Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Ha jól sejtem ezt már nem tudom visszacsinálni... :S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megbosszultam Anastacia halálát, megöltem Lautrec-et. Viszont azt nem tudtam, hogy meg kell tartani addig a lelket amíg vissza nem térek és felhasználtam fejlesztésre. A Firelink Shine így örökre kialudt? 😞
MerlinW
A játék mindig végigjátszható lesz, akkor is ha mindenkit megölsz aki mozog. Egyedül a kovácsok hiánya tudják pokolian megnehezíteni az életedet😊 A többi kulcsNPC megölése maximum egy bizonyos szintû játékélménytõl foszthat meg.

[merlinw.org]

wantonly
Sziasztok. megöltem az elsõ bosst a börtönben aztán a varjú átvitt egy másikra ahol egy lovag várt.
gáz ha az elején levágtam az ipsét? nem ad késöbb valami tárgyat vagy valamit ami miatt végigjátszhatatlan lesz a game?
Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wantonly
Ash Lake.
UltraZord
a szénhidrát! 😄AHAHAHA

Ryder7
Melyik Hidrát?😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

wantonly
Köszi a választ! Elcsereberéltem amit tudtam.

Közben legyõztem a Hydrát. Nagyon tartottam tõle, a közelébe sem mertem menni, de nem is volt annyira nehéz.
MerlinW
Igen és nem😊

[merlinw.org]

wantonly
A Snuggly The Crow-al mindent csak egyszer lehet cserélni? Nem lehet trükközni?
wantonly
Megint megpróbáltak megölni. Ezt fél perc alatt elintéztem... Jó ez a fejlesztett Halberd. 😊
wantonly
Értem, köszi! Lassan rájövök magamtól is mindenre.

Beszippantott a játék. Nagyon. Elsõre megöltem a Capra Demon-t, alakul ez. 😊
MerlinW
A segítõk maguktól sosem fognak jönni, mert nem tudnak. Õket neked kell megidézni.

[merlinw.org]

wantonly
Alapvetõen tetszik ez a multis megoldás, elég különleges, csak még nagyon kezdõ vagyok a játékban. Ezért meglepõdtem amikor megtámadtak és hirtelen nem tudtam mit csináljak, hova szaladjak, mindenütt fehérségbe botlottam. Azért büszke voltam magamra, hogy legyûrtem. 😄

De olyan is jöhetne aki segíteni akar nem megölni, mert némelyik boss sok fejfájást okoz. 😊
Szerintem próbáld meg élvezni! Fõleg, ha legyûrted biztos volt valami bizsergés. Én is mindig eljátszom a vadkacsa halálát amikor betámadnak, aztán azért tudok meglepetést okozni.
MerlinW
Az ilyenek kerülnek azonnal a tiltólistámra Live-on.

[merlinw.org]

MerlinW
Van ám offline mód a beállításokban.

[merlinw.org]

benõmenõ
Amint betámad egy másik player kitéped a gépbõl a lan kábelt 😄
Hali.

Nekem van 1 olyan problémám, hogy nem a játék szaggat, az jól fut de a képernyõ scrollozása nagyon ugrál. olyan idegesítõen darabos az egész. nem lehet valamit átírni adsfix.ini-ben? keregélem egy ideje mde nem jöttem még rá.
Fpocok
Amint meglátod, hogy jön valaki, nyomsz egy ALT F4-et.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Még egy kérdésem lenne:

Átalakultam emberi alakba. Ilyenkor ügye más játékosok is tudnak csatlakozni hozzám, ki is írta a játék, hogy egy sötét lélek érkezett. Persze egybõl meg akart ölni. Próbáltam menekülni, de az utak le voltak zárva. Kilépni a játékból nem lehet. Kénytelen voltam harcolni és nagy nehezen megöltem, kaptam is egy humanity-t. Na jó, de én alapvetõen békésen haladnék elõre, ezek ellen lehet védekezni?
wantonly
Köszi!
Sirch
Az analógkar finom használatával.

wantonly
Valaki árulja el nekem, hogy a sétálást - ami billentyûzeten CTRL+iránygomb -, hogyan kell elõhozni kontrollerrel? Csak futni tudok és rohanni. Logitech F310 van.
Vicces amikor a hóban ninja flip-elve a kezeim is talp nyomot hagynak 😄DDDD Ezt eddig észre sem vettem.
NecroJoe
Közben sikerült: aznap feladtam, kiléptem a szõnyegen, másnap beléptem hogy jó, a conenatntot beszoptam, megolom a bosst, erre lehetett interactolni a szonyeggel...

Necro

MerlinW
Ahogy a Wiki is írja 2 módja van. Gwyn megölésével és anélkül is.

[merlinw.org]

De igen akörül 😄DDD A fraps tehet róla, bár lehet, hogy én bénáztam valamit. Vagy a konvertálásnál, mert 1440x900ban tolom. Mikor felvétel nélkül játszok akkor nem megy 30 alá 😄
Ryder7
Csak nem... 15 FPS? 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Zomil
Nagyon remélem, hogy lépnek valamit, mert elég szopás, hogy 1éves játék válik "használhatatlanná" :S
Offline rendkivül magányos a Darksouls, se vértocsa, se try jumping off...semmi :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

benõmenõ
Emberek, valami reakció a From software-tõl van már a gfwl lekapcsolásra? Mert eddig úgy néz ki, hogy jövõ júliustól lehet búcsúzni az online mókától (a coop-tól is of course) és izzítani a crack-eket. 😞
NecroJoe
Akkor ez mi a wikin?

Kill Gwynevere, Princess of Sunlight. This will make Dark Sun Gwyndolin hostile, so you need to request Absolution if you want to be able to talk to Gwyndolin.

Necro

davidka003
Nem szabad megölni Gwynevere-t lol.

A katakombákból kell a gyûrû és azt felhúzva megnyílik az ajtó.
Mostmár mindegy. NG+-ban újrapróbálkozhatsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

NecroJoe
Gwyndolin-hez természetesen nem nyúltam.

Necro

NecroJoe
Szeretném összeszedni a Darkmoonos trophy-t, de a wikidotot követve nem igazán boldogulok: megöltem Gwynevere-t, elintéztem az absolutiont, visszamentem, rálépek a szõnyegre, lófasz nem történik. Valami tipp?

Necro

Köszi, el is készültem a videóval 😊

Tehát Ornstein and Smough harc NG+ban😊 Próbáltam egyszerre megölni mindkettõt, meg hát így nehezebb és hosszabb(és jobb <#eplus2>) a harc. Eléggé elszoktam ettõl a karaktertõl a másik miatt( ami dex build és ott gyorsaságra építek) így néha olyan támadásokat beszívtam...bénáztam szépen 😄DD Gyõzhettem volna 6:50 környékén pl. lehetett volna még pár ütésem tisztán...de nem akarok tovább menni úgyhogy hagytam, hogy Smough legyõzzön de azért még gúnyolódtam rajta kicsit. 😊

Ryder7
Fraps-sel. aztán 9.0-s Sony Vegasban megszerkesztem és lerenderelem õket. ekkor lesz kisebb meretû, majd aaz eredeti nyersanyagot törlöm.

Én szívesen csinálnék ahogy agyba-fõbe verem õket, mert az egyik karim elõttük van elmentve. Viszont a mikrofonom a fülesen tönkrement. 😞 (bár nem is mûködött soha...valszeg én vagyok kretén)
Próbáltam frapssel felvenni videót de 4 giga lett...ha valaki tudna mondani egy jó konvertáló programot, hogy utána felnyomhassam youtubera persze jóval kisebb méretben annak megköszönném😊 Ryder te mivel veszel fel?
Ryder7
a közeljövõben nagyon nem.

ha még meggondolom, van egy Undead Burg-ös rész amit fel kell vegyek, egy Gargolye utmutató, aztán egy Blightown útmutat videó szerûség, majd Quelaag, Sen játékháza, a Gólem, aztán egy Anor Londo útmutató majd csak utána Smough és Ornstein. Ez igy kb 8-9 hét múlva lesz, de lehet hogy csinálok egy ilyen Superman hetet a csatornán, amikor naponta lesz 1-1 rész, mint most a Tomb Raiderrel.

orsteines videó lesz valamikor a közel jövõben ???
Ryder7
Hamár Havel és a backstab:

azt is vedd figyelembe, ha 2 kézbe fogja a kardot, akkor nem kell max 20 strength, azt viszont aláirom, hogy jobb kikerülni a dolgokat, de én legbelül mélyen mindig is tank beállítottságú voltam, szóval az én szememnek nagyon jól esik, ha 1000 fölött van a HP-m.

De végülis, mindenki a saját szempontja szerint kell játssza a DS-t, ez benne a lényeg, viszont ha ugrálós buildet csinál az ember, akkor ahhoz dex fegyverek kellenek, mint pl a Schimitar, ami ha jól tudom Wanderer alapfegyver.

Hiába csinál tankot, amíg nincs megfelelõ páncélja hozzá meg fegyvere.A vitalityt is kell pakolni persze...de ha meg sem kapod az ütést hanem kivéded vagy elugrasz az jobb. Ahhoz pedig endurance kell. A 24 strenght meg reálisan nézve mondjuk kb. addigra lesz meg mire Sens fortresst kinyitja, ha rendesen pakolja az endurancet meg vitalityt ami fontosabb. Mert úgyis sokszor meghal és rengeteg lelket veszít. Addig bele kell tanulnia...a parryt meg backstabet pedig a legkönyebb a sima hollowokon gyakorolni. Igaz, hogy a parry nehéz és sok ellenfélnél nem is lehet...de végülis a backstab a fontosabb. (egy kezdõnek) Backstabbel röhejesen könnyûvé válnak amúgy nagyon erõs ellenfelek...fekete lovagok, hentesek, blighttowni bunkós barmok stb sõt pl. Havel is😄
Ryder7
Nem értek veled egyet mindenben, Zozo.

Igazad van, hogy az endurance nagyon - szinte a legfontosabb -, de én úgy érzem, hogyha valaki kezdõ akkor inkább tank-szerû buildet kellene csináljon, olyan értelemben hogy képes legyen 2-3 ütést túlélni.

A parry-val az a gond, hogy az ellenfelenként változó, igy sokat nem ér az ember vele ha betanulja a kezdeti hollow-okon a dolgot. A zweihander-hez 24 str kell ha jól emlékszem, az nem olyan sok szerintem, fõleg egy banditának, aki alapból 14-el indul.

Ahogy Te gondolod 😊 Viszont ha kezdõ vagy még akkor nagyon fontos, hogy bármivel vagy a legfontosabb stat az endurance. Az minél elõbb legyen minél magasabb. És gyakorolj nagyon sokat a sima mobokon az elején. Gyakorold be a parryt meg a backstebet és nem lesz gond. Tinman a videói nagy részében( bár a Dark Souls végigjátszásába csak belenéztem) a Zweihandert használja, de ahhoz nagyon késõn leszel elég erõs. Addig inkább könnyebb, de aránylag gyors fegyvert használj. Tökéletes a drake sword. És arra is figyelj, ha nem akarsz nagyon lassú lenni akkor a terheltség ne lépje túl az 50%-át a teherbírásodnak. Ha ezeket a tanácsokat meg persze Tinman tanácsait megfogadod akkor hamar meg fog szûni a kezdeti bénázás 😊
Zomil
Teljesen mindegy mit kezdesz, mert itt nem a hagyományos rpg-kbeli kasztok vannak, itt csupán a kezdö tárgyakat és képességeket határozza meg a kaszt választás.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én egy warriorrel kezdtem amit tinman videói alapján próbálok gatyába rázni a kezdeti bénázás Szimpatikus még a wanderer is. A wanderernek milyen felszerelés build ajánlott?
MerlinW
Sen's fortress-ig jutottam halál nélkül. Ott megölt egy lengõkasza😊

[merlinw.org]

Igen, de a lépcsõ miatt lehet ott azért helyezkedni. Viszont a két pincsit minél elõbb le kell csapni különben annyi.
davidka003
Capra csak azért geci, mert kevés a hely.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;