Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Én a Halberttel nagyon sokáig mentem. Upgradelted már a kovácsnál? 200 körüli sebzésnél már teljesen jó nagyon sokáig, vagy rányomni a Raw upgradet. Sen Fortressben pl nagyon jó, mert jobb ott szúrni a falak miatt.
De Neked most a Gargoyle után a boss elõtti nagy kapunál felszedett kulccsal ki kéne nyitnod az egyik ajtót ... huhh, ez vagy a sárkányos híd elejénél van (ahol a szolárium knight volt), vagy az Undead Burgnál (ahol elõször megjelent a sárkány a játék elején), arra fele, ahol dobálják a tetõrõl a tûzbombákat ....
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
A toronyban találkoztam régebben egy Dark Knightal. Enyhén beszartam, mikor felfelé sprintbe hirtelen kiérek a bástya tetejére, és csak annyit látok, hogy full fekete páncélban egy 4 méteres démon egy 3 méteres karddal már fejbe is baszott. Sajnos még mindig lehetetlenség megölni. Nagyon gyengének érzem magam :/
Nem sokáig vittem, éppen csak elkezdtem, Undead Burg-ban léptem most ki, de eddig sima ügy volt pajzs nélkül, mondjuk ismerem már a játékot, csak kb fél éve nem nyúltam hozzá 😄
Egyébként mennyivel más hangulata van azért a két játéknak ... mindkettõ más egy szinten, mindkettõben mások a hangok és mindkettõnek más és más a hangulata ... szerintem a Dark Souls egyértelmûen erõsebb, fõleg az összefüggõ világ/pályadesign miatt is ... meg úgy egészen más hangulat jár át, mikor benne vagyok .... a halál hangulata? 😄
Remélem ha ilyen szintû különbség és 'fejlõdés' volt a két rész között, akkor a DS2 is oda fog vágni nekünk 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Nagyon sok jó cucc van, de majdnem minden cuccra igaz, hogy upgradelni kell õket, mert alap állapotukban nem túl erõsek késõbb.
Ha most tartottál a kovácsnál, akkor pl nálad lehetne már a Drake Sword, ez alapból jó azon a szinten. De nálad lehet a Halbert is (hosszú szúrófegyver, de elõre+ütéssel oldalról csapós vágás, nagy ütés körkörös oldalvágás, minden helyzetben jó lehet), amit már kb +5-ig fel lehetett volna pont a kovácsnál upgradelni, erõsebbre, mint a Drake. Aztán ott van még a Broad Sword (egyik class alap fegyvere), az is jó lehet +5-re felhúzva (ezen kardoknál az erõs ütés szúrás, nagyon hasznos). Ezen a szinten ezek 200+ -os sebzést adnak, ami itt teljesen jó.
A páncélokkal Én sosem foglalkoztam (sok értelme nincs), alap bõrpáncélban játszottam végig (3-4-es szintre húzva), mindig a gyors kitérésre/gurulásra és a 100% pajzs védelemre és bármilyen fegyver használatára (statjaim alapján) mentem. Pl elsõ játékomban nagyon sokáig a Drake Swordot és a Halbertet használtam, még a DLC-s Knight Artoriast is a Halberttel vertem le (+5 Raw Halbert-re volt húzva).
Egyébként 15000 lélek nem sok, semmi ... de Én gyakran csináltam olyat, hogy inkább visszamentem elkölteni a lelkeket, ha sok volt, mint cipelni 😊 inkább vettem 99 firebombot, az egyébként is nagyon hasznos 😄
Egyébként a Havel ringet (megnöveli a súlyhatárértéket) már a legelején meg lehet szerezni, kb 50-60 firebomb kell hozzá, és a gyorsaság/súlyproblémáid meg vannak oldva 😊
A kovács utáni villámos démont (Titanite Demon) gurulással/kitéréssel meg lehet verni, bár az elején még soknak tûnik a HP-ja. Ezek dobják a Demon Titanite shardokat, ezek kellenek a bossok lelkébõl készült fegyverek upgradeléséhez!!
Amúgy ott a Darkroot Garden elején, a kovács után az a hatalmas villámlõdõzõ csapkodó valaki az ki és mit tud? Meg sem tudom sebezni. Armorokat csak találni lehet? Olyan, hogy random kiesik nekem egy jó loot olyan létezik? Kevés a cucc, a jó fegyver. Gyengének érzem magam :/
Javaslom majd arrafelé vásárolj be a firebomból, az sokat tud segíteni veszettnek hitt helyzetekben 😊
Most már semmi baj nincs, köszönöm! Azt hittem azért mondják a játékra hogy irreálisan nehéz, mert ilyen helyzetek elé állít, de már azóta léptem is egy szintet 5 perc alatt, és visszateremnek a gyenge szörnyek, lehet grindelni! Teljesen jó! Nagyon jó! Nagyon tetszik! 😄
Igazából mindig mondd azt, hogy meg fogsz halni s akkor nem 😊
Ha valami nagyon nem megy rossz felé mész/rosszul csinálod.
Igen, most is... menj a másik irányba.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezek a Chaos enchantolt fegyverek, illetve a Chaos Blade, Quelaag's Furysword, és az Abyss Greatsword.
Viszont a humanity minden esetben növeli a védekezésed, az összeset, illetve a Curse ellenállásod.
Ezen kívül a már említett tárgy találati esélyt növeli.
Minden bónusz 10 humanity-ig skálázódik, a felett nincs tovább.
Én nagyon szeretem a Quelaag Furyswordot, +10 humanityvel érezhetõen ütõs volt (persze önmagában is) ... 20+% sebzést kapott phy/fire sebzésekre egyaránt.
[merlinw.org]
Igaz levágtuk a bosst 2 beidézett fantommal 😊
Firelinkbe meg ugyan már rég voltam, szóval akkor ha nincs NPC aki adná, az bukta?
(ezzel mûködik az fps unlock)
De szerintem ennyi a max amit ki tudok belõle hozni. Minden lowon a játékban, a cfgben, lowon van minden a kontrol panelen, nem fut semmi más program, gép újraindítás után játszok vele és kb 25 fps. Ennyit tudtam kihozni sztem. Kell egy új gép 😞 Amúgy iszonyat jó a játék.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Nexus-on van fent a legújabb dsfix, ha esetleg nem azt szedted la akkor ott keresgélj, illetve a legújabb verzióhoz nem kell már a 60 fps fix-sem. Az egy külön dsfix.ini egyébként de már nem kell.
...ja és fontos, hogy az AA játékon belül ne legyen bekapcsolva ha dsfix-et használsz, bár az elvileg nem okoz fagyást úgy tudom.
Ha átváltom a unlockFPS 0-ról 1-re, akkor a játék az indulásnál azonnal crashel és nem enged tovább. Szerintem ha ez mûködne, simán hoznék egy 25 fps-t. Nem találkozott még valaki ezzel a problémával?
http://www.gamersgate.com/DD-DSPDE/dark-souls-prepare-to-die-edition
Black Knight halberd-et nézte már valaki? Milyen? Sajnos dex-re kezdtem el gyúrni, de rájöttem, hogy ahhoz még béna vagyok, de legalább a raw halberdem-nek az is ad pluszt, amíg nem leszek hozzá elég erõs.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nyilván nem most lesz az sem, mikor hadonászok vele, de azért jól néz ki s hozzá kellõen vad animáció is akad.
Zweihandert most 295-öt üt, de nem az én stílusom, persze adok a pofájukra a kis görcsöknek😛
Stone szettet nem lehet upgradelni?
[merlinw.org]
50-60-ról meg nem tud annyira csökkenni, hogy zavaró legyen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerintem a fent leírt konfiguráció ma már emberi áron megvásárolható és szerintem minden mai game elfut rajta tisztességesen, majd a nextgen címeknél lehet nézni egy jobb VGA-t, de addigra szerintem egy használt GTX680 (vagy egy 660ti ha tényleg nincs sok pénzünk) megvásárlása sem csap a földhöz senkit majd.
Mivel a DaS II kurrensgen konzolokra jön és már dedikált pécé fejlesztés is lesz én nem félek a gépigénytõl. Egyébként ez a 30 FPS egy érdekes dolog, van olyan game ahol tökéletes máshol meg érezhetõen kevés. Például az új GRiD 2 ami pedig autóverseny ugye, hihetetlenül jól fut 30 FPS környékén is míg mondjuk pont a Das-nál én jobban preferáltam ha 50-60 körül mentek a képkockák, érezhetõen jobban hagyatkozhat az ember a reflexekre.
PC-n biztos növekszik a gépigény.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azt mondták nem fog szaggatni konzolon se. 😄
Megéri-e egyetlen játék miatt gépet bõvíteni? NEM.
A Dark Souls miatt megéri? IGEN! Ezerszer is IGEN!
Egyébként proci, memóra még so-so, de VGA kártyát vegyél!
nVidia GTX460-at ajánlom amit 22k körül használtan, garral vehetsz, régit meg add el 6-7k körül. Ekkora befektetést SIMÁN megér és úgyis játszol mással is, az is profitál majd belõle.
ezt úgy nézd, hogy több mint 200 óra után is sikerült a játéknak érzéseket, félelmet kiváltani belõlem. kevés játék képes erre.
[merlinw.org]