10203
-
partizan182 #8238 Csak nem az íjászok? Nekem akkor határeset volt elsőre hogy hagyomafaszba'
Nyugtasson meg a tudat, hogy nemsokára sokkal rosszabb lesz :P
-
Rony94 #8237 Na most idegesített fel Anor Londo. -
Rony94 #8236 Arra a szoborra gondolsz, ahol mindig 2-2 Sentinel áll? Nézegettem őket. Furcsának is tűntek és sejtettem hogy hasonló lényekkel találkozni fogok. :D -
Zozo0122 #8235 Anor Londo elején a két oldalsó kamrában remélem jól megnézted a 2 szobrot...:) Sokat fogod te még őket látni... -
Rony94 #8234 Anor Londo eddig nem is olyan vészes. Csak 10x haltam meg eddig (2x azért, mert egy ládát próbáltam volna elérni egy kápolna szerű épületben, de mindig leestem). Két Bell Gargoyle-t is legyőztem könnyedén. Most utoljára ez a két hatalmas íjász cseszett ki velem. Majd később meglátom hogyan lehet őket kivonni a forgalomból. :) -
lammaer #8233 Na tessék, most egy icipicit burkoltan lehülyéztél?
A Quest elemség rohadtúl nem sugárzot róla sztem...
Meg amúgy is DSben volt már ilyen "kedves trader NPC, sugárzik róla a szeretet", aki aztán berúgott a szakadékba majd miután kimásztam rámtámadt :P Mindezt egy olyan válasz miatt amire rohadtul nem utalt semmi hogy "rossz" :)
-
#8232 Azért a titanite stab-ért menjél le:) Egyébként komoly IQ kell ahhoz, hogy azt a nyugalomban ülő, hozzád beszélő NPC-t - amiről sugárzik, hogy "quest elem", megtámadd:) -
lammaer #8231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy utánanéztem, a sárkány igy nem fog leszállni, ergó csak ijászattal lehetne elintézni. A youtubeon van 1-2 videó, ahogy 1.5 órán keresztül lövi valaki dragonlayerrel (nyilanként 60-70 sebzésért, ami azért elég röhelyes egy dragonslayer nevű íjtól), úgy tűnik hogy az a bazi nagy ij NEKEM nem szedi le egy lövésből a Dargont.
Viszont ha jól látom a loot nem egy nagy cucc és a sárkány opcionális, szóval sztem nem fogom erőltetni.
-
Rony94 #8230 Fél napom és majdnem a becsületem ráment erre a rohadt Bonfire-re. -
El Gigante #8229 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leverted a kereskedőt?:D Így meg lehet valahogy oldani? Gondolom te is seggbe tudod lőni a sárkányt azzal a bazi íjjal:D -
lammaer #8228 Nekem ott csak a bosstól hullott ki a hajam (mondjuk utólag nem tudom hogy ez a rosszabb vagy a bed of chaos - bár az utóbbi inkább csak idegesitő, ez meg nehéz). De mivel nagyon akartam már egy bizonyos tárgyat, addig próbálkoztam amíg össze nem jött. Ráment vagy 3-4 órám :)
--------
Amúgy tegnap este sikeresen tökönlőttem magam, mert csak úgy kiváncsiságból belekukkantottam egy guideba....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval belekezdtem a DLCbe, mert mondtátok hogy egyem meg a desszertet is :)
Megfogadtam hogy ezt letolom csak úgy kútfőből, mert hát tétje nincs, tán nem is hosszú. Szépen haladtam előre, a kék "taknyáncsúszó" boss is elég hamar meglett, aztán kitakarítottam a várost is. Meglett a shortcut, vissza a tűzhüz és sikerült kinyitni a toronyban a nagy kapirgáló óriáshoz vezető ajtót. Valahogy itt keveredtem egy picit össze - hogyan tovabb? (utólag tök nyilvánvaló volt a továbbvezető út, nemtom miért néztem be)
Belekukkantok egy guideba, ahol írja hogy hely de jó, ha megvan a shortcut akkor vissza a tűzhöz majd nyomjuk le a leláncolt rabot (aki egyébként akkorát üt mint egy gőzmozdony) és akkor megnyílik az út az abyssba.
Hát nekem ez a nagy óriás olyan rabságban senyvedőnek tűnt, meg hát úgy látszott mintha ki lenne kötözve (utóbb kiderült az nem kötél volt hanem egy bazinagy íj húrja), meghát ettől elvártam hogy nagyot is üsön mint a gőzös :).
Ugyan furcsállottam hogy kereskedő - bár semmi hasznosat nem ad - azt meg nem szoktam lenyomni, de hát ha igy lehet csak továbbjutni, nem baj.
Levertem, kapom a lootot (gough armor), egy bazi nagy íj, egy páncél de továbbvezető út egy szálse.
WTF? Mondom megnézem ki ez a gough... és akkor kiderült hogy nagyon csúnyán benéztem azt a guideot, mert nem ő a chained prisoner ellenben létfontosságú hogy segítsen a fekete sárkány ellen....
Szóval elhangzott pár b+ éjféltájban odahaza.... :)
-
lammaer #8227 Gratulálok, nem hittem volna hogy ilyen hamar meglesz :) -
#8226 Ez is csak egy újabb helyszín.
Én is úgy ráparáztam arra a vízválasztó részre, hogy elsőre meglett :D -
Rony94 #8225 Akkor csak napok/hetek kérdése és ez a hely is meglesz. :D -
#8224 Ez így van. -
Rony94 #8223 De gondolom ez a hely is olyan mint minden más, azaz ha az ellenfelek mozgásait/támadásait megtanulom, akkor ez is piece of cake. -
#8222 Inkább ugy mondanám itt válik el a búza az ocsútól ha ezen túl vagy akkor a nehezén már túl vagy, sokan itt adták fel. -
Rony94 #8221 Aha....magyarul baszhatom. xD -
#8220 Szóval elértél Anor Londo-ba? na majd most válik el ki a legény a gáton... -
Rony94 #8219 Vissza lehet menni az Asylum-ba? Na ez nekem új. :O
Egyébként képzeljétek, megvan a Bonfire (aki új itt és nem akarja magának lelőni a poént, az NE nyissa meg a linket). Plusz az Iron Golem-et is levertem ötödjére (legtöbbször annyit gurultam, hogy egyszerűen leestem xD).
És azt kell hogy mondjam KURVA JÓ érzés volt! :D Főleg akkor, miután megláttam Anor Londo-t. Még ha a készítők nem is olyan jók optimalizálásban, azért látványt tudnak kreálni. És ez az Anor Londo gyönyörű. Őszintén szólva nem is nagyon hittem hogy látni fogok egy komplett új pályarészt. :D -
Zozo0122 #8218 Igazából kiszúrható, csak jól nézz körül :D Minden irányba szóval igen lefelé és felfelé is...ööööö láthatsz egy folyosót ahová nem tudsz eljutni de sejtheted, hogy hol lyukadhat ki :D Remélem ez még nem túl sok segítség :)
A titanite demonok tényleg nagyon kemények...hagyd ott őket és majd keményebben menj vissza...vagy jelentősen növeled ellenük az esélyedet ha visszamész az asylumba és ott felveszel egy bizonyos cuccot. -
Rony94 #8217 Köszönöm szépen. :)
Már direkt leugrottam minden lyukba, hátha csak lefele kell menni. Ebből is csak egy ilyen lyuk jött csak be, de az se vezetett Bonfire-höz. Na de majd este majd megpróbálom. Megnézem a hely összes szegletét. Habár ez elég nehéz lesz a 4 darab Titanite Demon miatt, de majd megoldom. -
lammaer #8216 Kiváncsi vagyok megtalálod e, sztem segítség nélkül teljesen esélytelen. De szurkolok neked :) -
#8215 :) -
Rony94 #8214 Igen, igazi férfi vagyok hogy tűröm a szopatásokat. :D -
#8213 Nem lesz könnyü megtalálni én is teljesen véletlenül találtam rá. -
#8212 Férfi vagy! -
Rony94 #8211 Blighttown nem volt egy sétagalopp, de számomra ez a Sen's Fortress maga a Pokol. Már annyira kikészített hogy már gondoltam az Uninstall-ra. Most le kell nyugodnom, mert enélkül nem tudok tovább játszani ezzel.
Nem igaz hogy nem találok sehol se egy rohadt Bonfire-t, direkt lekaszabolok mindent falat, hátha....HÁTHA egy rejtett falra bukkanok, de nem. Vagyis egy ilyen falat találtam, de az se egy Bonfire-höz vezetett, úgyhogy kösz szépen. A Tower Knight is nagyon felidegesített. Már egy nagyon pici élete maradt, erre meg halálra csapott. Az itemekről annyit, hogy már egy csomó gyűrűt szereztem, de nem sok hasznát vettem ezeknek.
Még mindig nem kérek segítséget. Úgy lesz a legjobb érzés ha magam jövök rá a megoldásra. -
lammaer #8210 Dukeban nem találtam semmi szemét dolgot.. blighttown, na az igen, centizgetni azokon a deszkákon ezzel a kifinomult irányítási rendszerel (néha a levegőben is megáll a karakter, máskor meg leesik ott ahol egyértelműen van alátámasztás). -
#8209 Duke szerintem mocsok jó volt:) -
#8208 Van, csak nem könnyü megtalálni. -
Rony94 #8207 Még ha lenne egy rohadt Bonfire, akkor okés lenne. De így, hogy állandóan a kovácsnál éledek újra, az nagyon gáz. -
#8205 Én a Duke archives-t és blighttownt jobban utáltam, de tényleg nem egy kellemes játszóház és mókavonat :D -
Rony94 #8204 Gyerekek, Sen's Fortress szerintem a készítők trollkodása. Beszarás, de lassan az őrületbe kerget ez a hely. :D -
partizan182 #8203 Egy ido utan az ember saját célokat tűz ki. Igazából minden amit az első vegigjatszas utan muvelsz kvázi céltalan. Bár már előtte is (introbol: only dark remains...)
Most en pont a painted worldben invadelgetek, nemtom miért. Lett 2 session utan 500k soulom, asse tudom mire akarom költeni :) Tegnapi célom az volt h megtanuljam a crystal homing + lagspear ellen a jo technikat, egy gyökér mágus azzal nyomta a driedfingerst (semmi etikett, már hominggal vár a disznó es nekedesik amint meglát).
Nem nagyon lehet lejonni a cuccról :) -
lammaer #8202 Ejnye na, ha ennyire jó akkor visszaállítom a Lord of Cinder előtti mentésemet :)
Az a "baj" velem, hogy nekem kell a cél ahhoz hogy motivált maradjak - ugye az ember hajtot a 4 bossra, hogy kinyithassa a kaput és leverhesse a főnököt. Ami ahhoz nem kell az nekem olyan felesleges :) -
#8201 +1
Azt kihagyni olyan, mint megenni a sütit, de a koktélcseresznyét otthagyni a tányéron. -
#8200 A DLC területe a legjobb része a játéknak...:) -
#8199 Olyannyira, hogy következő végigjátszásnál még kevésbé lesz szíved levágni Sif-et
Meg persze Artorias is badass! -
partizan182 #8198 Kár, mert az Artorias FLV talán a legjobb része az egész játéknak.