10203
-
Rony94 #8197 Gratulálok! Én tegnap jutottam el a Chaos Witch Quelaag-hoz, de megölt. Ma megpróbálom megölni. .) -
lammaer #8196 *Great Hollow :) -
lammaer #8195 No, nekem is sikerült a játék végére érni 80+ óra elteltével. Igaz, az opcionális területeket (a DLCk meg pár nem DLC pálya mint a Dark Hollow) már nem volt hangulatom erőltetni.
Szép volt, jó volt, poénból megnéztem az NG-ben az első bosst, de sztem nekem ennyi. Remek cucc, élvezetes volt, azt hamarosan készülhetünk a DS2-re :) -
Rony94 #8194 Megvolt az első invader ellenfelem. Sajna vesztettem, mert eléggé váratlanul ért, plusz pont akkor talált rám, mikor eléggé alacsony életem volt. Ennek ellenére az élete felét le tudtam szívni. -
El Gigante #8192 Nekem is csinált ilyet! Először azt hittem azért mert átállítottam 60-ra az fps-t, amit vissza is vettem 30-ra. Ezután is kilépett néha, ha átváltottam az asztalra, leesett nagyon az fps-ed ezért csinálja! -
Rony94 #8191 Jut eszembe: Egyes helyeken (pl. a sárkánynál, Undead Burg-ben) elég kicsi a frame. És erre meg fogja magát a játék, kiír valami hülyeséget hogy 'Framerate error' vagy valami ilyesmi, rányomok hogy oké és kidob a menübe. Ezután ha visszatöltöm az állást, akkor ugyanoda dob vissza ahonnan ledobott.
Erre valami orvosság nincs? Elég idegesítő hogy csak úgy kidob a menübe. -
Rony94 #8190 Elmentem Oswald-hoz ha már annyira mondjátok itt. A 'Request Absolution'-nél valami 20k lelket kéne fizetnem. Vettem tőle egy Book of the Guilty könyvet is, és magamra keresve nem adott ki semmit. Tehát ha jól értelmezem, a könyvben még nem vagyok benne. -
#8189 "Több mint 2000 óra és 20-on valahány karakter... "
Az e-penis lényege, hogy van rá bizonyíték, ergo írhatsz ide 10k órát is :-D
"Azért valami kis hátrányt kap"
Ami annyira nulla, hogy a guilty lista utolsó szegletében sepregethet vele, így gyakorlati jelentősége zéró.
"Magától nem fog büntipontot adni játék"
New game és halad úgy végig, mint a egy szent, majd a final boss előtt menj vissza Oswald-hoz... utána beszélünk ;-)
-
#8188 "Players who obtain permanent PvE sin by destroying Gwynevere can now be invaded by members of the Blade of the Darkmoon covenant, but only in dark Anor Londo. This action will not affect or allow Darkmoon invasions in other areas."
de ez csak egy eset, masok arrol irnak, hogy
"I got invaded by a Darkmoon player on my first playthrough after I had killed Priscilla but before I had seen any PvP action at all." -
#8187 hm, akkor nem eleg egyertelmu a wikipedia rola, ott azt allitja, hogy book of the guilty-be csak irni lehet, miutan megolt egy invader. de kicsit olvasgattam, es masokat is tamadtak meg dark moon invaderek miutan megoltek egy npc-t. -
Lord Mortanius #8186 E-pénisz vagy mi? :) Akkor beszállok én is. Több mint 2000 óra és 20-on valahány karakter...
Még így sem merném leírni, hogy minden pixelét ismerem. :)
"Nem azt vitatom, hogy nem kapsz érte büntetést a könyvbe, hanem azt, hogy semmi hátrány nem érte azért, mert levágta azt az NPC-t."
Nono! Azért valami kis hátrányt kap, de ezt már leírtam. De valóban, nem egy nagy dolog, hisz bárki könnyedén megoldhatja, hogy ne jöjjön be hívatlan látogató hozzá.
"Ha úgy viszed végig a játékot, hogy egyetlen NPC-t sem ölsz meg, akkor is kapsz büntetés pontokat a könyvbe, ergo, hogy most az elején kap vagy nem kap teljesen mindegy."
Magától nem fog büntipontot adni játék, aki tudja mire kell figyelni azt nem érik szankciók.
-
Lord Mortanius #8185 De, természetesen befog kerülni és támadhatják a Darkmoon-osok. Teljesen mindegy, hogy pvp vagy pve sin. -
#8184 de meg mindig nem fog bekerulni a bunosok konyvebe. az pvp sin, nem pve sin, ergo nem fogjak darkmoonosok tamadni. -
Rony94 #8183 Értem. Köszönöm szépen a választ/válaszokat. :) -
#8182 Vagy talán mégis...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem azt vitatom, hogy nem kapsz érte büntetést a könyvbe, hanem azt, hogy semmi hátrány nem érte azért, mert levágta azt az NPC-t. Ez volt ugyanis Rony kérdése!
Ha úgy viszed végig a játékot, hogy egyetlen NPC-t sem ölsz meg, akkor is kapsz büntetés pontokat a könyvbe, ergo, hogy most az elején kap vagy nem kap teljesen mindegy.
Darkmoon Covenant sokkal ritkábban támad, mint a Darkwraith invaderek. 2x is végigvittem úgy a játékot, hogy 1x sem találkoztam velük, pedig volt a könyvben büntetésem. (A többi végigjátszásban is talán ha összesen 3x találkoztam velük. )
Lényeg Rony-nak: Nincs jelentősége. -
Rony94 #8181 Ja és lett egy kedvenc miniboss-om, a Hydra. Nagyon sokat szenvedtem vele (szerintem nem túlzok ha azt mondom, közel 1 órát elszórakoztam vele mire megöltem). De hiába ment el rá ennyi idő, ennek az ellenfélnek a megölésén szórakoztam a legjobban eddig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az, hogy távolról lehetetlen megölni, ezért hát közel kell merészkedni hozzá hogy átváltson közelharci támadásra, meg hogy egyenként kell levágni mind a 9(?) fejét, szerintem baromi jó ötlet volt. Számomra eddig ez volt a legjobb minboss. :) -
Rony94 #8180 Épp Firelink Shrine-on voltam és nézegettem az új páncélokat amiket szereztem, mert eddig nem nagyon volt kedvem azokat nézegetni. Felvettem és elkezdtem ide-oda gurulni hogy megnézzem hogy gyors vagyok-e benne, nem igazán. Aztán megnéztem hogy suhintok a karddal ezzel a felszereléssel és hát egy ugrás támadással beletrafáltam Crestfallen-be. Tudomást sem vettem róla hogy ő ott van, azt hittem azért egy picivel távolabb van. :-/
(Figyelem: Firlink Shrine-ban ne nagyon kezdjen kaszabolni csak úgy, mert a végén egy NPC-t talál el!)
Amennyire utána olvastam ez a Crestfallen a háttérsztorit és tippeket mondott volna a jövőben. Lehet ilyen szempontól megszívtam. Engem érdekel a történet, erre meg kinyírtam azt, aki elmesélte volna nekem. (Gratulálok Zoltán) Mindegy, majd NG+-ban megpróbálom nem megölni. -
Lord Mortanius #8179 "mert minden pixelét ismerem..."
Azért annyira talán mégsem! :)
Bűnök
Minden Npc legyilkolása bűnnek számít, tehát bűnösök könyve, és jöhetnek a Darkmoon-ok.
Egyébként most próbáltam ki. Játékot indítottam, elvittem Oswald-ig. Megnéztem 0 bűn. Majd visszamentem Firelink-be levágtam Crestfallen warrior-t. Vissza Oswald-ig éééés: "Request absolution? Required souls: 10500"
Bűnös! :) -
#8178 book of guilty-be nem csak jatekosok tudnak beirni teged?
egyebkent, ha hagyod hogy gyepaljon, es elszaladsz elole, utana megtudod gyonni a buneidet, oswaldnal, es akkor ujra neutral lesz :) -
#8177 Nem kell utánaolvasnom, mert minden pixelét ismerem...
De most megtettem helyetted is:
Killing him won't have any effect on the story or a covenant.
Egy szó nincs Crestfallen-ről itt:
Darkmoon Covenant
-
Lord Mortanius #8176 Olvass utána és megtudod! -
#8175 Sőt leesik a pénisze és a NAV is megbünteti félmillióra.
Marhaságokat ne írjunk. -
Lord Mortanius #8174 Bekerülsz a bűnösök könyvébe és vadászni fognak rád a Darkmoon szövetség(kék invader-ek) tagjai. Megváltást, bűnök eltörlését Oswald-nál lehet megvásárolni. -
#8173 Minap ilyet olvastam hsz-ek között a youtube-on:
"sikerült kinyírnom a kovácsot véletlenül, meg egy-két kereskedőt az elején :/ és se fejleszteni se nyilakat nem tok venni...vkinek vmi ötlete??"
Hogyacsába' lehetséges véletlenül randalírozni? Nekem 600 órányi játék alatt 1x sem sikerült, sőt a Demon's Soulsba se, szintén közel ennyi játékidővel.
A kérdésedre a válasz:
Nincs gond. Crestfallen nem lényeges. Később New Londo elején találkoztál volna vele, ahol kb. 2 mp alatt lehet leverni.
Más NPC-t azért már ne nagyon bánts, ha lehet... saját érdeked :-) -
Rony94 #8172 Ezt nem fogjátok elhinni. Véletlenül (tényleg véletlenül) megsebeztem Crestfallen Warrior-t. És így hát muszáj volt már megölnöm, vagy a végtelenségig szekált volna.
Kérdés: Mennyire büntet ezért most a játék? -
partizan182 #8171 A life regen gyűrű a fejlesztők trollkodása. Master key vagy mindegy. -
Negritis #8170 olyan kérdésem lenne hogy megéri-e elején a Life regen gyűrűt választani?
köszi -
Rony94 #8169 Huh, Blighttown.......nem ez lesz a kedvenc helyem, az biztos. A Depths még egész jó volt, de ez.....ez kegyetlen. -
Rony94 #8168 Ez nem igaz! Pár napja még nagyban szenvedtem a Capra Demon-al, erre meg a Moonlight Butterfly és a Havel the Rock legyőzése után elsőre lenyomtam. :D
És most tartok a Depths-nél. -
Rony94 #8167 Áhhá, már értem. Köszi szépen. :) -
#8166 NG+ végtelen van, a "nehézség" emelkedés, azaz a mob-ok fejlődése áll meg +7 körül. -
Rony94 #8165 Itt meg NG+7 van. -
lammaer #8164 Az a jó a DSben, hogy az ellenfelek többsége ugye respawnol de nem skálázódik veled együtt egy játékon belül. Igy vissza lehet menni és puszta kézzel agyonverni azt a csontvázat aki megkeserítette annó az életemet a tűzbombáival :) -
El Gigante #8163 Ez jó, hogy vége felé könnyű lesz, lehet egy kicsit mókázni:D -
lammaer #8162 Én lightningre raktam a zweihandert (az STR még csak 30on van), mivel úgy "érzem" hogy több a páncélban feszítő MOB, akiket úgy "tűnik" hogy a tűz kevésbé sebez jól szemben a villámmal.
De a biztonság kedvéért vettem 3 greatswordöt is, az egyik +15re van húzva, a másik villámra a harmadik meg tűzre, szóval mindenki megkapja ami jár. :)
Érdekes amúgy a játék, hosszú idő óta ez az első amin komolyan elgondolkodtam hogyha vége lesz én is belekezdek egy NGbe... ha más nem az elejébe mindenképp, hogy revansot vegyek azokon a mobokon amik kezdőként annyi fejfájást okoztak. Gyanítom most 1hitelve lesznek :) -
lammaer #8161 Eszerint csak NG+6 van, de gondolom csak azon múlik a számozás hogy az első NG-t minek vesszük :) -
#8160 Zweihander +15 elég lesz NG+7-ig:) Én NG+5 elejéig játszottam vele, de egyre könnyebb lesz a játék.:) NG+ nehezebb, NG++ még egy kicsit nehezebb, aztán egyre könnyebb, ahogy fejlődsz. NG+++-ra elvileg már kimaxolod magadat. Talán az NG+5.6,7 nehezebb, de ahhoz már nem volt lelki erőm. -
Rony94 #8159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megpróbáltam leverni a Capra Demon-t többször is, de egyszerűen nem ment. Többször is levittem már az élete felét, de végül mindig lecsapott.
Utána megpróbálkoztam a második Black Knight-al is ami a torony tetején van. Gondoltam ha már az előző Black Knight-ot levertem, akkor ezt is lefogom, de ennek ellenére 3x egymás után kinyírt, úgyhogy ezt is békén hagytam inkább.
Végül elmentem ahhoz a toronyhoz ahol a Taurus is tartózkodik, csak most lefelé mentem a lépcsőn. A legalsó szintről megtámadott egy nagy fekete páncélos lovag böhöm nagy bökővel. Annak is levittem már az életét rendesen, de ő s kinyírt.
Szóval ez a mai este nem volt olyan sikeres. :-/ -
Rony94 #8158 Huhúú, akkor elleszek én ezzel egy ideig. Pedig még terveztem a Ninja Blade-et is. :D -
#8157 A játék végéig elég lesz csak fejleszteni kell.
Talán Tűzre érdemes.
Nem annyira vészes az NG+ de a boss-ok megtudnak azért szopatni. 4 Kings pl