10203
-
Gabe18 #9078 Nem tudja valaki hogy ennek a fordítása hogy áll?
Elvileg elkezdték, de a magyarítások oldal lehalása óta, ahol a fóruma is odaveszett, már nem tudom mi van vele. -
#9077 én is akarok xd amúgy srácok egyre jobban érzem a kéztetést egy újabb végigjátszásra :"D bár ng+ba nem merek menni gondolom lesz 1-2 szopatós boss így már ,de jobb lenne kedvem valakivel tolni kell ez eredetibe :) -
Dreadshade #9076 Rendben ott leszek akkor :) -
Zozo0122 #9075 Semmi gond, gyere akkor a painted worldbe :d indulok én is :)
-
Dreadshade #9074 Komolyan a bossnak élnie kell? :D Hát ezt elbasszaríntottam akkor, mert csak Gwyn, a Painted world meg Anor Londoban a Gwyndolin van már csak életben, nem vagyok még tisztában egy két dologgal :S Na de akkor így most hogy lehetne megoldani? Amúgy Dreadshade89 a nickem. -
#9073 azt kéne :D majd valamit kitalálok -
Zozo0122 #9072 Vedd meg gyorsan a linken amit MerlinW mutatott :) Valakinek a kártyájára és fizesd ki neki :) Ócsó az a 3000 egy ilyen gameért :D -
Zozo0122 #9071 Az, hogy NG+ ban vagy az nem számít, csak a szinted. Mivel én a darkwraith covenant tagja vagyok, annyit invadelek amennyit csak akarok és mivel a te szinted magasabb ezért bármelyik szinten összejöhet, ahol még él nálad a boss! Ezért fontos, hogy Manus még éljen, ez esetben tudunk találkozni Oolacile Townshipben :D -
Zozo0122 #9070 Na akkor gyere találkozunk az Oolacile Townshipben bonfirenél fogok invadelgetni :) A nickem MarauderZozo :D Mi a te GFWL nicked? Beinvadelni biztos betudlak előbb utóbb, mert nálam magasabb szintűeket akármekkorát betudok. De van egy fontos dolog: Manus ugye még él? Mert csak akkor tudsz invadert fogadni az adott területen... -
#9069 kéne eredetiben játszanék veletek :D -
Dreadshade #9068 Bocsi a dupla postért ismét, ez mennyire jól mutatja a summon range-eket? vagy már rég nem így van? Link, Amúgy 140-es szintre még felnyomtam a karit annyi lélek összejött, de tovább nem fogok úgyérzem, mert csak magammal szúrnék ki, már ígyis kicsit overlevelnek érzem :D -
Dreadshade #9067 Thx! Hát ez NG+ már, legelőször nemtudtam, hogy lelehet neki :D Hát szerintem csak mákom volt meg mondom jó ez a zwei mert 2-3 ütéstől leszakadt neki. Amúgy meg pvp-ben biztos béna lennék, nem tartom magam annyira nagy pvpsnek, de ettől függetlenül élvezem, ha néha kapok egy invadet :D -
Zozo0122 #9066 Várjunk :D Te első végigjátszásban elsőre levágtad Kalameet farkát egyedül?:D Na jó...lehet mégse akarok veled harcolni :DDDD De amúgy akarok :) Gratulálok! -
Dreadshade #9065 Sejtettem, hogy már így nem foglak tudni megidézni, de a szándék is számít szóval köszönöm. Amúgy meg nem hagyott nyugodni és megpróbáltam egyedül és hát nemtudom mi volt, valószínűleg mákom volt mert elsőre sikerült levágni a farkát :D Gondolom azért ez a +15 ös Zweihander megkönnyíti nagyon az egészet :D Én meg a szintezéssel úgy voltam végig, hogy azért van a lélek, hogy folyton nyomassam a levelt :D Bár amúgy olvastam olyat is, hogy olyan 150 körül max érdemes megállni, mert elméletileg azon a környéken sokan vannak, hát nemtudom majd kiderül :D De ennek a Kalaametnek most örülök, jó erős az a fegyver ahogy láttam a statjait. -
Zozo0122 #9064 Amúgy a pvp tényleg ontja a szintlépéseket, de direkt nem fordítottam az abból szerzett lelkeket szintlépésre (egy esetet kivéve, amikor 800000! lelket dobott a srác) hanem inkább felszerelésre :D Eléggé be szokott válni, amikor benyomok egy méregfelhőt, majd a felhőből kapják az áldást a Lightning Avelyn +5-ből szintén Lightning vesszővel :P Azt se tudják honnan támadok... -
Zozo0122 #9063 Nekem 112-es a karakterem, de még pvp-ben is alig bírnak velem :D Úgy érzem mostanra lett nagyon ütőképes, de már csak pvp-zek meg coopban segítek másoknak :) Gwyn előtt álltam meg, ezenkívül mindent kinyírtam. 134-es szint már túl magas ahhoz, hogy be tudj idézni :( De harcolni tudunk majd ha gondolod, be tudlak invadelni. -
Dreadshade #9062 Ajaj én úgy érzem túllihegtem akkor ezt a szint lépést mert 134 es vagyok és most jönnek a dlc részek :D Bár egyáltalán nem farmoltam szintekért, sőt még páncél fejlesztéseket is toltam meg minden, nemtudom, hogy jött ez így össze, de akkor megállok ennél addig, talán még pont betudlak idézni ennyi szintnél majd :D -
#9061 próbálkoztam én azzal de nem jött össze :) nemtom hova kell állni -
#9060 ez tök jó csak nincs kártyám amivel megvehetném:) -
#9059 Itt 9€ -
Zozo0122 #9058 Persze, átbezséljük :) Tegnap is segítettem egy angol srácnak, megírtam neki üzenetben, hogy provokálja amíg seggre nem ül, ilyenkor én rohanok és megvagdosom :) Amúgy elkapható akkor is, amikor a farkával csap :D ha odaérsz megbeszéljük itt a fórumon és megcsináljuk :) Sl 112 a karakterem, szóval akkor csinálhatjuk, amikor olyan 100- 120-as szint között vagy. De mire a DLC-be érsz, addigra kb. megfelelő lesz a szinted, hogy be tudj idézni. -
Dreadshade #9057 Na már bocs, hogy külön írom ezt, de most jutott eszembe. Nekem sikerült elcsípni a leárazást, de most lesz Steamen ez a Summer Sale, ha minden igaz és szerintem tuti lesz még akciós áron, érdemes lesz majd figyelgetni úgy vélem, rakd be whislistbe és akkor e-mailt küld, ha levan árazva. -
Dreadshade #9056 Legelőször én se tudtam miért nem akar meghalni, amúgy az egyik oldalsó csápjához mész vagy mi az neki és kb soha az életbe nem tud eltalálni te meg leütögeted :D
"Nincs mit :) Ha esetleg Kalameetnél jársz majd segíthetek levágni a farkát coopban ;) Elintézheted te, én csak levágom a farkát."
Az nagyon jó lenne, majd ha odaérek megbeszéljük mikor és hogy ha nem gond :D Mert most így belegondolva se nagyon tudom, hogy lehetne :D Max amikor a hátsó lábára áll és tüzet okád? akkor van lent a farka, de ezen kívül meg repked össze-vissza :D -
#9055 oh baszki annyiért megvettem volna 6ért sok nekem sajna:) -
Zozo0122 #9054 6000 körül, de nemrég Steamen 2000-ért volt...:D -
#9053 hmm hát meggondolom komolyan mennyi lehet most?:) -
Zozo0122 #9052 Bármikor, ha életben van nálad az adott helyszínen a boss. Vedd meg eredetiben és nyomjuk :) -
#9051 de jó lenne játszani coopban veletek :)) amúgy csak bossokat lehet együtt vagy meghívhatlak bármikor?:) -
Zozo0122 #9050 Nincs mit :) Ha esetleg Kalameetnél jársz majd segíthetek levágni a farkát coopban ;) Elintézheted te, én csak levágom a farkát. -
#9049 azért engem elsőre szépen megszívatott :D honnan tudjam hogy majd feltol egy curse kristály ágyat és vergödök rajta még meg nem haltam?xd vicces volt vagy 3x meghaltam aztán rájöttem a kristályra és megöltem hmm :D -
Dreadshade #9048 Köszi ismét a segítséget, elsőre sikerült bár eléggé kapálózott néha :D Ez a boss kinézetre mert a loreja is úgy tetszik, de kár hogy maga a boss harc nem valami nagy szám, elég könnyű leverni. -
#9047 bezony semmit nem vesztett vele :) -
Zozo0122 #9046 Semmi gond, az elején hasznos a tűzbombák miatt, de kb. ennyi haszna volt. Hamarosan lesz újabb, aki még kovács is. -
Rony94 #9045 Jól van, nem csesztetlek. Első végigjátszásban én véletlenül megsebeztem a Crestfallen Warrior-t és így ezek után kénytelen voltam megölni őt. :'D -
#9044 én a második részben a boszit véletlen xd -
#9043 Nem direkt, elhiheted :D ám még nem tudom mi merre, most játszom vele először. -
#9042 és attól felébred vagy mi? :D -
Rony94 #9041 Megölted a merchant-et? :D Irány a harangtorony és gyónd meg a bűneidet. :) -
#9040 Délután történt pár vicces dolog velem, miután megöltem a Taurus démont, elindult felfedezni a hidat, mondanom sem kell mi jött szembe épp hogy csak lefutottam a jobbra a lépcsőn. Mondom ez így nem lesz jó, kinézek a peremre látom ám, hogy ott tehénkedik a dög a híd szélén. Elő a crossbowt amit dobott az egyik hollow, átváltok sniper pussyba :D és nagy meglepetésemre szépen hagyta, hogy lövöldözzem, arra számítottam oda repül és arcon pörköl, de nem. Egyszer csak leszakad a farka és adott egy (szerintem a játék ezen szakaszához mérten durván OP) kardot.
Visszamegyek az árushoz, hogy vegyek pár cuccot, de véletlenül megütöttem ezzel a kézben, erre ő is dobott egy Uchigatanát. Hát ez kész...
Nagyon jó ez a játék, de be kéne fejeznem előbb a 2-t, meg közben ezzel is akarok haladni. Tudom 1st world problem :D -
Rony94 #9039 Ez a könnyebbik megoldás. A nehezebbik az, mikor már szét van törve a kristály. Én így próbáltam és az istenért nem akart sikerülni. :)