Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legkönnyebb boss volt szerintem. Csak várni kell amíg lefekszik vagy mit csinál, oda menni mögé és szétvagdalni. Nálam a legnehezebb bossok eddig még mindig a gargoylek, meg ceaseless discharge 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

davidka003
Szerintem elég könnyû boss. hatalmas a tér körülötte és nem nagyon erõlködik, hogy megöljön.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

kóvályogtam egy sort majd megtaláltam a Gaping Dragont 😄
hát ismét vmi aminek nem örülök 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Akkor neked irány a Depths. Lower Undead Burg-ben lehet eljutni oda, mikor a Capra Demon-t megölted, kaptál egy kulcsot. Ezzel a kulccsal nyitod ki az ajtót Depths-be. Onnan pedig mehetsz Blighttown-ba, a játék legutálatosabb helyére.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Seth
Capra démon legyõzésekor kaptál egy kulcsot. Azzal le lehet jutni a csatornákba (The Depths) Undead Burg-ben, nem messze a Capra demon-tól, ahol egy nagyobb tér van, lépcsõ vezet felfelé,azzal szemben van az ajtó(itt vannak a sarkokban a bérgyilkos karakterek) A csatornából pedig Blighttown-ba vezet majd az utad,itt lesz a 2. harang, mókás hely mindegyik,szeretni fogod 😄

A The Depths kihagyható egyébként,a Valley of the drake-en keresztül is le lehet jutni. De én ajánlom a Depths-et, addig is legalább fejlõdsz

PSN ID.: Beegabor

az elsõ ugye igen, a Capra demon-t meg a lepkét vertem le utánna, azóta kóválygok mert a 2.at nem találom
ha a watchtower aljába kell menni akkor bajban leszek mer Havel szenvedõs lesz 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Megvolt a két harang? Mert végül is elsõsorban ez a fõfeladat. Utána mehetsz Sen's Fortress-be, azután pedig Anor Londo-ba.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

engem most jobban zavar hogy nem vagyok biztos benne merre kéne menni 😄

valamint próbálgattam leverni meleebe a hídon a sárkányt, de nem ment 😄
aztán átszaladtam alatta azóta meg nem mindig van ott 😄

Seth
Hû,a 2. résznél lesz akkor anyázás rendesen.😄
Kb minden ellenfél erõs támadása homing-gol

PSN ID.: Beegabor

Asszem ezt a Sen's fortresst még egy ideig haynagolom, az elsõ két kígyófejûn sem tudom magam átverekedni 😄

davidka003
Meglehet csinálni. Én elõször úgy öltem meg, hogy felcsaltam a lépcsõ tetejére és onnan gurultam le, õ pedig leesett utánam. Kétszer-háromszor megcsinálod ezt és meg is hal.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Néha már én is kiborultam hogy hiába gurultam el, így is eltalálta a köcsögje. De sokadik próbálkozásra meg lehet csinálni, csak tényleg nem szabad közel merészkedni hozzá. Mindig jó, ha megvan 2-3 méter távolság.

davidka003
Havel egy rohadt csaló. (szarul van megcsinálva)
Nem egyszer volt, hogy csapni akart rám, elgurultam és hirtelen csapás közben rámfordította a fegyverét és rögtön megölt. Lehetetlen és idiótaság olyan nehéz fegyverrel csapás közben forogni.

Havel az egy nagyon szívós ellenfél. Gyakorlatilag a játék legjobb armorját viseli, a fegyvere pedig egy sárkány fog, nagyon durva fegyver. Én emlékszem, sokat szívtam vele. Viszonylag a játék elején próbáltam megölni az alap felszerelésben és egy +5-ös Longsword-el. A lényeg hogy egyfolytában mozogj és próbálj mindig távol maradni tõle. NE HAGYD HOGY SAROKBA SZORÍTSON!! A torony eléggé szûk belülrõl, ezért nagyon veszélyes tud lenni Havel. Egy kis gyakorlással ez is menni fog, igazából nem olyan nehéz ellenfél, csak nagyon oda kell figyelni és nem árt ha türelmes vagy. Mindig akkor támadj mikor õ próbál lesújtani, mert ha elõtte csinálod, akkor nagy eséllyel nem tudod majd kikerülni a támadását.

Ahogy most leírtam, eléggé durvának tûnhet, de egyébként teljesen megéri a szenvedést, hisz miután megölted, dob egy nagyon hasznos gyûrût amit én az egész alatt használtam (csak néha-néha cseréltem le).

MInden bonfire-t külön lehet "upgrade"-elni. Tehát most olyan bonfire-nél vagy, ahol még nem csináltál kindle-t. De egyébként lehet 10 fölé is vinni (20 max.)
sztem az hogy ha egy bonfire kindle-d akkor 10re visz fel, ha nem akkor 5
de csak tipp

amúgy a watchtower alján aki van csávó azzal mit lehet csinálni?!
simán one-hitel én meg alig karcolgatom

Köszi. Egyébként mitõl függ az estus flaskjaim száma mert eddig még 10 volt mostmár csak 5 😄

egyébként a Hidrát érdemes most próbálgatni?
mert amikor lenéztem oda 1x akkor nagyon nem láttam esélyt se hogy közel érjek egyáltalán

háát, próbálgattam kicsit, aztán néztem hogy lehet summonolni egy Witchet 😄
meglett így viccesen könnyen

Darkroot Garden-ben van egy boss akit mindenképpen le kell verni ahhoz hogy továbbjuss (és most nem a Moonlight Butterfly-ra gondolok, az csak opcionális).

Darkroot Basin-ben pedig van egy miniboss (Hydra), végül is õ is csak opcionális ellenfél, de ha meg akarod csinálni a DLC-t (ami nagyon ajánlatos, mert cseszett jó az egész), akkor a Hydra-t is meg kell ölni (õ a kedvenc miniboss-om az egész játékban).

Kovácsnak oda adtam egy flame embert (asszem), valahol a lávafolyamnál szedtem össze. Azt mondta tud belõle fasza fegyvert csinálni, de nem csinált. Kell még neki valamit adni majd, vagy mi? Plusz a kovács utáni erdõben (darkroot akármi) érdemes csapkodni, van ott valami jó cucc? A gólemek erõsen szopatnak.

Egyelõre nem akarok segíteni, édesebb a gyõzelem ha magad jössz rá a megoldásra. Csak annyit mondok hogy próbálgasd. Az egyik legkönnyebb boss.

háát, ez a molylepke húzós lesz, nem vagyok biztos benne hogy tudom majd leverni 😄

Sen's Fortress-ben van egy nagy lift? 😄

Terawatt
Két bonfire van. Egyik fent, a másik meg a nagy lift elõtt.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

meglett a Capra is végre 😄
a kutyák legyakása után nem volt nehéz 😄

Ez spoilerben jobb lett volna szerintem, de mindegy.

benőmenő
Bent nincs.
Kint a szabad ég alatt a tetejérõl le lehet gurulni egyhez, de bent ahol az igazi móka van egy darab se és egyedül ezért nem olyan egyszerû.
Tényleg van Bonfire. 😊

Egyébként elsõre igen is szopatós. Fõleg ha nem olyan magas szintû az ember.

De van 😄 Bár trükkös helyen...
benőmenő
Blighttownon már túl van, nem hiszem, hogy meg fog lepõdni.
Annyi, hogy bent nincs tábortûz.
Háh, talán a legszopatósabb hely a játékban. :'D

Figyelmetlen voltál, mert ahol felmásztál a létrán ott jobbra van a kulcs egy ládában 😄 Szaladj vissza fél perc az egész 😊
Így van. A sárga fallal lezárt utakat egyelõre hagyd, menj fel a felszínre és irány az erõdítmény 😄 Az egyik legjobb hely a játékban 😄 Most tartasz a 7. pontnál 😄

7. Anyázás az erõd csapdái miatt és hol van az a rohadt bonfire?
Sajnos valley of drangonsban levõ ajtót errõl az oldalról sem tudom kinyitni, mert nincs hozzá kulcsom.

benőmenő
A második harang után Sen bácsi mókatára következik, amit az undead parishbõl tudsz elérni.
Tudod a kovács fölött volt egy út, ahol le volt zárva a kapu és a dagi Siegmeyer ott búslakodott. Azt nyitottad ki a két harang megkongatásával, még cinematikot is kaptál hozzá 😄
Áhh, rendben van 😄

Igen, de te Quelaagról beszélsz 😄 A nagy csöcsök látványáért nagyon keményen meg kell majd küzdeni 😉
Várjunk csak, te Quelaag csöcsein vagy túl 😄 Azok csak cicik a késõbbi tejcsárdához képest 😄DDD Na szóval menj vissza Blighttownig, ott fel a keréken, majd pedig menj minél magasabbra, itt ahol egymás után 3 nagydarab büdösbunkó jön, na õket verd le és kiérsz a szabadba. Menj át a szakadék másik oldalára, nyisd ki az ajtót és New Londoban találod magad. Menj fel a lifttel és Frelink Shrine alatt jössz majd ki.
<#conf> Nálam nincs ilyen item, pedig megöltem a csöcsöket meg az utána levõ bosst is.

MI? Azt mondtad, hogy túl vagy a csöcsökön, szóval nálad van a Lordvessel nem? Hát egyszerûen teleportálj oda ahová akarsz 😄
Hagyj a kecskékkel, discharge leverése után kettesével jönnek itt 😄 Egyébként ha levertem a dischargot, második bell megvolt akkor hogyan tovább? Neten azt írják, hogy a láva mivel lement van egy út valahol, ennek az útnak a végén csak egy nagy sárga kapu van ami sealed by the great lords power, gondolom ez a fõgonosz lesz majd. Ugye nem kell blighttownon keresztül vissza mászni a felszínre? <#merges2>

benőmenő
Vagy a kutyák leverése után ismerve a patternt ügyesen gurulva bolondot csinál abból a szerencsétlen kecskébõl 😄
A tér bal hátsó szélén van egy lépcsõ, szaladj fel ahogy belépsz. A kutyák utánad mennek, azokat vágd le. Ha felmegy a démon is akkor ugorj le menj körbe és szaladj fel megint, de általában lent marad és felülrõl ugyan úgy rá tudsz ugrani mint az elsõ bossnál. Két-háromszor ráugrasz és fasza.

Solid Snake
én most Caprával szívok mert a 2 kutya szét interruptol 😄

Nos nekem akkor még nem volt drake swordom csak egy +1-es claymore.. Kínszenvedés 😄 Azóta minden boss piece of cake 😄

Tényleg, tehát a csöcsök O&S után következnek 😄
A 2. résszel még nem játszottam, a PC megjelenést várom, de nem bírtam ki és belekukkantottam néhány videóba 😄 Szóval nehéz volt 2 gargoyle...? Várd ki a 2. részt.. ha jól láttam amit láttam, de nem akarok spoilerezni 😄 Amúgy van egy poén karakterem amivel épp a gargoyle csatában szoktam baromkodni. Meztelenül küzdök velük egy szál Drake Sworddal. A karin egyébként csak annyi van fejlesztve, hogy épphogy használni tudja a kardot 😄 Jól el lehet velük szórakozni, dehát Drake sworddal nem ellenfelek sajnos. Viszont egy sima lándzsával vagy hosszúkarddal már keményen megizzasztják az embert. 😄 De én valahogy még mindig azt mondom, hogy Kalameet a legkeményebb boss.