10203
-
#9359 Azt "bukod", de lesz még elég rajta kívül is. -
#9358 Haliak, segítséget kérnék
Van ez a Lautrec, aki elméletben lecsapná Anastacia -t Firelink -be, de én hamarabb ütöttem le, tetszett a gyűrűje a kis majomnak, meg rajtam jobban is áll...hehe... Most viszont akkor, bukom a firekeeper soul -t? Mert ugye Anastacia él virul Firelink -be én meg nem is láttam black eye orb -ot ?
-
#9357 egy idő után nekem is akadt elég sok helyen,de nem érdekelt.:| -
DamianBasquiat #9356 Ott kezdődött de már mindehol jelen de persze probálkozok még -
Rony94 #9355 New Londo nekem is szaggatott egy kicsit. Amint egy kicsit beljebb mész, el fog múlni az. -
DamianBasquiat #9354 New londo ruinsba érkezve kezdte csinálni Blightown túl vagyok
Utoljára szerkesztette: DamianBasquiat, 2014.09.11. 21:15:13 -
Rony94 #9353 Mindenütt laggol vagy csak Blighttown-ban? Mert akkor ez teljesen normális. -
DamianBasquiat #9352 Üdv segitséget szeretnék kérni a Dark Souls olyan szinten elkezdett lagolni hogy az nem igaz eddig is volt ilyen probléma de pár másodperc múlva helyreállt most nem áll helyre meg ragad 10 fps környékén dsfixet használok Merlin nek a beállításaival . köszi előre is -
Zozo0122 #9351 Üdv, gondolom első kari :) Ornstein és Smough olyan szinten fog agyonverni ha így mész be, hogy örülhetsz ha nem töröd szét a kontrollert/billentyűzetet
Vicceltem, a Furysword nagyon jó lesz oda! Ornstein érzékeny a tűzre. Ha humanity kell, akkor küzdd magad végig az előcsarnokig, ahol kinyithatod a nagykaput, onnan már vissza tudsz menni bárhová és tudsz szerezni :) Vagy, ha esetleg tudod az utat a festménybe, akkor oda menjél humanityt farmolni :) Jó megoldás lehet még, ha megpróbálsz invadelni, ha van hozzá cracked red eye orbod, ha nyersz, akkor kapsz humanityt ;) A statjaid jók lesznek így, később majd korrigálhatsz úgy, hogy kezdetnek legyen minél több endurance :) A resistance az felejtős, az égvilágon semmit nem ér, de tényleg. -
#9350 Vagy dex vagy end, függően milyen fegyvert preferálsz. A kettőt együtt húzni az elején butaság. Egyébként a szint nem számít, ahogy a kaszt sem. lvl0-n is leverhető mindenki, ha türelmes vagy:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.09. 19:55:30 -
Jaqen #9349 Elvileg humanityt bizonyos leölt ellenfél után is kapok. Azt akarod mondani, hogy Anor Londo bossai Orstein, és Smough? Tudtam, hogy kirai idejönni 52-es szinten. Plusz elég érdekes statjaim vannak: 23 vit, 24-25 end, 23 str, 24-25 dex, 16 resist. Mondom az elején mindenből jó akarok lenni aztán később rágyúrok a Dex-End párosra. Ja csak ez már nem a játék eleje :D Na m1 valamit kezdek magammal. :) Wanderer vagyok am. -
#9348 Kicsit zavaros, de elvileg legközelebb a painted world-ben tudsz humanity-t framolni a patkányokból, ha jól csalódom.
Viszont az elég hosszú és anyázós kitérő, már ha egyáltalán be tudsz menni ugye :D
A gargoyle(ok?) témát nem értem. Anor-ban egyszerre csak eggyel kell küzdeni, az meg már ott ujjgyakorlat.
Vissza Sen-be vagy ott tudsz, ahonnan jöttél a szárnyas manókkal, vagy majd a lord vessel-el visszateleportálni, ahhoz viszont le kell verni mindenki tudja kiket :D
Szóval, ha semmiképp nem tudsz visszafelé menni, akkor neki kell menni 5 estussal a stan&pan harcnak. Fingatós, de nem lehetetlen. -
Jaqen #9347 Hali. Anor Londo-ban vagyok jelenleg, a Giant Blacksmith-nél felhúztam a Queelag's Furysword-öt 3-as szintre. Ezen kívül van még egy rakás fegyverem csak egy valamim nincs: Humanity. Ugye Sen's Fortress-be már nem tudok visszamenni elvileg mivel idefelé jövet a nyilazós knight után leugrottam az ajtóhoz ami a bonfire-höz vezetett. Hogyan lehet visszajutni? Mert nagyon kéne a humanity 5 estusk-al nem akarok nekiesni se a bossnak se az ellenfeleknek nagyon. A knight-ok ellen megvan a taktika már, bár nem mindig jön be (parry) viszont a gargoyle-ok...na az kegyetlen :D A Furysword-el ha egyszer elkapom őket, és van stamina akkor annyi nekik de ahhoz oda kell futni, és nekik lándzsájuk van. Meg elektromos sebzés. Meg társaik. De már öltem párat, de tényleg elég macerás 5 estusk-al. Valami tanács? Visszaút Sen's fortressbe? -
#9346 én szerintem nagyon nem gyorsul sehogy a spell ebben a részbe kurva lassú a kasztolás -
DamianBasquiat #9345 ok nézzem köszi -
#9344 Passz. Nézd meg wiki-n hátha ír róla valamit. -
DamianBasquiat #9343 azt tudom hogy atn gyorsítja spelleket de hogy az a pyromancerre is hat e ? -
#9342 Most így hirtelen meg nem mondom hogy van ez az első részben, de a másodikban az ATN növeli a casting speed-et.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.26. 22:19:36 -
DamianBasquiat #9341 pyromancer varázslatokkal van hatással valami hogy gyorsabban varázsoljon ? -
#9340 Én csak a furysword-öt készítettem el, a többi lelket megettem. Wiki-n meg tudod nézni a boss cuccok adatait, az alapján el tudod dönteni, hogy kell-e. A többség nem nagy durranás, illetve PvP-re való. -
DamianBasquiat #9339 vagy sif lelkéből mit érdemes csinálni , és Demon titanite hol lehet farmolni ? ha lehet -
DamianBasquiat #9338 Nem tudom eldönteni milyen boss fegyvert készitsek a furysword meg van most a crytal ring shield és a great shield of astorias között vaccilálok -
Zozo0122 #9337 Hát igen :D Lehet, hogy a 2. rész is...de mindig vannak új játékosok. -
#9336 Ha már kész lenne is késő lenne -
DamianBasquiat #9335 Oké benne vagyok :) egy kicsit össze vissza fejlesztett a karakterem de majd mindnent bele adok 66 szintű vagyok . -
Zozo0122 #9334 Hát igen lényegesen kevesebben mint régebben, de a legforgalmasabb helyeken mindig akad harc :) Én Oolacile Townshipben nyomom legtöbbet, mindig találok ellenfelet :) 112-es karim van, ha eléred a kb. 100-as szintet, vagy afölött akkor megküzdhetünk :) Nagyon szívesen harcolnék fórumtársakkal, eddig sajnos még csak egy sráccal találkoztam innen. -
DamianBasquiat #9333 pvp vel az a bajom mintha már nagyon kevesen nyomnák sose hívtak segiteni ,invadet se nagyon kapok mostanában de ha kapok olyan a lag hogy élvezhettetlen -
DamianBasquiat #9332 Igen most jut eszembe felturboztam a pyro ruhát és már ugy vetettem össze a shadowval -
Zozo0122 #9331 Egyébként mostanság egy régebbi karakteremmel szoktam pvpzni és marhára élvezem, szerintem csinálok egy összeállítás videót nemsokára :D Szinte teljesen eltűntek a csalók, az utóbbi napokban szinte csak becsületes párbajokban volt részem :) Magas szinten brutális, hogy mit ki lehet hozni a kariból :D -
Zozo0122 #9330 A pyro leszaladt megnézni a Pale Ladyt és szépen bekattant. Lesz később egy másik személy aki sokkal jobb varázslatokat árul majd :) Lost Izalith is előkerül majd a vége felé, jó kis hely az. Igen, a pyro ruha nem rossz oda, de én ott már a Shadow setet hordom, aminek még annál is jobb posion resistje van, azt hiszem ezt említettem. :) -
DamianBasquiat #9329 Ok köszi :) . Úgy lenne az igazi az tény de nem akarok olyan butaságot csinálni ami visszavett a jatékban de most már hogy van egy 100 óra jatékom önnálosodok . Tényleg történt egy olyan hogy a firelink shrine ban találhato pyromancer eltünt utána meg blightownba kellet harcolnom vele asszem lost izalith ról beszélt és igen nel válaszoltam neki . és annyi kritikát viszont mondanék hogy nem emlitetétek hogy az alap pyro ruhának milyen jó poison resistje van én lent csak abban mászkálok . -
Zozo0122 #9328 Köszi, hogy nézed :) Én azt tanácsolom, hogy először próbáld magadtól átjárni a területeket és miután letudtad az adott helyszínt, csak utána nézz videót, hogy megnézd mit hagytál esetleg ki, vagy csak szórakozási célzattal :) Az élmény így az igazi. Egyébként a kérdésedre válaszolva, szerintem a Furysword jobb. Könnyebb, gyorsabb és tartósabb is, valamint ugyanúgy skálázódik humanityvel mint a chaos blade, +10 humanityvel elég nagyot csap. Oké, a chaos blade erősebb és vérzést is okoz, de első végigjátszásban a Furysword jobb választás lehet :) -
DamianBasquiat #9327 Peti én Tinman Zozo és néha süti mester videóit nézzem úgy haladok ez nem tudom mennyire csalás capra is elsőre sikerült mert látam ők hogy ütik le , de én így játszok az utobbi időben kezdtem el magamtól a saját elgondolásaim szerint fejlődni játszani . lenne egy kérdésem Furysword vagy chaos blade melyik az erősebb nekem a fury tünik annak de azért gondolom megkérdezzem . -
Rony94 #9326 Milyen kontrollered van? Csak mert nekem egy Xbox 360 kontroller van, azzal tökéletes az irányítás. 10k-ért már bárhol be lehet szerezni egy ilyet.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.23. 21:23:24 -
Zozo0122 #9325 Szerintem is kezdd az első résszel, sorban haladj, mert ha odafigyelsz a 2. részben rengeteg utalást fogsz találni majd :) Ne rettenj el a játéktól, azt ajánlom, hogy nézz bele a videóimba (ha már szóba kerültek) de egyelőre csak az első 2-3 videót nézd meg, hogy meglásd miféle játék ez és mire számíthatsz. Tovább csak saját felelősségre nézd, mert úgy az igazi, ha minél több dologra magadtól jössz rá :)
https://www.youtube.com/user/MrZozo001/videos -
Keveqiah #9324 -
Zozo0122 #9323 Köszi, igen tervben van az is :) Sajnos az utóbbi 1 hónapban leálltam a videók készítésével és sokan kérdezték, hogy miért. Nem, nincs abbahagyva, hamarosan folytatom, csak itthoni dolgok miatt szüneteltettem, de minden onnan folytatódik ahol abbamaradt :) -
#9322 Nem riasztottál el, csak kicsit aggaszt, hogy a "B" gombot a Rumblepad 2-őmön a felső gombnak veszi be az 1. rész, mig a 2-es pedig rendesen az alsónak. Vagyis ez már egy olyan dolog, ami miatt valszeg más, mint aminek kéne lennie. :)
Mintha a 2-es kicsit jobban sikerült volna. -
Rony94 #9321 Úristen, elrettentettelek igaz? Tudod mit? Nem mondtam semmit! Kezdd az elsővel. -
#9320 Ja, majd kiderül, de szerintem a 2-essel kezdem, mert ennek még a controllere is rendesen megy (legalábbis arra a gombra működik, amit ir, a másiknál mintha fel lettek volna cserélve a gombok).
Az is ennyire nehéz, vagy mindenképpen az 1-essel próbáljam szivatni magam? :)