10203
-
#8598 Illetve megcsodálhatjátok páratlanul alacsony képzelőerőmet, amikor bárminek nevet kell választani :D -
#8597 Halálszámláló oldal. Feltöltöd a savefile-t és kidobja melyik karaktereddel hányszor haláloztál el.
Vannak statisztikák is.
[IMG][/IMG]
A legfelső az első kari, akivel végigvittem a játékot. A poén az, hogy a 101. halál már ng+ :D
A második csak amolyan kísérlet volt a burg-ig, míg a harmadik a dex buildem és még csak a Depths-ben vagyok. -
Bandita0127 #8596 Lehet láttátok már de nekem nagyon tetszik :D -
Bandita0127 #8595 -
Bandita0127 #8594 Am ha lenyilazom Gwynevere-t akkor lehet egyből menni megölni Dark Sun Gwyndolin-t ? -
Bandita0127 #8593 :D köszi
igen elég kellemes látvány nyújtanak
-
Rony94 #8592 Gratulálok! Remélem örülsz a jutalomnak. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, Gwynevere csöcseire gondolok. -
#8591 Ha megvan Kalameet farka szóljál! -
Bandita0127 #8590 Na megvan végre ez a 2 ostobenkóó (ornsteinék) egy hétig nem nyúltam hozzá aztán most elsőre sikerült ráadásul egész könnyen, meg is lepődtem :D végre mehet tovább a móka!! -
#8589 Konkrét nincs. A legfrissebb találgatások szerint pár héttel a ps360 verziók után március végén várható, illetve az amazon - valószínüleg placeholdernek - májusindátumot adott meg, ami a legtávolabbi dátum.
Amint tudni konkrét hivatalos dátumot az tuti bent lesz a DaS II topikban -
#8588 Nincs konkrétum, de elvileg április-május körül. -
#8587 Gyerekek, bocs, nem biztos, hogy ide kéne, de ez akadt a kezem ügyébe.
A Dark Souls 2 PC-re mikor? Van már valami konkrét? -
Rony94 #8586 Nem vagyok benne biztos, de csináld azt, hogy letörlöd a gépről a jelenlegi Live-ot, aztán indítsd el a játékot és mikor írja hogy Update-elni kell a Live-ot, akkor menj rá az OK-ra. -
#8585 Nem tudjátok, hogy a steam miért tüntette el a mentést, illetve live sem működik a játékban... Az okés, hogy kivették a gfwl-t, na de akkor is... azért laza 50 órám a semmibe veszett??? :P -
#8584 Az ilyen "híreket" még van olyan, aki nem görgeti át automatikusan?
Az illető minden bizonnyal újságot is olvasott és rendszeresen evett kenyeret is, így azok is a státántól származnak -
Rony94 #8583 Meg se lepődöm, nézzétek már mi van a bal alsó sarokban: FOX NEWS. :'D -
#8582 Hitler kedvelte a Volkswagen autókat.
Okfejtés: A Volkswagen az ördögtől való, a sátán autója.
A média borzalmasan ostoba.
Amúgy ez a csaj, csak azokat gyilkolászta le, akik erősen nem rendes emberek voltak. Pedók, erőszaktevők, etc. Nem ártatlanokat ölt. -
#8581 -
Rony94 #8580 Próbálkozz csak, menni fog az. Nekem ráment egy teljes hétvégém, már majdnem el is bőgtem magam, de csak meglett. -
#8579 Annyira ráparáztam, hogy elsőre sikerült :D
10 estus mintha nem is lett volna, meg még pár humanity is el lett csattintva, de hamar letudtam őket. És Sough-ot öltem meg hamarabb, mert annyira megtetszett Ornstein páncélja. -
Bandita0127 #8578 A többség mennyit szo..ott ornsteinékkel ? Néha néha próbálom meg, van,h hónapokig nem is ds-ezek, pedig ha csak erre koncentrálnék már lehet sikerült volna . Eddig pedig nagyon élveztem a játékot de ők megfogtak a lendületben.
Az a vicces, hogy mindig az első próba szokott a legjobban sikerülni utána egyre kevésbé megy és nagyon hamar meghalok. Legutóbb pl már smought ot sikerült levernem utána haltam meg , hozzá teszem ezt is az első próbálkozásnál.
Lehet,h kezdésnek kár volt thiefet indítani bár mostanában már strengre is pakolom a pontokat shadowsettben nagyon gyengének érzem magam. Pedig am. eddig nem volt olyan vészes az út idáig. Haltam meg párszor volt,h szop@gattatam de nem vészes. Itt meg teljesen megfogtak.
Esetleg valami ötlet ?
-
sztar007 #8577 Pont van nálam egy, köszi. -
#8576 Én is jártam így, egg vermifuge-re lesz szükséged.
Visszább Eingyinél tudsz venni, illetve ritkán dobják a tree lizardok Dark Rootban ahol a stone giant-ök vannak. -
sztar007 #8575 Van egy kis gondom, vannak azok a kukacok Demon ruins elején, miután otthagytam a gépet 2 percre, az egyik nekem támadt és azóta nem tudok sisakot viselni. Valamivel bevonta a fejem. Hogy lehet eltüntetni? -
#8574 El bírnám viselni, ha a játékok általánosan támogatnák a 3d-t vga gyártótól függetlenül :)
-
#8573 DaS-nál működik, de ha így áll a helyzet szerintem is inkább Stan és Pan felé orientálódjon.
-
Bandita0127 #8572 :D
-
Rony94 #8571 Na akkor uram, igazítsa meg a tökét és húzás Anor Londo-ba. :D -
#8570 Vótmá ? :D
-
Bandita0127 #8569 aham meg van igen ez a baj,h nincs meg a Lordvessel :S
orsteinékkel nem bírtam és gondoltam eljövök erre de akkor csak le kellett volna gyűrni előtte -
Bandita0127 #8568 oké de am elég idegesítő :S
-
Rony94 #8567 Azt nem tudom hogy működik-e. A GfWL-ot ismerve szerintem nem. De felőlem tehetsz egy próbát.
De akkor most megkérdezem, megvan a Lordvessel? -
#8566 Vagy legalább csináljon egy másolatot a mentéséről, mielőtt megpróbálja. -
Rony94 #8565 Viszont ahogy olvasom, nem érdemes megölnöd Ingward-ot ha ezek után se adja oda a kulcsot, mert a PC verzióban hajlamos olyat csinálni hogy a halálakor nem dob kulcsot. És ezt sehogy se lehet megoldani, maximum azzal hogy újrakezded az egész játékot.
Tehát röviden: NE ÖLD MEG INGWARD-OT!!! -
Rony94 #8564 Ha megvan a Lordvessel, akkor elvileg oda kell neki adnia a kulcsot is. -
Bandita0127 #8563 Sziasztok valaki nem tudja,h miért nem kapom meg a kulcsot (Key To The Seal ) a piros ruhás faszitól New Londo ban ??? Már negyed órája pofázok vele hiába -
Rony94 #8562 Amúgy ez egy elég furcsa momentum a játékban. Egy Jump attack a sárkány leszakadt részére és puff, hirtelen fél másodperc alatt felpattan szó szerint. És ennek nincs is semmi értelme azon kívül hogy ezzel le lehet vágni az utat.
Nem tudom, lehet csak számomra volt furcsa ez a jelenség. :D -
Zozo0122 #8561 Előre+jobb egérgomb/erős támadás. Egyszerre megnyomva. -
sztar007 #8560 Valaki tudja a plunge attackot hogy kell előhozni billentyűn? nem a leesőst hanem a sima támadósat. Mert Painted worldbe a sárkány utáni valamin kellene használni de nem tudtam rájönni hogy kéne. -
Rony94 #8559 Manapság már nők is lehetnek férfiak....ezt tudhatnád már. :D