Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Nagyon köszönöm mindkettõtöknek 😊 Köszi MerlinW külön a teszteket is! <#worship>#worship>
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
A youtuberek az Action!-re esküsznek:
(telepíted, majd futtatod az ENG.cmd-t - bocs a warezért, teljesértékû demo😊 Ha teszik megveszed vagy bánom is én xD)
Ilyen videót készít (720p, 3 perc nyers 240MB mp4, ez is egy kattintással konvertál, feltölt YT-ra - igaz mintha kicsit lassabban tenné, mint az ezvid):
[merlinw.org]
A nyers fájlokat én VirtualDub-al szoktam kódolni. Érdemes kitanulni, mert teljes szabad kezet ad mindenhez.
Itt egy egyszerû tutorial , illetve sok másik😊
[merlinw.org]
A framerate azért alacsony, mert a háttérben a Maya is renderelt😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Viedót EZvid-el, fraps-al készíts. Ha Nvidia kártyád van, akkor meg ott a Shadowplay. EZvid-el szerkeszteni is tudsz, meg minden egyéb mást. Ja és ingyenes 😊
[merlinw.org]
Kész vannak már a felvételek Depths-ig, szóval van videóanyagom bõven, abban kéne segítség, hogy milyen formátumba és milyen renderelési beállítások mellett a legérdemesebb dolgoznom. Ha tudna valaki prvátban segíteni, annak nagyon megköszönném. Hányok ettõl az egész mûvelettõl amúgy, 50millió formátum meg mittudomén, de akkor is akarok csinálni egy minõségi végigjátszást azoknak, akik azt sem tudják még, hogy mi az a Dark Souls.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://youtu.be/La51JDoTUpo
vs
nyers videó tubera feltöltve
http://youtu.be/jk5PItP8jcQ
Próbálgatni kell egy rövidebb részleten, hogy milyen értékkel marad jó a minõség, mert a youtube még rontani fog rajta.
benõmenõ: tudnál még tanácsot adni mivel növelhetném a képminõséget? Én sem vagyok teljesen elégedett azzal, ahogy yt-n kinéz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Teljesen mindegy, akár full ugyanolyan is lehet mint Tinman-é. Õ megmondta hogy csak emléknek készítette el, hogyha a leendõ gyerkõce komolyabban elkezd foglalkozni a videójátékokkal, akkor lássa hogy az örege mikkel és hogyan nyomta. Ez egyébként nem is olyan hülyeség, sõt aranyos gesztus. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Még egy dolog, mindannyian szeretjük Tinman végigjátszását, épp ezért próbálok minél jobban eltérni tõle, hogy más szemszögbõl mutassak meg mindent. Nem lesz Zweihander meg hasonlók, tehát remélhetõleg mindent új oldalról mutathatok meg.
Itt az elsõ videó.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]