Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Hogy én azzal mennyit szívtam 😄
Kb. mint most Seath-tel, mert olvastam, hogy le lehet vágni a farkát és vérszemet kaptam xd
Ezekkel az egyébként könnyû bossokkal annyit szerencsétlenkedem, közben meg a bell gargoyle, capra, vagy o&s egybõl megvolt :S
Elértem Anor Londoba 😊 Iron Golem 2. próbálkozásra lett meg...elõszörre is ment volna de rosszul fordultam és lezuhantam...
baromi gyorsan végig lehet futni az elején ha már belejöttél korábban .és direktbe gyilkolósat játszok úgy 5000 lélekért egy firelink shrine-undead burg-sárkánytûz a tetõn körben élvezetbõl, ki lehet egészíteni egy gyorsa depth runnal large titanit shard és green titanite shard keresgéléssel a slájmoknál meg esetgel humanity vmelyik patkányból. jó felszereléssel (tuningolt lovagi vagy eastern páncél, esetleg stone armor egy min +3-as fire vagy holy kétkezes karddal) a catacombs is futva szétüthetõ. szal kezdjél egy újat sztem

MerlinW
Nem eszi meg az eredeti a tört mentéseket.

[merlinw.org]

benőmenő
pvp biztos menni fog, ha beloggolsz egy gfwl acc-al, de hogy a flt-féle mentést látja-e majd arra nem vennék mérget.
Én bemásoltam és nem jelent meg, így inkább újat kezdtem, de lehet csak én vagyok bamba. Sajnos a save másolgatás egy games for windows live-os játéknál sem úgy mûködik, ahogy az ember gondolná.
Mr_no_NaMe
Srácok, ha megveszem a játékot, és beteszem a tört játékon játszott mentéseimet, akkor tudok majd pvpzni? Nem akarom elõrõl kezdeni.
Mr_no_NaMe
Végül is csak a játék eleje óta kíváncsi voltam erre a dark setes cuccra :/
davidka003
" csak ezért a covenantért én nem fogom harmadszorra is végigjátszani a játékot."

Én megtettem csak azért. 😄
Harmadszorra is végigvittem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Sirch
Sajnos már bebuktad Kaathet. Csak akkor hajlandó megjelenni ha NEM raktad a helyére a Lordvesselt. Én is hasonlóképpen jártam NG+ban, és az biztos, hogy csak ezért a covenantért én nem fogom harmadszorra is végigjátszani a játékot.

Mr_no_NaMe
Sikerült 😄

Darkstalker Kaathet hogy lehet megidézni? Már letettem a Lordvesselt a vigyorgónál ahogy megkaptam, és azt mondta nem enged el amíg be nem üzemelem.
Mr_no_NaMe
Four Kingsnél én itt úgy látszik feladom a játékot
MerlinW
Cseppet paranoiás vagy😊 10 éve napi szinten vásárlok bankkártyával ezer meg ezer oldalon és sosem volt bajom belõle. A Steam pedig egy 40+
milliós táborral rendelkezõ áruház, feltételezhetõen nem zászlón hirdetik a személyes adataidat😊 Persze te tudod, nem szólok bele.

[merlinw.org]

Ryder7
Csak úgy csendbe belinkelem a végigjátszásom URL-jét, hogy még abból se legyen világháború, hogy a flash miatt "lassul" a töltési idõ.

http://www.youtube.com/watch?v=i-zjQymqvro

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Ha akartam volna bármivel is neten bankkártyával fizetni, mi tartott volna vissza a PayPaltól? Akkor regisztráltam volna oda is.
Én csak egyszerûen nem szeretnék csak úgy bankkártyaszámokat megadni. Lehet vitatkozni, h így biztonságos, úgy biztonságos, ez a jövõ, stb. stb. Ne is próbáljatok errõl meggyõzni, mert makacs vagyok és nem fog menni 😊

MerlinW
Nem kell PayPal Steam-hez, bármilyen master/visa bankkártyával tudsz fizetni.

[merlinw.org]

Ryder7
csak multi. de az a multi mindent megér.

viszont a kontrollert nem csak Dark Soulshoz lehet használni. én személy szerint nem FPS játékokat jobban szeretek kontrollerrel játszani, sõt néha még Skyrim-et is azzal tolom:-D

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Igen, 1600 Ft, még 45 percig, de ilyenkor arra gondolok, hogy:
-ilyen erõvel az összes többit is megvehetném ami tetszik és játszottam vele, az pedig milliókba kerülne.
-ezt ráadásul nem is ismerem még

Ráadásul nekem nincs PayPalom és szólhatnék valakinek, h gyorsan lépjen már fel és vegye meg. A kontroller ára meg akkor is ott van pluszban (ami egyetlen játékért egyáltalán nem éri meg).
Szóval csak a multiban különbözik a két verzió? Nincsenek kisebb bugok v ilyesmik a törés miatt?

Ha tényleg annyira tetszeni fog késõbb, lehet, h beruházok rá, de most még nem tenném.

davidka003
Sokkal jobb élmény igen az eredeti. Rohadt jó dolog a multizás.
Ráadásul 1600 Ft? Vicc ár érte. 200 órát belenyomtam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem szoktam játékokat venni, csak olyat, ami nagyon megéri. A Dark Soulst pedig még gyakorlatilag el se kezdtem és mivel az a tendencia, hogy az RPG-kre idõ elõtt ráunok, számomra nem biztos, h megérné. Számomra.
Ehhez a játékhoz például rengeteg idõ kellene egyhuzamban, ahogy olvasgattam régebben utána, annyi pedig nekem ritkán van.
Az pedig külön vicc, hogy billentyûzettel tényleg nem igazán játszható (csak a játék elejét próbáltam még régebben), a kontroller pedig 8ezer ft-tól kezdõdik és egy (számomra) ennyire kétesélyes játékot, h vagy tetszeni fog v nem, nem biztos, h megérné egybõl megvennem.
Ezért is kérdezem, hogy van-e tényleges dolog, ami eltér a két verzió között.

Arról pedig nem tehetek, hogy Ti elvakultak vagytok és nem is értitek, hogy nem lehet ezt megvenni.

Tinman
Válaszoljon valaki más pls, mert csak csúnya szavak merültek fel bennem.

Köszi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Üdv! Most 1600 Ft a Steamen egy órán át a játék.

Érdeklõdni szeretnék, hogy mivel másabb a megvett játék a virágbolti verziótól?
Azt hallottam, hogy:
-a játékosok üzeneteket hagyhatnak (segíthetnek, összezavarhatnak)
-Bizonyos feltételek mellett be lehet õket hívni a játékba, hogy segítsenek
-Talán pvp-re is be lehet õket hívni.

Egyéb dolog nincs, ami különbözne a virágbolti és a megvett között? (és most tegyétek félre azt, hogy de, vedd meg, mert csak, mert megéri, stb.)

Ryder7
és még amellé Great Magic Barrier esetleg. meg a lingering dragon ring (ha jól tudom ez a neve)

benőmenő
#7517 😉
Havel cuccost magadra húzod, majd a legjobb dps fegyveredet 2 kézre fogod és leaprítod, mielõtt megjelenik a következõ.
Mr_no_NaMe
Four Kingsre tudtok valami stratégiát? Már megint a lehetetlen kategória...az élete felét tudom lesebezni, elfogy 10 estus flask, és ha a lila köd jön és robban, azt mindig beszopom. Nem lehet azt védeni valahogy?
a lighting sebez rajta sokat. a pike nem jó egyáltalán, ahogyan a partizan sem. a winged spear-t érdemes fejleszteni csatornaharcra döfködni. késõbb lehet belõle boss fegyvert csinálni

az "alap" halberdot felhúzva nem múlja felül semmi lándzsa, annyira jól kiszámítható az elérési távolsága, erõs és lehet vele körbefordulósat kaszálni tömegbe aprólékok ellen vagy boss lábikravágásra 😊 nem csodálom hogy a vízköpõ bronz alabárdja nem tetszett vkinek, mert az nem döf hanem lecsap ua. támadási módra, és sokkal kevésbé jó az

BK halbert-nek elég nehéz a kezelése 32 str 18 dex fejbõl. én most abbahagytam egy 60-as karit, mert vit, end, str, dex amit toltam neki, és már alig lép szintet hogy tudjak használni értelmes varázslatokat miracle és magic vonalon. szóval kezdtem egy újat ami egy nap alatt 40-es, és ez már 4 attunement slot megvan, 18 faith + 16 int lesz nemsokára. utána már csak end és vit ami fontos egy darabig. a hatalmas fegyvereket elsõ gémre sztem max 24 str-ig érdemes növelni a zweihander miatt, de a bastard sword se annyira szar és kevesebb staminát vesz le az ütése, meg úgyis boss fegyvert csinálsz belõle ami elég rendeset üt

Mr_no_NaMe
Megszereztem a Black Kinght Halberdet. Hahhhhhhh 😄 Írtás!
Ryder7
Kalameet vicces lesz egyedül úgy hogy a farkát is levágd. Én az egyik haverommal és a 200+ óra játékidõmmel is vagy 1 órát szenvedtünk amig végre meglett a farok.

Én most direkt nem idézek sehol sem segítõt pedig szinte végig ember alakban megyek. Amikor meg nagy ritkán megölnek akkor szinte azonnal elnyomok 1 humanityt a tábortûznél és máris újra emberként megyek.

Ezenkívül most arra is rámentem, hogy az összes boss farkát levágjam...kellenek a fegyverek 😄 Eddig mindennek sikerült aminek le lehet, de kiváncsi vagyok, hogy ehhez Kalameet mit fog szólni a DLC-ben...elõre félek tõle <#wilting>
Tudom, végigvittem már kb 1 éve 😄 Ez most új végigjátszás. Gaping Dragon ellen pl tettem tûzport a halberdre. És igen fejlesztem is, jelenleg Raw Halberdel nyomulok. Bár most szemezek a Pike nevû lándzsával is...megvettem és elég jónak tûnik. És elvileg ez a leghosszabb fegyver a játékban tehát Sens fortressben jól jöhet...
benőmenő
A patternes meglátás olyannyira igaz, hogy eddig kb. csak a four kings-nél nem boldogultam ilyen módon.
Ott Tinman is inkább Havel set + eszeveszett csapkodás kombót használt a végigjátszásban, miután többször is elhalálozott 😄
a legjobb fejlesztés ha +5 normal +5 raw a halberd-nak. és akkor még rá lehet tolni boss elõtt vagy közben enchantot vagy "port"

egy black knight 3 találat, egy stone golem 2.

large titanite-ot lehet lootolni depth-ben a tûznél lévõ alagútba tele van slájmokkal 😊

végig jó, a királynõ ellen meg vmi mást. mondjuk én a kaszával nyomtam le +5-ösre fejlesztve a katakombákból. de inkább csak poén az a fegyver, vmi más felhúzott fegyóval menjen a pókasszony ellen. nagyon könnyû csata, ha elõtte humán alakban a csatornában lévõ tábortûznél kinyírja az invádert, és a pókbarlang elõtt meg lehet idézni a maneatert. míg szembõl leköti a nyolclábút, hátulról lehet neki tolni. engem el se talált, láva elõl elfutni, szembõl ha üt elõtte látni az animot mielõtt megsuhintja, pajzzsal védeni. hátulról kétkezes mód, szembõl vissza pajzstartóra. van némely boss ami kifejezetten egyszerû ha tudod mit kell cisnálni, csak a "pattern"-t kell figyelni. gaping dragon is könnyû, de ezt egy hónapja még nem hittem volna el. van azért ami mindig nehéz marad

Ryder7
Én akkor néztem nagyot amikor Great Combustion-al (vagy hasonlóval) és szépen felhúzott pyro flame-el megtámadtam és 0 damage.

Mr_no_NaMe
Azt hiszem felvágtam volna az ereimet ha nem veszem észre, hogy meg lehet idézni hõn szeretett szoláriumlovagunkat a lordvesselért folytatott harcban. De csak sikerült 😄
Mr_no_NaMe
az ng+ értettem 😄
Hosszú idõ után megint beolvastam a topicba és elõtörtek az emlékek..Az íjász duó-nál én trükköztem kicsit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mérgezett nyíl
, de elsõ végigjátszásnál Q&S hat óra alatt lett meg...igen hat óra. Második végigjátszásnál pedig második nekifutásra...de szép is volt. Jöjjön már a kettõ :v
Pedig megéri szétnézni Blighttownban😊 Sok finomság el van rejtve.
Anor Londo nem szívatós...kivéve a 2 baromarcú íjász...meg persze a brutális boss duó...alig várom, hogy újra szembenézzek velük<#boxer>😄

Egyébként ha új játékot kezdesz akkor teljesen a nulláról indulsz újra, de ha végigviszed és továbbmész NG+ba akkor megmaradnak a cuccaid.
Mr_no_NaMe
Én majom állat meg eladtam...amúgy én most Anor Londot farmolom, lassan az összes zeg-zug feltárásra került. Hát én nem tudom. Valaki Anor Londora mondja hogy szivatós? Esküszöm Blighttownnál undorítóbb, köcsögebb hely szerintem nincs a játékban. Gyorsan végigrohantam rajta, még az Eagle Shieldet se vettem fel, mert nem érdekelt. Vissza se megyek oda, talán az Ash Lake miatt, de lehet azt is kihagyom. Undorító a lények miatt, és köcsög a rohadt létrázástól.

Silver Knight armor viszont odabasz 😄

Srácok, ha új játékot indítok akkor a cuccaim megmaradnak, vagy újra ki kell õket farmolni?
Na végül simán ment Blighttown😊

Én Quelaagot +5 re húzott Halberddel öltem meg. Nem is kérdés, hogy a játék elején az a legjobb fegyver. Jobb mint a Drake Sword, mert: messzire elér, és jók a támadásai. A sima szúrás azért jó, mert szûk helyeken ideális pl a szûk csatornajáratok, mert nem ütközik a falba a csapás. A másik csapás meg amikor körbesuhint ideális több ellenfél ellen.
davidka003
Én Fire Zweihander-el öltem meg. Mondjuk egy jó 20 perc volt mire meghalt. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ryder7
tûzkardot blighttownba? hogy aztán Quelaag ellen szivjon mint a torkosborz?:-D

Mr_no_NaMe
a többivel nem lehet szúrni vagy szúrás mellett nem tud nagyot suhintani 😞 a giants halberd talán az lenne jó.
tarti19
http://darksoulswiki.wikispaces.com/Halberds
Akad itt még pár😛

még csak a feléig jutottam, én nem találkoztam ilyennel. new gaméban majd

Mr_no_NaMe
de akkor most összesen 2 halbred volt a játékban?? nincs egy árus akitõl tudnék venni?
el lehet lenni nélküle, bár a legelején azért jól jön a cucc a balder lovagok ellen. a zöld kõóriás harcosok ellen nagyon hatékony a buzogány, erre most jöttem rá. próbálj meg black knight halberdet keríteni magas humanitivel. de amúgy claymore-t vagy bastard swordot érdemes használni késõbb felhúzva

ami még érdekes volt hogy a divine fegyverek kevesebbet sebeznek az elõhalottakon mintha tûzzel lennének feljavítva. ez azért furcsa. a szellemeket/kísérteteket a rothadó kézzel simán lehet nyomni bármilyen fegyverrel, de a tûzpallos nagoyn hatékony ellenük így, erõs páncéllal le kell õket simán rohanni. pedig kezdetben hogy tartottam ezektõl. ráadásul csomó rothadó kézt dobnak

Mr_no_NaMe
Olyankor mi van mikor megetettem a sima Halbredet a vigyorgóval? Már csak a kristály változat van, de az meg szart nem ér, mert elkopik.
az még csak a bemelegítés. blighttownba vigyél +5 +1 fire tûzkardot egykezest és kétkezest is sztem. a pallókon jó az egykezes pajzssal, a mocsárban jöhet a kétkezes

Capra Demon második próbálkozásra lecsapva! <#nevetes1>

Nagyon megy a játék úgyérzem...most indulok majd Dephtsbe. Utána Blighttown na ott már nem lesz ekkora szám...
tarti19
Bosszút álltam, de +7 után nincs fejlesztési opció😞
Nem tudom, hogy bug/fícsör az, ha megidéztem O&S elõtt a fény imádó csákót majd levágtuk a gyors mozgású arcot s ezek után mindent animációját be lehetett szakítani a böszme óriásnak, ha megütötted( zweihander erõs suhintásával)...