Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen, erõsen benne van a többszöri végigjátszás. Egyébként régrõl emlékszem, hogy voltatok páran akik indítottak olyan karit, hogy az elsõ halál végleges is. Meddig jutottatok halál nélkül?
Ryder7
Az egy dolog, hogy mekkora tanár a játék, de pont ezaz, hogy többször is végigviszi az ember, ettõl lesz egy játék jó játék, pedig ha megnézzük, nagyon lineáris a történetszál. nem egy Elder Scrolls hogy órákon át csak felfedezhess már az elsõ végigjátszás után.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Nem semmi kihívás lesz ez 😉 Gyakran életet ment a távolság, így meg...bár jók ezek a magadnak kreált challenge-ek😄 Megnéznék 1 videót kikapcsolt monitorral emlékezetbõl mondjuk bõven elég az Undead Asylum is az elején😄DD Kitudja, lehet van olyan fanatikus aki képes lenne megcsinálni és eljutni a madárig<#eplus2> Egyébként mekkora tanár játék ez...😊 Az elején még ugye bénázunk, rettegünk a fehér ködtõl, a sötéttõl, akár még 1 átlagos mobtól is...késõbb pedig már akár 1-2 végigjátszás után magunknak nehezítjük meg. Én pl gyakran benyomok gestureokat bossharcok közben, játszadozom velük...sosem idézek már segítõt stb...elsõ végigjátszásnál pedig néhány bosst csak úgy tudtam lenyomni. Bár most ez a Bed of Chaos...az odavezetõ úton minden bosst elsõre kiiktattam (Demon Ruins mind3 bosst) viszont ez ritka nagy szemétláda. Inkább szerencse, mint képzettség és a játékos személyes tudása. Jó hát azért 3.jára legyõztem de akkor is.
Ryder7
A Great Hollow alján?
I know that feel, bro.

Zozo0122: Igen, Caestussal fogok nyomulni, ha muszáj elkészitem a dragonbone fist-et, és ha minden kötél szakad, akkor Zwei +14, de ezt nem szeretném.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

davidka003
Én már fejbõl tudom hol van mimic. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
D. Souls alapmûveltség része 😄

PSN ID.: Beegabor

Na ez érdekes, most találtam:

Nem mintha nem vernék bele minden ládába Sens Fortress után alapból is...😄
tarti19
Amikor elsõnek megcsapott 1 ilyen genyó, akkor majdnem belevágtam a kontrollert a monitorba😊
Nem volt elég, hogy lejutottam a mélybe, erre még meg is kínált 1 csattal😛

Elsõ találkozásnál szerintem mindenki így áll a gombákhoz...aztán jön a meglepetés😄DD

Ryder7 : tehát végig ezzel a Caestussal(ha jól emlékszem) fogsz nyomulni ?😄 Mindenesetre én nézni fogom😉
<#eljen><#taps>
benőmenő
Dat gif 😄
Ryder7
azért is NG+, mert ez egy picit személyes kihivás is a számora, hogy képes vagyok-e végigboxolni magam NG+-on.

Ryder7
igen értem, de a sorozat leginkább a boss taktikákra, a rejtett itemekre fog koncentrálni, igy tehát nagyon sokat nem számit az, ha NG+-ba vagyunk vagy sem, mert pl az Asylum démon ugyan úgy mozog.

Nem baj NG+ ban lecsapjuk 😄 Úgyis én jelenleg épp Orsntein lándzsájára gyúrok de még nincs meg a kellõ ügyesség...majd hamarosan😊
De miért NG+ ban? Ha a kezdõknek akarsz segíteni akkor indíts 1 full új karit és lássuk azzal a végigjátszást😊 Mert így hiteltelen meg érted az amatõrök megnézik a videódat és pár csapásból kiütöd az Asylum Demont és majd keresgélnek, hogy húúú bakker nekem miért nincs ennyi életem meg staminám mit rontottam el már rögtön az elején? No offense, csak megállapítottam<#integet2>
benőmenő
Én ott csesztem el, hogy a tövénél, meg a közepénél ütöttem, pedig a végét kell csapkodni, hogy leessen.
Eggyel több ok az ng+-ra 😄
Na végeztem Seathel...éééééés nincs farok😞 A Te esetedhez hasonló történt...Black Knight Sword +5-el vertem bele egyet futásból a farkába + mielõtt meghalt jó rálátásom volt és akkor kétkézre fogva a fegyvert még kb 2 tiszta találatom volt rá de mégsem akart leesni...😞 És hát persze idõ elõtt méltóztatott megdögleni. Na mind1 majd NG+ ban lecsapom. Rájöttem a taktikára:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kristály szétverésekor ugye Seath szenved egy sort...na tehát a közelbe kell csalogatni és mikor kezdi a hisztit kétkézre fogott fegyverrel megcsapkodni a farkát...<#boxer>
Ryder7
Elindítottam egy új Dark Souls sorozatot, amolyan útmutató féle kezdõk számára. Próbálom minél rövidebbre fogni a videókat, hogy könnyen lehessen keresgélni köztük. Minden szombat éjjel új rész lesz elérhetõ.

Semmi gond így is elég erõs...mostmár csak be kell szereznem sisaknak a Sunlight Maggotot...és akkor marhajól fog kinézni a kari😄
Ryder7
nem lehet fejleszteni.

A balder páncél is mennyire jobban áll a balder lovagokon :-/

Marha jól áll Ornstein páncélja<#taps>

Bár azt sajnálom kicsit, hogy a sisakon nincs rajta az a vörös bóbita ami O-n rajta volt harc közben...elég jól nézne ki ahogy lengedezik mikor pörgök, forgok, darabolok...jah és úgylátom ezt a páncélt nem is lehet fejleszteni.Vagy tévedek?

Benõmenõ: na majd hátha nekem sikerül levágni a farkát. Legalábbis remélem...De elõbb lecsapom Sifet.

benőmenő
Több napig tartó szívás után sikerült olyan patternt találni amivel túlélem, ha eltalálom Seath farkát, erre meghal mielõtt leesett volna. És csak a farkát ütöttem, vagy 2 hitet nyomtam még a legelején a csápjába. <#gunyos1>
Fail of the Month részemrõl <#falbav>
Amíg volt helyem vettem Fraps-szal, mert már nem tudták a haverok elképzelni mi olyan nehéz ebben 😄
Ryder7
mindkettõt lehetséges 10-ig felhúzni, menj el Andeihoz és ha nem tudod felhúzni 5-nél tovább, akkor kell az ember a depths-bõl.

Igazából a Black Bow of Pharis-t akarnám felhúzni meg a Lifehunt Scythe legyártásához szeretnék egy halberdset felhúzni
Fpocok
Nem mindegyik fegyvert lehet annyira fejleszteni. ITT keress rá a fegyverre és megmondja, milyet lehet fejleszteni és meddig.

Parasite Eve 2, best game EVER!

oké köszi csak az baj,h most 5 fölé se tudok és nem tudom,h mi lehet a baj mert ugye mint írtam a sima ember megvolt és mentem is a laitoval egészen 10 ig
Fpocok
Itt a link
Very large ember kell és akkor mehetsz +10 fölé.

Volt ember-em mert ugye depts ben felvettem + laitot ugye felis tudtam húzni +10 ba de azóta semmit , most kéne szerezni másikat vagy mi a baj ???
zsír köszi szépen
Ryder7
ha "gwynevere"-t megölted, akkor utána gyûrû nélkül is mehetsz Gwyndolin-hoz.

Ht elméletileg van mert a laitom +10 es illetve mostmár laitng 1 de mindjárt megnézem
Fpocok
Ha van embered, akkor anor londoban a kovácsnál... ahol ornsteinék is voltak.

Már 1szer kérdeztem ugyan de +5 felett hol tudok kovácsoltatni mert az undead parises kovácsnál nem pedig elötte a laitot pl-n nála húztam fell illetve a tábortûznél
Értem köszi,mindenképpen meg akarom ölni
Fpocok
Gwyndolinhoz nem tudsz bemenni a gyûrû nélkül. Amúgy meg csak opcionális boss.

Sziasztok Ornstein-ék után Gwynevere megölésével automatikusan lehetne menni Dark Sun Gwyndolin ellen vagy mindenképpen kell a Darkmoon Seance Ring ?
Na bocsi a tripla postért, de megvan 😄 Megöltem a két baromarcút...3. próbálkozásra. Mindenképp úgy akartam csinálni, hogy Smough haljon meg elõbb és így késõbb megvehessem Ornstein cuccait😄 Hát nem volt semmi...
Tolvajnak nagyon jó a shadow set...bár szinte mind1 is. A lényeg, hogy gyors legyél és ugrálj,gurulj stb...és legyen jó gyors fegyvered. A jó tolvaj karit nem sûrûn tudják eltalálni...
Dehát mégis hogyan? Megöl és börtönbe vet...<#nemtudom>
Szerintetek a shadow settet érdemes felhúzni, ? thief ként tevékenykedem
Ryder7
ha jól tudom lehet úgy ugrálni, hogy elkerüld Seath-el az elsõ harcot. valami speedrunba láttam.

Nekem Seath kicsit még messzebb van...most jönnek majd Orsteinék😄 Egyébként az elõbb bravúros módon elsõre átjutottam a 2 íjász lovagon...😄 Ha a két díszmadár is így fog menni elsõre akkor nagyon fogok örülni<#eplus2>
benőmenő
Azért a második találkozás is csodás, ha nem tudod, hogy a világító pecket le kell verni, és a csápját ütni. Hátul one hitel (de másodikra tuti és 3-at csap) a farkával, elölrõl meg okádja a curse-t. 2 napja szívok vele <#boxer>
Halhatatlan ellenfél...mint elsõ találkozáskor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Seath...

Eléggé felidegelt mikor elõször játszottam végig, hogy van a játékban 1 kötelezõ halál, tehát halál nélkül nem viheted végig....bár nyilván meghaltam addig vagy 50x de azért érted😄DD Mondjuk ide tökéletes megoldás a Ring of Sacrifice.
benőmenő
Mintha magamat hallanám :/
Nem tudom miért jó, hogy láthatatlan, mert anélkül is marha nagyot tud sebezni a bleedinges fegyverével, meg alapból az egyik legolcsóbb megoldás ami létezhet egy játékban a halhatatlan ellenfél után.
Rohadt Priscilla...nem sikerült levágni a farkát. A rohadék nekem végig láthatatlan maradt, és így kellett megölnöm. Pedig most nézek videókat és másnál megjelenik, gondolom eleget kell ütni egyhuzamban...az én taktikám pedig az volt, hogy megnézem hol sétál a lábnyomok alapján odafutok és futásból ráverek egyet, majd arréb gurulok és így tovább ezt ismételgettem amíg meg nem halt. 😞
davidka003
Köszi. 😊
Bár kétlem, hogy még játszok majd vele de fene tudja.
Amennyi játékom van most az kitart a Dark Souls 2 megjelenésig. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sirch
Az egyik sarokban (mondom ezt úgy, hogy nagyjából kör alakú az aréna) van egy villágító, csillogó kristály. Ha az széttörik, Seath megretten egy idõre, és akkor le lehet csapni a farkát, de akárhogy próbálkozol, nem lesz idõd mögé kerülni. Ezért oda kell csalni, és majd õ maga szétveri az egyik támadásával, neked meg lesz elég idõd a "brisz"-re. Legalább nekem így sikerült.

davidka003
Nekem sosem sikerült levágni Seath farkát. :\

Ryder7
a tört mentéseket nem lehet eredeti játékkal játszani. én is próbálkoztam de nem sikerült.