10203
  • Kandurex
    Oké, de merre? A drake sword önmagába olyan erős, mint egy +10 claymore, aztán egyelőre nem találok normális fegyvert :(

Estleg beáldozok pár lelket és felhúzom a Zweit..pedig annyira nem jön be :(
  • Tinman #9277
    Drake sword-el toltam végig először, brutális volt 1-2 harc vele. Szóval feltétlenül válts, fejlessz fegyót, mert a Drake Sword kevés.
  • Kandurex
    Azt az úgy nem unalmas, hogy 10x annyit kell egy ellenfélbe csapni? Azé fejlődni kell.
  • Rony94
    Én egészen Anor Londo-ig CSAK egy Long sword-öt használtam. Aztán beszereztem egy Silver Knight Straight Sword-ot és ezzel fejeztem be a játékot. :D
  • Kandurex
    Hali, randalírozok a gardenben, csak kezdem úgy érezni, hogy ez a dragon sword egyre lightosabb :( fejleszteni elég nehéz, nincs sok, számszerint talan két sárkánypikkelyem van, szóval merre tovább, hallottam sokan a Zweihander részesítik előnyben, de szerintem olyan leszek tőle, mint egy másnapos csiga :( szóval valami fasza egy kezes kellene, ti mit ajánlanátok?
  • Laza
    A pillangó mondjuk ha nem figyelsz és elkap a lövésével csúnyán oda tud baszni, akkorát sebez :) de ha már az elejétől mozogsz és elgurulgatsz, akkor nem tud bántani :)
  • Myselor
    elég ha közel mész hozzá.és a seggébe maradsz szószerint .aztán körözöl,semmit nemtud veled csinálni xd egy körömnyi élettel csináltam meg,mikor rájöttem hogy kell xd vicc volt
  • Rony94
    A Gasping Dragon a játék talán legnevetségesebb boss-ja. A nagysága miatt annyira lomha, hogy képtelen a közeledbe kerülni és megtámadni. Annyi az egész hogy megvárod az előre törős támadását, azt kikerülöd és püfölöd az egyik hátsó lábát. Hihetetlen könnyű boss, csalódtam is benne.
  • Kandurex
    Mert harcosként ott ugrándoztam előtte, hogy majd jól lecsapom, nem gondoltam, hogy magától oda száll a hülyéje
  • Kandurex
    Gaspingot elátkozva próbáltam lecsapni
  • Tinman #9268
    Nem semmi vagy... bezzeg a Holdfény Pillangó elsőre lenyomott. Én ilyet még nem szabtam :-D
  • Kandurex
    Izé, tényleg nem tudom,..de azt mint a szart egy lecsaptam elsőre
  • Rony94
    Szóval: Asylum Demon másodjára, Gasping Dragon hatodjára sikerült (cseszett könnyű bossok), de a Capra Demon (cseszett nehéz boss) elsőre lement. Ez hogy sikerült neked? :D
  • Zozo0122 #9265
    Oké, tehát ez az első végigjátszásod és a Caprát ELSŐRE megölted :) Grat ! Van ehhez tehetséged :D
  • MerlinW
    Ha eljutsz Anor Londo-ba akkor leszel kb játék felénél.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.11. 19:34:26
  • Kandurex
  • Laza
    Ne aggódj, sokkal több van még, mint amennyi megvolt :)
  • Kandurex
    még egy kérdés csak úgy kíváncsiságból, szóval

lecsaptam eddig sorrendben:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Asylum Demon(2), Taurus Demon(12), Bell Gargoyle(15), Capra Demon(1), Gasping Dragon(6), Hydra(3), Chaos Witch Quelaag(2), Moonlight Butterfly(2)

(*nekifutások száma :))

hol járok, mennyi van még vissza?

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.08.11. 13:44:31
  • Kandurex
    érdekes, nem láttam, vagy csak nem mentem a közelébe, na majd jól megnézem magamnak, úgyis vissza kell még néznem oda

thx!!
  • Laza
    Nem, még lent a vizimalom kerekeknél, a mérgező tónál, az egyik nagy oszlop tövében, jobb oldalon (ha mögötted van a malomkerék).

From the crude elevator in the swamp area, head towards Quelaag's Domain (to your right). Near the Cragspider, you'll see a pillar island with a corpse containing an item. If you have the necessary condition to trigger her appearance, she'll be sitting on the ground, leaning against the pillar.

• Kandurex
    hümm, arra már jártam, de nem találtam,...az ott lévő boss után lévő rejtett teremre gondolsz?
  • Laza
    Ezért is közkedvelt eleme a lvl1-es végigjátszásoknak :)
    Csak a kesztyűt kell fejleszteni ezerrel, Blightown alján van a csajszi egy oszlop tövében.
  • Kandurex
    szóval akkor nemes egyszerűséggel a mostani ütök-vágok-harapok harcosommal egy kis tűz mágiát is bevethetek? zsííír!
  • Laza
    Végülis tűzmágus ... azzal a különbséggel, hogy az bárki lehet, nincs stat igénye, max a tárolható spelleknek kell hely.
    A DS1-ben még nincs lehetőség a pontok újraosztására, legalábbis nem tudok róla.
  • Kandurex
    Hali, kérdés lenne :)

Azon gondolkoztam, hogy tetszik ez a pyromancer fazon és gondoltam majd letolok egy teljes játékot. Szóval van lehetőség újra osztani a pontokat egy ng+ -hoz? Vagy újra kell kezdeni? Vagy egyáltalán újra osszam a pontjaim? Mivel most warriorként tengetem a hétköznapjaim és mintha úgy láttam volna, hogy nincs "magic-stamina" csak lehet pufogtatni a varázslatokat, szóval minek nyomjak a hitre, intelligenciára feleslegesen.

Egyébként ez a Pyro valami harcos - mágus hibrid akar lenni?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.08.11. 11:07:56
  • Vladislav
    Első végigjátszás, már túl vagyok rég a Depths részen ezért kijelenthetem: nekem sem volt gondom a Basiliskekkel, pedig bekeveredtem közéjük. Great Hollowban viszont beszívtam.. szerencsére csak a Hydra van arrafelé azt meg átkozva is laza leverni.
  • Solid Snake
    :)
  • Kandurex
    Leestem és három kis genyó ugrott rám :( aztán meg nem találtam a kiutat és elátkozva akartam lecsapni a bosst.... Nem jött össze :)
  • Rony94
    Úgy látszik én vagyok az egyetlen akinek első végigjátszásra semmi gondja nem volt a Depths-ben lévő Basiliskokkal. :D

Sőt, meg is lepődtem hogy szinte egy suhintásra kinyírom őket. Annyi az egész hogy mikor elkezd fújni, akkor hátrálj. Nem olyan könnyű elkapni a curse-t.
  • Kandurex
    Már kipurgáltam magam :)
  • Myselor
    az első harangnál volt egy faszi lefelejövet hülye pózba áll kitárt karokkal nála vehetsz olyan cuccot :)
  • Kandurex
    Elátkoztak a Dept-be :( hogy lehet leszedni?
  • MerlinW
    rossz topiiik:)
  • MerlinW
    Ha rajtad van a King's ring, bizonyos ellenfelek nem támadnak meg. Pl az Aida terén a kutyák, stb.
  • Tinman #9244
    Akkor már megérte végigjátszást kreálnom... pont ez volt anno a cél, hogy a lehúzós videóknak ellentmondva meggyőzzek sok játékost arról, hogy a Dark Souls az sok minden csak nem szar.

A multis problémád lehet egy tűzfal probléma is ám...
  • MerlinW
    Úgy van.
  • MerlinW
    De.
  • Laza
    Nem úgy volt, hogy csak a Marketet lövik le és az online móka marad?
  • DamianBasquiat
    Üdv Tinman a te végig játszásod hozta meg alapból a kedvem a jatékhoz , arra gondolok a multiplayer gondok alatt hogy hogy hiába voltam online nem voltak földön feliratok nem tudtam invedelni se summonalni meg egy hétttel ezelött ha ember formában voltam akkor kétszer is invadeltek most egyszer sem , mintha meghalt volna a multi benne azt vettem észre
  • Rony94
    Egy ideig nem fogom tudni megvenni a DLC-t, szóval egy időre kimaradok ebből.