10203
  • El Gigante
    Én is így játszom. Nálatok csinált olyat hogy liftezés közben körbenéztél és lezuhantál? És persze halál...
  • BAk3R
    mást szerintem nem, én xbox360 kontrollerrel játszok, ezzel teljesen jó. akkor még a motiion blur-t és az AA-t kilövöm. köszi a segítséget.
  • El Gigante
    igen azt:D
  • benőmenő
    ???
    A játék menüjében az élsimítást és a motion blurt kell, azt hiszem ezt szeretted volna mondani :D
  • El Gigante
    A hdr-t ki kell kapcsolni!
  • MerlinW
    Ha csak a felbontást akarod átállítani, akkor igen. #7846-ben van egér fix is(dsmfix), ha bill+egérrel szeretnél játszani. Azt is be kell lőni a dsfix-ben, de minden le van írva az ini-ben.
  • BAk3R
    Sziasztok!

Tök új vagyok, látom van ez a DSFIX, hogy a hiányosságokat kicsit pótolja, a zip tartalmát csak másoljam a játék mappájába, illetve az ini-ben írjam át a felbontást? Van még más teendő? Köszi.
  • MerlinW
    99
  • El Gigante
    endurance-nak mennyi a felső határa?
  • MerlinW
    fontossági sorrend: end, str/dex, vit
  • El Gigante
    Első végigjátszásban vagyok harcossal, mire kéne raknom a pontokat?
    Vit-30
    End-40
    Str-53

Rajtam van a Ring of favour gyűrű ami felnyomja az endurancet és az életerőt, de nem akarom örökké hordani. Endurancet azért hagytam 40-es szinten mert a gyűrű miatt így maxon van, ha jól olvastam.
  • MerlinW
    Ha csak ezzel lenne gond akkor nem biztos, de miután rengeteg probléma van a W8-al mind játékok, mind egyéb téren, igen azt szapulom. Hogy mint szoftverfejlesztő mit gondolok róla, azt meg már le sem merem írni:)
  • benőmenő
    Egy ilyen megkérdőjelezhető minőségben portolt játéknál biztos, hogy a win8-at kell szapulni?
  • MerlinW
    Nem tudom miért kell erőltetni azt a W8-at..:)
  • bigbigle
    Köszi, a sima rendszergazdai nem volt elég, kellett neki a win7 kompatibilitás is.
  • benőmenő
    Próbáld rendszergazdaként futtatni, illetve ha használod a dsfixet, akkor az intro átugrást kapcsold ki.
    Nekem általában ezekért crashelt.
  • bigbigle
    Hello,

Volna egy kérdésem, hátha tud rá valaki mondani valami okosat.
    Meg lett Steam-en a Prepare to Die Edition, de amint elindítanám becrash-el a játék és így nem indul el. Win 8 altt próbálom működésre bírni ha ez számít bármit is.
    Valamint elnézést ha már volt ehhez hasonló probléma, de nem olvastam vissza a fórumot.
  • MerlinW
    Minden mob másra allergiás, szóval tök mindegy. Az a jó ha van mindkettőböl. Kb egyenlően vannak elosztva a mobok, a shardokat pedig ehet vásárolni és ugyanannyiba kerülnek a kovácsnál Anor Londo-ban.

Sen's Fortres-ben találsz nagyon jó Lightning Spear-t, így értelemszerűen tüzeset érdemes kovácsolni, amíg nem lesz meg a Quelaag's Furysword.
  • lammaer
    Stattal nem nagyon skálázódó fegyvereknél a lightning vagy a fire enchantment a jobb?

Sebzésben a vége mindkettőnek ugyanaz, úgyhogy amire gondolnék hogy különbség lehet:

- az ellenfeleknél a tűz vagy a lightning reziszt a gyakoribb?
    - az upgradehoz szükséges anyagokból melyik igényel nehezebben beszerezhető shardokat...? (itt a fire neccesebbnek tűnik nekem, mert nem sima hanem green meg red titanite is kell, ami ha jól olvasom nem vásárolható és farmolni sem tűnik triviálisnak)
  • SamuSHUN
    Konzolra gondolok de olvastam angol forumon hogy frissíteni kel de nekem nem mutatott ilyesmit mikor indítom :(
  • SamuSHUN
    Konzolos vagyok
  • benőmenő
    Szedd le a legfrissebb gfwl klienst, amit telepítés után indíts el rendszergaztaként, lépj be, majd a a darksouls exe-t is rendszergazdaként indítsd. Legutóbb nekem ez oldotta meg.
  • El Gigante
    tegnap este nekem működött pc-n
  • Fpocok
    PC vagy konzol? Gondolom xboxon, nem? Vagy a games for windows live-ra gondolsz?
  • SamuSHUN
    Hello olyan problémám lenne hogy mikor indítom a játékot nem tud csatlakozni az XBOX LIVE-hoz ezért offline indul.Nemrég vettem meg ezért ez nagyon fura :( kérlek segítsetek :(
  • El Gigante
    ez jó volt:D
  • benőmenő
    Nekem az a mocskos gólem volt ugyan ilyen, amikor egy fél napon keresztül mindig lelökött/leestem, majd utána végre megfeküdt és ment az in ur face b!tch ordibálás részemről :D

Illetve Priscilla, Seath és Kalameet szívatott addig, míg feladtam, hogy lenyiszáljam a farkukat és "simán" lecsaptam őket.
  • Fpocok
    Jujj de irritál ez a gyerek.
  • MerlinW
    PewDiePie vendégsége a Capra házban:)
  • Fpocok
  • MerlinW
    Katakombákat szerintem hagyd Anor utánra.
  • lammaer
    Anorban még nem voltam (most jön a Blight), akkor várok egyet, hátha esik spear.
  • lammaer
    Köszi.. a Zwei megvan (simán elverekedtem magam a drakesworddel oda), szóval nem csak a befutás miatt kell, hanem amikor effektive takarítani megyek le a katakombákba.
  • MerlinW
    Az én egyik kedvenc fegyverem a Battle Axe. Volt belőle 2 is, egy divine és egy magic, de regular változatban is izmos cucc felfejlesztve. Talán a legjobb SL1-es fegyver. Tehát személy szerint azt ajánlom. Ha jól emlékszem a kovácstól is vehetsz akármennyit.

Egyébként ahogy alattam is írták, a tompa fegyverek hatásosak a csontik ellen. De ha még kicsi vagy oda, akkor futhatsz is és felveheted ölés nélkül:)
  • El Gigante
    Én hogy felvegyem a zweihandert, sima buzogánnyal ütöttem őket, attól folyton összetörtek.
  • Szabi DEMON
    Szerintem a 14-ről 15-re lépést nagyon fontold meg, mert a slab egy rohadt ritka item.

Ha volt olyan szerencséd és kiesett Anor Londoban a Silver Knight Spear, az ad holy dmg-t, de 22-es dex is kell hozzá.
    Egy mimic pedig, szintén Anor Londoban kidob egy Occult Clubot, amit könnyen visszaalakíthatsz Divine-ná. Egyébként egy számodra szimpatikus moveset-tel rendelkező fegyót alakíts át és ennyi. A Catacombsban az ellenfelek bár újraéledhetnek, ha nem holy dmg-el ölöd meg őket, cserébe kevés a hp-juk, így nem nagyon számít a választás.
  • lammaer
    Skacok, csontvázak ellen olvastam hogy divine fegyvert érdemes használni. Van esetleg valami tipp hogy milyen fajtát kéne olyanná tenni? Érdemes egyáltalán szórakozni ilyesmive, vagy csak üssem őket a legjobb cucommal amíg el nem fogynak?

Ahogy lentebb beszéltük, a főfegyverem nem lesz "megdelejezve" (Zwei és Halberd, egyenlőre az utóbbi jön be jobban, szóval szépen léptetem fel őket +15 irányába), szóval a csontikhoz csak egy másik fegyvert istenítenék fel (mert gondolom máshol úgyse kell divine, szóval nem "rontanám" el a főfegyvereket).

Gondolom hammer tipusú fegyvert érdemes skeleton gyilokra felhasználni, így egy morningstart szemeltem ki erre a célra...
  • lammaer
    Én is hasonlóképpen jártam el, csak egy PS2es controllert használok PCn, szintén ikoncserével :D
  • benőmenő
    PC-n játszottam, amihez egy dualshock 3-at használok kontrollernek, ezért felraktam egy modot, ami kicserélte az ikonokat.
  • davidka003
    PS3-on tolod?