10203
  • Vladislav
    Seath The Scaleless, Ceaseless Discharg,e és Centipede Demon(asszem így hívják a tüzes strayt) pipa.
  • gerey
    Nah sikerült leütni Capra-t másodikra, nem is volt olyan vészes. Bár, hogy végigvittem a 2-t, az jelentősen segít. :D
    Elsőre meglepett, hogy "Miez a sz@r? meg még kutyáid is vannak?!"
  • Zozo0122 #9196
    Szépen halad a végigjátszás, már a katakombákban aprítok :)

• Vladislav
    Four Kings és Stray Demon pipa. The Scaleless mára pihentetve. Az odajutás szörnyű azok a hidak, plusz átkoz is..
  • Myselor
    jah értem:) mondjuk szerintem four kings nem annyira gáz.de azért óvatosnak kell lenni.én pl általába 2 ellen harcoltam nem voltam elég gyors pedig jól csináltam.:) de nála már nem lesz nehezebb boss csak könyebb
  • Vladislav
    A legeslegelső végigjátszásom. Egyedül Tinmam videóit nézem néha, de igyekszem nem az ő játékmenetét másolni.
  • Myselor
    ng+?
  • Vladislav
    Mai nap eredménye: Pinwheel 1:0 ide Father Mask megszerezve, Four Kings 1:0 oda...
  • Negritis
    lassan én is újra rászánom maga, főleg hogy sikerült a záróvizsgám
    persze kell egy mindset hogy tényleg úgy döntsek hogy kínzom magam :D
  • Zozo0122 #9189
    +15 Zweihander + Gold Pine Resin :D De ha alapból elviszed lightning irányba a Zwei-t az is nagyon jó :)
  • Vladislav
    Four Kings ellen egy villámos/lángos Claymore, Zweihander, vagy +5 Furysword lenne a legjobb?
  • Zozo0122 #9187
    Ha el tudod hagyni a Havel gyűrűt, az komoly előny :)
  • Vladislav
    Ornstein és Smough 3. próbára halott. Greatshield of Artorias Elite Knight set Claymore pont olyna nehéz, hogy a 40-es endurance még 50% alatt tartja. Ha még egy íjat bepakolok már ninc smeg az 50%.. Rakjak 2-3 pontot az Endurancera, vagy Havel ringgel szaladgáljak? A Ring of favor miatt csak 1 gyűrűvel gazdálkodhatom, és olyan sok hasznos van, sajnálom a helyet rá.
  • Fpocok
  • Lunki88
    Nem is tudom hogy sírjak-e vagy nevessek.
  • Zozo0122 #9183
    Nem szűnik meg a GFWL!

link
  • gerey
  • Myselor
    értem okés köszi,valszeg az invaderes hely lehet a gond bár nem jött sose na mindegy kösz :)
  • Zozo0122 #9180
    Na akkor :D Ha mindkettő játék eredeti és be vannak jelentkezve és a HOST human formban van (annak aki leteszi a jelet annak nem kell és annak tökmind1, hogy él e a boss) akkor látnia kell a jeleket, ha azonos szerveren vannak. A hostnak viszont csak akkor jelenik meg bármiféle summon jel, ha él még a boss. Ha a probléma az, hogy sehol sem fehéredik ki a white sign soapstone, annak csak egy magyarázata lehet: bármikor jöhet invader, viszont ez esetben fehér köd zárja el több helyen a játékteret. Próbáljátok olyan helyen, ahol kevésbé népszerű a pvp, mert például undead burgben eléggé az :D
  • Zozo0122 #9179
    Ehhez nem, sőt még az sem számít, hogy él e az adott pályán a boss.
  • Rony94
    Tudtommal white soapstone-hoz human-nek kell lenni.
  • Myselor
    eredeti a játék boxon és néztem videót is ahogy megkapod ott lehet is használni,de nekünk nem sőt öcsém haverjának se lehet használni.onlineba tolják partyba is voltak.vannak phantomok írások a földön midnen szóval nem értem
  • Zozo0122 #9176
    A white sign soapstonehoz még csak nem is kell human formban lenni...tehát ha eredeti akkor működnie kell azokon a területeken, ahol lehet summonolni. 4 hely van ahol nem lehet: Firelink Shrine, Valley of Drakes, Great Hollow és Ash Lake. Próbáld meg mondjuk az Undead Burgben bárhol, elvileg működnie kell, ha eredeti a játék. Ha nem működik akkor előfordulhat, hogy offline módban csatlakoztál, vagy nem tudom :(
  • Myselor
    és akkor mivan ha szürke a kő és nem lehet letenni a jelet?sehol se human formba sehogy?eredeti.nálunk ilyen gond van
  • Zozo0122 #9174
    Bezséljétek meg előre, hogy hová teszi le egyikőtök a summon jelet. Ha ő akar beidézni téged, akkor tedd le a megbeszélt helyre a jelet és kb. fél percenként tedd le újra, amíg nem lesztek ugyanazon a szerveren. Ha ugyanazon vagytok, akkor neki megjelenik a jel és meg tud idézni.
  • Novotsik
    Hello! Boxon próbálnánk coopozni haverral de nem tudjuk hogy kéne,egy kis segítséget kérnék ez ügyben?!
  • Zozo0122 #9172
    Hát minden nap megy fel 2-3 videó :)
  • Dreadshade
    Félre kattinthattam, eléggé fáradt vagyok már, de igen neked szántam :D Na az remek lesz kiváncsi leszek rá :D
  • Zozo0122 #9170
    Gondolom ez nekem szól Wedge31 helyett, bár neki címezted. Ha igen, nagyon köszönöm, hogy nézed :)

Az összes Dragon fegyvernek van speciális támadása, ezenkívül van még néhány különleges fegyver, például a Moonlight Greatsword. Meg fogjuk szerezni azt is, ahhoz Seath farkát kell levágni. De ha jó gyors fegyvert szeretnél, abból tucatnyi lesz, sőt többet is fogok fejleszteni, mert én így játszom, hogy nem egy fegyvert hordok maxra fejlesztve, hanem sokat. Biztos emlékszel még a pvp csatánkra, amikor hirtelen váltottam az Obsidian Greatswordra :P Na AZ például SOKKAL jobb a Zweihandernél, bár nem taglózza le úgy az ellenfelet. De továbbra is azt mondom, hogy a Zweihander a játék pvp részére annyira nem jó. Többet ér a gyorsaság :P Azon gondolkodom, hogy miután beléptünk a Darkwraith covenantba majd összevágok egy pvp videós különkiadást
  • Dreadshade
    Elkezdtem nézni a végigjátszásodat, eddig nagyon jó így tovább :D Még Tinman-ét is elkezdtem egy időben, így érdekes, hogy ki, hogy tolja végig. Mindkettőt élvezem eddig pedig nem nagyon szoktam ilyen végigjátszásokat nézni, fel is iratkoztam a channeletekre :D Amúgy egy kérdés még gyorsan, hogy van olyan kard a játékban ami a Drake Sword-hoz hasonló támadás kit-el bír? mert a drake swordot bírtam, jó gyorsan lehetett vele csapkodni, de hát nem skálázódik egyáltalán, meg néha jó lenne mást is használni a zweihander helyett :D
  • Hegi90
    most nézem, rossz topik.
  • Hegi90
    Kipróbáltam a játékot, de Forest of Fallen Giants-et se tudtam végignyomni 4 óra alatt. Én szeretem a nehéz játékokat, de ez már idegesítően nehéz.

Kíváncsi vagyok, hogy másnak is ilyen volt-e az elején a learning curve-je és aztán belejött és megszerette-e a játékot, vagy inkább hanyagoljam :)
  • Tinman #9166
    Blade of Darkness-t erőltesd helyette ;-)
  • Rony94
    Majd meglátjuk nekem hogy fog tetszeni.
  • mans
    A dsfix 2.2 az utolsó,a régit már felülírtam vele,mousefixet is beraktam most,sweetfx-be beraktam a darksouls.exe-t így most 8 fps-el fut 15 helyett.Ha kitudnám kapcsolni azt a hdr féle csillogást,akkor lehet futna úgy mint a DS2.
  • Myselor
    nem úgy értve lassú hanem az egész játék egy lassú ,már idegesítő szerintem:)
  • Rony94
    PS1-es és 3D-s játék. Még szép hogy lassú. :)

Szerintem nekem tetszene, ha a Silent Hill-t képes voltam 2x is kijátszani akkor csak ki tudom ezt is. Kivéve ha ez még a Dark Souls-nál is nehezebb.
  • Myselor
    én csak youtubeon néztem,de baromi lassu a játék menet és fps nem tetszett :)
  • Zozo0122 #9160
    Jah és bocsi a szabadfordításért Nem pontosan ezt jelenti, de frappánsnak hiszem magam néha...:D
  • Zozo0122 #9159
    Azt hiszem a Bádogember már tolta :) (ha nem akkor bocsi, majd ő megmondja holnap) Másról nemtudok, de mintha ő említette volna valamikor :D