Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A teljes játékban csak annyi valósult meg, hogy az Asylum demon beüti a a vasgolyós helyiségbe és odaadja az estust meg a kulcsot, illetve ha visszatérsz, akkor a már hollow Oscarral is meg kell küzdened.
A videó többi részében spekulál, hogy mit tervezhetett eredetileg a From a karakterrel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Csak azért, hogy fél kézzel lóbálni tudjam a... huh már nem is emlékszem melyik fegyót 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára meg a Miracle -ök miatt boost -oltam a Faith -et... (Great Health).
A Lautrec lepett meg, hogy az estus flask-eket nem lehetett használni, így meg kellett mentenem Dusk of Oolacile -t, hogy tudjak health -ezni ha kell, bár nem is emlékszem, hogy a Gold Pine elég volt -e amit a nagy gombákból farmoltam, vagy, mást is be kellett vetnem (a Replenishment) -et biztos küldtem a harc elött 😊
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Örülök, hogy tisztáztuk, nem akarok semmit sem kavarni 😊
Frankó a játék, kb 1 éve nem írtam az sg-re, szóval számomra egy feeling a game 😊
El tudom képzelni mennyire hülyén hangzik, de akkor is jó szórakozást kívánok a DS2-höz!
Vmint érdekelne, hogy a DS1 story line-t, hogy tudnám kivesézni?
(Mert
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Nem lesz neked jobb azzal a fegyverrel, csak azt mondom, hogy nem az a max sebzése (a moonlight fegyverrel) HA AHHOZ MEGFELELÕEN VAN KIALAKÍTVA A KARAKTERED. De neked nem úgy van. STR-re mentél rá. Neked olyan fegyverek kellenek, amik STR-el skálázódnak, mint pl amid most van. Csak ezt akartam mondani. 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szóval érdekel, és ezért is írtam, mivel lesz jobb nekem, a 250+ halberd -emmel, hogy megszerezzek egy alap 198-as fegyvert, amellyel még közel is kell menjek?
Szóval ilyen csúnya vagyok most: Jelenlegi build.
Egy másik topikban volt egy feltünedezõ troll a tiedhez hasonló logóval, és túl gyorsan reagáltam, bocsánat.
Nagyon nehéz napom volt. A kommented meg kicsit túl töredezett volt. :S Bocs.
Elnézést kérek, tényleg, nagyon nehéz napom volt.
Elolvasom, mit szeretnél, és ha lehet, segítek
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amit akartam mondani, hogy több mint 2 évtized játék után a DS le tudott nyûgözni.
Nem értem miért vetted magadra, vagy akár a topic lakók életkorának becsmérlésére?
Nem annak szántam, és nem is annak, hogy én milyen nagy "öreg" hc vagyok...
Nem vagyok az, és nem is így értettem, ha troll vagy vagy engem gondolsz annak, hááát nem ez a cél.
Szóval bocs a zavarásért, a játékot éltettem, semmi mást.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most próbáltama a Scaleless farkát levágni +14-halberd -el, de nem sikerült, kb 60% jött le belõle, a farka még se tört le...
Bár most nétem, hogy Moonlight-Greatsword -öt kapok érte amelynek max -/198 a sebzése, de mivel halbred 250 felett van, és jó távolról tudom az ellenfélbe vágni, íg nem is tumdom mit erõlködöm.
Holnap felszeletem farok nélkül 😊
Aztán jöhet a DLC a Broken Pendant-al 😄
Sajnos el kell keserítselek, mert, mint írtad - 37 éves vagy, és 24 éve játszol. Ez számunkra kissé zavaró, és megalázó, mi mindnyájan (látod?) hazudunk a korunkról, és a baj az, hogy alig láttunk valamit az internetes fórumok mibenlétérõl.
Az igazság az, hogy itt mi mindannyian 12 évesek vagyunk, és a szüleink segítenek nekünk kommenteket írni. Szóval
LELEPLEZÕDTÉL, KISGYEREK, HAGYJAD A GYEREKEKET FÓRUMOZNI
Jaj, bocsi, apukám bejött, és látta, mit írtál. De most nekem már mennem kell, mert holnap töreszdoga, és még nem tudom, mikor volt a várnai csata.
Puszi.
Mivel, új vagyok a topic-ban még hadd mondjam el, hogy a Dark Souls talán a leg érdekesebb játék amellyel valaha játszottam!
(37 éves vagyok 24 éve játszok "computer"-en quartz-játék-westernbar/enterprise/c64-en "kezdtem" - wizard-of-war/elite/project-firestart/maniac-mansion...jak&daxter)!
Szóval lassan angolul egy könyvet is elolvasnék a Dark Souls -ról, és talán beszerzem a Daemon Souls -t PS3-ra, és first buy lesz a ápr.25. -én a DS2-õ PC -re😊
Szóval nem vagyok a rajongó típus de FROM Software tényleg számomra is felismerhetõt alkotott...
Nem tudom értelmezni a
Oscar the Fateless videót...
Most játszom NG+(1) -ben a 156-os level -en a Dark Souls -t PC-n, és már kezd érdekelni a story line 😄
Szóval ez mennyire kitaláció, és mennyire valós?
Oscar vissza jönne, ha bizonyos dolgokat teljesítenék, vagy trükk a ytube-os videó és kitaláció?
Én mondjuk soha nem próbáltam a segge felõl meghágni Blighttown-t, mindig a Depths felõl mentem.
Szerintem az kevésbé szopatós.
Fõleg, hogy onnan már csak az megy fel a rámpákon, meg az elcseszett mocsok utakon, akinek két anyja van 😄
Az mindenesetre jó, hogy megvan a rozsdás gyûrû ( és respect ), nagyon örülni fogsz annak még 😄
Meglehet, hogy ahhoz is tápolni kell, de megéri, mert a gyûrû az must have. Késõbb is.
Amúgy meg a Depths elõtt érdemes megnyitni a Dusk of Oolacile vonalat, mert a ruhája nagyon jól jön a mélyben (még ha hülyén is fest a karakteren az esküvõi báli ruha 😄 ). Ehhez persze ki kell nyírni a hidrát a gólemeknél.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nem jutottam messzire bent mire lezúztak és ez a toxic státusz se bejövös 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
hidd el ez megnyugtat 😄
meg legalább ha ezek után GW2zök akkor nyugodtabb vagyok és ott nem mérgel fel kb semmi 😄
a rusty ring megvan 😄
jelenleg szakdoga pihenésként tolom a DS-t 😄 szal inkább így csinálom kevésbé mérgelem fel magam 😄
ha nem akkor addig szenvedek míg összejön
de köszi azért 😄
csak a stray demonra sikerült rátalálni és gyors halál jött 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
megéri? vagy próbáljam be a hydrát? vagy menjek Blighttownba ?
mondjuk azt se tudom h oda hogy lehetne menni, de majd rátalálok 😄
Kalameet-nek meg meg se próbáltam levágni a farkát, annyira lehetetlen feladatnak tûnik. Majd egy új végigjátszásnál megpróbálom, de most hanyagolom a játékot.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Meg az sem hátrány, ha egy végtaggal kevesebbel tud sebezni 😄
mondjuk megvan a Dephtes bonfire is, még kell a fentrõl lövöldözõ majom és jöhet a boss utánna
a farkából szerezhetõ fegyó megéri?
így is van egy csomó amit nemtom hogy fogok-e használni, mert a Drake sword elég op, kivéve ha épp azt játsza hogy "weapon in danger"
vagy csak kidobni lehet v mit lehet kezdeni velük?
szal elõlrõl kell majd mennem megint 😄
meg azt is látom hogy a hentes mögött nem kellett volna "beesni" 😄
azt se tudtam hogy vagyok, és sajna nem is találtam Bonfire-t itt bent
majd talán második nekifutásra 😄
de csak este mer délután ZH
nameg fentrõl is lõ vki 😄