10203
-
El Gigante #8116 Én is így játszom. Nálatok csinált olyat hogy liftezés közben körbenéztél és lezuhantál? És persze halál... -
BAk3R #8115 mást szerintem nem, én xbox360 kontrollerrel játszok, ezzel teljesen jó. akkor még a motiion blur-t és az AA-t kilövöm. köszi a segítséget. -
El Gigante #8114 igen azt:D -
#8113 ???
A játék menüjében az élsimítást és a motion blurt kell, azt hiszem ezt szeretted volna mondani :D -
El Gigante #8112 A hdr-t ki kell kapcsolni! -
#8111 Ha csak a felbontást akarod átállítani, akkor igen. #7846-ben van egér fix is(dsmfix), ha bill+egérrel szeretnél játszani. Azt is be kell lőni a dsfix-ben, de minden le van írva az ini-ben. -
BAk3R #8110 Sziasztok!
Tök új vagyok, látom van ez a DSFIX, hogy a hiányosságokat kicsit pótolja, a zip tartalmát csak másoljam a játék mappájába, illetve az ini-ben írjam át a felbontást? Van még más teendő? Köszi. -
#8109 99 -
El Gigante #8108 endurance-nak mennyi a felső határa? -
#8107 fontossági sorrend: end, str/dex, vit -
El Gigante #8106 Első végigjátszásban vagyok harcossal, mire kéne raknom a pontokat?
Vit-30
End-40
Str-53
Rajtam van a Ring of favour gyűrű ami felnyomja az endurancet és az életerőt, de nem akarom örökké hordani. Endurancet azért hagytam 40-es szinten mert a gyűrű miatt így maxon van, ha jól olvastam. -
#8105 Ha csak ezzel lenne gond akkor nem biztos, de miután rengeteg probléma van a W8-al mind játékok, mind egyéb téren, igen azt szapulom. Hogy mint szoftverfejlesztő mit gondolok róla, azt meg már le sem merem írni:) -
#8104 Egy ilyen megkérdőjelezhető minőségben portolt játéknál biztos, hogy a win8-at kell szapulni? -
#8103 Nem tudom miért kell erőltetni azt a W8-at..:) -
bigbigle #8102 Köszi, a sima rendszergazdai nem volt elég, kellett neki a win7 kompatibilitás is. -
#8101 Próbáld rendszergazdaként futtatni, illetve ha használod a dsfixet, akkor az intro átugrást kapcsold ki.
Nekem általában ezekért crashelt. -
bigbigle #8100 Hello,
Volna egy kérdésem, hátha tud rá valaki mondani valami okosat.
Meg lett Steam-en a Prepare to Die Edition, de amint elindítanám becrash-el a játék és így nem indul el. Win 8 altt próbálom működésre bírni ha ez számít bármit is.
Valamint elnézést ha már volt ehhez hasonló probléma, de nem olvastam vissza a fórumot. -
#8099 Minden mob másra allergiás, szóval tök mindegy. Az a jó ha van mindkettőböl. Kb egyenlően vannak elosztva a mobok, a shardokat pedig ehet vásárolni és ugyanannyiba kerülnek a kovácsnál Anor Londo-ban.
Sen's Fortres-ben találsz nagyon jó Lightning Spear-t, így értelemszerűen tüzeset érdemes kovácsolni, amíg nem lesz meg a Quelaag's Furysword. -
lammaer #8098 Stattal nem nagyon skálázódó fegyvereknél a lightning vagy a fire enchantment a jobb?
Sebzésben a vége mindkettőnek ugyanaz, úgyhogy amire gondolnék hogy különbség lehet:
- az ellenfeleknél a tűz vagy a lightning reziszt a gyakoribb?
- az upgradehoz szükséges anyagokból melyik igényel nehezebben beszerezhető shardokat...? (itt a fire neccesebbnek tűnik nekem, mert nem sima hanem green meg red titanite is kell, ami ha jól olvasom nem vásárolható és farmolni sem tűnik triviálisnak) -
SamuSHUN #8097 Konzolra gondolok de olvastam angol forumon hogy frissíteni kel de nekem nem mutatott ilyesmit mikor indítom :( -
SamuSHUN #8096 Konzolos vagyok -
#8095 Szedd le a legfrissebb gfwl klienst, amit telepítés után indíts el rendszergaztaként, lépj be, majd a a darksouls exe-t is rendszergazdaként indítsd. Legutóbb nekem ez oldotta meg. -
El Gigante #8094 tegnap este nekem működött pc-n -
#8093 PC vagy konzol? Gondolom xboxon, nem? Vagy a games for windows live-ra gondolsz? -
SamuSHUN #8092 Hello olyan problémám lenne hogy mikor indítom a játékot nem tud csatlakozni az XBOX LIVE-hoz ezért offline indul.Nemrég vettem meg ezért ez nagyon fura :( kérlek segítsetek :( -
El Gigante #8091 ez jó volt:D -
#8090 Nekem az a mocskos gólem volt ugyan ilyen, amikor egy fél napon keresztül mindig lelökött/leestem, majd utána végre megfeküdt és ment az in ur face b!tch ordibálás részemről :D
Illetve Priscilla, Seath és Kalameet szívatott addig, míg feladtam, hogy lenyiszáljam a farkukat és "simán" lecsaptam őket. -
#8089 Jujj de irritál ez a gyerek. -
#8088 PewDiePie vendégsége a Capra házban:) -
#8087 -
#8086 Katakombákat szerintem hagyd Anor utánra. -
lammaer #8085 Anorban még nem voltam (most jön a Blight), akkor várok egyet, hátha esik spear. -
lammaer #8084 Köszi.. a Zwei megvan (simán elverekedtem magam a drakesworddel oda), szóval nem csak a befutás miatt kell, hanem amikor effektive takarítani megyek le a katakombákba. -
#8083 Az én egyik kedvenc fegyverem a Battle Axe. Volt belőle 2 is, egy divine és egy magic, de regular változatban is izmos cucc felfejlesztve. Talán a legjobb SL1-es fegyver. Tehát személy szerint azt ajánlom. Ha jól emlékszem a kovácstól is vehetsz akármennyit.
Egyébként ahogy alattam is írták, a tompa fegyverek hatásosak a csontik ellen. De ha még kicsi vagy oda, akkor futhatsz is és felveheted ölés nélkül:) -
El Gigante #8082 Én hogy felvegyem a zweihandert, sima buzogánnyal ütöttem őket, attól folyton összetörtek. -
Szabi DEMON #8081 Szerintem a 14-ről 15-re lépést nagyon fontold meg, mert a slab egy rohadt ritka item.
Ha volt olyan szerencséd és kiesett Anor Londoban a Silver Knight Spear, az ad holy dmg-t, de 22-es dex is kell hozzá.
Egy mimic pedig, szintén Anor Londoban kidob egy Occult Clubot, amit könnyen visszaalakíthatsz Divine-ná. Egyébként egy számodra szimpatikus moveset-tel rendelkező fegyót alakíts át és ennyi. A Catacombsban az ellenfelek bár újraéledhetnek, ha nem holy dmg-el ölöd meg őket, cserébe kevés a hp-juk, így nem nagyon számít a választás. -
lammaer #8080 Skacok, csontvázak ellen olvastam hogy divine fegyvert érdemes használni. Van esetleg valami tipp hogy milyen fajtát kéne olyanná tenni? Érdemes egyáltalán szórakozni ilyesmive, vagy csak üssem őket a legjobb cucommal amíg el nem fogynak?
Ahogy lentebb beszéltük, a főfegyverem nem lesz "megdelejezve" (Zwei és Halberd, egyenlőre az utóbbi jön be jobban, szóval szépen léptetem fel őket +15 irányába), szóval a csontikhoz csak egy másik fegyvert istenítenék fel (mert gondolom máshol úgyse kell divine, szóval nem "rontanám" el a főfegyvereket).
Gondolom hammer tipusú fegyvert érdemes skeleton gyilokra felhasználni, így egy morningstart szemeltem ki erre a célra... -
lammaer #8079 Én is hasonlóképpen jártam el, csak egy PS2es controllert használok PCn, szintén ikoncserével :D -
#8078 PC-n játszottam, amihez egy dualshock 3-at használok kontrollernek, ezért felraktam egy modot, ami kicserélte az ikonokat. -
#8077 PS3-on tolod?