Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Shadowplay csak NVidia GTX kártyákkal megy, AMD-vel nem. Viszont ha GTX-ed van akkor állítólag nagyon jó.

[merlinw.org]

Még nem 😊 Nem ismerem sajnos, mondom nagyon nem voltam eddig képben az ilyesmivel 😞 De igyekszem mostantól nagyon jó minõségben tálalni a videókat. Jó ez a Shadowplay?
benőmenő
Shadowplay-t próbáltad?
Na jó...hihetetlen. Letöltöttem a Format Factoryt és pár perc alatt gyönyörû avit csinál, ami a nyers fájl méretének csak egyharmada. ENNYI. Nagyon szép képpel, kipróbáltam yt-n. Én meg tökölök itt vegassal meg mindennel...na jó akkor így megcsinálom a nyers videókat, kár hogy a már feltöltött videók nagy részét kitöröltem már 😞 Ezután pedig kipróbálom amit írtatok, ezt az Action!-t.

Nagyon köszönöm mindkettõtöknek 😊 Köszi MerlinW külön a teszteket is! <#worship>
MerlinW
Nagyon jól tolja, simán felvette 30fps-el azt amit az ezvid elõbb 20 alatt (igaz mintha annak jobb lenne kicsit a képminõsége) ugyanolyan körülmények között. A lenti videó majd látható lesz, ha a YT befejezte a szöszölést vele😊

[merlinw.org]

Fpocok
Bár én nem youtube segélybõl élek, de az én kis házi tesztemen is az ACTION lett a legjobb. Meg is vettem ezért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Utánaolvastam a dolognak, és találtam még jobbat:

A youtuberek az Action!-re esküsznek:
(telepíted, majd futtatod az ENG.cmd-t - bocs a warezért, teljesértékû demo😊 Ha teszik megveszed vagy bánom is én xD)

Ilyen videót készít (720p, 3 perc nyers 240MB mp4, ez is egy kattintással konvertál, feltölt YT-ra - igaz mintha kicsit lassabban tenné, mint az ezvid):

[merlinw.org]

Köszi, akkor megvan a programom holnapra is 😊 Akkor végülis melyik a legjobb felvételre? Nvidia kártyám van.
MerlinW
Próbáld ki a D3DGear, Dxtory és Action! felvevõket is, azok is jók.

A nyers fájlokat én VirtualDub-al szoktam kódolni. Érdemes kitanulni, mert teljes szabad kezet ad mindenhez.
Itt egy egyszerû tutorial , illetve sok másik😊

[merlinw.org]

Nagyon köszi, erre mindenképp rá fogok nézni ! 😊 Abban tudsz tanácsot adni, hogy a már meglévõ nyers bandicam fájlokat milyen beállítással rendereljem? Mert már kb. 15. részig kész vannak a nyers felvételek.😊
MerlinW
Csináltam egy bemutató videót ezvid-el (a játékmenetre nem kell figyelni, csak berohantam meghalni). A program automatikusan renderel, feltölt YT-re. Semmi dolgod. Ha akarod free licensz zenét pakol alá, stb.
A framerate azért alacsony, mert a háttérben a Maya is renderelt😊

[merlinw.org]

MerlinW
EZvid egyetlen hátránya, hogy sok játékot windowed módban kell játszani a felvételhez. Ez kiderül abból, ha a felvétel képe fekete.

[merlinw.org]

MerlinW
Bandicam inkább livestream-re való, mintsem videókészítésre.

Viedót EZvid-el, fraps-al készíts. Ha Nvidia kártyád van, akkor meg ott a Shadowplay. EZvid-el szerkeszteni is tudsz, meg minden egyéb mást. Ja és ingyenes 😊

[merlinw.org]

Na most lett elegem. Egyszerûen NEM tudok elég jó minõségû videót csinálni. Bandicammel felveszem a videókat és gyönyörûek, de késõbb mikor lerenderelem és felrakom youtubera már ocsmányak...mások videói sokkal szebbek. A feltöltött minõségtõl egyszerûen elhányom magam, de egyáltalán nem értek ehhez kb...csak az esetleges új játékosok kedvéért fogtam bele a végigjátszásba. Korábban csak Frapssel csináltam néhány videót, azok egészen jó minõségûek lettek, de Frapset nem fogok többé használni, túl nagy a fájlméret, nincs annyi helyem sem idõm, így marad a Bandicam. Van itt bárki aki tud nekem segíteni olyan renderelési beállítások kitalálásában, hogy a youtubeos végeredménytõl ne hányjam össze magam? A mai egész napom ezzel a szerencsétlenkedéssel ment el, de nem tudok már mit kitalálni. A nyers fájlokat feltölteni is túl sok idõ lenne, tehát az sem jó.

Kész vannak már a felvételek Depths-ig, szóval van videóanyagom bõven, abban kéne segítség, hogy milyen formátumba és milyen renderelési beállítások mellett a legérdemesebb dolgoznom. Ha tudna valaki prvátban segíteni, annak nagyon megköszönném. Hányok ettõl az egész mûvelettõl amúgy, 50millió formátum meg mittudomén, de akkor is akarok csinálni egy minõségi végigjátszást azoknak, akik azt sem tudják még, hogy mi az a Dark Souls.
Értem, köszi bár én Bandicamet használok, utána Sony Vegassal renderelek. Renderelésnél milyen beállításokat kéne szerinted megadnom, hogy minél kevesebbet veszítsek a minõségbõl?
benőmenő
Szóval nekem az jött be, hogy állandó bitrátát állítottam be, és viszonylag magasat, így a nyers 40+GB-os fraps videóból lett másfél GB körül, de még néha így is produkál furcsaságokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Konvertált szörnyszülöttem:
http://youtu.be/La51JDoTUpo
vs
nyers videó tubera feltöltve
http://youtu.be/jk5PItP8jcQ
benőmenő
Én sem nagyon értek hozzá, eddig kemény egy videóm volt akkora, hogy nekiestem szotyi vegassal.
Próbálgatni kell egy rövidebb részleten, hogy milyen értékkel marad jó a minõség, mert a youtube még rontani fog rajta.
Myselor
azt lehet megszereztem akkor csak nem jöttem rá 😊
Be kell lépni a Forest Hunter covenantba, akkor megjelenik Shiva, neki van egy árnyékban rejtõzködõ társa, nála van a gyûrû ami megváltoztatja az animációt 😊 Fontos még a 25% alatti terheltség hozzá.
Myselor
ez most komoly? 😄 kit a faszt kell?
Az is lesz, meg kell érte ölni egy NPC-t 😊 Ninja flip, ide-oda pattogunk majd 😄
Myselor
akkor jó,nagyon tetszik ahogy játszol jó ez a dexes kari 😊 amúgy láttam már olyat hogy nem is gurul a srác hanem ilyen akrobatikus mozgások az wtf?
Igen megpróbálok, csak elõbb próbálom jobb minõségben renderelni a videókat 😊
Myselor
ma is raksz fel részeket?😊
Köszönöm mindenkinek 😊 Jelenleg Depthsnél járok, idáig van felvéve az anyag, de a mikrofonon már korábban javítottam, annyira már nem torzít.

benõmenõ: tudnál még tanácsot adni mivel növelhetném a képminõséget? Én sem vagyok teljesen elégedett azzal, ahogy yt-n kinéz.
Solid Snake
Jó lesz ez <#law> Aztán jöhet a második rész is.
Tetszik a végigjátszás. Különösen az, hogy elmeséled a sztorit mert az nekem a mostani rlsõ végigjátszásom alatt sajnos még homályos. A mikrofon is elviselhetõ szerintem.
Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Amit láttam a végigjátszásból, az teljesen rendben van, de a videókat ha lehet próbáld meg magasabb bitrátával rögzíteni/kevésbé betömöríteni, mert olyan artifact-ok vannak, hogy öröm nézni. 😊
Igen, de két hasonló végigjátszásnak nem sok értelme lenne.
"Még egy dolog, mindannyian szeretjük Tinman végigjátszását, épp ezért próbálok minél jobban eltérni tõle, hogy más szemszögbõl mutassak meg mindent."

Teljesen mindegy, akár full ugyanolyan is lehet mint Tinman-é. Õ megmondta hogy csak emléknek készítette el, hogyha a leendõ gyerkõce komolyabban elkezd foglalkozni a videójátékokkal, akkor lássa hogy az örege mikkel és hogyan nyomta. Ez egyébként nem is olyan hülyeség, sõt aranyos gesztus. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Igen, a legújabb dsfix-ben van 60 fps mod. Érdemes még használni a dsmouse fixet is, ami rendberakja az egér irányítását. 😊
benőmenő
Igen. Ha nem integrált intel gpuval próbálkoznál, az határozottan az lenne. 😄
Én a DS1-el szenvedtem az asylum démonig azt töröltem,a dsfix meg kiidegelt,régi monitoron csak 16:9 es lehet..Nekem is a durante verzió van,abba alapból bennevannak a dolgok,de kurzor így se mindehol van,meg kifagy a játék,lehet a integrált hd2000 miatt is mert kevés,van valami fps növelõ optimizálás?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Szépen készülget a végigjátszásom 😊 1-2 apróbb technikai gond még elõfordul, de azon leszek, hogy ezeket megoldjam minél elõbb. Elkezdtem feltölteni youtubera a videókat 720p minõségben. A kariról annyit, hogy dexes buildet kezdtem és gonoszabb vonalon fogunk haladni. (akár megölünk más NPC-ket, ha kell, például a csókát New Londoban, mert Darkwraith covenant csatlakozás elõbb-utóbb biztos lesz) Elõ fog fordulni jópár pvp harc is, valamint tippek pvp és coop csatákra. A végigjátszás nagyon részletes lesz, igyekszem semmit sem kihagyni és a lore-t is részletesen elmesélem majd 😊 Elég sokat beszélek, akit esetleg ez zavar attól elnézést kérek, fõleg a mikrofon torzítása miatt, ezen dolgozok még... Aki nézni fogja, annak jó szórakozást kívánok hozzá ! 😊

Még egy dolog, mindannyian szeretjük Tinman végigjátszását, épp ezért próbálok minél jobban eltérni tõle, hogy más szemszögbõl mutassak meg mindent. Nem lesz Zweihander meg hasonlók, tehát remélhetõleg mindent új oldalról mutathatok meg.

Itt az elsõ videó.

wedge31
Nem biztos, hogy csaló lehet csak utálja ha cseszegetik, én se szeretem, ilyenkor simán csak kilépek hagyom hagy vergödjön magába a fazon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
és még csodálkoznak sokan hogy nem érdekel a játék pvp része 😄
Tinman
Az lenne a jó, ha lenne egy PvP mod, aki figyelné/ellenõrizné az ilyesmit, mert ez totál hazavágja a játék PvP részét :-(

Rendben, bennemarad akkor 😊 Csak amiatt kérdeztem, hogy ne e sértek ezzel valami szabályt, hogy nem takarom ki, hiába csak egy nicknév...
Tinman
Nem, dehogy! Lássa csak mindenki, hogy mekkora paraszt csíterrel futottál össze! Gyûlölöm az ilyeneket -.-

Elkezdtem 😊 Nem hiszed el, hogy haltam meg elõször. Undead Burgben gondoltam megmutatom, hogy kell invadelni. Invadeltem egy taghoz, de cheater volt és NEM sebzõdött, pedig rengeteget kapott + backstabet is 2-t. Hihetetlen. Na mind1 nem fogom kivágni, viszont szerinted ki kellene takarnom a nicknevét? 😄
Myselor
közben már meglett vicces hogy sima végigjátszáskor elsõre kidobta,most csak a hydra megölése után 😄 közbe lenyomtam már artoriast na õ egy köcsög volt itt ng+ban😊
Myselor
belefutottam egy bugba broken pendantot nem dobja ki a golem .akkor most mivan?😊
Tinman
<#eljen>

Na azt hiszem sikerült megteremtenem a technikai körülményeket egy végigjátszáshoz 😊 Vettem egy megfelelõ mikrofont, beállítgattam a dolgokat, helyet is szabadítottam fel, most már csak az idõ kérdése az egész...😄
Ma Darkroot Gardenben kiesett a Stone Greatsword és Stone Greatshield egymás után. Tök boldog voltam. Így már van 2 db Stone Greatshieldem😄
Myselor
hát de nem sok védelmet kapsz lényegében én majdnem semmit nem vettem észre amikor felraktam mobokon próbáltam 😊
MerlinW
Miért?😊 Kapsz védelmet, mozgás korlátozásával. Tankoknak optimális spell. Fõleg nem virgonc bossok ellen.

[merlinw.org]

Állítólag patch elõtt nagyon durva volt 😄