10203
-
Rony94 #8958 Melyiket ölted meg először? Ha Smough-ot, akkor az a nehezebbik verzió (szerintem). A Super Ornstein azért könnyen meg tud lepni, míg a Super Smough ugyanolyan marad, csupán a fegyvere lesz durvább, de azt meg könnyű kikerülni/elkerülni. -
#8957 szegény az úgy csúnya lehetett,de miért nem erősödtél hozzájuk lehet könyebben ment volna ?:D én meghülyültem volna ilyen helyzetbe,nem bírom elviselni addig próbálkozok még nem megy :) -
#8956 áh nem kell nekem a farka xd majd meglessük azt is :) -
#8955 köszi.hát úristen sírtam volna szerintem xd de így nem volt nagy cucc orstein sebzésén nevettem egy mob többet üt néha :D smough más volt már egy picit :) -
Rony94 #8954 Azt a csöppnyi dicsőséget is leromboltad bennem. Nekem az O&S harcra ráment egy TELJES hétvégém. :'D -
#8953 Akkor most jöhet Kalameet farok levágással :D -
Zozo0122 #8952 Ügyes :) Te valóban először néztél szembe vele ! Képzeld mi lett volna itt, ha előtte nem játszol a 2. résszel... -
#8951 oké végigvittem a játékot köszönöm :D ja és nem cheateltem farmoltam a lelkeket és elsőre lement O&S xd keményebbnek hittem őket :)
-
#8950 értelek rendben :) -
Zozo0122 #8949 Azt Sif lelkéből tudod +10-es Greatswordből, szal nem csak Zweihanderből. Annyira nem jó, a Zwei jobb. -
#8948 jó hát neked könnyű így.ja amúgy lehet zweihanderből valami astoria greatswordot az jó e? -
Zozo0122 #8947 Jó hát :D Na kíváncsi vagyok elsőre megölöd e őket :D Nekem a mostani meg az ezelőtti végigjátszásban is sikerült elsőre. Kedvenc harcom amúgy, régen rengeteget harcoltam velük. -
Zozo0122 #8946 Bementem, megvártam amíg odajön hozzám, szépen a saját baromságával szétcsapta a kristályt és amíg vonaglott mögéfutottam és 3 kétkezes suhintással levágtam a farkát a kaszámmal :) Szépet ordított :D -
#8945 lassan odaérek a két hülyéhez :D silver knight sett az jó? mert most azt hordom maxolom éppen.:) -
#8944 Én napokat szenvedtem, mire tényleg sikerült egy olyan próba, ahol tényleg csak a farkát csapkodtam.
Még videóra is elkezdtem venni.
Az eredmény: a hdd megtelt, a felvétel megszakadt, Seath pedig meghalt a farka levágása nélkül, hiszen nem tudtam, hogy csak a végének a hegyét szabad ütni, ami egyébként a harc 95%-ában belelóg a falba -
Zozo0122 #8943 Szépen lecsaptam Seath farkát egyedül :D Bár nem mágus karim van, de azért amit le lehet csapni azt lecsapom... -
#8942 quelag domain kell valamire?covenanton kívül vagy megölhetem? -
#8941 jah jó akkor köszi :D mondjuk a curse-el jól beszoptam ma xd de rájöttem hol lehet cuccot venni ami leszedi :D -
Rony94 #8940 Elég egyértelmű lesz. (konkrétan ki fogja írni neked a játék automatikusan amint az adott helyszínre érsz) -
#8939 igen kaptam :) oh tehát azt is anor londo-ban lehet majd értem akkor oda kellene mennem mostan anor londoba minden ott van ami kell teleport stb :D és ráfogok jönni hol vagy csak úgy találjam ki? -
Rony94 #8938 Kapnod kellett egy Black Eye Orb nevezetű item-et. Ezt majd Anor Londo egyik helyszínén kell/lehet használni. -
#8937 valaki eltudná mondani ha firelink shrine-ban meghalt a fire keeper akkor most mi a picsa legyen?hogy élesztem fel vagy mi? :) -
Zozo0122 #8936 Nekem szerencsére egész stabil. Remélhetőleg kap majd valami másféle támogatást a játék, de szerintem biztosan nem azonnal :( -
Zozo0122 #8935 Nem :D Ez csak a nevük, mert ha jól tudom egyszerre maximum 4 támadhat:) De ha elég erős vagy, akkor előfordulhat, hogy csak 3mat kell megölnöd és máris levitted az életüket, mert akkor is ütheted őket mikor már a halál animációjuk megy. A mostani karakteremmel viszont korán jöttem, így mire lecsaptam az első kettőt, addigra jött még kettő, lecsaptam még egyet, körbenéztem és 4en voltak körülöttem...na itt kezdtem bele az őrült darálásba :DDD -
#8934 Hol megy, hol nem. Július elsején végleg lekapcsolják a Live-ot. Hogy mi lesz a sorsa a játéknak, az majd kiderül. -
#8933 7-et? Azt hogy? 4-en vannak, csak nem egyszerre jönnek hanem kis időeltolással, de egyre gyorsabban ... max 4-en lehetnek egyszerre :) -
Zozo0122 #8932 A Four Kings érdekes tud lenni :D Kicsit gyenge voltam még hozzájuk, jóval korábban megöltem őket, mint kellene a Darkwraith covenant miatt és túl lassú voltam...így esett, hogy 4 király helyett 7-et kellett megölnöm :D Seven Kings... -
Probatbicol #8931 Srácok, mi a helyzet most ezzel a GFWL-al, a leárazásban megvettük a játékot, telepítés után elindult a GFWL, be is kérte a cd kulcsot. Eddig gond nélkül játszottunk vele, de ma délután óta azt mondja, hogy nem léptem be a Live-ba, ezért offline módban tudok csak játszani, menteni nem lehet és csak új játékot tudok kezdeni.
A mentés könyvtárban ott van a mentés file (a DSFIX miatt a backupok is). Lehet valamit csinálni?
Az sem világos, hogy a steam mit szinkronizál, ha a mentések a Live-ban vannak? -
Rony94 #8930 Na várd csak ki Blighttown-t. :D -
#8929 Igen FPS unblock, a max fps-t meg visszavettem 30-ra. Így tökéletesen fut, és tartja stabilan a 30 fps-t a tutorial részen és az első területen legalábbis. -
#8928 FPS unlockkal, vagy új hw-el?
15-re azért droppol, mert úgy van megírva az engine, ha nem tartja rendesen a 30-at, akkor automatikusan 15-re veszi vissza. Hogy ennek mi az oka nem tudom, mert ezt max a régebbi vsync megoldások csinálták, de itt vsync nélkül orrba-szájba tearingelve is ez történik a dsfix fps unlock fícsör nélkül. -
#8927 Sikerült megoldanom a játszhatatlanul kevés 15 fps problémát. Most már gyönyörűen és akadás mentesen fut a játék. Ha befejeztem a második részt kezdődhet is a móka. :D -
#8926 hát na xd én is úgy kezdtem neki a toronyból aztán lent pajzsal védtem az ütéseit baromira meglett volna úgyis,hát erre meg leesik hát jó xd -
Rony94 #8925 Egy csomóan használják Taurus Demon-nál a plunging attack-ot, én már elvből is úgy csináltam meg hogy gyorsan felrohantam a torony tetejére és ott küzdöttem meg vele teljes HP-val.
Egyébként eleinte azért haltam egy csomószor, mert nem használtam pajzsot. Én hülye, már alapból úgy álltam hozzá hogy mivel ez egy baromi nagy dög, értelmetlen lenne pajzsot használni, és erre nem is használtam. xD Aztán olvastam itt, fórumon hogy a Taurus-nál használnak pajzsot is, megpróbáltam újra a harcot és pajzzsal már gyerekjáték volt. Hülye vagyok? Nagyon is. xD -
#8924 hát nemtom öcsém boxon tolja most ugye ingyenes játék én meg letöltöttem. a taktika az volt hogy miután kapott fentről a toronyból majd felugrott le ugrottam elrohantam a fenébe.majd visszafele megütköztünk a leesös részen addig mozgolodott még lezúgott,öcsémnél szintén ez volt xd -
Rony94 #8923 Milyen verzióval játszotok ti? Nekem fél napom ráment hogy leverjem, annyira felidegesített (persze akkor még nem sejtettem hogy lesz O&S harc is :D). -
#8922 sajnos csak xbox360on eredeti :) -
Zozo0122 #8921 Ha eredeti a játékod toljunk coopot :) Van egy alacsony szintű karakterem amit tesztnek indítottam amíg beállítottam mindent:) -
#8920 én ma öltem meg a taurus demont hát nem leesett nekem is a szerencsétlen?xd akkorát nevettem rajta hogy csak na :) -
Zozo0122 #8919 O&S ismét lement elsőre :) Azért még beszállnék segíteni másoknak szívesen, de nincs szerencsém...