10203
-
steweee #10121 nem a főmukikat, hanem a pálya elején vannak a szobraik jobbra és balra, és ott vannak alabárdos óriások. meg a dugóhúzó lépcsőnél egy gargoyle. na azok nem sok problémát jelentenek 79-es szinten vagyok már. nem vagyok szűz, sokat játszottam vele 2012-ben, csak sose tudtam továbbjutni a giants of hallban, és abbahagytam mindig
mondjuk igy utólag egyáltalán nem volt nehéz, csak autista módon minden más mellé fejleszteni kellett az erőt is a kétkezeshez, azzal szét lehet csapni mindenkit. RAW+4 vagy +5 -ös, natúr 300-as sebzés. nekifutásból és felugrásos támadásból elakasztja a nagy monstrákat is kevés kivétellel, még a taurus démont is, bár oda nehezebb bevinni a jól időzített támadást mert ő is ugrálva támad. a capra démon se gond ezzel, egy ugrásból egyet meg kereszbe a lábára.... :)
kalameet - azt hittem az a fekete sárkány az, aki ott gubbaszt ash lake-ben a hydra 2 után. ott stresszeltem hogy felhúzzam a tábortüzet +20 flaskig, aztán meg csak dumálni lehetett vele
nem eredeti, de hát ennyiért 2500 ft azt hiszem megveszem. már csak a multi miatt is poén lehet, remélem játszik vele még vki
-
Gabe18 #10120 Amúgy van itt még félreértés szerintem.
Mert lentebb azt írod: "és ami elérhető még a Kalameet a fekete sárkány". De Kalameet nem lehet neked elérhető, mert ő a DLC-ben van, a DLC területre viszont csak akkor tudsz bemenni ha lesz nálad egy tárgy ( Broken Pendant) amit Anor Londo után tudsz felvenni, ahol meg ezek szerint még nem mentél keresztül.
-
Gabe18 #10119 Hát nem tudom neked eredeti játékod van-e.
Mindenesetre eredetinél kb. örökké van az átvezető rámpán más játékostól üzenet hogy arra kell menni. Én is mindig írok egyet ha odaérek.
Más esetben tényleg nem egyszerű észrevenni. -
Gabe18 #10118 Szerintem az "alabárdosok" meg a Gargolyle volt meg elsőre. -
Rony94 #10117 Itt szerintem valami félreértés lehet. Képtelenség hogy egy Dark Souls szűz elsőre megölje őket. :D -
Zozo0122 #10116 WTF. Elsőre? Úgy érted életedben első próbálkozásra lenyomtad O&S-t, vagy korábban már játszottál DS-t ?:D Úgy illett volna, ha tönkreteszik legalább egy hétvégédet :D Na mind1, jól tolod akkor :) Igyekezz, mert bő 2 hét múlva DS3 DLC jön :D -
steweee #10115 óóóó, ezt csak most olvasom.... :)
elsőre pusztultak, már beleedződtem..... azért kalameet től és a manustól előre félek, a hamu urról láttam összecsapást, azt nem hiszem hogy nehéz lesz érdekes módon -
steweee #10114 baccus, köszi azért
épp m ost akartam irni, hogy meg kellett néznem a tyúbon egy játékvideót (elég nehéz volt megtalálni hogy melyik rész kell nekem, ráadásul Tinman végigjátszását nem találtam már) és ott mutatja.
kérdés, hogy a p-be kellene ezt tudni az embernek magától ? össze vissza kutattam a már végigjárt helyszineken..... mondjuk farmolás szempontjából nem volt rossz -
Gabe18 #10113 Valószínűbb hogy a továbbvezető út nincs meg.
Ahol a gargolyle-al harcolsz, ott a bal oldali épületbe át lehet menni a vékony rámpákon, ami összeköti az épületeket, és ott egy betört ablakon bemenni. -
Zozo0122 #10112 Ez jó :) Szóval nem tudsz átjutni az alabárdosokon meg a gargoyle-on? Dehogynem, menni fog az. Ezt ne nevezd elakadásnak, az elakadás akkor jön majd, amikor elérsz az ottani bossfighthoz. Na AZ lesz az elakadás :D -
steweee #10111 igen, volt ott pár bronz alabárdos őr, meg egy gargolyle. ott sem tudok továbbjutni...... -
Gabe18 #10110 Ahol az Iron Golem-et megölted, ott felvitetted magad Anor Londo-ba a szárnyas lényekkel? -
steweee #10109 javitok, tehát ezek voltak eddig meg :
Asylum Demon, Stray Demon
Taurus Demon
Bell Gargoyles, Prowling Demon a.k.a Titanite Demon
Gaping Dragon, Capra Demon, Moonlight Butterfly,
Chaos Witch Quelaag
Great Grey Wolf Sif
Iron Golem
Iron Golem
Pinwheel
Ceaseless Discharge
és ami elérhető még a Kalameet a fekete sárkány
ha megölöm eltűnnek az erőterek az átjárókról ?
-
steweee #10108 nem tudok továbbjutni a játékban. megvan minden lény egyenlőre, az ash lake-ben is a hydra 2.
le vannak zárva a továbbjutási pontok ilyen tűzszerű erőfallal. ja, a fekete sárkányt még nem nyomta le....
a Holloww Tree-ben nem volt vmi olyan főboss aminek a törzsébe kellett bejutni és ott lecsépelni ? előtte meg rohangálni a csápjai elől és közben leszakadgatott a talaj is itt ott..... vagy mire emléxem, nem ez a játék volt ez ? -
steweee #10107 már kipróbáltam az összes harci stílust. nyilván online ban más lehet, de nem véletlenül van benne ennyi bazi nagy fegyver.... a kétkezes harc se rossz látványra, de hatékonyságban elmarad azért egy jó egykezes kard+pajzs mögött.... -
Gabe18 #10106 Hát most hirtelen nem találok olyan videót a Tomb-ról, de mivel én is végigvittem Rapier/Estoc párossal, tudom hogy így van.
Az "egy kis ez-egy kis az" a legrosszabb amit első végigjátszáskor csinálhatsz. Annak a vége az, hogy mindenhez ért a karid egy kicsit, de semmihez se igazán. Az meg ebben a játékban, az utolsó boss-oknál nagy luxus. Ha páncélos, nagy kardos embert akarsz, szuper. De akkor azokat a statokat nyomd amik ahhoz kellenek.
A "nem érek rá egy egy szörnnyel perceket babrálgatni" felfogás pedig szerintem ebben a játékban nagyon rossz. Ez nem az amin első végigvitelkor át tudsz szaladni. Itt sok helyen kell a türelem, meg a kitapasztalás, az meg időbe kerül. -
steweee #10105 74es szintű vagyok......
nem érek rá egy egy szörnnyel perceket babrálgatni, mert most vagyok itthon betegszabin, és már évek óta várok rá hogy végigvigyem az első részt. csak mindig elakadtam a fejlesztgetésben, mert egy kis piromágia - ami nagyon hasznos a combustion mondjuk a sánta titánok ellen - egy kis papi varázslás, egy kis ez egy kis az, aztán a végén mire kellett volna sose volt meg a 24es erő a zweihanderhez. a divine claymore +x meg nem elég hatékony az óriáscsontik ellen korábban vázolt okok miatt.....
persze amikor az ember rájön a játék mechanikájára, egyből sokkal könnyebbé válik minden. a főszörnyek is. a támadási mintázatukat kell kitapasztalni , aztán győzhetőek könnyen, kivéve persze a "baleseteket" mert elég nagyokat sebeznek és dobnak rá kombót is hogy ne tudj elgurulgatni ha beszopod néha
pont ez a klassz ebben a játékban. a retkes kék villámsárkányok is tudnak még néha halálesetet okozni lent, ha a hármas kupacból egyszerre ketten is jönnek, vagy van olyan repülős villámos kombójuk, amivel becseleznek, de csak ritkán sütik ezt el -
steweee #10104 linkelsz olyan videót ahol szúrófegyverrel megcsinálják a tombs of giantsot ?
-
Gabe18 #10103 "és azért eléggé gyakran előfordul hogy körbevesznek"
Hát az már régen rossz.
A DS játékok alapja, hogy ahol csak lehet ki kell kényszeríteni az 1v1 harcot. Tehát folyamatosan úgy helyezkedni hogy mögötted/melletted ne legyen senki. Hiszen egy jó pajzs szemből szinte bármit megblokkol ha meg vannak hozzá a statjaid, de máshonnan semmit se ér...
Amúgy elhiheted, jó kezekben egy kisebb fegyveres, és vele egy mozgékonyabb karakter pont olyan halálos mint egy ultra greatsword-el nyomuló páncélos "monstrum".
És akkor arról nem beszélve, hogy ez a játék 1-es szinten, páncél nélkül, egy alap nulla fejlesztésű fegyverrel is végigvihető. Persze ehhez extra fanatikusnak kell lenni, de ilyen is van. -
steweee #10102 mondjuk ezen gondolkoztam, de sztem nem egészen igaz. a multis részénél valószinűleg totál jópofa lehet mindenféle fegyverrel ütni egymást, nem véletlenül van annyi féle mozgáskombó, tök jól be lehet csapni vele a másikat.
de magában a játékban az óriáscsontik és egyéb gigászok ellen nagyon jól jön ha egy nagy csapás után megtántorodnak és pár pillanatig mozgásképtelenek, plusz a nagy fegyver nagy területre sebez több ellenfelet. és azért eléggé gyakran előfordul hogy körbevesznek, és/vagy a kameranézet sem a legtökéletesebb a szúk helyen
egyébként játszik ezzel még vki multiban ? gondolkodok rajta hogy megveszem.....
igen, sen fortressnél feltűnt, hogy a felső szinten ahová amúgy lentről egy láthatatlan falon keresztüli létrával lehet feljutni, és van még egy olyan óriás ami már dobálta a tűzbombákat. na azt legyakra a teraszról látszik, hogy a várnak még van egy oldalsó felső egészen nagy része ahová nem tudtam eljutni -
Gabe18 #10101 A DS1 állítólag egy jól összerakott mágus karival könnyebb mint bármilyen fegyveres karakterrel. Én nem tudom mert kifejezetten mágussal nem játszom ezeket.
Nagy fegyver helyett meg pl. ha csinálsz egy Dex-re alapuló karit, akkor egy a Rapier/Estoc szúró kardokkal simán lehet olyan pusztítást végezni mint egy kétkezes kardal. Lehet hogy egy szúrás kisebbet sebez, de mire a kétkezessel beviszel két találatot, azokkal szétszurkálod a nyomorultat a g...be.
Sen Fortres óriás megölhető, át lehet oda ugrani. Sőt rejtett úton azt az óriást is ki lehet nyírni, aki kinyitotta a kaput a harangszóra. És a Sen Fortres-ben van egy bonefire, fent a tetején, de mondjuk azt megtalálni szinte csak úgy lehet ha egy másik játékos rak le szöveget hol kell leugrani, legalábbis én magamtól biztos nem találtam volna meg. -
steweee #10100 néztem modokat a nexuson, már premium tagnak kell lenni a letöltéshez ? olvastam erről vmit korábban de akkor úgy volt még hogy mégse kell fizetni.....
simán csak egy HUD méret csökkentő kellene, mert a dsini-ben hiába irom át az értéket, akkor is marad az eredeti nagy bazi (holott elvileg már a dsfix-ben is 0.75-ös az értéke)
túl nagy képernyőrészletet takar ki az alap
( szerk. : megoldottam, manual letöltés inditás és feldobja a panelt...)
Utoljára szerkesztette: steweee, 2016.09.24. 10:27:38 -
steweee #10099 ja még annyit, hogy az AA-t DsFix-el be lehet kapcsolni ? nyilván a játék opciókban nem , mert egyből lefagy, de radeon settingsbe felülirhatom vagy a dsfix automatikusan kezeli és azért nem lehet override-ba ? (vmiért nem megy a radeon configos része, ezért nem tudtam megpróbálni, de am a gép működik, nem telepitettem új videodrivert) -
steweee #10098 a legkeményebb csata sztem a tombs of giants végefelé volt, amikor vannak azok a földből kinövő csontmicsodák borzalmas sebzéssel, és közben megtámadt két paplovag a semmiből. na ott volt aztán nagy szaladgálás, de végül dobogó szivvel elsőre megvoltak :)
erre fel mondtam hogy olyan karival akinek nincs ilyen nehéz fegyvere el se tudom képzelni hogy lehet végigjátszani.....
vki próbálta már ? mert az egy dolog hogy úgy 40-es szinttől azzal szórakozom hogy különféle fegyvereket adogatok neki, megnézem a támadási módjaikat stb. és végigszaladok firelinken undead burgon vele. de akkor már erős a karakter, nem alacsony szintű.... -
steweee #10097 na asszem 65-ös szintű vagyok, eddig még sose juttotam el. és mindig vhogy ott hagytam abba a játékot, a Tombs of Giants-nál, mert nem birtam az óriáscsontikkal.
vegyes karaktert fejlesztettem, és sose volt elég ereje a Zweihanderhez. de most vigyáztam erre, és igy már egész szépen lehet ütni a szörnyiket. azért tudnak okozni meglepetéseket ha többen is beszállnak a bunyóba :)
mondjuk azért furcsának tartom, hogy pl mágussal vagy vmi vérszegényebb fegyverzetű harcossal hogy lehetne egyáltalán végigjátszani, mikor a nagy kard kell ahhoz, hogy megtorpantsa vagy földre vigye a nagy ellenfeleket. a kis szörnyik esetében megértem hogy lehet velük játszani, én az astora kardot imádom kétkézre fogra, valójában kardmesteri szinten szaladok végig undead burgon, depht-en stb. vele. a Catacombs-ba is kiváló, bár ott már jobb a divine claymore. de nagy lény ellen nem. és mondjuk aki ninját vagy wanderert akar játszani szigorúan, az nem tudom hogy csinálja meg első végigjátszásra
a hidrát életemben először vágtam le tegnap ,utólag nem is volt nehéz
sifet is könnyű volt kinyirni, 3ikra már láttam a kombóit, mivel nehéz ügyesen kiugrálni mert többféle is van neki, igy a nagy pajzs + combustion összetétellel, hogy ne menjen a stamina a támadásra.szinte sajnáltam a végén :)
meghalt még tegnap az iron giant elsőre, könnyű volt meg tudtam idézni a segitőt, és tudtam hogy a vádliját kell ütni végig, le is esett
ja, van még sen fortressban egy óriás aki még él, rakosgatja a köveket. azt ki lehet nyirni vagy diszítőelem ? már csak ő él illetve a mélységben néhány szarvas démon, de dolgozok az ügyön :)
a sen fortress direkt úgy van kitalálva hogy nincs bonfire ? mondjuk +20 estussal igy is sikerült elsőre, de azért nagyon necces volt már a vége
-
#10096 Egyrészt ez az első rész topikja, a Dark Souls 3 itt van, másrészt alapvető logikai feladvány, ráállsz a liftre, majd leugrasz róla, hagyod hogy felmenjen, majd megvárod a lenti liftet hogy feljöjjön, amivel lemehetsz. -
tombadillo #10095 tudja valaki, hogy a lift az undead settlement területen véletlenszerűen megy fel vagy le, vagy van valami lehetőség befolyásolni. lefele mennék. -
#10094 Stability a poise ellen véd. Azaz minél magasabb, annál kevésbé/rikábban tántorodsz meg erősebb ütésektől. -
steweee #10093 igen láttam már pajzzsal verekedős videket, és látom is a staton hogy pl : spiked shield elég szépen erősödik sebzésben upgradnél. de én simán csak védekezéshez használom, ott meg ezek szerint akkor nincs jelentősége.... -
#10092 ha vagy akkora állat mint lobosjr (keress rá youtbon a shield only runjaira) akkor van .és azzal püfölheted a bossokat :D -
steweee #10091 basszus, most írtam a dsIII topicba, mert ezt nem találta meg a kereső vmiért.
na, akkor ide is mert ez a helye
a pajzsok fejlesztésének van vmi értelme ? mert a védelmi képességük nem nő ahogy látom.... -
#10090 Nincs. Das2 Scholar-ban teljesen más mechanika van sok helyen, Drangelic-ben is, nem fordulhat elő a lenti hiba. Das3-ban a crash még a kezdeti időben volt, azóta jött vagy 8 patch hozzá. -
gregtom6 #10089 És van valamilyen game-breaking glitch a 2. és 3. részben?
Az elsőben a Painted World of Ariamisban az, ha 1 ütésből legyőzzük a Priscillát. Ebből talán save edittel lehetőség van szabadulni, bár én csak olyan videókat láttam, ahol tárgyakat lehetett magunknak adni. Ezt meg lehet amúgy oldani? (én szerencsére elkerültem és eleve nem lettem volna elég erős ahhoz, hogy 1 ütésből legyőzzem).
A másodikban talán a Drangleic Castle-ben nem nyílnak az ajtók bizonyos esetben. Ez a PC-s verzióban, a Scholarban is előfordul?
A harmadikban talán csak annyi, hogy az első bonfire-nél néha crashel a játék. -
tombadillo #10088 köszi. -
#10087 Da2-höz GeDoSaTo van DSFix helyett, Scholar kiadáshoz semmi, mert az DX11-es, de nem is kell hozzá semmi, megcsinálták rendesen. Cheater-ek meg mindenhol vannak, egyszerűen nem kell elfogadni senkitől semmilyen tárgyat. -
gregtom6 #10086 Ha a DSMFix is fent van, akkor a görgőkattal. -
tombadillo #10085 elég régen játszottam a dark soulssal. és eééfelejtettem, hogy lehet beállítani, hogy kijelöljön egy ellenséget. ja és nem is találom sehol. valaki tudna segíteni? -
Zozo0122 #10084 Jaja, a mentésnaplózó jó ötlet lehet, nekem nincs fenn, de fel kéne majd tenni...egyébként szerencsére sosem találkoztam olyan hackerrel, akiből gondom akadt. Voltak ilyen szánalmas nyomorékok, hogy pl. nem lehetett sebezni, de azokat igyekszem belerúgni vmi szakadékba. DS-ekből csak a 3 van fenn most, de a 2.-ban is van épp egy sokadik félbehagyott karim. Szerintem még azt is befejezem majd a DS 3 DLC előtt...mind3 rész nagyon jó, és visszacsábítanak minden évben. -
gregtom6 #10083 És megoldódtak a gondjai? A fegyver/tárgyhackerek eltűntek, akiktől bant kaphatsz? DSFixet lehet hozzá használni már, vagy attól is bant lehet kapni még? Bár ez utóbbi talán nem fontos, az előbbi szerintem problémás.
Még anno úgy olvastam, hogy talán úgy lehet megoldani az előbbi problémát, hogy valami mentésnaplózó progival kell játszani, ami időnként kimásolja a mentéseidet. -
Zozo0122 #10082 A Scholar verziót vedd mindenképp! (bár nem tudom, hogy a simát lehet e még kapni)