Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azt a kritikáját nem értem hogy ha nehéz és nem lehet választani attól miért szar
a választás az hogy tolod vagy sem, mielõtt megveszed el lehet dönteni hogy kell-e neked az hogy egy gecinehezen tanulható játék szopasson míg beletanulsz vagy sem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

De érted, elszenvedi a játékot a Taurus Demon-ig és ott feladja. Ezután pedig kinyilvánítja hogy ez egy "kurva szar játék". És ennek ellenére feltöltötte ezt a videót amit kritikának nevezett, ez csak is fogyatékosságra utal.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

alapvetõen nincs bajom SaS-sal, de ez cink 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mármint ERRE? Ezt bármennyiszer meg tudom nézni, mindig szakadok rajta hogy mekkora nyomorék SaS. :'D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

benőmenő
Fõleg, hogy az elsõ perc körül kitekint az OW-ös gyalázatra 😄
😄

MerlinW
Lunki88
Ez is marha jó. 😄
benőmenő
Hali. Nemrég vettem meg a játékot, és lenne egy olyan gondom hogy, be akarom állítani, hogy az egérrel üssön mert ez alapból a H gomb ugye. De amikor megnyomom a bal klikket nem reagál semmire. Jobbklikkel asszem visszalép egyet. Görgõre sem reagál. Ötlet?
Sen's Fortress nagyon vicces rész. Anor Londo-ról meg már nem is beszélek.....húha, kösd fel a tangád!!! <#vigyor>

benőmenő
Nekem külön fun volt, hogy elõször egy divine server-el próbálkoztam, ami teljességgel alkalmatlan volt a feladatra 😄
meglett hajnalba , és hiába volt meg hogy mikor fogást vált akkor jön a védhetetlen pörgés ugyanúgy szívtam vele 😄 a gond az volt h levittem 25-30%ra és vagy egy másodpercig nem figyeltem vagy túlbuzogtam és neki mentem 😄

azóta a hydra meg a golem is kész, viszont 1 fél kör fortress is elvette az életkedvem 😄

benőmenő
Engem is agyonvert többször, de vagy negyedjére sikerült kitalálni, hogy melyik animáció után melyik pattern jön és melyiknél érdemes begurulni alá és megcsapkodni.
kár hogy nincs szerkesztés gomb, mer lassan skizónak érzem magam 😄

viszont a farkas továbbra is szivat, remélem ma még le tom verni 😄

a farkassal való szívás közbe elkezdtem nézegetni és kezdek rájönni hogy vannak a bónuszok a fegyókra 😄 csináltam egy raw iatot valamint egy divine morinakut, tudom hogy valszeg hiba volt de sebaj kísérletezgetésnek meg funolásnak jó
ha véletlen kiderül hogy teljesen elbaktam majd kezdem elõlrõl még van idõ mire jön a 2 leértékelve steamen 😄

nekiálltam poénból az egyik huntert megtámadni
hát hiba volt 😄

viszont ez a farkas nem lesz könnyû móka 😞

macsekkal lepaktáltam hogy belépek hozzájuk, azóta nem bántanak 😄
viszont mióta felvettem a gyûrût állandóan "behívnak" és mindig kikapok 😄

hát persze 😄 sebzek beléjük 50et õk meg szétgankelnek 😄
kicsit tápolom magam rajtuk

az elsõ "farm"om a sárkány volt még a legelején miután leöltem a taurust és 555 soult lehetett szerezni úgy hogy felmék a hídra és visszaszaladok a bonfire-hoz
nem volt sok de az elején jól esett 😄

Ezt majd ne csináld 😄DD Harcolj velük tisztességesen 😄
https://www.youtube.com/watch?v=Cp6IKCG1U8U
omg, ez gáz 😄

közbe meglett 😄 most már csak vissza kell mászni a "felszínre" 😄

ha full ráállok van egy "lökése" ami kb megöl, ezért nem szeretem azt csinálni

lehívtam eddig a summont, de azzal se tudom könnyebben leverni - pl 3x volt h kb 1-2 ütés kellett volna mikor a 'lökés' megölt
és sajnos fogy a humanity 😄

Állj közvetlen közel hozzá! Én vele szenvedtem a legtöbbet!

Gyakorlatilag ha kihagyod õt, akkor SEHOGY SE jutsz el a second bell-hez. Úgyhogy kötelezõ. De nem olyan nehéz ellenfél. Sok sikert. 😊

fasza, akkor szenvedgetek tovább 😄

Mondjuk úgy, hogy kötelezõ ha tovább akarsz jutni a játékban 😄
queelag legyõzése mennyire fontos? 😄
mert most vele szenvedgetek 😄

Nekem ez a kedvencem igaz ez DeS, benne van minden amirõl a többségnek ez a harc szólt😄

sztem egyáltalán nem ritka a nívós és minõségi OST
csak túl nagy a merítés és emiatt érzi úgy az ember h kevés a jó

Egyébként azt észrevettétek, hogy némelyik zene többször is felcsendül? Az egyik 4x is: Asylum Demon, Taurus Demon, Stray Demon és Firesage Demon alatt is ugyanaz szól. Ezenkívül még a Capra Demon meg a Centipede Demon zenéje is ugyanaz, ha jól emlékszem.
Én még azt bírom hogy a zenék egytõl-egyig jellegzetesek, amik a mai játékoknál elég ritka. Pl. felcsendül az egyik zene és rögtön beugrik hogy ez hol hangzik el.

Amúgy a bossfightokat nagyon feldobja a zene...elsõ végigjátszásomnál mikor a Taurus Demon leugrik a toronyból és beindul a zene azt sem tudtam hirtelen hová szaladjak 😄 Futottam mint az õrült de ugye a köd nem engedett tovább, a pániktól nem jutott eszembe a létra és ordítva röhögtem mikor az elsõ csapást sikerült elkerülni, utána olyat vert belém, hogy lerepültem a várfalról...
Szoktam. A legjobbakat még a telómra is feltettem 😄
benőmenő
Nekem személy szerint csak rémálmaim vannak az OST-tõl a kellemes emlékeknek és annak a bizonyos hangulatuknak köszönhetõen <#idiota>
Pl.: itt
davidka003
Én szoktam. Endboss harc is tök jó zenével rendelkezik pl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Szokta valamelyikõtök néha-néha hallgatni a soundtrack-et? Én egyszerûen nem tudom megunni, mindig bele-bele kell hallgatnom az egyik alkotásba. Zseniális az egész OST.

benőmenő
Ha crashel, érdemes megpróbálni rendszergazdaként futtatni, esetleg a gfwl-t leradírozni és leszedni a legfrissebbet.
Ezek nálam megoldották az ilyen problémákat többnyire.
Ha a steam verzió van meg a játékból, akkor patchbõl is a legfrissebbnek kéne fent lenni, ahhoz pedig az utolsó 1-2 dsfix verzió jó csak.
DSfix.ini fájlban is érdemes kikapcsolni a logo skippelést (a namco és a from logot skippeli a fõcímkép elõtt), mert az okozhat még ilyen hibát.
Teach me, master!!!!! <#worship>

MerlinW
Én bill egérrel játszottam végig sokszor. Mennie kell a DSFix-nek, töltsd le a legfrissebbet, másolj be mindent a játék könyvtárába. Mousefix-et pedig innen töltsd le (dsmfix)

[merlinw.org]

Dsfix-et pedig érdemes, nagyságrendekkel szebb lesz a játék! Egy xbox kontroller is sokat dob az élményen és persze más játékhoz is hasznos!

berlinboy6329
Végülis nem annyira fontos, csak a mouse fix miatt kéne. Most olvastam viszont, hogy a .9-es verzió nem is segít a mouse accelerationön? Nem lehet vele vmit kezdeni? Meg esetleg egy sensitvity csúszka. Akkor játszanék egérrel.

Most ott járok, hogy tök egyszerûen lenyomtam az Asylum Demont, és eljutottam a köv területre a madárral. De annyira borzadály az automatikus kamerakezelés, hogy játszhatatlanná teszi a játékot egé nélkül. Ami meg nem megy normálisan. És még a kurzor is bezavar. Ezért marad a billentyû only. Csak rohadtul zavar, hogy le kell vennem a kezem vagy a mozgásról vagy az "A B X Y" gombokról, hogy forgatni tudjam a kamerát, mert nem látok magam alá, vagy nem fordul meg, mint Asylum demonnál is: Elfutottam a szoba egyik végébe megfordultam, a kamera meg úgy maradt. Sarkokon nem tudok benézni, hacsak meg nem állok és el nem forgatom. Részleges megoldást nyújt a lock on, reseteli a kamerát, meg kijelöli az ellenséget, így mindig fókuszban vannak. De azért mégiscask jó lenne normálisan irányítani... Kontrollert nem akarok használni(Amúgy sincs, még csak kezemben se volt soha egy se.)

Van itt még vki, aki bill+egérrel játszik?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Akkor se megy.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MerlinW
Elõbb játékon belül kacsold ki az Antialiasing-ot és a Bloom-ot.

[merlinw.org]

berlinboy6329
Ezt a DSFixet hogy lehetne mûködésre bírni?Friss install, átmásolom, crashel. Pedig semmihez nem nyúltam.

azt a kereskedõ csajt aki az elzárt gardenben van (fél éve játszottam vele...) és lehet vele kereskedni, hogy lehet úgy bejutni oda, hogy ne támadjon meg ?

ha megtámad meg kell ölnöm, de láttam a végigjátszásban hogy lehet vele kereskedni blighttownban, de ha találkozok vele nekemtámad egybõl

Ezt a videót biztos láttátok már, de azért megjegyezném hogy nagyon hülyék voltak hogy nem tették ezt bele a teljes játékba. Mennyivel hatásosabb és drámaibb jelenet/harc lett volna az egész. 😞

testerlnx
Kösz!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Hát ez hatalmas! 😄 Második része is van 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak