10203
-
Zozo0122 #9118 Igen, de két hasonló végigjátszásnak nem sok értelme lenne. -
Rony94 #9117 "Még egy dolog, mindannyian szeretjük Tinman végigjátszását, épp ezért próbálok minél jobban eltérni tőle, hogy más szemszögből mutassak meg mindent."
Teljesen mindegy, akár full ugyanolyan is lehet mint Tinman-é. Ő megmondta hogy csak emléknek készítette el, hogyha a leendő gyerkőce komolyabban elkezd foglalkozni a videójátékokkal, akkor lássa hogy az örege mikkel és hogyan nyomta. Ez egyébként nem is olyan hülyeség, sőt aranyos gesztus. :) -
Zozo0122 #9116 Igen, a legújabb dsfix-ben van 60 fps mod. Érdemes még használni a dsmouse fixet is, ami rendberakja az egér irányítását. :) -
#9115 Igen. Ha nem integrált intel gpuval próbálkoznál, az határozottan az lenne. :D -
mans #9114 Én a DS1-el szenvedtem az asylum démonig azt töröltem,a dsfix meg kiidegelt,régi monitoron csak 16:9 es lehet..Nekem is a durante verzió van,abba alapból bennevannak a dolgok,de kurzor így se mindehol van,meg kifagy a játék,lehet a integrált hd2000 miatt is mert kevés,van valami fps növelő optimizálás? -
Zozo0122 #9113 Szépen készülget a végigjátszásom :) 1-2 apróbb technikai gond még előfordul, de azon leszek, hogy ezeket megoldjam minél előbb. Elkezdtem feltölteni youtubera a videókat 720p minőségben. A kariról annyit, hogy dexes buildet kezdtem és gonoszabb vonalon fogunk haladni. (akár megölünk más NPC-ket, ha kell, például a csókát New Londoban, mert Darkwraith covenant csatlakozás előbb-utóbb biztos lesz) Elő fog fordulni jópár pvp harc is, valamint tippek pvp és coop csatákra. A végigjátszás nagyon részletes lesz, igyekszem semmit sem kihagyni és a lore-t is részletesen elmesélem majd :) Elég sokat beszélek, akit esetleg ez zavar attól elnézést kérek, főleg a mikrofon torzítása miatt, ezen dolgozok még... Aki nézni fogja, annak jó szórakozást kívánok hozzá ! :)
Még egy dolog, mindannyian szeretjük Tinman végigjátszását, épp ezért próbálok minél jobban eltérni tőle, hogy más szemszögből mutassak meg mindent. Nem lesz Zweihander meg hasonlók, tehát remélhetőleg mindent új oldalról mutathatok meg.
Itt az első videó.
-
#9112 Nem biztos, hogy csaló lehet csak utálja ha cseszegetik, én se szeretem, ilyenkor simán csak kilépek hagyom hagy vergödjön magába a fazon. -
#9111 és még csodálkoznak sokan hogy nem érdekel a játék pvp része :D -
#9110 Az lenne a jó, ha lenne egy PvP mod, aki figyelné/ellenőrizné az ilyesmit, mert ez totál hazavágja a játék PvP részét :-( -
Zozo0122 #9109 Rendben, bennemarad akkor :) Csak amiatt kérdeztem, hogy ne e sértek ezzel valami szabályt, hogy nem takarom ki, hiába csak egy nicknév... -
#9108 Nem, dehogy! Lássa csak mindenki, hogy mekkora paraszt csíterrel futottál össze! Gyűlölöm az ilyeneket -.- -
Zozo0122 #9107 Elkezdtem :) Nem hiszed el, hogy haltam meg először. Undead Burgben gondoltam megmutatom, hogy kell invadelni. Invadeltem egy taghoz, de cheater volt és NEM sebződött, pedig rengeteget kapott + backstabet is 2-t. Hihetetlen. Na mind1 nem fogom kivágni, viszont szerinted ki kellene takarnom a nicknevét? :D -
#9106 közben már meglett vicces hogy sima végigjátszáskor elsőre kidobta,most csak a hydra megölése után :D közbe lenyomtam már artoriast na ő egy köcsög volt itt ng+ban:) -
#9105 belefutottam egy bugba broken pendantot nem dobja ki a golem .akkor most mivan?:) -
#9104 -
Zozo0122 #9103 Na azt hiszem sikerült megteremtenem a technikai körülményeket egy végigjátszáshoz :) Vettem egy megfelelő mikrofont, beállítgattam a dolgokat, helyet is szabadítottam fel, most már csak az idő kérdése az egész...:D -
Vladislav #9102 Ma Darkroot Gardenben kiesett a Stone Greatsword és Stone Greatshield egymás után. Tök boldog voltam. Így már van 2 db Stone Greatshieldem:D -
#9101 hát de nem sok védelmet kapsz lényegében én majdnem semmit nem vettem észre amikor felraktam mobokon próbáltam :) -
#9100 Miért?:) Kapsz védelmet, mozgás korlátozásával. Tankoknak optimális spell. Főleg nem virgonc bossok ellen. -
Zozo0122 #9099 Állítólag patch előtt nagyon durva volt :D -
#9098 Eddig a hivatalos bejelentések csak arról szóltak, hogy nem lesz leállás, márpedig kötelességük 30 nappal előre kihírdetni.
Egyébként ha idővel mégis kikapcsolnák a LIVE-ot, attól nem lesz jobb a Dark Souls multija, hanem szimplán nem lesz semilyen multi.
-
#9097 de pocsék akkor csalódtam:) -
#9096 miért akkor tényleg iylen volt? :D -
#9095 hát nemtom az annyira nem fekszik nekem xd de majd azt is akkor :D -
#9094 Ugyanolyan, mint a másodikban. -
Zozo0122 #9093 Csak a patch előtt volt brutális spell :D -
Zozo0122 #9092 Pvp miért nem? Az a legizgalmasabb :D -
#9091 amúgy ez tényleg ilyen ebben a részben? :D másodikban kipróbáltam de nem volt valami nagy hatása...
-
Zozo0122 #9090 Jaja, nagyon jó volt :) Legközelebb gondolom ha tlaálkozunk még keményebb kihívás lesz a harc :P -
Dreadshade #9089 Jaj ne haragudj elszállt ez a fránya net közben :D De majd még tolhatjuk valamikor, csak most ledobál folyton már egy ideje :S De amúgy GG jó volt azért az a 2 match is :D -
#9088 nem nem pve fog menni :D megyünk bossokat ölni meg kalandozni ^^ -
Zozo0122 #9087 Júli 1.-től asszem. -
#9086 Mikor fogják már kivenni végre? -
Zozo0122 #9085 Na, közel 2 órás szenvedés közben összesen 2x sikerült megküzdenünk Dreadshade kollégával...nem szeretem a GFWl-ot :( Myselor vegyed megfelé a játékot és mehet a pvp :) -
#9084 Hopp, ezt akartam. :D
-
#9083 -
#9082 oké majd szerintem neki esek megint csak nem lehet már gond elég jók a cuccaim :) midnen kivan maxolva rajtam :) 120as szint -
berci73 #9081 Hidd el, nem lesz gond... ha elakadsz segítek... -
#9080 de itt írta a srác hogy four kings kín szenvedős volt ng+ban :D -
berci73 #9079 Myselor, nyugodtan indítsd el, abszolút nem lesz probléma az NG+ ban nálam NG++ ban jelentett problémát a szólóban megvívott O&S harc... hajrá, próbáld ki...