Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nyirtam ki quelag pokasszonyt.
megyek sen fortressbe aztan anor.
(igen steamen vagyok)
A forgó tornyon keresztül.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

*ig
Anor Londo második bonfire-og hogy a francba jutottatok el? 😄
steam ? vagy ps? mer steamen lehet hogy a napokba megint nekiesek 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Protipp: 15ös szinten maradj és segíts a gargoyleoknál, ugy a leggyorsabb a sunbro covenant.

40 körül gondolom Anor Londoban próbálkozol?

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Üdv mindenkinek!
Pár napja kezdtem játszani. Van aki elsõ végigjátszáson meg tudna idézni?
40-es szintû vagyok. 25 Faith a követelmény a napocska csapatba, de le lehet vinni 10-re ha 3 boss megölésében segítek.
Ha van aki tudna segíteni akkor írjon nekem itt üzenetet, hogy mikor érne rá.
benőmenő
Csak ahhoz kell egy "kulcs" is majd 😉

A four kings pedig a legprimkóbb boss az egész játékban. De tényleg. Sokáig tartott mire nekikeseredve sikerült, de amikor végre meg lett értetlenül bámultam, hogy - ennyi, ennyi az egész?
Az gondolom már feltûnt, hogy kb. szabályos idõközönként száll be mindig egy újabb a buliba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Painted World......hmm.....Anor Londo egyik katedrálisában volt egy hatalmas festmény. Csak nem az a kapu? Ez is túl nyilvánvaló. Ha a többi rejtett hely is ilyen, akkor lehet kitalálom az összeset. 😄

DAMN!!! Ez a Four Kings nagyon brutális. Ha a következõ pár napban nem jövök rá hogy mi a gyengéjük, akkor feladom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

benőmenő
benőmenő
A Painted world is hasonló, csak oda kevésbé nyilvánvaló út vezet.
Illetve elõtte vissza kell menned egy ismerõs helyre is.
Ugyan már, ez könnyû volt. Le volt írva a gyûrû leírásában. xD

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát elõször leugrottam a gyûrû nélkül és meghaltam. Gondoltam ilyen nem létezik, akkor mi célja van egy üres toronynak? Aztán eszembe jutott a gyûrû ami azt írja hogy "Traverse Abyss" (tehát "Átkelés Abyss-ba" vagy valami ilyesmi). Fölvettem és tádá. :'D

MerlinW
Meséld már el, hogy jöttél rá magadtól az Abyss gyûrû dologra?😊

[merlinw.org]

Az biztos. A kedvencem az Abyss. De lehet azért mondom, mert szeretem a leegyszerûsített dolgokat. :'D

New Londo király 😊 Az egyik leghangulatosabb helyszín. Amúgy a pályatervezés tökéletes ebben a játékban.
New Londo nem olyan szörnyû. Inkább csak a Drake-ek az idegesítõek a kapunál. Elég macerás kinyírni õket, mert ide-oda repülnek/ugrálnak. Eljutottam Abyss-ba is, de elég gyorsan kinyírt a Four Kings. Ma (vagyis tegnap) már túl sokat játszottam a Dark Souls-al. Minden nap ezzel játszok, éjjel meg errõl álmodom. 😄

Na de most már irány aludni. Holnap (vagyis ma) kinyírom a Four Kings-et is.

Jajj, nem kell a tisztelet. Még csak azt írtam hogy megpróbálom egyedül. Lehet a végén az egészet lenézem egy videóról. 😄

<#eljen>

Lol, ez nagyon tízpetíz 😊

Zozonak igaza van viszont, segítség nélkül a Hollow-n kívül sosem talaltam volna meg egyiket sem. Ariamis az egyik legjobb része a játéknak, Ash meg veszettül hangulatos.

Okés, ha nem találod a helyeket térj vissza 😄 Így már meglesznek, és még büszke is lehetsz magadra, hogy megoldottad. Tényleg NE hagyd ki a titkos pályákat 😊 Tisztelet, amiért magad próbálsz rájönni !
Bírom a rejtvényeket, de ezt most nem olvasom el ha nem probléma. Hülye vagyok, de azért viszonylag kitartó. 😊

Hmmm. Akkor megpróbálok óvatosan segíteni, elõre is elnézést a szójátékért <#vigyor>

Aki elhozott, az visszavisz, ha megtalálod a módját
Ha megérkeztél megtalálod a festmény kulcsát.
Menj le a mocsárba és lépj be a fába
Majd törd át az utat egy õsi világba!

Nagyon béna, tudom, de most csak ennyi telik, amúgy is nehéz nem túl spoileresen fogalmazni 😄D A lényeg, hogy ha követed ezt a verset akkor minden titkos helyszínt megtalálsz. Ha nem szereted az ilyen rejtvényeket akkor elnézést 😉

Én elég körültekintõ vagyok, viszont okos nem.

Painted world, Great Hollow, Ash Lake és az Undead Asylumba való visszatérés titkos pályák. Ezeket csak akkor találod meg, ha kivételesen okos és körültekintõ vagy 😊
Akkor én kis csíra vagyok, O&S-nek sosem megyek neki egymagam (Solaire FTW).

Ha lesz is ilyen boss a kettõben, biztos lesz idézhetõ NPC, ami nem para, mert annyira azért nem hatékonyak.

Coop-al csak akkor van gond szvsz ha egy szétminmaxolt twink segít neked, aki 2 ütésbõl leüti a boss-t. Megtörtént haverom játékán, O&S-hez idéztünk egy magic build fantomot aki (moonlight greatsword segedelmével) 20 másodperc alatt végzett mindkettõvel. (elõtte 1,5 órát próbáltuk Solaire-rel, sikertelenül).

Coop az kizárt. Mindent egyedül akarok megcsinálni. Errõl jut eszembe. Nagyon remélem hogy a 2. részt is végig lehet majd játszani egyedül. Csak azért mondom mert hallottam rémhíreket hogy lesz egy-két boss akiket lehetetlenség lesz egyedül kivégezni.

Lesz ez még nagyobb szerelem is, tudom nehéz elhinni, de még mindig csak a felszínt kapirgálod.

The real Dark Souls starts here.

PS:
Vegyél fel ha gondolod, kis coopban/duelben benne lennék (steamid: Partizan182_1, live ID alant)

Ööö....ezek még nem. Nem is tudom hogyan találkozhatnék ezekkel. (el ne mondd) 😄

MerlinW
Ó még ott lesz Ceaseless, Bed of Chaos, Centipete, Four Kings, a DLC területek, ill az uccsó boss. Painted World, Stray Demon, Gwyndolin megvolt már?

[merlinw.org]

Solid Snake
<#law>
De ott volt, mert mozgott. LÁTTAM!! 😄

Solid Snake
"Meg volt az elsõ invadelésem. Nyertem. Olyan boldog vagyok!" Nem is volt a gépnél <#idiota><#vigyor3>
Meg volt az elsõ invadelésem. Nyertem. Olyan boldog vagyok! *.*

Plusz legyõztem Nito-t is. Azt hittem hogy hatalmasabb. Az intróban annak tûnt. xD

Lassacskán, de úgy tûnik végzek a játékkal. Már alig van olyan hely ahol még vannak ellenfelek. Nem tudom hova menjek. Talán most lemegyek Demon Ruins-ba. Ott megpróbáltam párszor leverni Ceaseless Discharge-ot, de eddig mindig õ vert le. Biztos van nála valami taktika. Na de majd én kitalálom! 😊

Annyira megszerettem ezt a játékot, istenem! :')

Facek
Mik ki nem derulnek ^^
Azt meg hollow-ként is lehet használni 😛

Facek
oh, kicsit lemaradtam a temaban, azt hittem meg a firelink shrineos lelket akarta volna visszaszerezni anor londoban 😛
Más játékosok invadeléséhez nem árt ha online vagy 😊

Facek
nem muszaj online lenni hozza, csak human formban kell lenni.
Biztos online vagy? GFWL néha nemérti a dolgát.

A katedrális elõtt állva (nem a boss roomban) 100% hogy mûködnie kell. Azzal azért számolj, hogy ha 60-70+ szintû vagy akkor várhatóan gankerek várnak majd (vagy NG+ emberkék)

Anor Londo-ban próbálkoztam. Elõször fent a Bonfire közelében, aztán elmentem a katedrálisba ahol az O&S bossfight van. Egyszerûen a 'Use item' át van húzva.

Annyira nem vészes, a nagyján már túl vagy. A Tomb förtelmes, de megoldható (én oda mindig utoljára megyek), New Londo idegesítõ, de rövid, Demon Ruins/Izalith kifejezetten pite.

Ezen kívül már csak a DLC van hátra, de a fõjátékból Lore-t már akkor nyugodtan olvasgass (nézz).

Van ahol nem lehet (pl Firelink, kovács az Undead Paris mellett), hol voltál pontosan?

Az a legrosszabb hogy én már úgy elolvasnám az összes ilyen Lore-t hogy nem igaz. De ez elõtt még ki is kéne játszani a játékot. De az még olyan messze van. :'(

Igen, azt a Red Eye Orb-ot akartam volna használni (van belõle vagy 4 darab). De nem engedte a játék használni.

A lore kibogarászása szvsz a legjobb része a játéknak, a nagyja item description-ökben van elrejtve, de a pályák önmagukban egy csomó történetet hordoznak (pl Gwindolyn hiányzó szobra Anor Londoban, Tarkus páncéljának helye, Great Magic Barrier miracle stb...)

Persze van bõven spekuláció is, a DS közösség évek óta próbálja finomhangolni a sztorit. Youtube tele van Lore videókkal, kedvencem Vaatividya "Prepare to Cry" sorozata és EpicNameBro hoszabb lore elemzései.

Ha érdekel, készülj fel, hogy órákra a képernyõ elé lehet ragadni.

Ez a sok lore így benne van a játékban? Vagy csak ti is utánaolvastok wikipédián meg mindenfelé?
(csak azért kérdezem mert ingame nem nagyon találkozok ilyen részletes háttértörténettel, jó esetben elejtett félmondatok vannak, de hogy éppen kit és miért kaszabolok le, az vhogy sose jön elõ 😊 )

Melyik követ? Speckó covenant nélkül egyedül a cracked red eye orbbal lehet invadelni (viszont az egyszer használatos item, fogyóeszköz)

benőmenő
Igen, a Four Kings-rõl hallottunk volna 😄

Említettem a múltkor, hogy mennyire béna vagyok az agilitást igénylõ classokkal, így logikusan kezdtem egy új játékot wanderer-rel.
Drake swordot direkt nem használom, mert az inkább strength fegyó, meg a dex bónuszokkal a +5-ös scimitar majdnem ott van sebzésben.
Még csak a bell gargoyle-okig jutottam tegnap, de kellett 3-4 próba mire beláttam, hogy túlkomplikálom az egészet a sok gurulással, ami amúgy sem megy és kétkézre fogva a kardot bedaráltam a két csírát <#boxer>