10203
  • Zozo0122 #8758
    Nem gond ha beestél, vissza tudsz menni :D Néha azért nézz fel, nehogy meglepetésben legyen részed ;)
  • Zozo0122 #8757
    A gólemek mögött van a Hydra, ez egy miniboss. De van még egy kötelező boss az erdőben, ő Sif. Őt mindenképp meg kell majd ölnöd, a közeli kovácsnál meg tudod venni a zárókövet az ajtóhoz, a bonfire közelében. (locked by some contraption - ez az ajtó az) Na így túljutsz azon az ajtón és miután végigküzdötted magad az erdő védelmezőin előbb utóbb ráakadsz egy már messziről különös ajtóra. Ezt is nyitja a zárókő, úgyhogy mehetsz megküzdeni az egyetlen olyan bossal akit nem szívesen öltem meg :)
  • MaRee
    Butterfly után merre vannak a többi bossok az erdőben? Kaptam valami kulcsot, de nem tudom azzal mit kell kinyitni. Az erdő elején van egy ajtó ami locked by some contraption, ezután megyek a nagyobb részre a gólemekhez ahonnan fel lehet menni a lepkéhez. Ezen kívül mi van?
  • Negritis
    igen, utánna olvastam hogy van :D
    meg azt is látom hogy a hentes mögött nem kellett volna "beesni" :D
  • Zozo0122 #8754
    Van bonfire, persze cseles helyen.
  • Negritis
    igazából nem nagoyn tudtam szétnézni előtte mer csak kóvályogtam mint pók a falon :D
    azt se tudtam hogy vagyok, és sajna nem is találtam Bonfire-t itt bent

majd talán második nekifutásra :D
    de csak este mer délután ZH
  • Zozo0122 #8752
    Hát azért Kalameet nem semmi, pedig elég nagy :D
  • Zozo0122 #8751
    Fentről a Chaneller lő, azt iktasd ki gyorsan, nem fog respawnolni. Az a helyzet, hogy ha elkezd táncikálni odafent, akkor felerősíti a dragont odalent , így még nehezebb dolgod van vele...nézz körül jobban mielőtt lemész a sárkányhoz, meg fogod találni a chanellert. Még egy tanács : a sárkányra ne lockolj rá, sokkal könnyebb ezt a bosst lock nélkül megölni. Nagy, lomha lassú baromállat, de erős. Ha nem megy vegyél ott a csatornában a kereskedőtől Gold pine resint, a villámra érzékeny a sárkány. Vigyázz, mert csak hármat árul a tag :)
  • MaRee
    Jah ijesztőek ezek a nagy bossok, de mind lomha, én sokkal jobban félek a kisebbektől, vagy ha 2-3 sima ellenfél rámjön ott már bajban vagyok.
  • Negritis
    fasza :D akkor megint csak a 1st approach miatt "ijedtem" meg
    nameg fentről is lő vki :D
  • MaRee
    Legkönnyebb boss volt szerintem. Csak várni kell amíg lefekszik vagy mit csinál, oda menni mögé és szétvagdalni. Nálam a legnehezebb bossok eddig még mindig a gargoylek, meg ceaseless discharge :D
  • davidka003
    Szerintem elég könnyű boss. hatalmas a tér körülötte és nem nagyon erőlködik, hogy megöljön.
  • Negritis
    kóvályogtam egy sort majd megtaláltam a Gaping Dragont :D
    hát ismét vmi aminek nem örülök :D
  • Rony94
    Akkor neked irány a Depths. Lower Undead Burg-ben lehet eljutni oda, mikor a Capra Demon-t megölted, kaptál egy kulcsot. Ezzel a kulccsal nyitod ki az ajtót Depths-be. Onnan pedig mehetsz Blighttown-ba, a játék legutálatosabb helyére.
  • Seth
    Capra démon legyőzésekor kaptál egy kulcsot. Azzal le lehet jutni a csatornákba (The Depths) Undead Burg-ben, nem messze a Capra demon-tól, ahol egy nagyobb tér van, lépcső vezet felfelé,azzal szemben van az ajtó(itt vannak a sarkokban a bérgyilkos karakterek) A csatornából pedig Blighttown-ba vezet majd az utad,itt lesz a 2. harang, mókás hely mindegyik,szeretni fogod :D

A The Depths kihagyható egyébként,a Valley of the drake-en keresztül is le lehet jutni. De én ajánlom a Depths-et, addig is legalább fejlődsz
  • Negritis
    az első ugye igen, a Capra demon-t meg a lepkét vertem le utánna, azóta kóválygok mert a 2.at nem találom
    ha a watchtower aljába kell menni akkor bajban leszek mer Havel szenvedős lesz :D
  • Rony94
    Megvolt a két harang? Mert végül is elsősorban ez a főfeladat. Utána mehetsz Sen's Fortress-be, azután pedig Anor Londo-ba.
  • Negritis
    engem most jobban zavar hogy nem vagyok biztos benne merre kéne menni :D

valamint próbálgattam leverni meleebe a hídon a sárkányt, de nem ment :D
    aztán átszaladtam alatta azóta meg nem mindig van ott :D
  • Seth
    Hű,a 2. résznél lesz akkor anyázás rendesen.:D
    Kb minden ellenfél erős támadása homing-gol
  • MaRee
    Asszem ezt a Sen's fortresst még egy ideig haynagolom, az első két kígyófejűn sem tudom magam átverekedni :D
  • davidka003
    Meglehet csinálni. Én először úgy öltem meg, hogy felcsaltam a lépcső tetejére és onnan gurultam le, ő pedig leesett utánam. Kétszer-háromszor megcsinálod ezt és meg is hal.
  • Rony94
    Néha már én is kiborultam hogy hiába gurultam el, így is eltalálta a köcsögje. De sokadik próbálkozásra meg lehet csinálni, csak tényleg nem szabad közel merészkedni hozzá. Mindig jó, ha megvan 2-3 méter távolság.
  • davidka003
    Havel egy rohadt csaló. (szarul van megcsinálva)
    Nem egyszer volt, hogy csapni akart rám, elgurultam és hirtelen csapás közben rámfordította a fegyverét és rögtön megölt. Lehetetlen és idiótaság olyan nehéz fegyverrel csapás közben forogni.
  • Rony94
    Havel az egy nagyon szívós ellenfél. Gyakorlatilag a játék legjobb armorját viseli, a fegyvere pedig egy sárkány fog, nagyon durva fegyver. Én emlékszem, sokat szívtam vele. Viszonylag a játék elején próbáltam megölni az alap felszerelésben és egy +5-ös Longsword-el. A lényeg hogy egyfolytában mozogj és próbálj mindig távol maradni tőle. NE HAGYD HOGY SAROKBA SZORÍTSON!! A torony eléggé szűk belülről, ezért nagyon veszélyes tud lenni Havel. Egy kis gyakorlással ez is menni fog, igazából nem olyan nehéz ellenfél, csak nagyon oda kell figyelni és nem árt ha türelmes vagy. Mindig akkor támadj mikor ő próbál lesújtani, mert ha előtte csinálod, akkor nagy eséllyel nem tudod majd kikerülni a támadását.

Ahogy most leírtam, eléggé durvának tűnhet, de egyébként teljesen megéri a szenvedést, hisz miután megölted, dob egy nagyon hasznos gyűrűt amit én az egész alatt használtam (csak néha-néha cseréltem le).
  • Was
    MInden bonfire-t külön lehet "upgrade"-elni. Tehát most olyan bonfire-nél vagy, ahol még nem csináltál kindle-t. De egyébként lehet 10 fölé is vinni (20 max.)
  • Negritis
    sztem az hogy ha egy bonfire kindle-d akkor 10re visz fel, ha nem akkor 5
    de csak tipp

amúgy a watchtower alján aki van csávó azzal mit lehet csinálni?!
    simán one-hitel én meg alig karcolgatom
  • MaRee
    Köszi. Egyébként mitől függ az estus flaskjaim száma mert eddig még 10 volt mostmár csak 5 :D
  • Negritis
    egyébként a Hidrát érdemes most próbálgatni?
    mert amikor lenéztem oda 1x akkor nagyon nem láttam esélyt se hogy közel érjek egyáltalán
  • Negritis
    háát, próbálgattam kicsit, aztán néztem hogy lehet summonolni egy Witchet :D
    meglett így viccesen könnyen
  • Rony94
    Darkroot Garden-ben van egy boss akit mindenképpen le kell verni ahhoz hogy továbbjuss (és most nem a Moonlight Butterfly-ra gondolok, az csak opcionális).

Darkroot Basin-ben pedig van egy miniboss (Hydra), végül is ő is csak opcionális ellenfél, de ha meg akarod csinálni a DLC-t (ami nagyon ajánlatos, mert cseszett jó az egész), akkor a Hydra-t is meg kell ölni (ő a kedvenc miniboss-om az egész játékban).
  • MaRee
    Kovácsnak oda adtam egy flame embert (asszem), valahol a lávafolyamnál szedtem össze. Azt mondta tud belőle fasza fegyvert csinálni, de nem csinált. Kell még neki valamit adni majd, vagy mi? Plusz a kovács utáni erdőben (darkroot akármi) érdemes csapkodni, van ott valami jó cucc? A gólemek erősen szopatnak.
  • Rony94
    Egyelőre nem akarok segíteni, édesebb a győzelem ha magad jössz rá a megoldásra. Csak annyit mondok hogy próbálgasd. Az egyik legkönnyebb boss.
  • Negritis
    háát, ez a molylepke húzós lesz, nem vagyok biztos benne hogy tudom majd leverni :D
  • Rony94
    Sen's Fortress-ben van egy nagy lift? :D
  • Terawatt
    Két bonfire van. Egyik fent, a másik meg a nagy lift előtt.
  • Negritis
    meglett a Capra is végre :D
    a kutyák legyakása után nem volt nehéz :D
  • Rony94
    Ez spoilerben jobb lett volna szerintem, de mindegy.
  • benőmenő
    Bent nincs.
    Kint a szabad ég alatt a tetejéről le lehet gurulni egyhez, de bent ahol az igazi móka van egy darab se és egyedül ezért nem olyan egyszerű.
  • Rony94
    Tényleg van Bonfire. :)

Egyébként elsőre igen is szopatós. Főleg ha nem olyan magas szintű az ember.
  • Zozo0122 #8719
    De van :D Bár trükkös helyen...