Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az elsõ 3-4 próbánál még a nyíl se volt bent 😄
de aztán összejött meg el is repült szal gondolom eltaláltam, csak épp gondolom a kevés dex miatt nem volt elég a sebzés

wiki szerint 28 kell de 130 se volt elég 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Trükkös eltalálni a farkát, mivel csóválja össze-vissza, de miután túl vagy pár kísérleti lövésen, már kitapasztalod hogy mikor lõj. Short bow-al elég sokszor kell eltalálni (nekem eltartott vagy 4 percig), de ne aggódj, idõvel meg lesz a farka. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Voltan
A célzás módot elõhoztad? Mert anélkül tényleg nehéz 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

megtvan a shortbow csak nem tudom használni rendesen 😄
ennek köszönhetõen 130 nyíl ellövése után se sikerült a farkát levágnom 😄
asszme jöhet a DEX-re soul "farm" és újraprobálom 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Asszem ez a nintendozás nem nekem való 😄 Szörnyû ez az egész 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

köszi, akkor ott kolbászolok még kicsit 😄

MrDevil
igen ahol le kellett rúgni a létrát
tessék : http://www.youtube.com/watch?v=iKwWCxN-W9Q

ahol a sárkányos levágás van az a 2. ?

MrDevil
A második bonfire közelében van egy vendor, jobbra az elsõ nyílpuskás csontváznál ahol a két dárdás csonti van fent és ott van mellettük a lépcsõ ahol a vendor van !

ez fasza, az egyetlen vendor akivel találkoztam eddig az a kovács, aki viszont nem ad el bow-t 😄
trükkös lesz 😄

MrDevil
Alapon 200 dmg-et ad nekem a kezdõ kard volt kb 80 😄 a Black Knightot simán felszecskáztam vele 😛 persze még így is meglehet halni egy patkány által is 😄

wikispaces-n találtam is hozzá guide-t 😄

nem túl fair, de ez van 😄

visszamászok érte valahogy akkor 😄

MrDevil
az elején az a kard nagy segítség, sok kellemetlenségtõl megkíméli magát az ember 😄

Voltan
Meg lehet, persze. De sokat segít, ha van.

Egy ilyen mocskos szemét játéknál minden kis segítség jól jön 😊

Íj nélkül is meg lehet csinálni. Én vagyok rá az élõ példa. Direkt úgy csináltam hogy only-melee voltam. 😊 (egyedül a sárkány farkánál használtam, de azt is már a játék végén, úgyhogy nem sokat segített a kard)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Voltan
Íjat-nyilat feltétlen vegyél, kötelezõ.

Nem is a pusztítóértéke miatt, de sokszor segít, ha van, mert nagyobb bandányi moboktól el lehet vele csalogatni 1-2-t, hogy ne kelljen az összessel egyszerre küzdeni. Ez alapvetõ taktika.

Szóval azonnal húzás a kereskedõhöz! És vegyél sok nyilat ( az alap is elég, de legyen sok), mert kell.

benőmenő
A vezetékest simán rá lehet dugni a pc-re.
Kösz megpróbálom, ha nem akkor kölcsön kérek egy kontrollert. Sima x360-ast rá lehet dugni gépre vagy hogy van ez?

benőmenő
Én Blighttownnál törtem meg és vettem egy kontrollert 😄
Egyébként bill+egérrel sem lehetetlen, csak szedd le a mousefixet das nexusról. Az elég sokat segít, bár még úgy sem az igazi.
Billentyûzettel játszható ez a játék valamilyen beállítással? Vagy fontos a kontroller? Mert próbáltam kb 1 órát nyomni bill.-el, de rémálom 😄

aham 😄 kár hogy nincs nyilam 😄 de akkor majd bugázok 1et valahogy

MrDevil
a farkát kell párszor meglõni nyíllal és akkor dobja a kardját 😄 amivel elég könnyen lehet haladni

modnjuk az fel sem merült bennem hogy a hídon lévõ sárkányt már most le lehet vágni 😄

öö nem 😄

felhúztam egy kapu-t, ott van egy boss szerûség de föntrõl közbe lõnek úgyhogy nem mentem arra
ha a másik irányból próbálok menni ahol ez a bonfire-s leágazás is van, olyan Knight áll elõttem aki szintén könnyen levert , de most majd arra megyek ha lesz idõm megint kínozni magam 😄

MrDevil
Megszerezted a sárkánytól a kardot? azzal kb. se perc alatt ledarálod 😊

igen ezt már olvastam, jelenleg pajzs - fejsze / pyro val megyek és van 1-2 helyen gond
pl most egy fejetlen szobornál akadtam kicsit el a blacksmith/bonefire után

kicsit még "gyúrok" aztán valahogy lenyomom 😄

remélem a 2 PC-s portja jó lesz, mert agyalok hogy beruházok rá manvsgame-t nézem ahogy streameli PS3on és hát nem rossz

MerlinW
Alapvetõen nincs olyan, hogy pyro, warrior, thief etc. Minden "kaszt" pusztán a kezdõ felszerelés és statpontokban különbözik. A játék elsõ 4-5 órája után minden kaszt összefolyik, bárki lehet bármi, nincs bünti, vagy elõny. Lehetsz nehézpáncélos kétkezes thief, íjjász pyro vagy akár mágus warrior.

Tehát a kérdésedre a válasz: azt használod ami neked szimpatikus. Annyi, hogy az elején érdemes eldöntened hogy dex (könnyûfegyverek, dárdák, íjak) vagy str (nehézkardok, bárdok, stb) fegyvernemre gyúrsz. Mágia mellett is szükséged lesz könnyû/nehézfegyverre, a mágia csak support támadás. A játék háromnyegyedéig legalábbis.

[merlinw.org]

Engem ne kérdezz. Én még csak Warrior-al mentem.

van amúgy javallot fegyó Pyronak? vagy ami "tetszik" azzal zúzzam?

Nekem sem volt baj a demon's soulsal! Bevallom egyszer ki is kapcsoltam a gépet flamelurker miatt, utána lenyilaztam gyáva modón. De ng+ ban lekardoztam egy hétvége alatt!

Tinman
Teljesen egyetértek, de gondolj bele mi lett volna ha 2 slotos mentés van.

Rögtön ezer+1 visszaélést lehetett volna vele letudni konzolokon... PC-n ez meg is történt :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Amúgy a szánt szándékkal egy mentésnek nem látom a miértjét.
Úgy kellett volna csinálni, hogy ne tudják kihasználni könnyítésre a 2-3 mentést csak hiba esetén töltõdött volna be a régebbi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Nekem sem volt gond de tele van a net vele, hogy elbaszódott sok embernek a mentés. Képek is vannak róla. Én se örültem volna ha mondjuk 200 óra után elromlik a mentés. (Xbox)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Szánt szándékkal van egyetlen mentés.

A PS3-as verzióban DeS/DaS pl. le is van védve a savegame, legális eszközökkel nem készíthetsz róla biztonsági másolatot sem.

Mind a 3 platformon 1 karakter/1 mentés megoldással vittem végig többször is. Nem volt gond. Lehetett volna, aggódtam is... de nem volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Ja, mert az idióta fejlesztõk ugyan arra a mentésre mentenek mindig. Sok játékban van ilyen hiba. Csak ugye olyan játéknál nem annyira dühítõ ahol mondjuk van fejezetválasztó vagy csak 8 órás maga a játék. Itt ez gáz.
Semmibõl nem tartott volna megcsinálni, hogy legyen 3 mentés mindig és ne mindig ugyan azt írja felül hanem váltogassa. Így ha az egyik beszarik akkor ott a másik.

igazából a "szépség" annyira nem érdekel a látvánnyal nincs nagy gondom a kis rángatások zavaróak
de sztem inkább a portolási problémák vannak semmint ilyesmi

mindenestre megnézem így is

Jaaa, szóval ez csak a háttérben megy. Értem. 😊

MerlinW
DSfix biztonsági mentést készít. Mert a játék hajlamos elb*szarintani olykor.

[merlinw.org]

Automatikus mentés az alapból van játékban, nem? 10 másodpercenként nálam mindig megjelent a jobb felsõ sarokban a láng jel.

MerlinW
Akkor is tedd fel a DSFix-et. Ég és föld. Normális felbontás, élesebb textúrák, automatikus játékmentés mentés, stb.

[merlinw.org]

csak a steames verzió van fenn, a kamera kezelés ugrálk néha kicsit az egér miatt
de nem vészes 😄

A DSfix-et felraktad?
Link

igazából csak 1-1 órát szenvedek vele, még kontrollerrel sem az igazi sajnos
ennyi idõ viszont kevés hogy igazi "áttörés" jöjjön

remélem a 2 portolása jobb lesz

Próbálkozz nyugodtan, akkor a legédesebb a továbbjutás, ha saját magad jössz rá a megoldásra. Jó játékot. És üdv a Souls világban! 😊

köszi, jelenleg vannak bajok a haladással, de majd alakul 😄

Majd Depth-ben találkozni fogsz egy másik Pyromancer-el és ha õt kiszabadítod, akkor visszatérve Firelink Shrine-ban tudsz vele beszélgetni és a tûz képességeket is nála tudod fejleszteni.

Depth-be a Capra Demon legyõzése után jutsz el.

köszi, még annyi hogy lehet valahogy növelni pl a fireballok számát?

MerlinW
Minden kaszt esetében: 1. endurance 2. str vagy dex, 3. vitality

[merlinw.org]

elkezdtem egy Pyromancert és egész jó 😄
elsõ 2 boss viszonylag könnyen lement utánna volt kis gond, de nem vészes

mire érdemes húzni amúgy?
köszi