10203
-
Szabi DEMON #8076 Igazság szerint mindkét statból kap bónuszt, str-ből D-s dex-ből C-s szorzóval. (Normal vonalon upgradelve 1-15 között) -
#8075 Nem tudtam, hogy strenght-el is skálázódik. -
#8074 Viszont lassú és strength-el is skálázódik. Igazából egy végigjátszás volt, így igazából teljesen mindegy, mit fejlesztesz. Tetszett a sebzése és a nagy hatótávolsága. Két kézzel meg pusztul-gurul effektus :D -
#8073 Ez még lemaradt. Endurance és Stamina kérdéskör a fontos, még így is több, mint elég hp-m volt.
-
#8072 a halberd nem Dex fegyver? :D -
#8071 Remélem még nem raktam be, endgame előtti állapot. Kis buzdítás a leárazások miatt beugró új arcoknak :)
-
El Gigante #8070 Én is pc-n játszom, ps3-ra sosem lesz ennyiért:( -
Szabi DEMON #8069 Ne foglalkozz vele, be akar csapni, átver. Nem is meglepő, hiszen ő az albínó áruló sárkány, a Scaleless. :) /Na jó, egy betű különbséggel.../ -
lammaer #8068 A végeredményen ez nem változtat... magadtól sztem erre nem jösz rá, mert elmész bóklászni arra, csak a nagy büdös semmi van, nem fogsz visszamenni utána. -
#8067 "a hidra legyőzése után az aranygólem csak akkor jelenik meg ha ki és belépek a játékból? De ugynilyen alapon működik a varjúnál a tárgycsere is? Mégis ennek így mi értelme"
Egyiknél sem kell kilépni az legfeljebb csak felgyorsítja. Átteleportálsz egy másik helyszínre majd vissza vagy egyszerűen csak meghalsz -
lammaer #8066 Szerintem ez teljesen egyéni dolog... nekem amúgy a játékban a harcrendszer és a karakter/tárgyfejlesztés tetszik nagyon, a felfedezés rész abszolút nem hiányzik, még guideokkal is lassan haladok, ha nem lenne segítség sztem előbb unnám meg minthogy a végére juthatnék - igy is rengeteg óra lesz benne.
Egyszerűen a játék NAGYON nem ad semmi támpontot hogy mégis mi-merre-meddig, nagyon sokszor szemét húzások vannak amire esélytelen rájönni (pl a hidra legyőzése után az aranygólem csak akkor jelenik meg ha ki és belépek a játékból? De ugynilyen alapon működik a varjúnál a tárgycsere is? Mégis ennek így mi értelme?)
Szóval lényeg ami lényeg, sztem mindannyian vagyunk annyira felnőttek hoy el tudjuk dönteni, a kihívás mely formái szimpatikusak :) -
#8065 Én pc-n kijátszottam,de tegnap megvettem boxra 747 magyar forintért :D -
#8064 Ne csináld. Komolyan. wedge is megmondta, hogy nem éri meg. Én a mai napig bánom, hogy útmutatókkal vittem végig a Dark Souls-t és nem egyedül szenvedtem végig magam rajta. Ha lenne három kívánságom, az egyik az lenne, hogy felejtsek el minden a Dark Soulsról, de ugyanakkor ne adjam fel félúton. -
#8063 A játék lényegétöl fosztod meg magad ha egy walktrough után mész csak, semmi újdonság vagy meglepetés, a felfedezésekröl már nem is beszélve nem fog érni. -
lammaer #8062 Tinman? -
El Gigante #8061 Igen, ebben a játékban a türelem a legfontosabb. Hányszor beszívtam, hogy ezt az ütést még beviszem, persze védekezésre nem maradt stamina, you die... Egyik alkalommal egész a szakadék széléig kardoztuk egymást a géppel, gondoltam itt most lerúgom a francba, nem adta be!
Nekem is hallanom kéne ha valaki megkongatja a harangot, mert eddig nem halottam? -
#8060 Na, a mostani Steam akcióban megvettem én is - anno virágboltiban megvolt, de egy idő után idegességemben töröltem :D Aztán valami vonzott felé, és bagóért megvettem.
Rohadt addiktív egy játék ez, és szemét, mint a kurvaélet. :D Csomószor felcsesztem az agyam rajta, és dühből kiléptem, de mindig visszavonzott valami 1-2 órán belül.
Zseniális, hogy nem öncélúan szemét (1-2 helyzetet leszámítva), az esetek nagy többségében, mikor megszívom, érzem, hogy miért volt. Túl bátran rohantam az adott helyzetbe, nem voltam elég óvatos, vagy szimplán nem figyeltem eléggé. Szóval Ahogy a düh vörös köde enyhül, akkor mindig más, óvatosabb stratégiával megyek neki újra.
Most a szájbaqrt Blighttownban kolbászolok, és szentségelek rendszeresen. Tinman nyomán haladok, és már kezdem kiismerni a dolgokat.
Persze nem csodálom, hogy nagyon sokan már Undead Burg-ben feladják, hiszen a játék nem ad szinte semmi támpontot, ez is a szemétségéhez tartozik :D
Tinman és a wikia nagy segítség az biztos. No, szóval tanulgatom. :D
És tényleg marha jó játék, csak nem szabad úgy kezelni, mint agy mezei hack´n slash cuccot, mert akkor nagyon gyorsan véged, és törlöd a fenébe :D -
lammaer #8059 Kerestem, csak a másikon :D -
#8058 Ajánlom a wikiket:)
A C egyébként 2x többet ad, mint a D.
S 140% 200%
A 100% 139%
B 75% 99%
C 50% 74%
D 25% 49%
E 1% 24% -
lammaer #8057 Hehe... engem sokszor lökni se kell, kacska egérhez szokott kezeimmel simán leesek magamtól is a legváltozatosabb helyekről :D -
lammaer #8056 Mostmár csak a a C és D aktuális értéke nem világos nekem.... pl ha az STR most 26, akkor a C "tipusú" scaling az konkrétan mennyi pluszt jelent? -
#8055 Na, elfelejtettem betenni a végére. Ezen jót nevettem, Ilyen a Dark Souls :) -
#8054 Nem kérdés... Zweihander +15
Öröm nézni ahogy 5-600 -as sebzéssel szabdalja ketté az ellenfeleket. Boss -okon is csak a Four Kings volt ami megizzasztott. Elég endu, vita után mehet az str, és sima ügy minden. -
#8053 Nem javaslat kérdése, hanem a számoké:)
Fegyverek
Zwei esetében
- Raw +5, az 300dmg D str+dex bonusszal
- Regular +15 az 325dmg C str és D dex bonusszal
Tehát a regular +15 sokkal nagyobbat fog ütni magas str mellett (600+ dmg), mint a raw. -
lammaer #8052 Ahogy itt javasoltátok, kipróbáldam és +5re upgradeltem egy Zweihandert meg egy Halberdet, plusz megszereztem az STR+DEX követelményeket hozzá - hogy lássam melyik fekszik nekem jobban.
Egyelőre még nem tudtam dönteni melyik a nyerő, a halberddel sokkal hatásosabb voltam a Black Knightokkal szemben (tetszik hogy jó messzire elér), de a Zweiben tetszik hogy az átlagmobokat elég egyszer eltalálni :D Lehet megmarad mindkettő....
Viszont +5 után merre upgradeljem őket?
(Halberdre emlékszem vki javasolta a lightningot, Zweire meg vmiért a RAW szinpatikus...)
-
#8051 Na jól van de az DLC opcionális boss. -
#8050 Kalameet is a bitch too! -
#8049 Four Kings amúgy azért geci, mert időre megy.
Amúgy a többi boss nem vészes. -
#8048 Változik... én legalábbis a four kings-nél vért pisáltam ng+-on. -
#8047 Kalameet-es lett a nyerő. Közben be is fejeztem a játékot. NG+ -ba benéztem, érdekes, a simához könnyűnek tartom (legalábbis a Taurus Demonig nagyon egyszerű volt, és gyors). Ez változik majd? -
Szabi DEMON #8046 Slab-et New Londoban dobnak a Darkwraith-ek, de még ők is csak nagyon ritkán. Stray Demon is dob, ha még őt nem ölted meg és van egy a DLC részben is Kalameet-nél a vízesés mögött. -
#8045 Akkor Slab bukta, mert adott gyűrűt, és a kiscsaj sincs a firelinknél. :(
NG+ -ot tudom, de frissen húzott, tudatosan fejlesztett karit akarok odarakni. -
Lord Mortanius #8044 - Siegmayer ha túlélte és NEM adott gyűrűt akkor ott lesz Ash Lake-nél. Előtte még dumcsizni kell a lányával Firelink-nél.
- T. slab lesz a DLC területen a sárkánynál.
- NG+ra csak olyan karakterrel lehet menni akivel egyszer már végignyomtad a játékot. -
#8043 Én most olyan 70 órát toltam eddig bele az első végigjátszásba, és a DLC fele még hátra lehet. Mondjuk nem siettem, időm sincs rá nagyon, kontrollert is sután kezelem, de megéri.
Kérdésem lenne viszont: Siegmeyer, sajna nem sebesült meg az ominózus Lost Izalith -i esetnél, ezért ha jól gondolom nem lesz ott Ash Lake -nél, mert befejeződik a története. Így buktam a Titanite Slabet igaz? A Slab farmoláson kívül hol lehet találni/venni? Bár azt hiszem annyit nem fog dobni már az, hogy +14 v +15 e a fegyver, NG+ meg másik karakterrel fogom indítani, most, hogy kitapasztaltam a játékot. -
lammaer #8042 Köszönöm a részletes ismertetőket és tanácsokat, átrágom magam és "inkorporálom" a játékmenetbe :)
A PvP rész nem érdekel és nem is érint, mivel offline módban tolom, tehát hozzám nem fog bejönni senki.
Pajzsból van egész jó készlet, spider, crest meg hollow, váltogatom őket attól függően hogy melyik ad jobb resistancet az aktuális mobok ellen.
Zweihander is megvan, csak egyszerűen a drake mellett most még labdába se rúghat, de akkor elkezdem felhúzni aztán amikor jobb lesz átállok rá.
Alapvetően nem építek HPra, mivel aktív pajzshasználó és ugrálós vagyok, ezért többre értékeltem a staminát, ezért tettem rá némi pontot. -
#8041 Ez a röhögés omg... xD Egy kis pvp videó. :) -
#8040 Na pont ezt nem értetem, hogy az egyik pajzsom 100% védelem(Dark knight shiled) a másik 95% de a stability nagyobb(talán Baldur pajzs) mégis az utóbbi kevesebb staminat vesz le. Az a kis sebzés amit bekapsz elhanyagolható. Erre elég későn jöttem rá:D -
#8039 Mármint még több stamina ->endurance kell.
Capra demonnál talán balder shieldem volt, és a nem duplakezes támadásaiból már egybe simán beleállhattam anélkül, hogy felborultam volna, utána meg bukfenc és nem volt kérdés, ki feküdt ki. -
Lord Mortanius #8038 Hiába a 100%-os fizikai védelem, ha stability alcsony, semmit nem ér. -
#8037 A hollow warriorok már burgben dobnak 100%-os fizikai védlmű pajzsot, de pl. a fapajzzsal sincs sok gond ott még, gurulni meg meg kell valamennyire tanulni előbb, vagy utóbb.