10203
-
#9238 Köszi srácok!
Rony! Csak szólók, hogy a DaS 2 DLC-ben, ha ragaszkodsz a 100% melee megoldásokhoz, akkor egyszerűen nem tudod végigtolni a DLC-t ;-) -
Negritis #9237 gz -
Rony94 #9236 Büszke vagyok rád! -
#9235 -
#9234 Térdelj! Mondom térdre te ribanc :-D
-
Már le is állt, vagy a még mindig purgatóriumban leledző gfwl frusztráltságod oka? -
DamianBasquiat #9232 Üdv elöször is meg akarom köszöni Mrzozo remek végig játszását es megszeretném kérdezni hogy mit szóltok ehhez a multiplayer leálláshoz most kezdtem el játszani és nagyon feldühített. -
#9231 Hmmm, köszi -
#9230 Shard, chunk, twinkling, slab az alapanyag. Shard a legkisebb, slab a legnagyobb és legritkább. Utóbbi kell a +15-höz. A + fejlesztések értelemszerűen növelik a fegyver sebzését, a páncéljaid, pajzsaid védelmét, stb. A slab-en kívül minden elérhető lesz végtelen számban, de csak a játék közepe után. Addig okosan kell beosztani. -
#9229 A bannerban van wiki. Változó.
Amikor fejleszted a kovácsnál ugyan úgy mutatja mi változik az adott cuccon a kövi szintnél.
-
Rony94 #9228 Nem csesztelek le, tanácsot adtam. De ahogy látom, ez elsőre nem esett le neked. -
#9227 Még csesszél le, h kérdezek. Inkább ne is válaszolj. -
Rony94 #9226 Értelemszerűen fegyvereknél megnő a sebzés. Pajzsoknál megnő a védelem. Kicsit kezdj el gondolkozni is, vagy ha az nem megy, akkor ott az internet. -
#9225 Egyébként mit jelent,hogy +5? Milyen stat változás? -
#9224 Köszi! A titanie shard -ok? Azokkal mit lehet? -
#9223 Parazsakat (ember) kell gyűjtögetni a világ minden tájáról, majd odaadni a kovácsnak (Burg, vagy Londo-ban), majd ezután tudsz fejleszteni.
Large Ember(Depths)-el tudsz +10-ig felmenni, Very Large Ember(New Londo Ruins)-el +15-ig. Flame ember-t Demon Ruins-ban találsz. -
#9222 Valaki elmondaná, hogy működik a fegyver és egyéb dolgok fejlesztése, rá keresve csak ilyen homályos +5 +10 dolgokról hadoválnak. Meg, hogy lehet pl. tűzsebzést adni a fegyvernek? Thx! -
Rony94 #9221 Nem azért, de tényleg le kéne állnod ezzel. Elrontod az egész játéknak a lényegét, a meglepetés varázsát.
Játszd ki szépen magadtól, majd utána megnézheted Tinman végigjátszását. :) -
#9220 Azt hiszem le kell állnom Tinman végigjátszássával.
Könnyű így a játék. Pl. Caprát úgy lecsaptam elsőre, hogy öröm volt nézni.
Nyilvánvaló, ha nem lettem volna az Elitknight cuccban amit az erdőben szedtem össze a mester útmutatása alapján, tuti megizzadok :)
-
#9219 Nos, nekem az ég világon semmi bajom nem volt vele:) -
Jaqen #9218 Azt értem, de nézzük akkor: Bemásolom a patch tartalmát ami 3 Data exe file meg egy installscript vdf fájl. Namost ha ezeket a DATA fájlokat lecserélem akkor a játék nem indul mert a steam frissítené magát mikor ráklikkelek az ikonra ergo nincs megcrackelve. Ha viszont megcrackelem ugrik a patch+ ugyanezt csinálja. :) -
#9217 Háttérképet egyelőre kiszedtem, mert szétcseszi az új 'dizájn' ... valamiért valakinek az az okos ötlete támadt, hogy minden második hozzászólásnak az oldal háttér legyen a háttere .......... -
#9216 Tényleg? Én kipróbáltam a dsmfx egér módot, de köszönő viszonyba sincs a 2 résszel. -
#9215 dsmfix-el (egér mod), ugyanolyan jó, mint a második. Nincs kontrollerem, egérrel játszottam végig 7x. -
#9214 Ahogy a DSfix oldala is írja, a 2.2 csak a legfrissebb javítással megy. Hogy az a javítás létezik-e wirágboltban, azt nem tudom. Régebbi verzióhoz használd a 2.1-et. Telepíteni meg nem kell semmit, csak bemásolni mindent az exe mellé. -
#9213 Szerintem ehhez a játékhoz kötelező a kontroller, ellentétbe a második részével.
Egyébként csak bemásolod a játék telepített könyvtárába azt kész. -
Jaqen #9212 Srácok a Dsfix telepítését nem vágom. Meg 1.0.2-es patch kell hozzá? Mert anno felraktam, és el sem indult a játék miatta. Igazából nekem csak az egér túlérzékenységgel van gondom semmi mással. -
#9211 -
#9210 A 2-höz GeDoSaTo kell nem pedig dsfix. Ha szerinted jobb a 0.8 használd nyugodtan azt. -
#9209 Hol olvastam? Háát.-.... -
#9208 értem.nemtudom hol olvastad.annyira keveset tudni még a játékról de ha így is lesz még nehezebb lesz mivel csak kitérni tudsz az utések elől kivédeni nem.hát hülye egy megoldás de könyebb nem lesz tőle a játék -
#9207 Egyébként a DS játékokat a Severance: Blade Of Darkness óta a legjobbnak tartom. Csak attól félek, hogy ez az új, már nem igazán ezt a vonalat viszi tovább. -
#9206 ahány cikket olvastam mindenhol kiemelik, hogy nem lesz... tehát várhatóan milyen védekezésre gondolsz? -
#9205 de honnan tudod hogy nincs pajzs benne?meg nem lehet védekezni?amúgy ettől még nehezebb lenne a játék amúgy gondolkodj már :D -
#9204 "Nincs védekezés?"
Nincs pajzs a Bloodborne -be.
"hogy lesznek kasztok"
Fegyver után milyen kasztra számítasz? Inkább tűnik egy modern megközelítésnek.
"Kicsit olyan érzésem van, hogy egyre causal -abb szinte felé tendálódik a játék"
Demon's souls óta ez az irány, a gyorsabb harc pedig 100% -osan borítékolja
-
Rony94 #9203 "õszintén szólva nem értem azt a puskás részt"
A puska csak másodlagos lesz és rengeteg helyen nem fogod venni hasznát (fejlesztők elmondása szerint).
"hogy lesznek kasztok"
A kasztok valszeg hasonlóak lesznek mint a Dark Souls-ban.
"Pörgõsebb harcról beszélnek"
Erről semmit nem tudni.
"Nincs védekezés?"
Ezt ki mondta?
"Kicsit olyan érzésem van, hogy egyre causal -abb szinte felé tendálódik a játék"
Ne írjál ilyen hülyeségeket, mert még semmit sem lehet tudni a játékról. -
#9202 hali,
felraktam a 0.8 dsfix majd utána a 2.2, hülyén hangzik de szerintem szebb 0.8 -al, 2.22 -vel kurvára elmosódott minden és a fraps is gyengébb értékeket mutat :( mindkettőt azonos felbontásba default beállításokkal néztem szóval a kérdésem az lenne, hogy a 0.8 lehet majd alkalmazni a 2 részre? Mert hát ha ezt kivégeztem az jön :)
más: majd jön a Bloodborne.... őszintén szólva nem értem azt a puskás részt....hogy lesznek kasztok? Pörgősebb harcról beszélnek? Ki kérte? Nincs védekezés? Kicsit olyan érzésem van, hogy egyre causal -abb szinte felé tendálódik a játék -
#9201 Vagy azok eszik meg az ottmaradt próbálkozókat? :D -
Rony94 #9200 Ez hatalmas tévedés. A legtöbb ember azt hiszi hogy a kutyák úgymond a "testőrei" a Capra Demon-nak, pedig az a helyzet hogy a Capra Demon vigyáz a kutyákra. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jól van, ez nagyon szar vicc. Inkább megyek is innen. xD -
Vladislav #9199 Nem Centipede hanem Firesage pipa..