10203
-
#9278 Oké, de merre? A drake sword önmagába olyan erős, mint egy +10 claymore, aztán egyelőre nem találok normális fegyvert :(
Estleg beáldozok pár lelket és felhúzom a Zweit..pedig annyira nem jön be :( -
#9277 Drake sword-el toltam végig először, brutális volt 1-2 harc vele. Szóval feltétlenül válts, fejlessz fegyót, mert a Drake Sword kevés. -
#9276 Azt az úgy nem unalmas, hogy 10x annyit kell egy ellenfélbe csapni? Azé fejlődni kell. -
Rony94 #9275 Én egészen Anor Londo-ig CSAK egy Long sword-öt használtam. Aztán beszereztem egy Silver Knight Straight Sword-ot és ezzel fejeztem be a játékot. :D -
#9274 Hali, randalírozok a gardenben, csak kezdem úgy érezni, hogy ez a dragon sword egyre lightosabb :( fejleszteni elég nehéz, nincs sok, számszerint talan két sárkánypikkelyem van, szóval merre tovább, hallottam sokan a Zweihander részesítik előnyben, de szerintem olyan leszek tőle, mint egy másnapos csiga :( szóval valami fasza egy kezes kellene, ti mit ajánlanátok? -
#9273 A pillangó mondjuk ha nem figyelsz és elkap a lövésével csúnyán oda tud baszni, akkorát sebez :) de ha már az elejétől mozogsz és elgurulgatsz, akkor nem tud bántani :) -
#9272 elég ha közel mész hozzá.és a seggébe maradsz szószerint .aztán körözöl,semmit nemtud veled csinálni xd egy körömnyi élettel csináltam meg,mikor rájöttem hogy kell xd vicc volt -
Rony94 #9271 A Gasping Dragon a játék talán legnevetségesebb boss-ja. A nagysága miatt annyira lomha, hogy képtelen a közeledbe kerülni és megtámadni. Annyi az egész hogy megvárod az előre törős támadását, azt kikerülöd és püfölöd az egyik hátsó lábát. Hihetetlen könnyű boss, csalódtam is benne. -
#9270 Mert harcosként ott ugrándoztam előtte, hogy majd jól lecsapom, nem gondoltam, hogy magától oda száll a hülyéje -
#9269 Gaspingot elátkozva próbáltam lecsapni -
#9268 Nem semmi vagy... bezzeg a Holdfény Pillangó elsőre lenyomott. Én ilyet még nem szabtam :-D -
#9267 Izé, tényleg nem tudom,..de azt mint a szart egy lecsaptam elsőre -
Rony94 #9266 Szóval: Asylum Demon másodjára, Gasping Dragon hatodjára sikerült (cseszett könnyű bossok), de a Capra Demon (cseszett nehéz boss) elsőre lement. Ez hogy sikerült neked? :D -
Zozo0122 #9265 Oké, tehát ez az első végigjátszásod és a Caprát ELSŐRE megölted :) Grat ! Van ehhez tehetséged :D -
#9264 Ha eljutsz Anor Londo-ba akkor leszel kb játék felénél.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.11. 19:34:26 -
#9263 -
#9262 Ne aggódj, sokkal több van még, mint amennyi megvolt :) -
#9261 még egy kérdés csak úgy kíváncsiságból, szóval
lecsaptam eddig sorrendben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Asylum Demon(2), Taurus Demon(12), Bell Gargoyle(15), Capra Demon(1), Gasping Dragon(6), Hydra(3), Chaos Witch Quelaag(2), Moonlight Butterfly(2)
(*nekifutások száma :))
hol járok, mennyi van még vissza?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.08.11. 13:44:31 -
#9260 érdekes, nem láttam, vagy csak nem mentem a közelébe, na majd jól megnézem magamnak, úgyis vissza kell még néznem oda
thx!! -
#9259 Nem, még lent a vizimalom kerekeknél, a mérgező tónál, az egyik nagy oszlop tövében, jobb oldalon (ha mögötted van a malomkerék).
From the crude elevator in the swamp area, head towards Quelaag's Domain (to your right). Near the Cragspider, you'll see a pillar island with a corpse containing an item. If you have the necessary condition to trigger her appearance, she'll be sitting on the ground, leaning against the pillar.
-
#9258 hümm, arra már jártam, de nem találtam,...az ott lévő boss után lévő rejtett teremre gondolsz? -
#9257 Ezért is közkedvelt eleme a lvl1-es végigjátszásoknak :)
Csak a kesztyűt kell fejleszteni ezerrel, Blightown alján van a csajszi egy oszlop tövében. -
#9256 szóval akkor nemes egyszerűséggel a mostani ütök-vágok-harapok harcosommal egy kis tűz mágiát is bevethetek? zsííír! -
#9255 Végülis tűzmágus ... azzal a különbséggel, hogy az bárki lehet, nincs stat igénye, max a tárolható spelleknek kell hely.
A DS1-ben még nincs lehetőség a pontok újraosztására, legalábbis nem tudok róla. -
#9254 Hali, kérdés lenne :)
Azon gondolkoztam, hogy tetszik ez a pyromancer fazon és gondoltam majd letolok egy teljes játékot. Szóval van lehetőség újra osztani a pontokat egy ng+ -hoz? Vagy újra kell kezdeni? Vagy egyáltalán újra osszam a pontjaim? Mivel most warriorként tengetem a hétköznapjaim és mintha úgy láttam volna, hogy nincs "magic-stamina" csak lehet pufogtatni a varázslatokat, szóval minek nyomjak a hitre, intelligenciára feleslegesen.
Egyébként ez a Pyro valami harcos - mágus hibrid akar lenni?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.08.11. 11:07:56 -
Vladislav #9253 Első végigjátszás, már túl vagyok rég a Depths részen ezért kijelenthetem: nekem sem volt gondom a Basiliskekkel, pedig bekeveredtem közéjük. Great Hollowban viszont beszívtam.. szerencsére csak a Hydra van arrafelé azt meg átkozva is laza leverni. -
#9252 :) -
#9251 Leestem és három kis genyó ugrott rám :( aztán meg nem találtam a kiutat és elátkozva akartam lecsapni a bosst.... Nem jött össze :) -
Rony94 #9250 Úgy látszik én vagyok az egyetlen akinek első végigjátszásra semmi gondja nem volt a Depths-ben lévő Basiliskokkal. :D
Sőt, meg is lepődtem hogy szinte egy suhintásra kinyírom őket. Annyi az egész hogy mikor elkezd fújni, akkor hátrálj. Nem olyan könnyű elkapni a curse-t. -
#9249 Már kipurgáltam magam :) -
#9248 az első harangnál volt egy faszi lefelejövet hülye pózba áll kitárt karokkal nála vehetsz olyan cuccot :) -
#9247 Elátkoztak a Dept-be :( hogy lehet leszedni? -
#9246 rossz topiiik:) -
#9245 Ha rajtad van a King's ring, bizonyos ellenfelek nem támadnak meg. Pl az Aida terén a kutyák, stb. -
#9244 Akkor már megérte végigjátszást kreálnom... pont ez volt anno a cél, hogy a lehúzós videóknak ellentmondva meggyőzzek sok játékost arról, hogy a Dark Souls az sok minden csak nem szar.
A multis problémád lehet egy tűzfal probléma is ám... -
#9243 Úgy van. -
#9242 De. -
#9241 Nem úgy volt, hogy csak a Marketet lövik le és az online móka marad? -
DamianBasquiat #9240 Üdv Tinman a te végig játszásod hozta meg alapból a kedvem a jatékhoz , arra gondolok a multiplayer gondok alatt hogy hogy hiába voltam online nem voltak földön feliratok nem tudtam invedelni se summonalni meg egy hétttel ezelött ha ember formában voltam akkor kétszer is invadeltek most egyszer sem , mintha meghalt volna a multi benne azt vettem észre -
Rony94 #9239 Egy ideig nem fogom tudni megvenni a DLC-t, szóval egy időre kimaradok ebből.