a Zweihandert ajánlja...nem visz rá a lélek másik fegyverre, mert nem fogok annyit sebezni. Bár a Zweihander egy lassú szar, és ha egy fegyver már csak a 80%-t sebezné az már elég lenne, mert annál a szarnál biztos gyorsabb.

Szívem szerint a Black Knight halberdet használnám, csak az a gond, hogy mindegyiket megöltem már. A kígyós gyûrûvel kellett volna õket szétszedni és legalább ötös humanytivel :/ ELbasztam, na mind1, majd a következõ végigjátszásnál. Apropo következõ végigjátszás: megtarthatom a cuccaimat ha végigjátszottam egyszer a játékot? Bár még olyan távol állok attól...lehet addigra szétfejelem a monitort a programot meg elátkozom 😄 (bár sajna nagyon rákattantam, több napja 6-7 órákat játszok vele)
Már el is felejtettem milyen jó ez a játék😄D

Kitaszított classt indítottam (vagy nem is tudom h fordítsam azt h deprived), ajándékot pedig nem kértem...legyen csak jó nehéz. Firelink Shrinenál vagyok épp körbenéztem meg ugyebár lepottyantam a csontikhoz mikor fosztogattam a ládákat...és itt jött a meglepetés ugyanis az ott talált buzogánnyal szétcsaptam õket, konkrétan minden ütés a földbe döngölte õket. Ezt eddig nem is tudtam, hogy az elején ilyen jó ez a buzogány😄 Eddig még nem haltam meg és sikerült visszaverekednem magam a tûzhöz is 😄D Meglátjuk meddig megy halál nélkül...irány az Undead Burg!
benőmenő
Viszont, ha felhúzod a sima halberdet és raw-ra módosítod akkor az még OP-bb és töbszörös a durabilityje, ráadásul te is tudod javítani.
Mr_no_NaMe
Megöltem tegnap, csak már nem akartam írni csíkban a 4. üzenetemet. nagyon felbaszott. Éppenhogy sikerült, mert bebugolt a farkas a dombon. Nem talált el egy percig, az alatt pedig leszedtem az élete negyedrészét. Találtam Anor Londoban egy kristály halberdet, jobb mint a Zweihanderem de 20-as durabilityje van...persze hogy nem lehet javítani 😄
nfrequency
Én a dsfix mellé majdnem mindent leszedtem ami hozzátesz a grafikához, úgy beleraktam a játékba 20 órát aztán most kíváncsiságból töröltem mindent a dsfix-en kívül: konkrétan alig van különbség, ha nem nézed nagyítóval akkor semmi. Dsfix mellé nem kell semmi szerintem.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Na kész 😊

DS fix legújabb + Sweet Fx + DS mouse fix lett feltéve. A játék szép és jól kezelhetõ😊
Bár a mouse fixet régen nem használtam egész jó és kicsit még könnyít is a játékon...
Indítottam is egy próbakaraktert, hogy minden jól mûködik e és elmentem vele Undead Burgig. Még az elsõ black knightot is megöltem 😄DDD

Köszi srácok a segítséget, megyek is indítani egy komoly karit!

benőmenő
Nexuson átnyálazod a top modokat, ami megtetszik leszeded. Én is így szoktam, mert olyan intenzív moddolásra nincs szükség.
Sweet Fx-et gondoltam még mellé.
mennyire jó ez a Mousefix?
nincs, de a newxuson nézelõdhetsz. ja mouse fix az kell mellé

Oké eddig bírtam Dark Souls nélkül...😊 Lassan 1 éve nem játszottam vele...

Megtenné valaki, hogy elmondja mik most a kötelezõ letöltenivalók a játékhoz? DS fix legújabb verzióját ugyebár innen a linkrõl leszedem és annyi? Tehát 2.0.1 a megfelelõ verzió jelenleg?
Van még valami must have mod azóta?
Sirch
A normal fejlesztéseket +5 felett az Undead Parishben lévõ kovács végzi. Ugyanúgy a Modify Weapon menüpontnál kell kiválasztani ezt a fejlesztési irányt, mint ahogy az összes többit +5 valamint +10 után.

Sziasztok valaki tudna nekem segíteni ,h a Scythe-t felhúztam + 5 re és azóta nem látom a fejleszthetõ fegyverek közt pedig felakarom húzni +10 re ,h Lifehunt Scythe-t csináljak belõle és a Black bown of parissal is hasonló a helyzet valaki tudna segíteni,h mi a helyzet ???

Ryder7
Lazits, ne stresszeld rajta magad. Sif-et én mindig úgy ölöm, hogy amikor látom hogy már majdnem elkezdi lenditeni a kardot felé gurulok. és ezzel átgurulok rajta. bár fast roll-om van és abban több az invincibility frame.

wr walkthrough-ba a srác úgy nyírta ki, hogy a farkas el se találta soha. varázslóval meg mégúgyse, közel se kell menni....

tarti19
Fogsz egy pajzsot, azt felrántod +5-ig s akkor staminából kivéded a támadásait.

benőmenő
Pedig 4-5 halál után rá lehet jönni, hogy mely animációknál kell ráfutni és melyeknél kell elhúzni messzebbre. Utána pedig már csak türelemjáték.
Mr_no_NaMe
ez nem megy. egyszerûen nem megy. mindig megöl. az élete felét se bírom lesebezni, mert a pörgését nem tudom védeni.
Mr_no_NaMe
ez a leggecibb boss...esküszöm..
Mr_no_NaMe
Ez a kardos farkasfaszom teljesen kiidegel. A szaros Gargoyle nem baszott fel ennyire. Mindenki ki van ütve Anor Landoig, minden boss halott, ezt a farkas gecit nem birom kinyírni. A pörgés ütéseit sehogy nem lehet levédeni, bármeddig lesebezhetem, ha elkezd pörögni akkor megöl. Mi a francot kell ezzel csinálni?
Ryder7
persze, hogy durva páncélszett, kõbõl van:-D ha jól tudom ez a legjobb szett az egész játékban, mármint poise szempontjából biztos, fizikai védelem szempontjából nem tudom pontosan.

Mr_no_NaMe
Na be vagyok öltözve Havelnek 😄 Durva páncélszett. Kár, hogy a pajzshoz ötvenes erõ kell.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mr_no_NaMe
Sajna már elbuktam mert rég volt, és az se biztos, hogy leesett. A hullája nem volt meg, egyszercsak eltûnt. Elbasztam :/ Tinnmannál bezzeg már ott a Black Knight nehézkétkezes 😞
Ryder7
ha valaki leesik és meghal akkor lépj ki, és töltsd be a mentést újra és ott lesz a dropja - ha van - majdnem ahol leesett. legalábbis Lautrecnél ez mûködik.

tarti19
Szerintem stone armor set is nagyon jól néz ki😊 Nálam az egyik kevenc, bár mióta áttértem a gurulós stílusra nem sokat veszem fel.

Mr_no_NaMe
Sajna még csak Sen's Fortressben vagyok, az Undead Parisht, Burgt, és Darkrootot kinyírtam, egyik sem dobott fegyvert :/ Egy greatswordnak örülnék.û

Ja amúgy az egyiket nem én nyírtam ki, hanem leesett asszem, és eltûnt a hullája...fasza.
Igen, a játék legvégén én is BK Greataxe-al nyomultam nagyon jó fegyver😊 Az animációk is nagyon jók az a hatalmas felütés...hááát feküdt minden😄 Azonkívül jól is néz ki. Nekem ez is számított😄
Ryder7
a Black Knight armor set, mint olyan csak játék végén, a Klin of the First Flame területen található meg. Kardokat és pajzsokat az addigi Black Knightok még dropolhatnak. van egy BK Undead Burgbe, egy Undead Parishba, egy Darkrook Basinbe, egy a Catacombsba és kettõ a Northen undead Asylumban amikor visszatérsz - szóljatok ha kihagytam egyet.

Ha szerencséd van róluk szerezhetsz 1-2 fegyvert, 4 fajta fegyver van a BK Sword, a BK Greatsword, a BK Halberd, és a BK Greataxe - álitólag a Greataxe a legjobb.

Akkor még messze vagy a BK settõl...😊
Vannak egyéb szépséges páncélok, ha csicsás kell akkor nézz körül a Blighttown kapujánál a kereskedõnél van 1 szép színes darab...bár ha Anor Londoba érsz akkor szerezhetsz Silver Knight setet...a silver knight gyengébb mint a black knight viszont a páncélja sokkal szebb... 😄 A pajzs felhúzva pedig sokáig jó 😊
Mr_no_NaMe
Fú. Csak összejön egy Black Knight set. Muszáj. Kell!! Vannak csicsás armorok és kardok? Most menetelek Sen's Fortressbe.
Ryder7
Anor Londoba Silver Knightok vannak, barátom, de szerintem csak benézted véletlenül.

Hát az utolsó pályán például van 5 darab ami mindig visszatermelõdik...(kiln of the first flame)
De mire ide eljutsz már vagy teljesen kész a karaktered vagy szinte kész😊